malawaszka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]jeszcze nadrobie nie bój żaby :diabloti: i wyczytam że sie zakręciłaś że byłam w Sverige... ale to jak znajde chwile czasu :grins: [/FONT] qrde no właśnie tego miałaś nie nadrabiać :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 malawaszka napisał(a):qrde no właśnie tego miałaś nie nadrabiać :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]pewnie specjalnie na to polowała :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 gosikf & dogs napisał(a):Czesc. Co do pomocy dogomaniaków, to też się trochę ostatnio nie mogę nadziwic... Ostatnio nawet ktoś mi powiedział że nie powinnam miec psa... A kiedyś podejrzewali mnie o oszustwa ale jest tu też wieeelu wspaniałych ludzisków- m.in kochaniutka zuzolandia!!! Takich ludzi można tu znaleźc, a to jest na prawdę COŚ! To jest dowód na to, że są też prawdziwi miłośnicy psów! Bo nie ukrywam, że na dogo jest duuużo pseudomiłośników...:roll: Ludzi zadłużonych tylko w swoich "rasowych" psach i tym podobnym. Nie wiem co zrobic z tym psiakiem, ja ci nie pomogę choc bym chciała... Teraz szykuje mi sie tymczas dla kotka, któremu mam do zaoferowania tylko małą klatkę na balkonie i 1godz wybiegu dziennie. Nie wiem czy mogę liczyc na jaką kolwiek pomoc ze strony dogomaniaków. Czasem aż boję się prosic...:cool1:To jest coś w rodzaju wstydu, że znów pomagam mniekjszym braciom. Niestety tutaj na dogo nabrałam tego dziwnego poczucia... Ale ja i tak KOCHAM DOGO:loveu: Pozdro! [FONT=Arial]no ... niestety.... ja też odczułam na dogo że jest walka... szczególnie na PwP :hmmmm: nie wiem o co biega, ale nie każdy może liczyć na pomoc... ja też niestety nie należe do grona wzajemnej adroracji, więc mogę tylko poużalać sie nad psiakami, albo pomagać sama.... ewentualnie ktoś bedzie hopał.... dlatego psiak z raczyskiem jest skazany sam na siebie.... nie mam warunków żeby go zabrać i leczyć.... życie... nie pierwszy i nie ostattni... gdybyśmy mieszkali w mieście NORMALNYM a nie tak zacofanym- miałabym większe możliwości a tak ... doopa [/FONT] jonQuilla napisał(a):http://images26.fotosik.pl/87/b194203f741f7ceb.jpg http://images25.fotosik.pl/87/679e5cb5234bc6b0.jpg to się nazywa miłość :loveu: [FONT=Arial]to sie nazywa rozmiękczanie ofiary :diabloti:[/FONT] dealer napisał(a):bylam, czytalam....buziaki sle:p [FONT=Arial]cieszkam sie... i śle jeszcze większe buziory dla Ciebie i NASZEGO Dilskiego :loveu: noooo... dobra dla B. też ;)[/FONT] zona napisał(a):Po pierwsze: znalazłam Cie niechcący - od niedawna siedzę na dogomanii i akuratnie jak się zalogowałam, to zauważyłam na stronie głównej imię CLOCKWORK (dużo postów tu macie i jesteście na głównej bardzo często :razz:), więc wlazłam sprawdzić czy to ten Clockwork. [FONT=Arial]i co??? TEN Clockwork??? :razz::razz: jak MY gadamy dużo??? :crazyeye::crazyeye: na jakiej głównej stronie?? :crazyeye::crazyeye: cisza u nas wiecznie... blogasy wyciągałmy gdzieś z otchłani piekieł na 1szą... czasem :roll: [/FONT] Po drugie: wszystkiego nie czytałam, bo strasznie duży ten wątek, ale nadrabiam zaległości i niedługo będę WSZYSTKO wiedzieć. [FONT=Arial]NIE CZYTAJ :cool1:[/FONT] Po trzecie: Bruxia jak usłyszy słowo Klocek, to od razu pędzi do okna i tęsknie wygląda, o tak: [FONT=Arial]może ją ciśnie klocek :diabloti: [/FONT] Po czwarte: jesteśmy w Jebiu do końca września a później w każdy weekend, więc jak już wrócicie z wojażów to dajcie znać, się umówimy na ciągnięcie patyka, bo Bruksol z żadnym innym psim menem nie chce.:diabloti: [FONT=Arial]oki- to są my umówione... na ciągnięcie patyka :roll::evil_lol: 13.10.2007 [/FONT] I po piąte: pozdrawiamy, a Brukselka dodatkowo macha Wam skarpetką. :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: A tak se dziewczyna swego mena wspomina (oczy przekrwione, bo z tej miłości niespełnionej zaczęła się alkoholizować:evil_lol:): [FONT=Arial]o masz... i znów NASZA wina :flaming: Bruxiowa :razz: foty max 640x640 ;) [/FONT] Wilejkaros napisał(a):I do czego ten Klocek taką śliczną niewiastę doprowadził? [FONT=Arial]ehhhhhh... ciężkie jest życie gwiazdy :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]nam było niezmiernie miło :pi sympatycznie i zapraszamy częściej ;) A fotaski to jeszcze nie wsie ....ale sa tez takie do cenzurki ;) [/FONT] [FONT=Arial]WSJE :diabloti: reszta nie przeszła cenzury :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]oj o tym kto bywa na Dogo to książki można pisać :shake:...i chyba na fo ryzyko cokolwiek pisać ...bo licho nie spi ...:angryy: Ale ja na godo poznałam też wielu wspaniałych , serdecznych ludzi bez których nie wyobrazam sobie życia...:loveu:[/FONT] :evil_lol::eviltong: [FONT=Arial]wymień choć 5 :diabloti:[/FONT] basia2202 napisał(a):witanko Madzialeno z koła gospodyń :eviltong: co tam udziergałaś w weekendzik?;) też tu byłam, ale nie czytałam, bo nie dam rady...:roll: jutro spróbuję trochę nadrobić buziole i snów słodkich :p P.S. mizianko dla Twojej czarnej bestyji :diabloti: [FONT=Arial]w łikendzik to ja kochana ciężko pracowałam na obczyźnie... wróciłam zarobiona po pachy :diabloti: wydziergałam 666 miliardów czeskich koron :eviltong:[/FONT] paula_z napisał(a):Ale Klocuś ma extra narzeczoną :loveu: Bruxelka - fajne imię :lol: http://i16.photobucket.com/albums/b47/teroslawa/Bruxa/fa58d219.jpg?t=1190664391 :grin: smaczna ciocia :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/87/679e5cb5234bc6b0.jpg Witanko Madzialenka :multi: :loveu: [FONT=Arial]BRUKSA ;) ale dla nas to BRUXELKA... pamiętam jak spotkaliśmy ją pierwszy raz.... taka wystraszona... schowała sie przed Klockiem pod... samochodem :evil_lol: :loveu::multi: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 asher napisał(a):Ja pierdziele!!!! Odpuszczenie sobie na kilka dni, to samobójstwo, gaduły jedne!!!!!! :mad: (do Rydzewskiej, to się normalnie boję wejść :nerwy: ) [FONT=Arial]NIE WCHODŹ :cool1:[/FONT] U ciebie myła? :crazyeye: Kiedy będziecie znowu w Wawce? :loveu: :diabloti: [FONT=Arial]jak wróce z Poznania :cool1:[/FONT] http://images13.fotosik.pl/92/9c03cb67bec8cbcd.jpg Jakie proporcje :evil_lol: Normalnie, jak burkowa miska, z której się Rydzewska bezczelnie wyśmiewała :evil_lol: ps. Clockworku, tego bidoka spod klatki, to może nakarm chociaż? :( [FONT=Arial]dziś stałam autem 10 minut... bo mi latał wokół auta... nakarmić powiadasz.... boje sie że potem nie odczepi sie odemnie... a już czasem nie moge wyjść z Clockworkiem bo on stoi pod blokiem i skacze do Klocka.... jak go zaczne karmić... potraktuje mnie jak SWOJĄ Panią... boje sie..... zresztą często wynosze żarełko kotom pod śmietnik... i wiem że on tez podjada,bo PAN sie żalił że musi mu kaganiec nakładać bo żre ze śmietników [/FONT] pps. a jeśli chodzi o muzykę, to choć lubię Vadera, itp, to jednak wolę na przykład to: http://teledyski.onet.pl/10173,2535694,teledyski.html :loveu: [FONT=Arial]łoblookam potem ;)[/FONT] P.S. do Poznania sie nie wybieram :diabloti: madzia i medor napisał(a):Przyszłam se rzec ,,dobrydzionek":hand: I trzymam kciuki, bo to już niedługo :razz: [FONT=Arial]ale co niedługo?? po co kciuki?? :diabloti:[/FONT] BeaC napisał(a):wiem, ze Cie nie ma..............ale jak wrócisz będziesz miała co nadrabiać:diabloti: [FONT=Arial]GADUŁY przebrzydłe :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nadrabiam i nadrabiam i końca nie widać :shake:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 basia2202 napisał(a):przyjszłam se tu i ja, co by Wam napisać... dzień dobeeereeeeeeek!! :multi: :evil_lol: yyy.. a co niedługo? :cool3: to też będę kciukole trzymać:loveu: [FONT=Arial]bereczek... już tylko 3 dni i SVERIGE.:multi:.. javla kjuk :eviltong: czy jak sie to pisze ......[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):Madzik, jestem i przesyłam całusy.....:loveu:Tobie i Ali:loveu: [FONT=Arial]DZIĘKUJEMY... a Dilerce :razz::razz:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a)::multi:[FONT=Arial]witaj AGUNIU dziękujemy za całuski ;) [/FONT] [FONT=Arial] WITANKO W NASZYM BLOGASKU [/FONT] [FONT=Arial]witam..:loveu:... wyciełam Twoich 666 emotek :diabloti:[/FONT] dealer napisał(a):dzien dobry moja mila:loveu:esesmanka dostala? czytala? [FONT=Arial]dostała, czytała, podziękowała za info :loveu: bedzie dobrze AGUŚ... idzie ku dobremu... i ucałuj boxiową morduche [/FONT] malawaszka napisał(a):qrde no właśnie tego miałaś nie nadrabiać :evil_lol: [FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong: w PIĄTEK weszko w piątek :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 asher napisał(a):Ja pierdziele!!!! Odpuszczenie sobie na kilka dni, to samobójstwo, gaduły jedne!!!!!! :mad: (do Rydzewskiej, to się normalnie boję wejść :nerwy: ) [FONT=Arial]a ja nie wiedziałam zes ty taka miętka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] U ciebie myła? :crazyeye: Kiedy będziecie znowu w Wawce? :loveu::loveu::loveu: :diabloti: u SIEBIE myła ......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images13.fotosik.pl/92/9c03cb67bec8cbcd.jpg Jakie proporcje :evil_lol: Normalnie, jak burkowa miska, z której się Rydzewska bezczelnie wyśmiewała :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]ale to nie Burkowa miska yno rzucadełko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] wymień choć 5 :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:shake:....masz rację .....palnęłam głupstwo :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:....masz rację .....palnęłam głupstwo :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] czym je palnelas? tluczkiem?:diabloti: Quote
zona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial">clockwork;7247026> <font face="Arial"><font color="Blue"> [FONT=Arial napisał(a):BRUKSA ;) ale dla nas to BRUXELKA... pamiętam jak spotkaliśmy ją pierwszy raz.... taka wystraszona... schowała sie przed Klockiem pod... samochodem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:loveu::multi:[/FONT] Tak tak, Wy pamiętacie jak schowała się pod samochodem, a ja pamiętam jak położyła się przed Klockiem brzuchem do góry, a on na nią... nasikał. I to 2 razy. :mad: To była miłość od pierwszego siknięcia. Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 zona napisał(a):Tak tak, Wy pamiętacie jak schowała się pod samochodem, a ja pamiętam jak położyła się przed Klockiem brzuchem do góry, a on na nią... nasikał. I to 2 razy. :mad: To była miłość od pierwszego siknięcia. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]oooo... to jakieś pomówienia.... wcale tak nie było :diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):czym je palnelas? tluczkiem?:diabloti: :diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:....ta .....tym co go do ciebie zawiozę :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] zona napisał(a):Tak tak, Wy pamiętacie jak schowała się pod samochodem, a ja pamiętam jak położyła się przed Klockiem brzuchem do góry, a on na nią... nasikał. I to 2 razy. :mad: To była miłość od pierwszego siknięcia. :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....no taaaaa ....a mówią ze tak dobrze wychowany :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 zona napisał(a):Dobra dobra, mamy świadków. :P swiadkow mozna sie pozbyc:cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dealer napisał(a):swiadkow mozna sie pozbyc:cool1::diabloti:;)[FONT=Arial]słusznie rzekłaś NASZA1/3:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:.....no taaaaa ....a mówią ze tak dobrze wychowany :eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]kto tak mówi.... :roll::roll: to też pomówienia :eviltong::eviltong:[/FONT] zona napisał(a):Dobra dobra, mamy świadków. :P [FONT=Arial]pokaż choć trzech :eviltong::eviltong:[/FONT] dealer napisał(a):swiadkow mozna sie pozbyc:cool1::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zona Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]pokaż choć trzech :eviltong::eviltong:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wy, Klocek, Bruxa, ja i parapetówy w oknach, bo to się na trawniczku przed blokiem działo. Wszystkich babć oknowych nie zlikwidujecie, one są twarde. :P(I czemu mi minki nie wskakują cholera? Znowu coś zepsułam...). Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 zona napisał(a):Wy, Klocek, Bruxa, ja i parapetówy w oknach, bo to się na trawniczku przed blokiem działo. Wszystkich babć oknowych nie zlikwidujecie, one są twarde. :P(I czemu mi minki nie wskakują cholera? Znowu coś zepsułam...). [FONT=Arial]no tak.... sąsiadki.... one WSZYSTKO widzą :shake::shake::shake: no dobra... przyznaje sie do dziwnych zalotów Klocka ... perwersyjnych bym powiedziała :diabloti: używasz kodów do gg... np. to :P a tu to jest :eviltong: takie # eviltongue bez spacji :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]chciałam nawrzucać fotek Klocusia bo przed wyjazdem już chyba sie tu nie bede pojawiać na dłużej... ale nie dam rady- przerabianie i wrzucanie przez jakieś fotoszity... zabiera mi za dużo czasu... ale wczoraj odkryłam w Pawcia telefonie taką oto funkcje przerabiania zdjęć... wrzucam 3 żebyście o nas pamiętali ;);) [/FONT][FONT=Arial]POZDRAWIAMY!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]JA :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]PAWCIO :razz::razz: i Klocuś :eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale sie Klocusiowa rodzinka pomieniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Pawcio :crazyeye::crazyeye::crazyeye:.........nawet nie pomyślałabym .....:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 w koncu pokazalas swoja prawdziwa twarz:loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Hej :multi::multi: http://images23.fotosik.pl/88/6e25d6eb98eba174.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziecko kwiatów :eviltong::eviltong: http://images12.fotosik.pl/109/9bf909829ad952d2.jpg :evil_lol::evil_lol: lubię tą ramkę, też takową mam w telefonie :cool3: http://images13.fotosik.pl/108/e89856985d515428.jpg ale przy tym zdjęciu padłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:ale sie Klocusiowa rodzinka pomieniła :evil_lol::evil_lol: i Pawcio :crazyeye::crazyeye:.........nawet nie pomyślałabym .....:eviltong::eviltong: [/FONT] dealer napisał(a):w koncu pokazalas swoja prawdziwa twarz:loveu::loveu: jonQuilla napisał(a):Hej :multi::multi: http://images23.fotosik.pl/88/6e25d6eb98eba174.jpg :evil_lol::evil_lol: dziecko kwiatów :eviltong: http://images12.fotosik.pl/109/9bf909829ad952d2.jpg :evil_lol::evil_lol: lubię tą ramkę, też takową mam w telefonie :cool3: http://images13.fotosik.pl/108/e89856985d515428.jpg ale przy tym zdjęciu padłam ze śmiechu :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]a tera NOCNE niewyraziste foty Pana psa... i śpiącej na skraju PANCI [/FONT][FONT=Arial] z jojkami na pysku prawie :mad: [/FONT] Quote
agbar Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a tera NOCNE niewyraziste foty Pana psa... i śpiącej na skraju PANCI[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]z jojkami na pysku prawie :mad:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] uffff..dobrze ze Dili nie ma jojkow:diabloti: A klockowa SYPIA ze swoim psem:shake:sodomia i gomoria:diabloti: Quote
Alicja Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]a to jest najlepsiejsze ....... http://images25.fotosik.pl/87/84572b63d7eb348c.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts