Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahhaha... Ala.... MÓJ TY PAKERKU :oops:[FONT=Arial]:oops::oops:...i teraz się stydam :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Biedny psiak... Nie wiem, jak On daje radę. Klockowa, jaki masz długi jęzor ;) [FONT=Arial]noooooo.... biedaczysko takie :-( jęzor hodowany na potrzeby .... lizakowo-Ozzulcowe- konkurujemy :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]... BLUUUUU włoski :p http://images13.fotosik.pl/98/9db919dea256231b.jpg a dlaczemu boczek nie wytrymowany ...:hmmmm: .............:eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]nie było czasu :roll::roll: może dzisio bedzie ciach ciach boczek [/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ;)[FONT=Arial]oprę sobie łapke :pRafałek zamęczanie znajomych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]jesooo... ktoś mi zepsuł klocka :mad:i cza było go na linke holowniczą brać :p [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 A mnie się podoba to opieranie łapy... Hehehehe Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']A mnie się podoba to opieranie łapy... Hehehehe[FONT=Arial] :oops::oops::oops:to o nogę mojego TZta se oparł :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] :oops::oops::oops:to o nogę mojego TZta se oparł :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]za kolanko se go poszczymać chciał :p[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ładne kolano ma Twój TZ! Hehehehehehe Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]no to ciąg dalsiejszy fotasków ....NASZEGO Pana Psa :loveu::loveu::loveu: [/FONT] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]za kolanko se go poszczymać chciał :p[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz::razz:...no ściał ..ściał [/FONT] [quote name='Wilejkaros']Ładne kolano ma Twój TZ! Hehehehehehe [FONT=Arial]przekazałam ze się zachwycasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]przednie ząbeczki :p zamkniete pysio:roll: kiełek :loveu: otwarty pyś:p jęzorek:eviltong: [/FONT] Quote
agbar Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 brak mi slow.....jak zawsze zreszta:cool1:.....jak mozna TYLE nagadac przez pol dnia:niewiem::diabloti: Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cezary na pewno doceni mój komplement! A zaśmiecę wątek! Byliśmy na szczepieniu i mamy zdjęcia Rudziaszka, tylko moja sis pojechała na wycieczkę i zgarnęła aparat, zanim zrzuciłam na kompa.Będą po weekendzie! Behemocik jest na pewno chłopczykiem, ale takim uroczym, grzeczniutkim, że nikt nie daje wiary. Wczoraj wszedł do chlebaka i tam sobie siedział i skubał bułeczkę... Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='dealer']brak mi slow.....jak zawsze zreszta:cool1:.....jak mozna TYLE nagadac przez pol dnia:niewiem::diabloti: [FONT=Arial]kto zagadał ...daj mi no go tu :mad:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Cezary na pewno doceni mój komplement! A zaśmiecę wątek! Byliśmy na szczepieniu i mamy zdjęcia Rudziaszka, tylko moja sis pojechała na wycieczkę i zgarnęła aparat, zanim zrzuciłam na kompa.Będą po weekendzie! Behemocik jest na pewno chłopczykiem, ale takim uroczym, grzeczniutkim, że nikt nie daje wiary. Wczoraj wszedł do chlebaka i tam sobie siedział i skubał bułeczkę... [FONT=Arial]nie zasmiecasz ...w końcu zaangażowanie rodzinne było więc kotecek prawie jak nasz :evil_lol: czekamy na fotaski poweekendowe :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:oops:..kurde zaś sie kapnęłam ze to blogasek Klocka ....a ja się tu rozgościłam z kotkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to teraz dalej Klocuszek ...zostało 9 fotaskow :p [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Cezary na pewno doceni mój komplement! A zaśmiecę wątek! Byliśmy na szczepieniu i mamy zdjęcia Rudziaszka, tylko moja sis pojechała na wycieczkę i zgarnęła aparat, zanim zrzuciłam na kompa.Będą po weekendzie! Behemocik jest na pewno chłopczykiem, ale takim uroczym, grzeczniutkim, że nikt nie daje wiary. Wczoraj wszedł do chlebaka i tam sobie siedział i skubał bułeczkę... [FONT=Arial]buuuhahhah... wyobraziłam sobie Behemocika w chlebaczku jak biedny zagłodzony kotek :diabloti: dożywia sie suchą bułeczką :placz::placz: :eviltong: miejmy nadzieje że sis nie zrobi aparacikowi- FORMATUJ... jak to już bywało u pewnych ludzi :roll: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]to spartoliłam ale pycholek śliczny :loveu:więc wrzucam [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:..kurde zaś sie kapnęłam ze to blogasek Klocka ....a ja się tu rozgościłam z kotkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]wyluzuj dziołcha... poniżej masz odp. [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]w końcu zaangażowanie rodzinne było więc kotecek prawie jak nasz :evil_lol: czekamy na fotaski poweekendowe :loveu:[/FONT] ;) [FONT=Arial]aaaaa... i dzięki Alu za Klock-foty [/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Uffff, mi też już ulżyło.... Biedny głodzony kotecek... Na suchej bułeczce tylko... Mam zdjęcie z coraz bardziej rozprutym krokodylem, bo Behemocik wkłąda w tą dziurkę łapki, głowę, całego siebie... Odkąd ja zrobiłam mojej sis FORMAT w odwecie, to bardzo uważa. Hehehehehe Quote
chalimala Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 mój najulubieńszy Bandog :D boski jest! Klockowa piękny kolorek :) kisiory w pyszczydło!!!! Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wyluzuj dziołcha... poniżej masz odp. [/FONT] ;) [FONT=Arial]aaaaa... i dzięki Alu za Klock-foty [/FONT]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:OKI [/FONT] [quote name='Wilejkaros']Uffff, mi też już ulżyło.... Biedny głodzony kotecek... Na suchej bułeczce tylko... Mam zdjęcie z coraz bardziej rozprutym krokodylem, bo Behemocik wkłąda w tą dziurkę łapki, głowę, całego siebie... Odkąd ja zrobiłam mojej sis FORMAT w odwecie, to bardzo uważa. Hehehehehe [FONT=Arial]ha ha .....fajny odwet a to nie krokodyl ale żabka :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]czekamy więc na fotaski [/FONT] [quote name='chalimala']mój najulubieńszy Bandog :D boski jest! Klockowa piękny kolorek :) kisiory w pyszczydło!!!! [FONT=Arial]a te kisiory to dla mła za foty , Klockowej za kolorek , czy Bandosiowi :cool1::evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Uffff, mi też już ulżyło.... Biedny głodzony kotecek... Na suchej bułeczce tylko... Mam zdjęcie z coraz bardziej rozprutym krokodylem, bo Behemocik wkłąda w tą dziurkę łapki, głowę, całego siebie... Odkąd ja zrobiłam mojej sis FORMAT w odwecie, to bardzo uważa. Hehehehehe [FONT=Arial]buuuuhahahhah... czyli wiesz o czym mówie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a kotecek musi być przezabawny- wchodzi biedaczysko do krokodylka i zżera wnętrzności... biedny kotecek :diabloti::diabloti: wymiziaj odemnie mruczka.... ;) a żeby mi sie zbytnio nie poprawił humor... przypomniałam sobie o psie sąsiada.... ma ok. rok... lata całymi dniami sam bez opieki... kiedyś upomniałam Pana że nie powinien go puszczać bo ktoś go skopie, wpadnie pod auto, zgubi sie, pogryzą go psy .... a co pan mi na to???? "no i dobrze... bedzie spokój"... :angryy::angryy::angryy: jeszcze niedawno psiak na widok każdego skakał żeby wylizać, przywitać, żeby go wygłaskać... od jakiś 3 miesięcy psiak nie daje do siebie podejść... do mnie zawsze leciał z daleka z merdającym ogonem- ostatnio stał pod klatką, kiedy klękłam żeby go pogłaskać, on podkulił ogon, i zaczął niepewnie odchodzić.... nie wiem co jest przyczyną?? dom czy ulica??? po chyba 8 minutach niepewnie podszedł na sekundke i dał sie pogłaskać :p wtedy sie przeraziłam.... żebra na wierzchu, żołądek chyba przyklejony do kręgosłupa,,, w pasie objęłam go 2 moimi maleńkimi dłońmi... :shake::shake: zrobiłam fote... ale nie widać tego zbyt dobrze bo psiak ma puszystą sierść.... foty poucinane bo uciekał przedemną [/FONT][FONT=Arial] odwożony przez Pawcia windą do domu, bo ujadał pod klatką i nie dał wyjść Klockowi na dwór [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='chalimala']mój najulubieńszy Bandog :D boski jest! Klockowa piękny kolorek :) kisiory w pyszczydło!!!![FONT=Arial]a ile znasz bandogów :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :-([FONT=Arial].....o masz jaki bidulek .... http://images13.fotosik.pl/98/b325713de1b16c55.jpg [/FONT] Quote
Recommended Posts