Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc krolewno.... [FONT=Arial]:razz:..powinnaś w liczbie mnogiej napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Nas tu więcej :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:..powinnaś w liczbie mnogiej napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Nas tu więcej :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] czesc krolewny.....:diabloti: o rany pełna inwigilacja....:cool1: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc krolewny.....:diabloti: o rany pełna inwigilacja....:cool1: :multi::multi::multi:[FONT=Arial]cześć Aguniu .....:loveu:...witamy Cię :p[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :loveu:[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[FONT=Arial]cześć Aguniu .....:loveu:...witamy Cię :p[/FONT] o o o o jak tu u WAS miło i sypatycznie......:cool3::loveu::p:loveu::p Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: o o o o jak tu u WAS miło i sypatycznie......:cool3::loveu::p:loveu::p :p[FONT=Arial] u NAS zawsze tak jest :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial] u NAS zawsze tak jest :loveu::loveu::loveu:[/FONT] wiem, bo zagladam ...to widze....i az milo sie od razu robi......przycukrzylam???:cool3: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']wiem, bo zagladam ...to widze....i az milo sie od razu robi......przycukrzylam???:cool3: [FONT=Arial]:hmmmm: a może prościej ...stwierdziłas fakt ;)[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a może prościej ...stwierdziłas fakt ;)[/FONT] to tak ładnie zabrzmiało.... tak stwierdzilam fakt.... Alu...masz dar- krasomostwa Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to tak ładnie zabrzmiało.... tak stwierdzilam fakt.... Alu...masz dar- krasomostwa [FONT=Arial]no ladnie ...az sama się zdziwilam :p[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]taaaa....lepiej nie pytaj Tych co ze mną przebywaja :razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc krolewno.... [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:..powinnaś w liczbie mnogiej napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Nas tu więcej :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]buuuuhahahhaha[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']wiem, bo zagladam ...to widze....i az milo sie od razu robi......przycukrzylam???:cool3: [FONT=Arial]przecukrzyłaś i to cholernie :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no ladnie ...az sama się zdziwilam :p[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]taaaa....lepiej nie pytaj Tych co ze mną przebywaja :razz:[/FONT]nooo... [FONT=Arial]mnie nie pytaj ...[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]no ladnie ...az sama się zdziwilam :p[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]taaaa....lepiej nie pytaj Tych co ze mną przebywaja :razz:[/FONT] nie to nie......:diabloti: Quote
Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] a żeby mi sie zbytnio nie poprawił humor... przypomniałam sobie o psie sąsiada.... ma ok. rok... lata całymi dniami sam bez opieki... kiedyś upomniałam Pana że nie powinien go puszczać bo ktoś go skopie, wpadnie pod auto, zgubi sie, pogryzą go psy .... a co pan mi na to???? "no i dobrze... bedzie spokój"... :angryy::angryy::angryy: jeszcze niedawno psiak na widok każdego skakał żeby wylizać, przywitać, żeby go wygłaskać... od jakiś 3 miesięcy psiak nie daje do siebie podejść... do mnie zawsze leciał z daleka z merdającym ogonem- ostatnio stał pod klatką, kiedy klękłam żeby go pogłaskać, on podkulił ogon, i zaczął niepewnie odchodzić.... nie wiem co jest przyczyną?? dom czy ulica??? po chyba 8 minutach niepewnie podszedł na sekundke i dał sie pogłaskać :p wtedy sie przeraziłam.... żebra na wierzchu, żołądek chyba przyklejony do kręgosłupa,,, w pasie objęłam go 2 moimi maleńkimi dłońmi... :shake::shake: zrobiłam fote... ale nie widać tego zbyt dobrze bo psiak ma puszystą sierść.... foty poucinane bo uciekał przedemną [/FONT] biedaczek :-( a na straż dla zwierząt nie możesz zgłosić? Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'] nooo... [FONT=Arial]mnie nie pytaj ...[/FONT]:diabloti:[FONT=Arial]przeca nie pytam .....dyć ty ze mną nie przebywasz [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Rinuś']biedaczek :-( a na straż dla zwierząt nie możesz zgłosić? [FONT=Arial]w Jastrzębiu??? ha ha ha.... u nas ani w okolicy nie ma takiego czegoś.... a pozatym to jeden z kilkuset psów w takim stanie w okolicy... nie zareagują.... [/FONT] Quote
Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]w Jastrzębiu??? ha ha ha.... u nas ani w okolicy nie ma takiego czegoś.... a pozatym to jeden z kilkuset psów w takim stanie w okolicy... nie zareagują.... [/FONT] biedactwo :-( to Ty go przygarnij :diabloti: Clocek miałby sie z kim bawic :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Rinuś']biedactwo :-( to Ty go przygarnij :diabloti: Clocek miałby sie z kim bawic :evil_lol: [FONT=Arial]NIE :diabloti: bo to jeden z około setki którego musiałabym przygarnąć... wciąż czekam na tą 6 w TOTKA... wtedy bede przygarniać wsjo [/FONT] Quote
Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]NIE :diabloti: bo to jeden z około setki którego musiałabym przygarnąć... wciąż czekam na tą 6 w TOTKA... wtedy bede przygarniać wsjo [/FONT] hehe i skończysz jak niektórzy:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Rinuś']hehe i skończysz jak niektórzy:evil_lol: [FONT=Arial]pewnie już bym tak skończyła ... gdyby miłość do psów nie szłaby w parze z rozsądkiem :cool1: a gdybym miała własne M jak mieszkanie... to pewnie rozsądek dawno poszedłby na odstawke :cool1:[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dam sie i Tutaj ;)[/FONT] Przez chwile się zastanawiałam w jakiej jestem galerii:evil_lol: Biedne te psy:shake: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pewnie już bym tak skończyła ... gdyby miłość do psów nie szłaby w parze z rozsądkiem :cool1: a gdybym miała własne M jak mieszkanie... to pewnie rozsądek dawno poszedłby na odstawke :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:cool1:....rozsądek rozsądkiem tylko cholera dlaczego TA niemoc tak boli :-(...dlaczego krzywda widzianego zwierzęcia utożsamiana jest z bólem jaki my moglibysmy odczuwać ...i dlaczego TAK niewilu o tym chce wiedzieć niewielu potrafi to odczuć ...:-([/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Kiłi']Przez chwile się zastanawiałam w jakiej jestem galerii:evil_lol: Biedne te psy:shake: [FONT=Arial]:razz:jak zawsze jesteś U NAS :grins:[/FONT] Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A co z tym psiakiem co ma guza? Czy widujesz go często, może daj go na PWP i ktoś pomoze???:roll:Może jednak można coś zdziałac... Quote
Rinuś Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:....rozsądek rozsądkiem tylko cholera dlaczego TA niemoc tak boli :-(...dlaczego krzywda widzianego zwierzęcia utożsamiana jest z bólem jaki my moglibysmy odczuwać ...i dlaczego TAK niewilu o tym chce wiedzieć niewielu potrafi to odczuć ...:-([/FONT] bo my nie jesteśmy prawdziwymi ludźmi...prawdziwi ludzie spoglądają na krzywdę zwierząt przechodząc obojętnie... dlatego nas to tak boli :-( Quote
Kiłi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Jesoo obejrzałam straszny film z psami. Aż mnie wszystko boli. nie wiem czy wam go pokazywać, strasznie mi się smutno zrobiło i żal tych psów:-( Quote
gosikf & dogs Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kiłi napisał(a):Jesoo obejrzałam straszny film z psami. Aż mnie wszystko boli. nie wiem czy wam go pokazywać, strasznie mi się smutno zrobiło i żal tych psów:-( teraz nasunął mi się frag.filu który kiedyś widziałam o psach które były wiezione tirem do rzeźni...Na miejscu były zrzucane w klatkach z kilku metrów na beton, łamały się i wyły ściśnięte w klatkach...To było 10 sekund...A do dziś nie mogę zapomniec ich głosu, ich pyszczków...:-( Kiłi lepiej nie... Quote
Recommended Posts