Alicja Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='basia2202']witaaaaj Madziuszku :p mizianie mizianie dla piesa Twego :p a dla Cię.... hmmm....:roll: buzi buzi :loveu: [FONT=Arial]:razz:czy mogę ja odebrać mizianko .....i buzi buzi ;)[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']Jak to Cie nie bedzie???? niedpouszczalne!!!:diabloti:[FONT=Arial]noooo jak niedopuszczalne ...to ja pochłonęłam całe jestestwo Mojej osobistej Madzialeny ;)[/FONT] [quote name='evaxon']widziałam psia widziałam psia:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Arial] ale miałas szczęście ;)[/FONT] [quote name='jonQuilla']ale on na tym zdjęciu szczuplutko wyszedł....taki śliczniutki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: poprzytulać aż się chcę :)[FONT=Arial]bo On zawsze jest śliczniutki ;)[/FONT] [quote name='emdziolek']Wpadłam:cool3: Widziałam klocka:diabloti: jaka poważna mina na tym zdjęciu:evil_lol: No i spadam:lol:[FONT=Arial]nie wpadaj , nie spadaj .....wchodź i normalnie wychodź :evil_lol:....ktos musi byc poważny ...wypadło na Klocka :razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witam :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)[/FONT] [FONT=Arial]bo On zawsze jest śliczniutki ;)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Właściwie to masz 100% racji :) :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial];)Nie spię już od godzinki ale nie chciałam robić hałasu w Naszym Blogasku :razz: [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:Dzień Doberek :multi::multi::multi: Jako 1/3 z 3/3 powitam Was Ja ...:grins: chwilowo nie macie wyjścia :evil_lol: ale już uciekam co by się za bardzo nie panoszyć ;) [/FONT] Quote
Pysia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Klockowa - jeszcze Cię nie ma :crazyeye:Ale i tak się przywitam malutka istoto :multi: Quote
Kiłi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 http://images13.fotosik.pl/96/c0ecc36ec546cc3f.jpg Jak posąg:evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:czy mogę ja odebrać mizianko .....i buzi buzi ;)[/FONT] hehe.. Alusiu... wszystko możesz :p :evil_lol: w końcu to Jej... znaczy się...W a s z b l o g a s :evil_lol: :diabloti: a w ogóle to witanko!!:multi: Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Jak to Cie nie bedzie???? niedpouszczalne!!!:diabloti: [FONT=Arial]no i słowo sie rzekło... nie było mnie.... znaczy byłam, ale jakby mnie nie było :cool1:[/FONT] [quote name='evaxon']widziałam psia widziałam psia:eviltong: [FONT=Arial]no co TY.:crazyeye::crazyeye:... daj linka.. też popaszczam :roll:[/FONT] [quote name='jonQuilla']ale on na tym zdjęciu szczuplutko wyszedł....taki śliczniutki :loveu: poprzytulać aż się chcę :) [FONT=Arial]bo wtedy był jeszcze szczuplutki.... zdjątko robione na zlocie motocyklistycznym, a że Klocuś uwielbia motorki, motocyklorzy, to brum brum motora.... to wypatrywał któż to znowu nadjeżdża :loveu:[/FONT] [quote name='emdziolek']Wpadłam:cool3: Widziałam klocka:diabloti: jaka poważna mina na tym zdjęciu:evil_lol: No i spadam:lol: [FONT=Arial]o! wpadnięta..:multi: wyżej masz odp. czemu taki poważny ;)[/FONT] [quote name='madzia i medor'] Ala, powiedz co Ci Klockowa zrobiła, powiedz, powiedz:grins: Dzięki, prawdziwa z Ciebie dogociólóła:evil_lol: Nie chcę Cię załamywać, ale krakersy też nie są słodkie:roll: Ale objęła amnestia... darowałam jej kare, ale za to musiała zafarbić mi [FONT=Arial]włoski .... jestem BLUE :multi: wątpiłaś?? :razz: PSIACIULKA :cool1: nosz qrde.... posypałam cukrom i byli slodkie [/FONT] [quote name='paula_z']Witanko :multi: http://images13.fotosik.pl/96/c0ecc36ec546cc3f.jpg dumny pan pies :loveu: [FONT=Arial]witalec... dumny, spoglądająco-wypatrujący[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Wilejkaros']Jak nie ma Madzialeny, to tylko 1 stronę zagadały! [FONT=Arial]że co.... sugerujesz mi że to JA tak gadam :p error... to ONE :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Madzialenka była tylko Ja zajęłam jej szlachetną osóbkę ...:grins:[/FONT] [FONT=Arial]TO ONA :cool1: Alooooo!!!! jezdem BLU :B-fly: mało tego... moja poducha jest blu, moje ucho jest blu, moja fejs jest blu, moja szyja jest blu, moje ręce są sine... były mega blu, ale myłam cifem, więc sie troche zmyły :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Nie spię już od godzinki ale nie chciałam robić hałasu w Naszym Blogasku :razz: [/FONT] [FONT=Arial]:multi:Dzień Doberek :multi: Jako 1/3 z 3/3 powitam Was Ja ...:grins: chwilowo nie macie wyjścia :evil_lol: ale już uciekam co by się za bardzo nie panoszyć ;) [/FONT] [FONT=Arial]dziękuję Ci o mła.... za zabawienie gości pod moją nieobecność :modla: już jezdem- przejmuje warte ;)[/FONT] [quote name='Pysia']Klockowa - jeszcze Cię nie ma :crazyeye:Ale i tak się przywitam malutka istoto :multi: [FONT=Arial]jestem jestem wielka Pysiu!!! :multi::multi: [/FONT] [quote name='Kiłi']http://images13.fotosik.pl/96/c0ecc36ec546cc3f.jpg Jak posąg:evil_lol: [FONT=Arial]bo to posąg... odlany Clockwork :p[/FONT] [quote name='basia2202']hehe.. Alusiu... wszystko możesz :p :evil_lol: w końcu to Jej... znaczy się...W a s z b l o g a s :evil_lol: :diabloti: a w ogóle to witanko!!:multi: [FONT=Arial]witanko witanko w naszym blogasku- super że Ali pozwoliłaś ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]że co.... sugerujesz mi że to JA tak gadam :p error... to ONE :diabloti: tak to ONE ...NAS tu nie było .....:grins: [/FONT] [FONT=Arial]TO ONA :cool1: tak to JA :cool1: Alooooo!!!! jezdem BLU :B-fly: mało tego... moja poducha jest blu, moje ucho jest blu, moja fejs jest blu, moja szyja jest blu, moje ręce są sine... były mega blu, ale myłam cifem, więc sie troche zmyły :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a było się tak nie czochrać w pościeli ;) wczoraj tylko włoski byli BLU i 3 kropki na mojej facjacie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]dziękuję Ci o mła.... za zabawienie gości pod moją nieobecność :modla: już jezdem- przejmuje warte ;) ależ proszę Ciebie bardzo o mła ....oddaję blogas we władanie TWE [/FONT] [FONT=Arial]witanko witanko w naszym blogasku- super że Ali pozwoliłaś ;)[/FONT] [FONT=Arial]:pmi też zrobiło się milutko [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :diabloti: helołłł:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]Przygotowania do BLUUUUU;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pmi też zrobiło się milutko [/FONT] [FONT=Arial]bo u mnie ZAWSZE MILUTKO.... ale żeby nie było ZAmilutko... zara sie rozpłake :placz::placz: ciąg dalszy nastąpi [/FONT] [quote name='evaxon']:diabloti: helołłł:loveu: [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial]HELL oł :loveu: ANKA12 !!!!!! :scream_3: jutro dostaniesz [/FONT] [FONT=Arial] sprawdź przy donosicielu czy całe... wysłałam jako OSTROZNIE !!! byłam na poczcie, już wróciłam..... i jestem zła na siebie, bom zawrażliwa, zawspółczująca, zamiętka :placz::placz::placz: i bezradna :placz::placz::placz: szedł przedemną pies.... widziłam go kiedyś u mamy pod blokiem jak sie błąkał:-( pies jak pies.... ale.... ma na kończynie tylnej,chwytnej narośl... wielkości :hmmmm: średniego jabłka???? tak... mniej więcej... i to jabłko mu wisi na udzie i dynda... na resztkach skóry.. i sie otwiera i wygląda jakby zaraz miało wypaść ... mięcho na wierzchu :placz::placz: 3 otwarte rany :placz::placz: szłam za nim i ... i co ja moge zrobić w tym zasranym Jastrzębiu??? SAMA, bez hotelików, klinik, ludzi którzy by mnie wspomogli :placz::placz: ze schroniskiem gdzie pies byłby zostawiony sam sobie... umierający w cierpieniu... mój kundelek sprzed lat miał to samo... to był RAK ... cierpiał i musieliśmy mu ulżyć w cierpieniu :placz::placz: buuuuuuuuu... a ta psina... raczej nie ma domu, błąka sie w różnych rejonach Jebia .... sam... z otwartym guzem dyndającym na udzie... ja... twardziel, ktorego nic nie wzrusza prawie puściłam pawia na ten widok i zrobiło mi sie słabo :mdleje: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:-(................i słów mnie zabrakło .......[/FONT] Quote
