Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [FONT=Arial]:cool1:A NASZA :loveu:Madzialenka nadal w obcym kraju ...;)...dostałam eska że śpiąca i zmęczona ... ale miejmy nadzieję że miło i w miłym ;) towarzystwie spedziła ten dzionek :p [/FONT] Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :multi::multi::multi:[FONT=Arial] wrócili ...całe , zdrowe ....aczkolwiek zmeczone ... [/FONT] Quote
Paula Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 :multi: :multi: :multi: To czekam niecierpliwie na relację w poniedziałek :razz: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi: To czekam niecierpliwie na relację w poniedziałek :razz: [FONT=Arial]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:a ja już dzis posłucham jak było :bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT] [FONT=Arial]WITANKO w BLOGASKU NASZYM [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jak malutko stronek od wczoraj, aż nie wierzę!!!! Quote
Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jestem wreszcie. Przebrnęłam przez wszystkie strony mych zaległości i śmiało mogę powiedzieć... Witam się w Waszym blogasku;) Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Gonitwa']Jestem wreszcie. Przebrnęłam przez wszystkie strony mych zaległości i śmiało mogę powiedzieć... Witam się w Waszym blogasku;) [FONT=Arial];) witajcie [/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Świetny kolor- ale ja wolałabym zielony ;) Quote
emdziolek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Witanko! Madziu wpadłam Cię odwiedzić, sprawdzić czy żyjesz bo widziałam jak Ozzy mordował twoją ręke!!:crazyeye: :multi: :diabloti:Ładne włoski :evil_lol: takie ala Satan:diabloti::multi: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Gonitwa']Świetny kolor- ale ja wolałabym zielony ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]o nie nie ......nigdy zielony :diabloti:[/FONT] [quote name='emdziolek'] Witanko! Madziu wpadłam Cię odwiedzić, sprawdzić czy żyjesz bo widziałam jak Ozzy mordował twoją ręke!!:crazyeye: :multi: :diabloti:Ładne włoski :evil_lol: takie ala Satan:diabloti::multi:[FONT=Arial]:shake:Ala nie satan ..Ala jamniołek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
emdziolek Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]:shake:Ala nie satan ..Ala jamniołek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] madafaka jam nie mówięł o tobięł:evil_lol: a jak już to nie jamniołek tylko hmmmm no nie wiem niech bedzie ten jamnioł:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 woww i już wrócili :placz: a ja nie zdążyłam pojechać :placz: czekam na milion fotek i opowieści :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [FONT=Arial]Pamiątka z wyprawy ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='emdziolek']madafaka jam nie mówięł o tobięł:evil_lol: a jak już to nie jamniołek tylko hmmmm no nie wiem niech bedzie ten jamnioł:diabloti: [FONT=Arial]jak nie jamniołek ..przeca ja taka grzeczna :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='malawaszka']woww i już wrócili :placz: a ja nie zdążyłam pojechać :placz: czekam na milion fotek i opowieści :loveu::loveu::loveu: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:wrócili z Opawy ....do Szwecji dopiero jadą ;)więc nie płakaj :glaszcze: będą zapewne foty ze Szwecji z tysiącem sztuk Volvo :p [/FONT] Quote
malawaszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:wrócili z Opawy ....do Szwecji dopiero jadą ;)więc nie płakaj :glaszcze: będą zapewne foty ze Szwecji z tysiącem sztuk Volvo :p [/FONT] buuuahahah no gdzie ja mam głowę :shock: wsio mi się porypało :evil_lol::oops: Quote
Paula Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Już pisałam u Ali, że fajny fryz :multi: kolorek mniam :loveu: Quote
Alicja Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahah no gdzie ja mam głowę :shock: wsio mi się porypało :evil_lol::oops: [FONT=Arial]:hmmmm: waszeczko gdzie ty masz głowę że wsio ci się porypało :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='paula_z']Już pisałam u Ali, że fajny fryz :multi: kolorek mniam :loveu: [FONT=Arial]tak ...potwierdzam ...pisała u NAS ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [FONT=Arial]Witanko poranne:multi::multi::multi: w 1szy jesienny poniedziałek :razz: za oknem sloneczko :loveu:i ciepełko :loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czesc królewny miłego dzionka..... Quote
emdziolek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czusc dziewczyny:evil_lol: milego dzionka i ze szkoly pozdrowionka:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Witanko poranne:multi::multi::multi: w 1szy jesienny poniedziałek :razz: za oknem sloneczko :loveu:i ciepełko :loveu:[/FONT] i oby tak zostało JAMENT!!!!:cool1: Quote
Alicja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc królewny miłego dzionka..... [FONT=Arial]Witaj U NAS :loveu:[/FONT] [quote name='emdziolek']czusc dziewczyny:evil_lol: milego dzionka i ze szkoly pozdrowionka:diabloti: [FONT=Arial]dzięki EMI :multi::multi::multi:w imieniu NAS :grins:[/FONT] [quote name='malawaszka']i oby tak zostało JAMENT!!!!:cool1: [FONT=Arial]i na wieki wieków....:megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 czesc Madzialeno.... milego dnia... a to ja tu juz bylam......ale nieszkodzi...milego i cieplego i bezstresowego.... Quote
e.v.a Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 heloł Madziusia:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts