clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='emdziolek']Cześć niebieska z niebieską główcią:evil_lol: Wpadłam tylko na chwilke siem zawitnąć ale tu jeszcze wpadne:diabloti: [FONT=Arial]no, siemka pomarańczowa z zieloną.... nie głową, ale z zieloną :evil_lol::evil_lol: dzięki że sie witłaś... i wpadnij czasem ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'] i mowilam wczoraj ze Ala jest romantyczna ...i jest...i wyznania milosne pisuje publicznie...to jest kobieta.....rozwazna i romantyczna....:loveu: [FONT=Arial]no a czegóż mam się stydać ....przecie lepiej kochać :loveu:niż nienawidzieć ;)[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhah... wyobraziłam sobie Behemocika w chlebaczku jak biedny zagłodzony kotek :diabloti: dożywia sie suchą bułeczką :placz::placz: :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]miejmy nadzieje że sis nie zrobi aparacikowi- FORMATUJ... jak to już bywało u pewnych ludzi :roll:[/FONT] Złośliwiec:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Witam, przytulam i buziakuję :) Krótko mówiąc wysyłam troszkę nadmorskiej czułości :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 matyldooooooo.........poczytalam.........zglupialam.........( juz wczesniej mialam objawy dzisiaj sie uwydatnily szczegolnie ].......i idem se zrobic smazonka z grzibami heheeheheh;-) a zapomnialam ....witanko bluemowa ;-) hehehehehe Quote
zuzolandia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 aaaaaaaaa zapomnialam ........systematycznie powiadasz? łoj to nielada wyzwanie hehehehe ale co tam kupiem siem dodatkowe brele i heja z tym koksym ;-) hehehehehe Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Anka12']Złośliwiec:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak jej nie koffać no nie ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla']Witam, przytulam i buziakuję :) Krótko mówiąc wysyłam troszkę nadmorskiej czułości :evil_lol: [FONT=Arial]o masz ...ale mi robisz tymi nadmorskimi klimatami ...lubiam :razz: przytulanki i buziaki Ozzy przekaże;) [/FONT] [quote name='zuzolandia']aaaaaaaaa zapomnialam ........systematycznie powiadasz? łoj to nielada wyzwanie hehehehe ale co tam kupiem siem dodatkowe brele i heja z tym koksym ;-) hehehehehe [FONT=Arial]Inuś:razz: ....brele mom w zapasie :p...moga Ci pożyczyć ;) Wpadłam zobaczyć jak na NASZYM Blogasku :grins: .Madzialena spakowana ...jutro pracusiuje na obczyźnie ;) [/FONT] Quote
Kiłi Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]jak do filmu dołączona jest petycja- dawaj :grins: [/FONT] [FONT=Arial]zresztą dawaj- bo na naszej stronce wuwuwu mamy dział POMÓŻMY JE RATOWAĆ, z linkami uświadamiającymi że człowiek to GNÓJ :diabloti:[/FONT] Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs Quote
Medorowa Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]dobra,wybaczam .... i tak Ci nie wierze że nadrobisz :diabloti:[/FONT] Też w to nie wierzę:diabloti::diabloti:Buhahhahaha:evil_lol: Widać, żeś Ty z Tych:loveu: Madzialeno - włoski zajebiste - już dawno chciałam sobie właśnie taki kolorek zrobić, tylko, że ja same końcówki;):loveu: Alu, widziałam fartuszek, nie wiedziałam,że z Ciebie taka seksiasna bestia:diabloti::loveu: Quote
emdziolek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 heloł eloł:hand: PRZYSZŁAM powiedziec dobranoc:sleep: i... wychodze:eviltong::scared: już nie wpadam:jumpie: i sie spadam Madzialenko:evil_lol: Ahoj:bye: Quote
Wilejkaros Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Na obczyźnie???? A podatek odprowadzi? Hihihihihi Quote
jonQuilla Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]o masz ...ale mi robisz tymi nadmorskimi klimatami ...lubiam :razz: przytulanki i buziaki Ozzy przekaże;) [/FONT] cieszam że lubiasz :evil_lol: mało co mam innego do zaoferowania jak nie nadmorskie klimaty :) Quote
Paula Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Wilejkaros napisał(a):Na obczyźnie???? A podatek odprowadzi? Hihihihihi Oni tam jadą się lansować, nie zarabiać ;) :evil_lol: Magdzialenka :loveu: Powodzenia i dobrej zabawy na konwencie i udanej niedzielki :razz: I foty poprosze, duuużo fot :grins: :modla: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Kiłi']Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs [FONT=Arial]co za sq.................:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:....zimno mi sie zrobiło ...[/FONT] [quote name='madzia i medor']Też w to nie wierzę:diabloti::diabloti:Buhahhahaha:evil_lol: Widać, żeś Ty z Tych:loveu: Madzialeno - włoski zajebiste - już dawno chciałam sobie właśnie taki kolorek zrobić, tylko, że ja same końcówki;):loveu: Alu, widziałam fartuszek, nie wiedziałam,że z Ciebie taka seksiasna bestia:diabloti::loveu: [FONT=Arial]włoski ci mogę zrobić ....mam wprawę :eviltong::eviltong::eviltong: no sexiasta bestyjka ze mnie :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tylko u Magdy bo fartuszek tam mieszka :evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla']cieszam że lubiasz :evil_lol: mało co mam innego do zaoferowania jak nie nadmorskie klimaty :) [FONT=Arial]klimaty są the best;)[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Na obczyźnie???? A podatek odprowadzi? Hihihihihi [FONT=Arial]no dobra nie na obczyźnie a u sąsiadów .... Madzialeno .... szczymam kciukasy :kciuki: co byś nie zemdlała przy filmowaniu :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Cześć :multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]włoski ci mogę zrobić ....mam wprawę :eviltong::eviltong::eviltong: no sexiasta bestyjka ze mnie :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tylko u Magdy bo fartuszek tam mieszka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Chlorkowej włoski, to Twoje dzieło:razz: Hi hi, zajebisty:evil_lol::evil_lol: [quote name='Kiłi']Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs Ja nawet nie chce tego oglądać. Obejrzałam z pięć sek i wyłączyłam... domyślam się co będzie dalej:angryy: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='evaxon']:hand::hand::hand: [FONT=Arial]:hand: ......witanko [/FONT] [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi: :multi:[FONT=Arial]....cześć [/FONT] [quote name='madzia i medor']Chlorkowej włoski, to Twoje dzieło:razz: [FONT=Arial]no nie Chlorkowej włoski to na jej główce wyrośli ...ja tylko pomogłam im zmienić kolorek :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Hi hi, zajebisty:evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]fartuszek extra ...no nie ...sama się zdziwiłam ...jaki mam sexowny image :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Ja nawet nie chce tego oglądać. Obejrzałam z pięć sek i wyłączyłam... domyślam się co będzie dalej:angryy: [FONT=Arial]straszne to jest....:angryy: WITAM WAS w NASZYM Bloguniu ....pełnie TU dziś dyżur :grins: [/FONT] Quote
zona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Bry, my się jeno przywitać przyszłyśmy i pomachać łapą do Klocka, może pamięta jeszcze swoją niegdysiejszą psią narzeczoną.;] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 ooo Magdaleno, to nic nie mowilas ze w takich delikatnych pannach kolega Klocuszek tez gustuje..... no, nono......ładna ta byla narzeczona.... milego dnia blekitna blekitnogłowo:loveu: Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='zona']Bry, my się jeno przywitać przyszłyśmy i pomachać łapą do Klocka, może pamięta jeszcze swoją niegdysiejszą psią narzeczoną.;] http://i16.photobucket.com/albums/b47/teroslawa/Bruxa/57545026.jpg?t=1190450984 [FONT=Arial]:razz::razz:no no do Klocka to się kobitki drzwiami i oknami pchają ;) ładniutka dziewczynka ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='dealer']szczymam kciukasy :loveu: [FONT=Arial]szczyamaj , szczymaj:kciuki: ...nieustająco i wciąż ...za DZIŚ ....i za inne sprawy tysz ;)[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 SŁONECZNE WITANKOOOO!! :loveu: Są już pierwsze foty maluszków!! :multi: Zapraszamy!! :loveu: Byłyśmy tu :cool3: ja i Zuzola :evil_lol: Quote
zona Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Brukselka jest na zdjęciu z Klockiem na drugiej stronie. Niewinny pocałunek.;] O tutaj: Z koleżanką Bruxą Przez to, że w dzieciństwie bawiła się głównie z psami, a nie z suczkami, teraz podnosi łapę przy sikaniu.:P Quote
Recommended Posts