Kiłi Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]bo to posąg... odlany Clockwork :p[/FONT] To Klocek już tak sławny, że mu posągi robią? no no:loveu: Zazdraszczam:loveu::evil_lol: Quote
agnes1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 No siostra masz teraz piękne włoski w kolorze BLUUUUU!!!!!!!!! [SIZE=2]Wciepnij jakąś fotkę:diabloti: Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='agnes1']No siostra masz teraz piękne włoski w kolorze BLUUUUU!!!!!!!!! [SIZE=2]Wciepnij jakąś fotkę:diabloti: [FONT=Arial]a ja przyrzekam że nie mam fotki z BLUUUUUUUU , bo już było późno i trzeba by było pod lampą cykać ....teraz musi Pawcio cyknąć w pracy ;)[/FONT] Quote
agnes1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja przyrzekam że nie mam fotki z BLUUUUUUUU , bo już było późno i trzeba by było pod lampą cykać ....teraz musi Pawcio cyknąć w pracy ;)[/FONT] Jak nie masz to trzeba to załatwić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAWCIOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bierz aparata w dłoń i cykaj szatańską fotencję kolorku BLU:cool3::loveu: Bo jak nie to dzisiaj kawki nie będzie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agnes1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial] byłam na poczcie, już wróciłam..... i jestem zła na siebie, bom zawrażliwa, zawspółczująca, zamiętka :placz::placz::placz: i bezradna :placz::placz::placz: szedł przedemną pies.... widziłam go kiedyś u mamy pod blokiem jak sie błąkał:-( pies jak pies.... ale.... ma na kończynie tylnej,chwytnej narośl... wielkości :hmmmm: średniego jabłka???? tak... mniej więcej... i to jabłko mu wisi na udzie i dynda... na resztkach skóry.. i sie otwiera i wygląda jakby zaraz miało wypaść ... mięcho na wierzchu :placz::placz: 3 otwarte rany :placz::placz: szłam za nim i ... i co ja moge zrobić w tym zasranym Jastrzębiu??? SAMA, bez hotelików, klinik, ludzi którzy by mnie wspomogli :placz::placz: ze schroniskiem gdzie pies byłby zostawiony sam sobie... umierający w cierpieniu... mój kundelek sprzed lat miał to samo... to był RAK ... cierpiał i musieliśmy mu ulżyć w cierpieniu :placz::placz: buuuuuuuuu... a ta psina... raczej nie ma domu, błąka sie w różnych rejonach Jebia .... sam... z otwartym guzem dyndającym na udzie... ja... twardziel, ktorego nic nie wzrusza prawie puściłam pawia na ten widok i zrobiło mi sie słabo :mdleje: [/FONT] Też widuję tego psiaczka i nie mam pojęcia co zrobić. W schronie Jastrzębskim to pewnie nawet nie próbowaliby mu pomóc tylko by go dobili. :-(:-(:-( Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dam sie i Tutaj ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 jest mi nadal smutno... łzy mi sie cisną do oków... i wkurzam sie że jestem gupia... bo inni sie nie przejmują i lepiej sie mają niż ja... bo dziś trza być sqrwlem bezlitosnym, olewać innych... po trupach do celu... ale ja nie... ja musze zawsze znaleźć coś co mnie przybije jak dżizusa na krzyżu.... mało mam własnych zmartwień... jeszcze chce mi sie szukać bid cierpiących ... a potem ryczeć że świat niesprawiedliwy że ten kto nim rządzi to faszysta ... że uwielbia cierpienie innych... :angryy::angryy::angryy: [FONT=Arial]za kare macie blu klockową :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]i kotecek podblokowy...:loveu: kochom go że nie na moim aucie :loveu::loveu: KOMU ta gupia robi fotki... :hmmmm: nikogo nie widze :niewiem: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Biedny psiak... Nie wiem, jak On daje radę. Klockowa, jaki masz długi jęzor ;) Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]... BLUUUUU włoski :p http://images13.fotosik.pl/98/9db919dea256231b.jpg a dlaczemu boczek nie wytrymowany ...:hmmmm: .............:eviltong: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 buuuhahhaha... Ala.... MÓJ TY PAKERKU Quote
Alicja Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 [FONT=Arial]KLOCUŚ :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts