Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='emdziolek']Cześć niebieska z niebieską główcią:evil_lol:
Wpadłam tylko na chwilke siem zawitnąć ale tu jeszcze wpadne:diabloti:

[FONT=Arial]no, siemka pomarańczowa z zieloną.... nie głową, ale z zieloną :evil_lol::evil_lol:

dzięki że sie witłaś... i wpadnij czasem ;)
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
i mowilam wczoraj ze Ala jest romantyczna ...i jest...i wyznania milosne pisuje publicznie...to jest kobieta.....rozwazna i romantyczna....:loveu:
[FONT=Arial]no a czegóż mam się stydać ....przecie lepiej kochać :loveu:niż nienawidzieć ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahhah... wyobraziłam sobie Behemocika w chlebaczku jak biedny zagłodzony kotek :diabloti: dożywia sie suchą bułeczką :placz::placz: :eviltong: [/FONT]

[FONT=Arial]miejmy nadzieje że sis nie zrobi aparacikowi- FORMATUJ... jak to już bywało u pewnych ludzi :roll:[/FONT]

Złośliwiec:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

matyldooooooo.........poczytalam.........zglupialam.........( juz wczesniej mialam objawy dzisiaj sie uwydatnily szczegolnie ].......i idem se zrobic smazonka z grzibami heheeheheh;-)
a zapomnialam ....witanko bluemowa ;-) hehehehehe

Posted

[quote name='Anka12']Złośliwiec:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jak jej nie koffać no nie ;)[/FONT]

[quote name='jonQuilla']Witam, przytulam i buziakuję :)
Krótko mówiąc wysyłam troszkę nadmorskiej czułości :evil_lol:

[FONT=Arial]o masz ...ale mi robisz tymi nadmorskimi klimatami ...lubiam :razz:
przytulanki i buziaki Ozzy przekaże;)
[/FONT]
[quote name='zuzolandia']aaaaaaaaa zapomnialam ........systematycznie powiadasz? łoj to nielada wyzwanie hehehehe ale co tam kupiem siem dodatkowe brele i heja z tym koksym ;-) hehehehehe
[FONT=Arial]Inuś:razz: ....brele mom w zapasie :p...moga Ci pożyczyć ;)

Wpadłam zobaczyć jak na NASZYM Blogasku :grins: .Madzialena spakowana ...jutro pracusiuje na obczyźnie ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]jak do filmu dołączona jest petycja- dawaj :grins: [/FONT]
[FONT=Arial]zresztą dawaj- bo na naszej stronce wuwuwu mamy dział POMÓŻMY JE RATOWAĆ, z linkami uświadamiającymi że człowiek to GNÓJ :diabloti:[/FONT]

Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]dobra,wybaczam .... i tak Ci nie wierze że nadrobisz :diabloti:[/FONT]

Też w to nie wierzę:diabloti::diabloti:Buhahhahaha:evil_lol: Widać, żeś Ty z Tych:loveu:
Madzialeno - włoski zajebiste - już dawno chciałam sobie właśnie taki kolorek zrobić, tylko, że ja same końcówki;):loveu:
Alu, widziałam fartuszek, nie wiedziałam,że z Ciebie taka seksiasna bestia:diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]o masz ...ale mi robisz tymi nadmorskimi klimatami ...lubiam :razz:
przytulanki i buziaki Ozzy przekaże;)
[/FONT]

cieszam że lubiasz :evil_lol: mało co mam innego do zaoferowania jak nie nadmorskie klimaty :)

Posted

Wilejkaros napisał(a):
Na obczyźnie????
A podatek odprowadzi?
Hihihihihi

Oni tam jadą się lansować, nie zarabiać ;) :evil_lol:

Magdzialenka :loveu: Powodzenia i dobrej zabawy na konwencie i udanej niedzielki :razz: I foty poprosze, duuużo fot :grins: :modla:

Posted

[quote name='Kiłi']Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs
[FONT=Arial]co za sq.................:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:....zimno mi sie zrobiło ...[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Też w to nie wierzę:diabloti::diabloti:Buhahhahaha:evil_lol: Widać, żeś Ty z Tych:loveu:
Madzialeno - włoski zajebiste - już dawno chciałam sobie właśnie taki kolorek zrobić, tylko, że ja same końcówki;):loveu:
Alu, widziałam fartuszek, nie wiedziałam,że z Ciebie taka seksiasna bestia:diabloti::loveu:
[FONT=Arial]włoski ci mogę zrobić ....mam wprawę :eviltong::eviltong::eviltong:
no sexiasta bestyjka ze mnie :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tylko u Magdy bo fartuszek tam mieszka :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla']cieszam że lubiasz :evil_lol: mało co mam innego do zaoferowania jak nie nadmorskie klimaty :)
[FONT=Arial]klimaty są the best;)[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Na obczyźnie????
A podatek odprowadzi?
Hihihihihi
[FONT=Arial]no dobra nie na obczyźnie a u sąsiadów ....

Madzialeno ....
szczymam kciukasy :kciuki: co byś nie zemdlała przy filmowaniu :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]włoski ci mogę zrobić ....mam wprawę :eviltong::eviltong::eviltong:
no sexiasta bestyjka ze mnie :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale tylko u Magdy bo fartuszek tam mieszka :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
Chlorkowej włoski, to Twoje dzieło:razz:
Hi hi, zajebisty:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Kiłi']Do filmiku nie ma petycji:lol: Prosze, ale uprzedzam drastyczne!! Ja do końca nie miałam sił obejrzeć:shake: http://pl.youtube.com/watch?v=AagqjCyjEFs
Ja nawet nie chce tego oglądać. Obejrzałam z pięć sek i wyłączyłam... domyślam się co będzie dalej:angryy:

Posted

[quote name='evaxon']:hand::hand::hand:
[FONT=Arial]:hand: ......witanko [/FONT]

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi::multi:

:multi:[FONT=Arial]....cześć [/FONT]

[quote name='madzia i medor']Chlorkowej włoski, to Twoje dzieło:razz:
[FONT=Arial]no nie Chlorkowej włoski to na jej główce wyrośli ...ja tylko pomogłam im zmienić kolorek :oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Hi hi, zajebisty:evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]fartuszek extra ...no nie ...sama się zdziwiłam ...jaki mam sexowny image :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Ja nawet nie chce tego oglądać. Obejrzałam z pięć sek i wyłączyłam... domyślam się co będzie dalej:angryy:
[FONT=Arial]straszne to jest....:angryy:

WITAM WAS w NASZYM Bloguniu ....pełnie TU dziś dyżur :grins:
[/FONT]

Posted

Brukselka jest na zdjęciu z Klockiem na drugiej stronie. Niewinny pocałunek.;]
O tutaj:

Z koleżanką Bruxą

Przez to, że w dzieciństwie bawiła się głównie z psami, a nie z suczkami, teraz podnosi łapę przy sikaniu.:P