Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']juz podpisana.... [FONT=Arial]oki ...dzięki [/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Krolewny...milego piateczku bo juz za pare godzinek weekendzik.... [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witaj u NAS Aguniu ...:loveu: mam nadzieję , że weekendzik będzie miły ;) [/FONT] Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak tak Edytko zazdrość to brzydkie uczucie:shake:..i powinnaś o tym wiedzieć ,..więc przestań zazdrościć i zrealizuj swe marzenie..:loveu:....mam wprawę ..:cool1:..mogę cię przefarbować :grins:[/FONT] [FONT=Arial]WITAM w NASZYM BLOGUNIU :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:[/FONT] Tiaaaaaaaaaaaaaa... A potem najpierw w domu syn stwierdzi że mama zwariowała, TZ stwierdzi, że nie pokaże się ze mną nigdzie ( oboje są tradycjonalistami...). W pracy jakby mnie zobaczyli to od razu telefon do wariatkowa i frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru z pracy na bruk :diabloti: Dyrektor pewnie odbyłby ze mną długą rozmowe w cztery oczy i poinformował mnie, że pracujac w firmie jestem jej reprezentantem i w niebieskich włosach firma trafi prestiż :evil_lol: Więc pozostanę przy moich własnych blond ;) Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='gosikf & dogs']A co z tym psiakiem co ma guza? Czy widujesz go często, może daj go na PWP i ktoś pomoze???:roll:Może jednak można coś zdziałac... mówisz??... widywałam go kilkakrotnie, ale nigdy nie aż z tak bliskiej odległości :placz: szwęda się w różnych regionach miasta... temu wnoszę że nie jest DOMNYM psem, choć nie wygląda na brudnego, zaniedbanego psa-poza guzem oczywiście ... a może jednak ma dom?? jak ma- to co to za dom??? przecież on musi cierpieć... na dobrą sprawe-pies nie może chyba nawet usiąść żeby nie odczuć dyskomfortu- nie mówiąc o bólu... bo MUSI go boleć otwierający sie guz.. nie ma innej opcji .... jednakże- wrzucając na PWP...co dalej??? czy ktoś przyjedzie pomóc mi go złapać?? czy sama mam ganiać całymi dniami po mieście i szukać boroka....potem pewnie zawieźć do Warszawy do kliniki..... a ja za tydzień wyjeżdżam z kraju.... nie bedzie mnie... wątek padnie... qrde... ale patowa sytuacja :-( pozatym straciłam wiare wpomoc działania dogomaniaków- kiedy założyłam wątek o jastrzębskim schronie... o głupie napisanie pisma do dyrekcji oraz petycji.... zero odzewu- nie licze sie w gronie dogomaniaków-pomagierów... więc nikt nie zwrócił uwagi na wątek założony przez jakąś clockwork :roll: moja bezradność nasunęła mi jedną myśl- nie jeździć do schronu bo to mnie tylko dołuje- SAMA nic nie zdziałam :shake: czekać... dokąd posuną sie włodaże miasta i "opiekunowie" psów... może walka sie zacznie kiedy kolesie posuną sie jeszcze kilka kroczków dalej i wybuchnie wielka afera... :niewiem: [quote name='Rinuś']bo my nie jesteśmy prawdziwymi ludźmi...prawdziwi ludzie spoglądają na krzywdę zwierząt przechodząc obojętnie... dlatego nas to tak boli :-([FONT=Arial]chyba... też mi sie tak czasem wydaje... że to JA jestem nienormalna... nie pasuje do tego świata- pełnego nienawiści, dążenia po trupach do celu, znęcania sie dla przyjemności, zabawy nad bezbronnymi stworzeniami, traktowania zwierząt jak rzecz ....[/FONT] [quote name='Kiłi']Jesoo obejrzałam straszny film z psami. Aż mnie wszystko boli. nie wiem czy wam go pokazywać, strasznie mi się smutno zrobiło i żal tych psów:-( [FONT=Arial]jak do filmu dołączona jest petycja- dawaj :grins: zresztą dawaj- bo na naszej stronce wuwuwu mamy dział POMÓŻMY JE RATOWAĆ, z linkami uświadamiającymi że człowiek to GNÓJ :diabloti:[/FONT] [quote name='gosikf & dogs']teraz nasunął mi się frag.filu który kiedyś widziałam o psach które były wiezione tirem do rzeźni...Na miejscu były zrzucane w klatkach z kilku metrów na beton, łamały się i wyły ściśnięte w klatkach...To było 10 sekund...A do dziś nie mogę zapomniec ich głosu, ich pyszczków...:-( Kiłi lepiej nie... [FONT=Arial]widziałam...[/FONT][FONT=Arial]:placz:[/FONT][FONT=Arial] chyba i to mamy na stronce :roll:[/FONT] [quote name='Kiłi']Hmmm właśnie nie wiem czy pokazywać, to był dość drastyczny filmik o polowaniu na dzika i pume... [FONT=Arial]dawa [/FONT] [quote name='zuzolandia']No wiec tak .....wlazlam tutaj ....fotki twoich stworzen obejrzalam nie wszytskie naturalnie to zostawie sobie na srodek bezsennej nocy :evil_lol:..........i ........... ....tancowala igla z nitka tralalala tralala ..... ........gryfcoki pieronskie zesta som .......:loveu: [FONT=Arial]oooo... zuzolka :multi: fotki są nieistotne... poczytaj jakie ONE tu bzdury piszą :evil_lol: i zapraszamy oczywiście regularnie ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla']Dobry :multi: Przyszłam na chwilkę, przeglądnęłam po łepkach i znalazłam fotki Klocka jak zwykle śliczne aż miło było się na nich zatrzymać i poprzyglądać jaki z niego przystojniak No i oczywiście mam swoją ulubioną fotkę http://images26.fotosik.pl/84/05b75fdbd3febf4b.jpg :loveu: [FONT=Arial]w imieniu Klocka Bóg zapłać :evil_lol:[/FONT] [quote name='madzia i medor'] Doberek Klocusiowa Nie nadrabiam:modla: Wybacz Na łikenda nadrobię [FONT=Arial]dobra,wybaczam .... i tak Ci nie wierze że nadrobisz :diabloti:[/FONT] [quote name='paula_z']Madzia :glaszcze: Trzymam za tą 6 w totka :kciuki: Podpisałam już kilka dni temu, drugi podpis nad Madzialeną. http://images24.fotosik.pl/85/70bb816b8a2a7405.jpg świeci się jak psu jajca :evil_lol: [FONT=Arial]wolałabym 3 szóstki :diabloti: ale jedną też sie pociesze... i pociesze moich najbliższych i psy .... Pawciowi wybuduje full wypas studio... i zatrudnie gosposie... a ja bede klikać klikać klikać :cool1: :evil_lol: ciach emocje :diabloti: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:z kolorku i ja siem cieszkam :oops:...tylko ciekawe co po dzisiejszej kapieli zostało [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:...wiem ,że było Lazurowe Wybrzeże .....ale co dalej nie napisano .... teraz piasek z wycieraczki i drink z palemką:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a więc... :roll::evil_lol: woda w wannie była niczym na Lazurowym wybrzeżu-błękitno szmaragdowa :roll: piasku nie było.....[/FONT] [FONT=Arial]w wannie nie było, za to w łóżku :mad: jak zwykle.. niczym w kociej kuwecie :evil_lol: drinków nie lubiam.... a palma to mi bije zawsze :p[/FONT] [quote name='Wilejkaros']po kąpieli... brudna wanna [FONT=Arial]fcalle nie :eviltong: bo ja sie kąpałam w sobote, więc jeszcze nie zdążyłam sie umarasić (ubrudzić wilejkars;))[/FONT] [quote name='Rinuś']według mnie ludzie którzy znęcają się nad zwierzętami bądź je zabijają powinni być traktowani jak ludzie chorzy psychicznie i stanowiący zagrożenie dla człowieka,bo skoro zabili zwierzę to nie będą mieć skrupułów żeby zabić człowieka...takie jest moje zdanie! [FONT=Arial]powinni być traktowani... ale nie są... dlatego sie dzieje jak sie dzieje... bo to NISKA SZKODLIWOŚĆ CZYNU, więc można sie wyżyć na psiaku taki czy inny sposób... odreagować od przerastającej nas rzeczywistości.... itd itp... dopóki oprawca wyrokami sądów jest nie tykalny- nie ma co liczyć że sie to zmieni... głosujcie na mnie w wyborach- ja wprowadze"ŻYCIE ZA ŻYCIE" :razz:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Hehehehe, palemka z fikusa... [FONT=Arial]z fiSkusa;) to ja nic nie chce .... ale oni odemnie i owszem :angryy: [/FONT] [quote name='Pysia']http://images13.fotosik.pl/98/9db919dea256231b.jpg ZARĄBISTE !!!!!!!!!!! Zawsze chciałam mieć niebieskie włosy :loveu: Zazdrość Edytko to nieładne uczucie :shake: Przestań zazdrościć :mad: ;) [FONT=Arial]chcieć to móc Pysiu.... [/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Krolewny...milego piateczku bo juz za pare godzinek weekendzik.... [FONT=Arial]tak!!! ŁIKENDZIK!!!!! a jutro nie ma mnie na kompecku bo jedziemy na KONWENCJE TATUAŻU do Czech :multi::multi: [/FONT] [quote name='BeaC']przyszłam Cie tylko powitac.......................:multi: mizianko dla psa........no TZta tez lekko możesz:razz: [FONT=Arial]Samce wymiziane ;) a mnie za uszkiem :razz:[/FONT] [quote name='Pysia']Tiaaaaaaaaaaaaaa... A potem najpierw w domu syn stwierdzi że mama zwariowała, TZ stwierdzi, że nie pokaże się ze mną nigdzie ( oboje są tradycjonalistami...). W pracy jakby mnie zobaczyli to od razu telefon do wariatkowa i frrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru z pracy na bruk :diabloti: Dyrektor pewnie odbyłby ze mną długą rozmowe w cztery oczy i poinformował mnie, że pracujac w firmie jestem jej reprezentantem i w niebieskich włosach firma trafi prestiż :evil_lol: Więc pozostanę przy moich własnych blond ;)[FONT=Arial] temat tolerancji już poruszaliśmy... czy farbując sie na niebiesko stajesz sie GORSZYM pracownikiem??? NIE! ale już cie szef nie chce.... bo... sie wyróżniasz :diabloti: witam wszystkich cytowanych i NIE CYTOWANYCH... ;) doberek kochani!!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [FONT=Arial]:grins: TO byłam Ja zazwyczaj nie cytowana :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ale chyba pojawisz sie w niedzielę na kompku :razz:.........;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:grins: TO byłam Ja zazwyczaj nie cytowana :diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: no ale chyba pojawisz sie w niedzielę na kompku :razz:.........;) [/FONT] [FONT=Arial]też Cie kochammmm :loveu::loveu::loveu: TYŚ TU u siebie.... po co cytować TUBYLCA ;) w niedziele na kompku?? :hmmmm: przecież wiesz że łikend mam na odpoczynek i NIE CHCE sie mi serfować po necie[/FONT] Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 przyszlam.....chcialam cos napisac ale jak poczytalam to zapomnialam co mialam napisac.....czy to skleroza juz jest:hmmmm::diabloti:a tak w ogole to witam WAS u NAS:diabloti: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']przyszlam.....chcialam cos napisac ale jak poczytalam to zapomnialam co mialam napisac.....czy to skleroza juz jest:hmmmm::diabloti:a tak w ogole to witam WAS u NAS:diabloti: [FONT=Arial]ja wiem czy to skleroza???? :niewiem: zapomniałam :hmmmm: MY 3/3 WITAMY WAS U NAS :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
agbar Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja wiem czy to skleroza???? :niewiem: zapomniałam :hmmmm: [/FONT] [FONT=Arial]MY 3/3 WITAMY WAS U NAS :multi::multi::multi:[/FONT]y....znaczy mnie tez witasz? bo zapomnialam:cool1: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]też Cie kochammmm :loveu::loveu::loveu: TYŚ TU u siebie.... po co cytować TUBYLCA ;) oki ...:loveu::loveu::loveu: w niedziele na kompku?? :hmmmm: przecież wiesz że łikend mam na odpoczynek i NIE CHCE sie mi serfować po necie[/FONT] [FONT=Arial]nooooo wiem ....;)[/FONT] [quote name='dealer']przyszlam.....chcialam cos napisac ale jak poczytalam to zapomnialam co mialam napisac.....czy to skleroza juz jest:hmmmm::diabloti:a tak w ogole to witam WAS u NAS:diabloti: [FONT=Arial]witaj ...a może jednak przypomnisz sobie co chciałaś napisać ...:hmmmm:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja wiem czy to skleroza???? :niewiem: zapomniałam :hmmmm: MY 3/3 WITAMY WAS U NAS :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]o czyli MY NAS WAS WITAMY :multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='dealer']y....znaczy mnie tez witasz? bo zapomnialam:cool1: [FONT=Arial]:hmmmm: HMMMM nie pamiętam.... chyba tak :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]witaj ...a może jednak przypomnisz sobie co chciałaś napisać ...:hmmmm:[/FONT] [FONT=Arial]o czyli MY NAS WAS WITAMY :multi:[/FONT] [FONT=Arial]żeby Cie nie zignorować to potwierdzam ... TAK- MY witamy WAS u nas :eviltong::evil_lol:[/FONT] Quote
Pysia Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]temat tolerancji już poruszaliśmy... czy farbując sie na niebiesko stajesz sie GORSZYM pracownikiem??? NIE! ale już cie szef nie chce.... bo... sie wyróżniasz :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]witam wszystkich cytowanych i NIE CYTOWANYCH... ;) doberek kochani!!!!![/FONT] Witam :multi: Ja wiem że się nie stanę ale on pewnie myśli że firma od tego padnie :evil_lol: I tak wyróżniam się nieustannie :cool1: Jak jest zebranie to na mnie szef się bez przerwy patrzy :cool1: To ode mnie się wymaga :cool1: I to mnie się pytają " z czego Ty k***a się tak wiecznie cieszysz " :diabloti: Chyba uwazają że mam niepokolei w głowie bo odpowiadam im : " z życia" ;) Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]żeby Cie nie zignorować to potwierdzam ... TAK- MY witamy WAS u nas :eviltong::evil_lol:[/FONT] :obrazic: [FONT=Arial]no toś mi teraz dokopała .......czyli jak mnie zacytowałas to już nie jestem TUBELEC :diabloti:....dopsz ...... [/FONT] [FONT=Arial]:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 i tu też tyle nagadane?!? :crazyeye: o maaaaamoooooo!! :mdleje: wstydu nie macieee :placz: nie dam rady nadrobić...:roll: jaaakie łooocy:evil_lol: i morduchaaa!! :evil_lol: booossssskiiieeeee :diabloti::diabloti::diabloti: http://images13.fotosik.pl/98/e35aba7bd8ee36a5.jpg Klocek - ciotka Cię kocha! :cool3: :calus: :loveu: Madzialeno.... zobaczyłam żem Twojego fryza!! :cool3: kolor... zajebistyyy!! :cool3: :diabloti: :multi: pinkny chaberek wyszedł :p :cool2: teraz musisz chadzać jakimiś alejami czy tam innym jakim pasażem :cool3: niech wszyscy podziwiają! :diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202'] Madzialeno.... zobaczyłam żem Twojego fryza!! :cool3: kolor... zajebistyyy!! :cool3: :diabloti: :multi: pinkny chaberek wyszedł :p :cool2: teraz musisz chadzać jakimiś alejami czy tam innym jakim pasażem :cool3: niech wszyscy podziwiają! :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:w Jebiu mają same Aleje ...np.Piłsudskiego ....;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='Pysia']Witam :multi: Ja wiem że się nie stanę ale on pewnie myśli że firma od tego padnie :evil_lol: I tak wyróżniam się nieustannie :cool1: Jak jest zebranie to na mnie szef się bez przerwy patrzy :cool1: To ode mnie się wymaga :cool1: I to mnie się pytają " z czego Ty k***a się tak wiecznie cieszysz " :diabloti: Chyba uwazają że mam niepokolei w głowie bo odpowiadam im : " z życia" ;) [FONT=Arial]nooo.. jak Ty sie z życia cieszysz... to nie dziwne że za jakąś nieteges cie mają :diabloti::diabloti: cześć Pysiasta... może zdąże dziś do ciebie zajrzeć... bo dziś mam usta pełne roboty... tfu- ręce :evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:obrazic: [FONT=Arial]no toś mi teraz dokopała .......czyli jak mnie zacytowałas to już nie jestem TUBELEC :diabloti:....dopsz ...... [/FONT] [FONT=Arial]:eviltong::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]MÓJ TY GUPIUTKI TUBYLCZYKU :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202']i tu też tyle nagadane?!? :crazyeye: o maaaaamoooooo!! :mdleje: wstydu nie macieee :placz: nie dam rady nadrobić...:roll: jaaakie łooocy:evil_lol: i morduchaaa!! :evil_lol: booossssskiiieeeee :diabloti::diabloti::diabloti: http://images13.fotosik.pl/98/e35aba7bd8ee36a5.jpg Klocek - ciotka Cię kocha! :cool3: :calus: :loveu: Madzialeno.... zobaczyłam żem Twojego fryza!! :cool3: kolor... zajebistyyy!! :cool3: :diabloti: :multi: pinkny chaberek wyszedł :p :cool2: teraz musisz chadzać jakimiś alejami czy tam innym jakim pasażem :cool3: niech wszyscy podziwiają! :diabloti: :loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]dziękuję... chaberek :hmmmm: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:w Jebiu mają same Aleje ...np.Piłsudskiego ....;)[/FONT] [FONT=Arial]a pod nią... pasaże handlowe :p[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:w Jebiu mają same Aleje ...np.Piłsudskiego ....;)[/FONT] :cool3: buuułaaahaaahaaa :roflt: takie aleje to i ja mam :cool3: :evil_lol: myślałąm o parkowych jakich...:roll: :diabloti: toś mnie Alu złapała... :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202']:cool3: buuułaaahaaahaaa :roflt: takie aleje to i ja mam :cool3: :evil_lol: myślałąm o parkowych jakich...:roll: :diabloti: toś mnie Alu złapała... :evil_lol: [FONT=Arial]parkowe Basieńko też mamy- mimo że śląsk i 666 kopalń:diabloti: ... nawet podobno BARDZO ŁADNE :oops::oops: nie wiem... nie byłam tam z :hmmmm: 15 lat... bo to ze 8 km. od nas, i nie ma miejsc parkingowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam nikt sie nie zszokuje... bo tam sam margines taki jak ja przebywa :eviltong::eviltong: pod kościół muszem iść ... może moherowe rzucą grosza dla biednej narkomanki- buuuuhahahhahahha :roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]parkowe Basieńko też mamy- mimo że śląsk i 666 kopalń:diabloti: ... nawet podobno BARDZO ŁADNE :oops::oops: nie wiem... nie byłam tam z :hmmmm: 15 lat... bo to ze 8 km. od nas, i nie ma miejsc parkingowych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam nikt sie nie zszokuje... bo tam sam margines taki jak ja przebywa :eviltong::eviltong: pod kościół muszem iść ... może moherowe rzucą grosza dla biednej narkomanki- buuuuhahahhahahha :roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT] idż pod kościół, idź :cool3: trzymam kciuki, co byś chociaż na dobre pifffko uzbierała :evil_lol: :diabloti: albo na jakie inne używki :cool3: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]MÓJ TY GUPIUTKI TUBYLCZYKU :loveu::loveu::loveu:[/FONT] :eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong:i tak KCM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 [quote name='Pysia']Witam :multi: Ja wiem że się nie stanę ale on pewnie myśli że firma od tego padnie :evil_lol: I tak wyróżniam się nieustannie :cool1: Jak jest zebranie to na mnie szef się bez przerwy patrzy :cool1: To ode mnie się wymaga :cool1: I to mnie się pytają " z czego Ty k***a się tak wiecznie cieszysz " :diabloti: Chyba uwazają że mam niepokolei w głowie bo odpowiadam im : " z życia" ;) i racja..... z zycia trzeba sie cieszyc..... Pysiu....jestes niesamowita w swoim optymizmie i podejsciu do zycia....:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong::eviltong:[FONT=Arial]:eviltong:i tak KCM :loveu::loveu::loveu:[/FONT] i mowilam wczoraj ze Ala jest romantyczna ...i jest...i wyznania milosne pisuje publicznie...to jest kobieta.....rozwazna i romantyczna..... dzien dobry Magdaleno tak o nie ludzkiej porze obudzona smsem.....:loveu: Quote
BeaC Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 przyszłam miźnąc Cię za uszkiem:cool3::loveu::loveu::loveu: i przeczytałam wypowiedz Pysi.................... jest super.....a ja walę wszystkim.....prawdę prosto w oczy i nie widzę w tym nic zdrożnego.......ci co mnie nie za dobrze znają..................patrzą czy ja mówię serio czy.................żartuję?????:p też kocham życie, nie szukam zwady.....nie interesuje mnie to co mi przeszkadza(patrz polityka) od 2 lat nie oglądam żądnych wiadomości....czasami to co mi wpadnie do ucha jak słucham w pracy radio teraz mam fajne sytuacje w pracy ..........no mają być wybory.a ja walę że nie idę na i nie mam zamiaru iść chociażby nie wiem co inni mówili i ludzie próbują mi udowadniać jak to ja nie mam racji:cool1: ale moje argumenty sa mocniejsze..............może bardziej logiczne....a może nie boje się czegoś powiedzieć............ i najczęściej to oni mówią że mam rację:cool1::cool1::cool1: chyba zostane politykiem.........................mam dar przekonywania:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
emdziolek Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Cześć niebieska z niebieską główcią:evil_lol: Wpadłam tylko na chwilke siem zawitnąć ale tu jeszcze wpadne:diabloti: Quote
clockwork Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 [quote name='basia2202']idż pod kościół, idź :cool3: trzymam kciuki, co byś chociaż na dobre pifffko uzbierała :evil_lol: :diabloti: albo na jakie inne używki :cool3: :diabloti: [FONT=Arial]trzymaj kciuki- ide :diabloti::diabloti:[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)'] dzien dobry Magdaleno tak o nie ludzkiej porze obudzona smsem.....:loveu: [FONT=Arial]nie no... pora była LUDZKA... ale treść zaszroniona niekoniecznie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='BeaC'] chyba zostane politykiem.........................mam dar przekonywania:diabloti::diabloti::diabloti: [FONT=Arial]cześć BEA :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts