Samturia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 :evil_lol: Uciekający pasztet :) Może wpadniesz do mnie do galerii w porzerwie pomiędzy klietami? są nowe fotki ;) Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)paszteta trza zwabić próbowaliśmy Clockworka wsadzic do tej konserwy w której zalega pasztet, ale sie nie zmiescił :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Vectra']Klockowa , a Ty KKKurde gdzie ? ja?? u siebie na klockowym..., ale oprócz mnie nikogo tu nie widze!!! :angryy: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork']ja?? u siebie na klockowym..., ale oprócz mnie nikogo tu nie widze!!! :angryy::mad::mad::mad:ja tysz tu byłam Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:ja tysz tu byłam pół godziny temu :mad: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork']pół godziny temu :mad::cool3:a co ty dzis taka dokładna jesteś... Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a co ty dzis taka dokładna jesteś... odmierzam czas bo jade o 14-tej do CZECH (czech przystojnych, nieznajomych :evil_lol:) Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork']odmierzam czas bo jade o 14-tej do CZECH (czech przystojnych, nieznajomych :evil_lol:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętaj do 17 ......i po 17 .......;) Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 WITAJ TYSZANKO!!! moja ziomalko!!! bo ja z Tych jesiem!!!! bywam tam czasami u rodzinki- mogymy sie spiknąć na kawke.. :o jaki ten swiat maly :):)):) ale musisz zabrac ze soba to sloneczko :):):) Quote
Medorowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cholera, ale mam do nadrabiania:razz: Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] :o jaki ten swiat maly :):)):) ale musisz zabrac ze soba to sloneczko :):):) słoneczko?? mojego TZta?? :evil_lol: oj nie kochana!!! :eviltong: [quote name='madzia i medor']Cholera, ale mam do nadrabiania:razz: a prosiłam... zaglądajcie na bierząco...:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork'] troche niezadobra jakość ale technika cyfrowa dopadła nas stosunkowo późno:eviltong: piekne to cudo...:diabloti: Quote
BoJa2 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 czesć Klockowa:hand: :bye: co ty dzis nadgodziny trzaskasz??:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork']nooooo..:-( , kto to widział... na chama z pracy wyciągać... ehhhh... jaka ja biedna... dość że w godzinach pracy musiałam go puscić na kompa na 20 min, to jeszcze po pracy nie wolno mi posiedzieć...ehhhhh... co za życie :talker: no taki life...:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Rinuś'] hihi dobrze ze jezorkiem go jeszcze nie udusil :evil_lol::evil_lol: [color=black] a co mial innego zrobic jak nie wrocic do odmku?? ;P [quote name='clockwork']co do terrarium to zaraz podam Ci linka...wrzucam foty, które mam - jaknajbardziej, ale mogę udzielić kilka ważnych porad co do żywienia, bo niektóre informacje na necie są przekłamane!!! np. nie wolno dawać legwanom kapusty, sałaty, i innych kapustnych- choć to ich przysmak... bo takowe rośliny hamują wytwarzanie wapnia w organiźmie a to najczęstsza przypadłość legwanów!!! [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/2221cde2882fd94a.html"] o rany...ale jaszczur w domu..a powiedz prosze..( tak dopiero sie tu rozgladam) jak psiunia toleruje legwana???nie gania za nim? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork'] bida w kraju :( u Ciebie tez ???...sie w domu nie przelewa???? kurde....:loveu: Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']piekne to cudo...:diabloti: wiem :cool3: [quote name='Hugo-Kochaś']czesć Klockowa:hand: :bye: co ty dzis nadgodziny trzaskasz??:crazyeye: eee... noooo... hmmmm... zmuszono mnie!!! posadzono przy kompie i nie chcą mnie wypuścić... kara :eviltong: o rany...ale jaszczur w domu..a powiedz prosze..( tak dopiero sie tu rozgladam) jak psiunia toleruje legwana???nie gania za nim? kopiuję posta z początku... [quote name='clockwork']oki, oki... wkleje parę fotek legwancia... ale nie mam ich wiele- jak już wspominałam technika foto dopadła nas niedawno:eviltong: część fotek wrzucę legwanka którego mieliśmy do maja , niestety odszedł... [*], a kilka tego DRAKO którego mamy obecnie (sama z fotek nie rozróżniam który jest który:cool3:) robiliśmy kiedyś foty jak pies z pierwszym legusiem leżeli na łóżku... ale nie wyszły:eviltong: także tych nie wrzucę... hahaha :evil_lol: i nie mamy żadnych wspólnych z Nowym:angryy: Drako ma ok. 1,5 roku...ok. 1 metra długości a cały czas rośnie! Ciągle przyzwyczajamy go do obecności psa, choć naszego już toleruje- to na obce nadal fuczy i wali z ogona (ten pierwszy przyjaźnił się z Clockworkiem, bo wzięliśmy oba w tygodniowym odstępie) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jaki piękny legwan :loveu:. Choć nie przepadam za takimi gadami , to mi się podoba :razz:. Uff ... dobrze że nie masz pająka - ptasznika :multi:. Na pajęczaki to nawet patrzeć nie mogę :shake:. Quote
Medorowa Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 clockwork napisał(a): a prosiłam... zaglądajcie na bierząco...:mad: Taa, teraz już wiem:roll: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 słoneczko?? mojego TZta?? oj nie kochana!!! a mi chodzilo o To czarne sloneczko :):):):) sliczny klocek ;) Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :razz:a nie planujesz zakupu ptasznika:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nadgodziny ......w sobotę ........kompik..........uzależnienie jak nic;) Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Klockowa błagam :modla::modla::modla: Kup ptasznika :modla::modla::modla: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 HELL o!!! jesiemy po wizycie u Ozziego-zalizani na amen :crazyeye: , jutro foty z wizyty, jak wyjdą wpożo (z tymi naszymi niewyjściowymi pyskami). Państwo Ozziego też super ludziowie :cool3: pozdro!!:calus: Co do ptasznika... Pawcio choruje na pająka- jak kupimy na pewno damy znać... są kochane, przemiłe, uwielbiamy takie stworki!!! :evil_lol: a tak wogóle klikne jutro- bo jak wiecie w łikend nie mam dojścia do komputra :eviltong: Quote
Recommended Posts