Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wpadam na sekundeczke ... przywitać sie z wami i pożegnać.... :razz: i oświadczam wcale nie jestem uzależniona od dogo :grins:[/FONT] :multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]wcale nie jesteś uzalezniona ....:grins:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:nio .....Chloruś :loveu::loveu::loveu:.....zostawił mi takie chlorkowete ch/l/orki na bluzie i spodniach ....i ja w takich uchlorkowanych spodniach dziś pojszłam se na zakupy :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] to taki pieski design:cool3::cool3::cool3: witaj ta co nie jest uzależniona od dogo:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):ojeju jedna krata i tyle krzyku...phiiii [FONT=Arial]ja tam bym nie krzyczała , niechyby Ozzy se wziął :roll:...ale własciciel sklepu mógłby mieć pretensje :diabloti:[/FONT] padlam na ryjok:diabloti: [FONT=Arial]powstań :diabloti:[/FONT] BeaC napisał(a):to taki pieski design:cool3::cool3::cool3: witaj ta co nie jest uzależniona od dogo:eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]no taaaa pieski design ....tylko ja juz i tak tu robie za normalną inaczej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ooo Chlorkowa przyszła powiedzieć, że nie jest uzależniona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]...kultura zakupy robiłam .....tylko pokłóciłam się z Ozzym przy sklepie bo chciał krate zabrać do domu :mad::mad::mad:[/FONT] buuuułaaahahaahaaaaaaa :roflt: Ozzi...:cool3: no niezły ziom z Ciebie... joooołłłł :cool2: :evil_lol: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wpadam na sekundeczke ... przywitać sie z wami i pożegnać.... :razz: i oświadczam wcale nie jestem uzależniona od dogo :grins:[/FONT] ależ natuuurlich, Maadziuuu:p nie jesteś i nigdy nie byłaś:cool3: pal dalej te zioła i żyj dalej w takiej oto świadomości - odmiennej:evil_lol: :diabloti: Quote
clockwork Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 [FONT=Arial]odpisuje WSZYSTKIM na raz..... bo z biegu... i od razu przestraszam że nie zajrze do WAS na blogaski, ale to by mi zajęło cały dzień... [/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo- dowód- dziś pisze TYLKO u siebie[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:roll:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:p[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]BASIU!!!!!! nie jaram zioła... ja jestem taka GUPIA bez tego... NEVER... nigdy nigdy nigdy ... i to jedyna rzecz której nienawidze... słowa PALISZ/ zioło/trawa ..... działa to na mnie jak płachta na byka.............ale wybaczam Ci bo TY nie wiedziałaś ;) [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] i od razu przestraszam że nie zajrze do WAS na blogaski, ale to by mi zajęło cały dzień... [/FONT] alem się zlękła..... :scared: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]odpisuje WSZYSTKIM na raz..... bo z biegu... i od razu przestraszam że nie zajrze do WAS na blogaski, ale to by mi zajęło cały dzień... [/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo- dowód- dziś pisze TYLKO u siebie[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:roll:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:p[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]nie jestem uzależniona od dogo:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]BASIU!!!!!! nie jaram zioła... ja jestem taka GUPIA bez tego... NEVER... nigdy nigdy nigdy ... i to jedyna rzecz której nienawidze... słowa PALISZ/ zioło/trawa ..... działa to na mnie jak płachta na byka.............ale wybaczam Ci bo TY nie wiedziałaś ;) [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:..i po [/FONT] [FONT=Arial]1.[/FONT] [FONT=Arial]2.[/FONT] [FONT=Arial]3.[/FONT] [FONT=Arial]4.[/FONT] [FONT=Arial]5. [/FONT] [FONT=Arial]6.wiemy że nie jesteś uzależniona od Dogo :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]7.potwierdzam ,że to najszczersza prawda [/FONT][FONT=Arial]opłaci ci się lecieć ....:hmmmm: zostań z NAMI ;) z kim Ci bedzie tak wesoło jak z Nami tutaj i tak miło :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Miłego wyjazdy życzę :) i szybciutkiego powrotu do nas :multi::multi::multi: Buziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Madzialenko bedem tęsknić:-(:loveu: wiem ze nie jestes uzależniona od dogo:evil_lol: przecie to widać:diabloti: Buziak i spadam:loveu: Miłego tam pobytowania:eviltong: Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://images27.fotosik.pl/89/88ec86bbf4724e59 dumne i blade te smoczysko jak pieron;-) hehehe http://images12.fotosik.pl/111/d85d60d12bc497ee.jpg nie ma to jak kilerski wzrok hehheheh kofffaniutki !!!! widzisz Alu Ozzi tylko CHCIAL zabrac Zuzola ZABRALA sklepowa kratke ;-) dizajnerski wyczyn kosztowal mnie kupe nerwow spawanie kratki i pouczenie ze strony SM ;-) O WSTYDZIE NIE WSPOMNE BO......ZAKRYTY heheheheheh Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):http://images27.fotosik.pl/89/88ec86bbf4724e59 dumne i blade te smoczysko jak pieron;-) hehehe http://images12.fotosik.pl/111/d85d60d12bc497ee.jpg nie ma to jak kilerski wzrok hehheheh kofffaniutki !!!! widzisz Alu Ozzi tylko CHCIAL zabrac Zuzola ZABRALA sklepowa kratke ;-) dizajnerski wyczyn kosztowal mnie kupe nerwow spawanie kratki i pouczenie ze strony SM ;-) O WSTYDZIE NIE WSPOMNE BO......ZAKRYTY heheheheheh [FONT=Arial]no Smoczysko jest BOWSKIE :cool2: Ha ha ....no to fajnie miałaś ...ja aż tak strasznie tego nie przeżyłam ...poza tym że wszyscy myślą że moj urlop zdrowotny dal mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:psychiatra :evil_lol: oj ...oj do odlotu zostało już tylko 17 gadzin i 50 minetek ;)...a do powrotu na polską ziemię .......aż 194 gadziny i 25 minetek...:-(.....teraz jeszcze do poniedziałku ....jakieś 252.....:placz::placz::placz: Ale MY bedziemy dzielne ;) [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alu jestes DZIELNA KOBITA !!!!bedziem CIE wspierac w tej tesknocie;-) a jakby co to u mnie drzwi sa zawsze otwarte !!!!;-) Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):Alu jestes DZIELNA KOBITA !!!!bedziem CIE wspierac w tej tesknocie;-) a jakby co to u mnie drzwi sa zawsze otwarte !!!!;-) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ...ja jestem bardzo dzielna...nawet siem juz wspieram ....piwelkiem ....;)...ale coś wyczytałam w opisie na GG ze szłas po jakies winko :hmmmm:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 nooooooooooo kupilam se jabolka;-) ehehe takiego z TYCH premium;-) do kolacyjki .......zrec bedziem rybe z brokulami i makaronem i szpinakiem i szoszem ;-) a potym siem zeszram hehehehheeh;-) Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):nooooooooooo kupilam se jabolka;-) ehehe takiego z TYCH premium;-) do kolacyjki .......zrec bedziem rybe z brokulami i makaronem i szpinakiem i szoszem ;-) a potym siem zeszram hehehehheeh;-) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no musowo .....jak se szczelisz taki jubileuszowy miszung ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kuna ino mje ta zółza nie pasi do tych rybóf[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zolza w porzo ;-) smietanowo koperkowo heheheeheheheh Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 zuzolandia napisał(a):zolza w porzo ;-) smietanowo koperkowo heheheeheheheh [FONT=Arial]aaa no to się inakszy na to zaglądo ;) Policzyłam ,że mogę dać jeszcze 5 fotasków :multi::multi::multi: [/FONT] ;)czirliderka Quote
zuzolandia Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://images29.fotosik.pl/90/2f451e3482532148.jpg walka o ogien;-) heheeheheheh alez sie Klocuszek pieknie blyska ;-) Quote
agnes1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] Policzyłam ,że mogę dać jeszcze 5 fotasków :multi::multi::multi:[/FONT] Aluniu koffana :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję że dobrze policzyłaś :roll: bo musi Ci starczyć przynajmniej do niedzielki ;) Ja nie dam rady nic wstawić, ale później to chyba zasypię was foteckami :cool3::diabloti: Wyjeżdżam w przeciwną stronkę niż Klocuśkowe :multi::multi::multi: :evil_lol: Będziemy rodzinnie podbijać świat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Opiekuj się Waszą galeryjką:cool3::loveu: Powodzonka:loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://images13.fotosik.pl/112/c96270ea458826ba.jpg :D :loveu: malawaszka napisał(a)::eviltong:Zapraszam Państwa na VIII Międzynarodowy Festiwal Koronki Klockowej :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye:no taaaa a Madzialena NAM tu ścieme wali ze do Sverige leci :razz:....a ona do BOBOWEJ na swoj Festiwal Koronki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roflt: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wpadam na sekundeczke ... przywitać sie z wami i pożegnać.... :razz:[/FONT] :placz: Bawcie się dobrze :loveu: :hand: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]odpisuje WSZYSTKIM na raz..... bo z biegu... i od razu przestraszam że nie zajrze do WAS na blogaski, ale to by mi zajęło cały dzień...[/FONT] Przestraszałam się na na żarty :smhair2: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]poza tym że wszyscy myślą że moj urlop zdrowotny dal mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:psychiatra :evil_lol:[/FONT] Buhahaha :roflt: Quote
Alicja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 agnes1 napisał(a):Aluniu koffana :loveu: Mam nadzieję że dobrze policzyłaś :roll: bo musi Ci starczyć przynajmniej do niedzielki ;) Ja nie dam rady nic wstawić, ale później to chyba zasypię was foteckami :cool3::diabloti: Wyjeżdżam w przeciwną stronkę niż Klocuśkowe :multi: Będziemy rodzinnie podbijać świat :evil_lol: Opiekuj się Waszą galeryjką:loveu: Powodzonka:loveu: [FONT=Arial]O , cioteczka -niania :multi::loveu:. Aguś , mam troszkę fotaskow więc napewno starczy na więcej niż do niedzielki ;)....cosik okolo 50 :hmmmm: / nie wiem czy wsie do publikacji się nadają , ale jakoś się poprzycina ;).....a Ty spokojniutko wyjeżdżaj na podbój świata :multi:...rób fotaski z wypadu , bo też będą świetne ...i baw się dobrze :cool2: ..ja tu czuwam ;). Tylko jak wrócisz ...pisz proszę jak Klocuś ...wiem ,że u Was mu dobrze , ale tęsknić za pańciostwem pewnie będzie ... Aaaa i ...:evil_lol:ceść , ceść...dzieńdobry , dzień dobry ...dla Bartka :hand: No za 7 h i 20 minutek ...Madzialena uniesie się :evil_lol: w powietrze ...a za 9h stanie na szwedzkiej ziemi ;) ...teraz będziemy czekać na relację z kraju Wikingów :multi: Powodzenia , owocnej pracy :cool2: Pawcio ;)i dobrej zabawy ...i czekamy na mnostwo fotasków :razz: ...już tęsknimy...:oops::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]A teraz WITAM wszystkich w NASZYM Blogasku :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 czesc Królewny... Madzik uwazaj na siebie w tych przestwozach.....i baw sie swietnie..... a wlosy no powiem Tobei ze interesujace...nie mialabym chyba az tyle odwagi na taki kolor na glowie..... :diabloti: Quote
clockwork Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]przybyłam zapakować Pawciowy sprzęt ... więc przy okazji sprawdzam czy komputra sie nie zepsuła :oops::oops::oops: działa ;) lece... [/FONT] [FONT=Arial]za 4h 35 min. wsiadam do RÓŻOWEGO POTFFORA [/FONT] [FONT=Arial]a za 6h 15min- wyskakujemy [/FONT][FONT=Arial]na SZWEDZKIEJ IKEOWSKIEJ ziemi.... volvo :loveu::loveu: DO ZAKLIKANIA!!! KOCHANI!!![/FONT] Quote
Recommended Posts