Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]KOCHANI!!!![/FONT]

[FONT=Arial]dziś Wam nie poodpisuje- dopiero wypakowałam sie z wyjazdu, poukładałam towar :help1: reszte zostawiam na jutro :mdleje: i nie ma szans żebym wszystko nadrobiła...:shake:

wracam do piątku po południu i odpisuje TYLKO na to co wymaga konkretnej odpowiedzi.... WYBACZCIE!!!! :modla::modla::modla::modla:

ALE WITAM WAS TU I TERAZ- WSZYSTKIE!!!!!
[/FONT]:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

Kiłi napisał(a):
Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs

[FONT=Arial]oglądnęłam..:placz:.. bedzie na naszej wuwuwu... bo QRDE... takie cierpienie... dla satysfakcji HOMOSAPIENSA :snipersm::chainsaw:
jak zszywali tego psiaka na żywca... wcześniej wsadzając mu wnętrzności do środka :mdleje: :placz:

za to masz lineczka... że czasem piesy są w NAJLEPSZYCH RĘCACH NA ŚWIECIE :loveu::loveu:
http://pl.youtube.com/watch?v=ipr2nVaaPuU&mode=related&search=

http://pl.youtube.com/watch?v=lTXwDfnwb34&mode=related&search=

i żeby kto nie pomyślał że życie jest piękne ...troszke smutasków.... bid... itd... to tez bedzie na naszej stronce... bom sie rozczuliła :-(
[/FONT]
http://pl.youtube.com/watch?v=BhT0U3Koi5U

http://pl.youtube.com/watch?v=mBus4GGsyb4

http://pl.youtube.com/watch?v=mnRZLKHvmn0&mode=related&search=

madzia i medor napisał(a):

Madzialeno - włoski zajebiste - już dawno chciałam sobie właśnie taki kolorek zrobić, tylko, że ja same końcówki;):loveu:

[FONT=Arial]no.... ja też przeca INO końcówki mam zafarbione :cool1:[/FONT]

Wilejkaros napisał(a):
Na obczyźnie????
A podatek odprowadzi?
Hihihihihi

[FONT=Arial]jasne... pierwsza rzecz którą zrobiłam po powrocie to poleciałam do SKARBÓWKI :loveu:

niestety.... była NIEDZIELA :p
[/FONT]

paula_z napisał(a):
Oni tam jadą się lansować, nie zarabiać ;) :evil_lol:

[FONT=Arial]Pawcio sie lansował... ja zarabiałam czeskie dolary ;)[/FONT]

Posted

zona napisał(a):
Bry,
my się jeno przywitać przyszłyśmy i pomachać łapą do Klocka, może pamięta jeszcze swoją niegdysiejszą psią narzeczoną.;]

Brukselka jest na zdjęciu z Klockiem na drugiej stronie. Niewinny pocałunek.;]
O tutaj:

Z koleżanką Bruxą

Przez to, że w dzieciństwie bawiła się głównie z psami, a nie z suczkami, teraz podnosi łapę przy sikaniu.:P

[FONT=Arial] OOO!!!!!!! Madzia Bruxiowa!!!! :multi::oops::multi: :oops:

po pierwsze... jak mnie znalazłaś....:razz:
po drugie... mam nadzieje że nie czytałaś jakie głupoty ONE tu piszą :roll::roll:
po trzecie Klocus wciąż reaguje na słowo BRUXIA :loveu:
po czwarte koniecznie daj znać jak bedziesz w Jebiu ... spotkanko zorganizujemy:multi:
po piąte... pozdrawiamy i miziamy podnoszącą noge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bruxelke :loveu:
[/FONT]

mia_mia napisał(a):
heloł heloł:)

skad ta koszulka z pikiem i zachami z tych fotek http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15076&page=3754 ?

[FONT=Arial]z Englanda :grins:

ALU!!! dzięx za wczoraj i za fotecki... morderczo mordercze... ludzików upadłych
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
witaj :multi: jak dobrze, że nie nadrabiasz :evil_lol:

[FONT=Arial]jeszcze nadrobie nie bój żaby :diabloti:
i wyczytam że sie zakręciłaś że byłam w Sverige... ale to jak znajde chwile czasu :grins:
[/FONT]

BANDOSIE .[FONT=Arial].. nie widziałam jeszcze :oops: wnosze po tytule :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]jeszcze nadrobie nie bój żaby :diabloti:
i wyczytam że sie zakręciłaś że byłam w Sverige... ale to jak znajde chwile czasu :grins:
[/FONT]

BANDOSIE .[FONT=Arial].. nie widziałam jeszcze :oops: wnosze po tytule :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mdleje::mdleje::mdleje::loveu:

Fakt, Ty również masz tylko niebieskie końcówki:loveu::loveu:

Posted

Czesc.

Co do pomocy dogomaniaków, to też się trochę ostatnio nie mogę nadziwic... Ostatnio nawet ktoś mi powiedział że nie powinnam miec psa...

A kiedyś podejrzewali mnie o oszustwa ale jest tu też wieeelu wspaniałych ludzisków- m.in kochaniutka zuzolandia!!! Takich ludzi można tu znaleźc, a to jest na prawdę COŚ! To jest dowód na to, że są też prawdziwi miłośnicy psów!

Bo nie ukrywam, że na dogo jest duuużo pseudomiłośników...:roll: Ludzi zadłużonych tylko w swoich "rasowych" psach i tym podobnym.

Nie wiem co zrobic z tym psiakiem, ja ci nie pomogę choc bym chciała...

Teraz szykuje mi sie tymczas dla kotka, któremu mam do zaoferowania tylko małą klatkę na balkonie i 1godz wybiegu dziennie. Nie wiem czy mogę liczyc na jaką kolwiek pomoc ze strony dogomaniaków. Czasem aż boję się prosic...:cool1:To jest coś w rodzaju wstydu, że znów pomagam mniekjszym braciom. Niestety tutaj na dogo nabrałam tego dziwnego poczucia...

Ale ja i tak KOCHAM DOGO:loveu:

Pozdro!

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial] OOO!!!!!!! Madzia Bruxiowa!!!! :multi::oops::multi: :oops:[/FONT]

[FONT=Arial]po pierwsze... jak mnie znalazłaś....:razz:[/FONT]
[FONT=Arial]po drugie... mam nadzieje że nie czytałaś jakie głupoty ONE tu piszą :roll::roll:[/FONT]
[FONT=Arial]po trzecie Klocus wciąż reaguje na słowo BRUXIA :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial]po czwarte koniecznie daj znać jak bedziesz w Jebiu ... spotkanko zorganizujemy:multi:[/FONT]
[FONT=Arial]po piąte... pozdrawiamy i miziamy podnoszącą noge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bruxelke :loveu: [/FONT]

Po pierwsze: znalazłam Cie niechcący - od niedawna siedzę na dogomanii i akuratnie jak się zalogowałam, to zauważyłam na stronie głównej imię CLOCKWORK (dużo postów tu macie i jesteście na głównej bardzo często :razz:), więc wlazłam sprawdzić czy to ten Clockwork.
Po drugie: wszystkiego nie czytałam, bo strasznie duży ten wątek, ale nadrabiam zaległości i niedługo będę WSZYSTKO wiedzieć.
Po trzecie: Bruxia jak usłyszy słowo Klocek, to od razu pędzi do okna i tęsknie wygląda, o tak:

Po czwarte: jesteśmy w Jebiu do końca września a później w każdy weekend, więc jak już wrócicie z wojażów to dajcie znać, się umówimy na ciągnięcie patyka, bo Bruksol z żadnym innym psim menem nie chce.:diabloti:
I po piąte: pozdrawiamy, a Brukselka dodatkowo macha Wam skarpetką. :evil_lol:

A tak se dziewczyna swego mena wspomina (oczy przekrwione, bo z tej miłości niespełnionej zaczęła się alkoholizować:evil_lol:):

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
ALU!!! dzięx za wczoraj i za fotecki... morderczo mordercze... ludzików upadłych
[/FONT]

[FONT=Arial]nam było niezmiernie miło :pi sympatycznie i zapraszamy częściej ;)
A fotaski to jeszcze nie wsie ....ale sa tez takie do cenzurki ;)
[/FONT]

gosikf & dogs napisał(a):
Czesc.

Co do pomocy dogomaniaków, to też się trochę ostatnio nie mogę nadziwic... Ostatnio nawet ktoś mi powiedział że nie powinnam miec psa...

A kiedyś podejrzewali mnie o oszustwa ale jest tu też wieeelu wspaniałych ludzisków- m.in kochaniutka zuzolandia!!! Takich ludzi można tu znaleźc, a to jest na prawdę COŚ! To jest dowód na to, że są też prawdziwi miłośnicy psów!

Bo nie ukrywam, że na dogo jest duuużo pseudomiłośników...:roll: Ludzi zadłużonych tylko w swoich "rasowych" psach i tym podobnym.

Nie wiem co zrobic z tym psiakiem, ja ci nie pomogę choc bym chciała...

Teraz szykuje mi sie tymczas dla kotka, któremu mam do zaoferowania tylko małą klatkę na balkonie i 1godz wybiegu dziennie. Nie wiem czy mogę liczyc na jaką kolwiek pomoc ze strony dogomaniaków. Czasem aż boję się prosic...:cool1:To jest coś w rodzaju wstydu, że znów pomagam mniekjszym braciom. Niestety tutaj na dogo nabrałam tego dziwnego poczucia...

Ale ja i tak KOCHAM DOGO:loveu:

Pozdro!

[FONT=Arial]oj o tym kto bywa na Dogo to książki można pisać :shake:...i chyba na fo ryzyko cokolwiek pisać ...bo licho nie spi ...:angryy:
Ale ja na godo poznałam też wielu wspaniałych , serdecznych ludzi bez których nie wyobrazam sobie życia...:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

witanko Madzialeno z koła gospodyń :eviltong:
co tam udziergałaś w weekendzik?;) :evil_lol:

też tu byłam, ale nie czytałam, bo nie dam rady...:roll:
jutro spróbuję trochę nadrobić:)
buziole i snów słodkich :p
P.S. mizianko dla Twojej czarnej bestyji :diabloti:

Posted

Ja pierdziele!!!! Odpuszczenie sobie na kilka dni, to samobójstwo, gaduły jedne!!!!!! :mad: (do Rydzewskiej, to się normalnie boję wejść :nerwy: )

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]tak tak ...dziś umyłam okno u Qby .......bo mi Madzialena wjechała na ambicję myjąc w sypialni i w kuchni ;)[/FONT]

U ciebie myła? :crazyeye: Kiedy będziecie znowu w Wawce? :loveu::loveu::loveu:
:diabloti:

http://images13.fotosik.pl/92/9c03cb67bec8cbcd.jpg
Jakie proporcje :evil_lol: Normalnie, jak burkowa miska, z której się Rydzewska bezczelnie wyśmiewała :evil_lol:

ps. Clockworku, tego bidoka spod klatki, to może nakarm chociaż? :(

pps. a jeśli chodzi o muzykę, to choć lubię Vadera, itp, to jednak wolę na przykład to:
http://teledyski.onet.pl/10173,2535694,teledyski.html
:loveu::loveu::loveu:

Posted

przyjszłam se tu i ja, co by Wam napisać... dzień dobeeereeeeeeek!! :multi: :evil_lol:

madzia i medor napisał(a):
Przyszłam se rzec ,,dobrydzionek":hand:
I trzymam kciuki, bo to już niedługo :razz:

yyy.. a co niedługo? :cool3: to też będę kciukole trzymać:loveu:

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Madzik,

jestem i przesyłam całusy.....:loveu:Tobie i Ali:loveu:

:multi::multi::multi:[FONT=Arial]witaj AGUNIU :loveu::loveu::loveu:
dziękujemy za całuski ;)

[/FONT]
:multi::multi::multi: