Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
http://images13.fotosik.pl/110/7019773b56a20bbd.jpg

aaa zarąbisty tatuator :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:a jakbyś przyjechała do Jastrzębia to poznałabyś tatuatora osobiście ;)

to tattoo się mnie podobuje ...
http://images24.fotosik.pl/89/8a63ce3a22912c0b.jpg

KLOCUSZKOWE LUDZIEŃKI :loveu::loveu::loveu::loveu:
bardzo Wam dziękuję za dzisiejszy dzionek ...
ale naj naj naj :loveu::loveu::loveu:....Madziu TOBIE ...wiesz dlaczego ...:razz:
i za obiecane ....najwspanialsze SPAGETTI :loveu::loveu::loveu::eviltong:
Tylko wracajcie prędziutko .........:razz::razz::razz:

KLOCUSZKU :loveu::loveu::loveu:...ciotka Alicja zadba o BLOGASA ;)
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

Hello :multi: Zajebiste foty z konwentu :multi:

Pieprzone dogo mi padło :angryy: ale czekałam wytrwale, aż zadziała, by życzyć Wam bezpiecznej podróży, dobrej zabawy, dużo koron szwedzkich i w ogóle udanego wyjazdu :multi: Buziaki :loveu: pozdro dla Szatanka :ylsuper:
:hand:

Posted

[FONT=Arial]Doberek ...:multi:
teraz Ja tu bedę wpadać z ranka :razz:...i przyjmować gosciów ;)...

Dziś pierwszy dzionek bez POBUDKI :shake:...kurcze już mi tego brakuje:oops:... budzę Qbę ...piję kawę .....i co ....NIE:shake: wysyłam esemeska:placz:
Klocuszkowe odlatują za 31 godzin i 37 minut:placz::placz::placz:
...ale Ja już obejmuję straż
[/FONT]
[FONT=Arial] w Naszym Blogasku.
Kilka foteczek Klocunia:loveu::loveu::loveu: na 1sze dni mam a potem to już cioteczka-niania Aga przejmie stery ...:p
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
ahh no i gdzie ja mam tą głowę :shake:

co do nokii to nie będę sie spierać bo nie wiem :evil_lol: ale fiordy na pewno są w Sverige też :eviltong: ale nie w Sztokholmie :shake: ale tam też musi być pięknie :loveu: i stamtąd też chcę milion fot :loveu:

:hmmmm:
[FONT=Arial]waszeczko ....w Szwecji nie ma fiordów :shake:......:eviltong:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

Ala
przeciez ty się urlopujesz
spania nie masz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
chcesz.................możemy się zamienic
Ja się wyśpie a ty za mnie wstaniesz i podyżurujesz:diabloti::diabloti::diabloti:

witam Cie klockowata i druzyna:loveu::loveu::loveu:

Posted

BeaC napisał(a):
Ala
przeciez ty się urlopujesz
spania nie masz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
chcesz.................możemy się zamienic
Ja się wyśpie a ty za mnie wstaniesz i podyżurujesz:diabloti::diabloti::diabloti:

witam Cie klockowata i druzyna:loveu::loveu::loveu:

[FONT=Arial]no na urlopie też trzeba mieć jakieś zajęcie ;)

Ja Cię serdecznie powitam U NAS :loveu:
[/FONT]

Posted

basia2202 napisał(a):
heeej :)
witanko wyjechana już prawie do Szwecyjiiii Klockowa :multi::multi::multi:
miziamy i Cię i Twego piesa:loveu:
i również Twoją 1/3cią dyżurującą :evil_lol:

[FONT=Arial]hey Basiu .....to ja Cię tu Witam :multi::multi::loveu::multi::multi:w Naszym imieniu :p[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:hmmmm:
[FONT=Arial]waszeczko ....w Szwecji nie ma fiordów :shake:......:eviltong:.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:mad:są! na północ od Goteborga :eviltong: małe bo małe ale są :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad:są! na północ od Goteborga :eviltong: małe bo małe ale są :lol:
[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:takie małe że ich nie widać ....takie jak u nas w Jastrzębiej Górze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong:takie małe że ich nie widać ....takie jak u nas w Jastrzębiej Górze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/FONT]

nie widać na mapie w dużej skali :eviltong::eviltong::eviltong: na zywo widać i to całkiem ładnie - bylam widziałam :diabloti:

Posted

Doberek;-)
Ford gowno wort ;-) heheeheheheh
Zajebiste foty tatooo ..............az mi sie zachcialo jakiegos malego ....w sumie to juz od dawna sie z zamiarami nosze ale ci fachowcy jakos do mnie nie przemowili az do dzisiaj ;-) hehehehehheh
A KLOCUSZKA to co nie laska wstawic ?????w koncu jakby nie bylo to jego blogasek !!!!
siem domagam !!! aze rychło !!!

Posted

malawaszka napisał(a):
nie widać na mapie w dużej skali :eviltong::eviltong::eviltong: na zywo widać i to całkiem ładnie - bylam widziałam :diabloti:

[FONT=Arial]widzialam fotaski ....maluśkie one som :eviltong::eviltong::eviltong:
norweskie są duże .....prawdziwne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

zuzolandia napisał(a):
Doberek;-)
Ford gowno wort ;-) heheeheheheh
Zajebiste foty tatooo ..............az mi sie zachcialo jakiegos malego ....w sumie to juz od dawna sie z zamiarami nosze ale ci fachowcy jakos do mnie nie przemowili az do dzisiaj ;-) hehehehehheh
A KLOCUSZKA to co nie laska wstawic ?????w koncu jakby nie bylo to jego blogasek !!!!
siem domagam !!! aze rychło !!!

[FONT=Arial]Inuś ....fotaski beda ....będę wrzucać ....po kilka dziennie :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):
Chlorus:loveu::loveu:

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:nio .....Chloruś :loveu::loveu::loveu:.....zostawił mi takie chlorkowete ch/l/orki na bluzie i spodniach ....i ja w takich uchlorkowanych spodniach dziś pojszłam se na zakupy :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:nio .....Chloruś :loveu::loveu::loveu:.....zostawił mi takie chlorkowete ch/l/orki na bluzie i spodniach ....i ja w takich uchlorkowanych spodniach dziś pojszłam se na zakupy :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

oj Ala Ala

Posted

dealer napisał(a):
oj Ala Ala

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:ze co prose.......ale nie szłam po piwo :shake:...szłam po miesko :grins:...po chlebek :grins:, smietanke :grins:....kultura zakupy robiłam .....tylko pokłóciłam się z Ozzym przy sklepie bo chciał krate zabrać do domu :mad::mad::mad:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:razz::razz::razz:ze co prose.......ale nie szłam po piwo :shake:...szłam po miesko :grins:...po chlebek :grins:, smietanke :grins:....kultura zakupy robiłam .....tylko pokłóciłam się z Ozzym przy sklepie bo chciał krate zabrać do domu :mad::mad::mad:[/FONT]

ojeju jedna krata i tyle krzyku...phiiii

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wpadam na sekundeczke ... przywitać sie z wami i pożegnać.... :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]i oświadczam wcale nie jestem uzależniona od dogo :grins:[/FONT]

padlam na ryjok:diabloti: