Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer'].......rozumiem ze w kubeczku z pieskiem?:loveu:

ja nie wduszam domofonu ja wduszam motylki:eviltong:
:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]oczywiście ze z pieskiem ...
o co za nietakt .....to kto mi się przykleił do mła domofonu :hmmmm: Madzialena :loveu:zna szyfra to nie wiem kto ........:shake::shake::shake:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]oczywiście ze z pieskiem ...[/FONT]
[FONT=Arial]o co za nietakt .....to kto mi się przykleił do mła domofonu :hmmmm: Madzialena :loveu:zna szyfra to nie wiem kto ........:shake::shake::shake:[/FONT]

morderca?ktos po chleb dla kunia?:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']morderca?ktos po chleb dla kunia?:diabloti:
[FONT=Arial]:hmmmm: ten płatny morderca
albo
:hmmmm: tenn po chleb dla qnia
powiadasz ......bojam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ten płatny morderca [/FONT]
[FONT=Arial]albo [/FONT]
[FONT=Arial]:hmmmm: tenn po chleb dla qnia [/FONT]
[FONT=Arial]powiadasz ......bojam :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

dokladnie....TEN!!:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']Klockowa wez ogarnij te swoje 1/3 bo gadaja jak szalone:evil_lol:
[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .....KTO gada ......dawaj no mi go tu :mad::mad::mad:[/FONT]

[quote name='dealer']dokladnie....TEN!!:diabloti:
:placz::placz::placz:[FONT=Arial]jak to TEN to ja bojam ....oć mnie utulkać ....bo ON taki straszny jest :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz .....KTO gada ......dawaj no mi go tu :mad::mad::mad:[/FONT]

:placz::placz::placz:[FONT=Arial]jak to TEN to ja bojam ....oć mnie utulkać ....bo ON taki straszny jest :diabloti:[/FONT]

ON jest przestraszny i sie...kamufluje czasem...uwazaj!!!:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ON jest przestraszny i sie...kamufluje czasem...uwazaj!!!:diabloti:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to TEN ON się uczył u Mistrza :razz::razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']http://images12.fotosik.pl/98/540f011257747cf9.jpg

buuuahahha mygląda jakby to było fresbee wielkości :hmmmm: nie wiem co jest takie wielkie :evil_lol:

a słodziek ze sznurkiem mmmmiooodzio śliczne foty!!!

[quote name='jonQuilla']http://images23.fotosik.pl/82/9eda46bb1fa8f538.jpg ale z nich śliczna "mroczna" para takie dwa czarnuszki :)

OooO i Klocek z dziećmi :loveu:

http://images12.fotosik.pl/98/194e2d674ef203cc.jpg to zdjęcie mogłoby się niektórym źle kojarzyć :evil_lol:

[quote name='emdziolek']Ile fotek!!:multi:

http://images13.fotosik.pl/92/e398d8d2482d8184.jpg Nie ma to jak polatać za talerzem co klocek??

http://images29.fotosik.pl/83/0eab23c4f8334cdf.jpg
A co on taki smutny?? czyżby prezent sie nie spodobał??

http://images28.fotosik.pl/82/01e7758fa13bd590.jpg
A jadnak sie spodobała On zasypia z tym sznurkiem w paszczy??

http://images24.fotosik.pl/83/d530a832835cf1cb.jpg
KLOCEK!! Nie patrz sie tak na mnie bo sie boje!!

Musiałam odgonić Lusiaczka ode mnie bo stała mi tu nad głową i jeczała" Oh jaki piękny, jaki cudny... chyba sie zakochałam" normalnie zoofilia sie rozszerza:eviltong:

[quote name='madzia i medor']To mnie normalnie rozczuliło:loveu:

http://images29.fotosik.pl/83/0eab23c4f8334cdf.jpg
[quote name='paula_z']Uff, nadrobiłam :mdleje:
Cieszkam że czapeczka się Klockowi spodobała

http://images28.fotosik.pl/82/01e7758fa13bd590.jpg
[FONT=Arial]wam wszystkim DZIĘKUJĘ za łobejrzenie fotecek....i wyznania miłości do klocka albo do fotoreportera :niewiem: nie odpowiadam każdemu z osobna bo mnie dziosio czaas goni :angryy:[/FONT]

[quote name='basiulka22tychy'] no nie moge jakie teksty :P

[FONT=Arial]TO ONE :diabloti: [/FONT]

[quote name='Kiłi']http://images12.fotosik.pl/98/5452f8bdf8495428.jpg
patyczek
[FONT=Arial]nooo.. patyczek :cool1: z serii szanuj zieleń... GREEN PIS :diabloti:[/FONT]

[quote name='paula_z']

A no tak - berecik Niebieski
[FONT=Arial]dobrze że nie MOHEROWY :p[/FONT]

[quote name='BeaC'].....przyszłam Cie po weekendowo powitać.................
[FONT=Arial]witam poponiedziałkowo, przedśrodowo[/FONT]

[quote name='jonQuilla']Witam Klockowych

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]WITAM wstaniętych i obudzonych ....[/FONT]

[FONT=Arial]WITAM TYSZ [/FONT]

[quote name='dealer']normalnie co za fopa popelnilam:oops:
Madziu, Madzialenko, Madziuniu......:loveu:dzien dobry ci chcialam powiedziec i ze tesknie okrutnie za twoim pyszczydlem i nic nie mowieniem, za twa skoromnoscia i sercem wypelnionym miloscia do calego swiata w tym do mnie witam cie o jutrzenko moja.....gdzies qrwa jest?? :mad::diabloti:
[FONT=Arial]WITANKO MŁA TY ROMANTYŚKO ... tak ładnie sie zapowiadało... a na koniec... TY w TE słowa do mła :mad:[/FONT]
[quote name='evaxon']Klockowa wez ogarnij te swoje 1/3 bo gadaja jak szalone:evil_lol:
[FONT=Arial]2/3 ..... rzekłabym nawet że pierwszy raz widze że one gadają... zawsze milczą... naprute tak z rana czy jak???? [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]WITANKO MŁA TY ROMANTYŚKO ... tak ładnie sie zapowiadało... a na koniec... TY w TE słowa do mła :mad:
:cool1:tysz cię tak ładnie romantycznie powitalam ....kawe i sernik dałam .....buuuuuuuuuuuuuu

[/FONT]
[FONT=Arial]2/3 ..... rzekłabym nawet że pierwszy raz widze że one gadają... zawsze milczą... naprute tak z rana czy jak???? [/FONT][FONT=Arial]ffcale nie naprute :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Praffda:grins::loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]praffda :p[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Prafwda:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]noooo prafwfda...:eviltong:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Najprawdziwsza praffda:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]taka najbardziej najprawdziwsiejsza :razz:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Czyli prawdziwa prawda:cool3:

[quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm:[FONT=Arial] taka prawdziwie prawdziwa prawda :razz:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Czyli, to jest najprawdziwsza prawda o prawdzie prawdy o Chlorku:hmmmm::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak tak ...albowiem nastała chwila najprawdziwszej z prawdziwych prawd prawdy o prawdzie prawdy o Chlorku :grins:.........o Chlorku :hmmmm: [/FONT]

[quote name='madzia i medor']O fu2ck:eek2:Yyyyy ...prawda:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:shake:MY nie ...to ONE :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]co się stało dziecku :hmmmm:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Prawdziwa prawda uderzyła mi do głowy:evil_lol:

:no-no-no::grab::stupid::flaming:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ja się tylko obawiam co we mnie uderzy jak MŁA 1/3 poczyta Blogaska jutro :oops:
********************************************************************************************
[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Ha ha:evil_lol: Ja też wolę nie wiedzieć;)

[FONT=Arial]i przy tym pozostańmy... nie chcijcie wiedzieć co pierwsze mi przyszło na myśl :diabloti: ale i tak dostaniecie bezpysk.... bo 20 minut nadrabiałam TO... :mad:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]WITANKO MŁA TY ROMANTYŚKO ... tak ładnie sie zapowiadało... a na koniec... TY w TE słowa do mła :mad:[/FONT]

i ja ciebie tez nienawidze:loveu:az do szpiku kostnego cie nienawidze o jutrzenko swobody moja mila:loveu::diabloti:

[FONT=Arial]2/3 ..... rzekłabym nawet że pierwszy raz widze że one gadają... zawsze milczą... naprute tak z rana czy jak???? [/FONT]

ja sie nie pruje...szwy mam w calosci:eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']:no-no-no::grab::stupid::flaming:

[FONT=Arial]i przy tym pozostańmy... nie chcijcie wiedzieć co pierwsze mi przyszło na myśl :diabloti: ale i tak dostaniecie bezpysk.... bo 20 minut nadrabiałam TO... :mad:[/FONT]
:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:mam się bać ....bo nie wiem czy będę juto bezpieczna :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']ja sie nie pruje...szwy mam w calosci:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz:[FONT=Arial]:razz:mam się bać ....bo nie wiem czy będę juto bezpieczna :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]a tak wogóle to dziękuję Wam obu za tę SŁODYCZ jaką mi z rana zasponsorowałyście... ciastka z Jutrzenki (wole wedel) :cool3:, serniczek..... :loveu::loveu: kaffa.... :loveu::loveu::loveu: jesooo... co ja bym bez WAS :niewiem:

a doopa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a tak wogóle to dziękuję Wam obu za tę SŁODYCZ jaką mi z rana zasponsorowałyście... ciastka z Jutrzenki (wole wedel) :cool3:, serniczek..... :loveu::loveu: kaffa.... :loveu::loveu::loveu: jesooo... co ja bym bez WAS :niewiem:

a doopa rośnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]czyja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:hmmmm: bez Nas .....to byłabyś niepełna :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]czyja :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:hmmmm: bez Nas .....to byłabyś niepełna :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

[FONT=Arial]MOJA, TWOJA, NASZA, ICH.... ;)
no.... taka wybrakowana ...
[/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska']

[FONT=Arial]:oops::oops::oops:to dla CIA :loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: spasiba .... i już zaśliniłam klawiatur przez ten serniczek... i zachciało mi sie cosik zezreć.... słodkiego.... poleciałam po....:roll: paluszki :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzik....

do Ciebie sie dostac to tez jest to wyczyn.....
nie lada....:diabloti:

dogo znaczy sie muli.....

pozdrowionka

[FONT=Arial]nooo.. tośmy sie minęły bo ja byłam u Ciebie.... ale nie było Cie.. pocałowałam klamke i wróciłam TU :p

cześć Agus :multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nooo.. tośmy sie minęły bo ja byłam u Ciebie.... ale nie było Cie.. pocałowałam klamke i wróciłam TU :p [/FONT]

[FONT=Arial]cześć Agus :multi:[/FONT]

no szczera prawda...minelysmy sie....jak Ty u mnie to ja u Ciebie byłam.....:loveu::loveu:
ale juz sie ustosunkowalam na pismie do Twojej wypowiedzi....:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]MOJA, TWOJA, NASZA, ICH.... ;)
no.... taka wybrakowana ...
:shake::shake::shake:ICH .....NIE :eviltong::eviltong::eviltong:...wiesz o którnych ICH piszę ;):diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaa :mdleje: spasiba .... i już zaśliniłam klawiatur przez ten serniczek... i zachciało mi sie cosik zezreć.... słodkiego.... poleciałam po....:roll: paluszki :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]poczekaj z tym ślinieniem do jutra :eviltong::eviltong::eviltong:...serniczek zapakowany w pudełeczko transportowe ...wszystko poszykowane co by jutro tylko myk ;) i w drogę :grins:

:hmmmm: paluszki są słone ....lizalam :eviltong::eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:diabloti::diabloti::diabloti:i po co myłaś te okna i mnie zmobilizowalaś do tego samego .....po co ....skoro już z chmurek pada deszczyk :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']JuuuuHuuuuu :)
u nas też pada :/ beznadziejna pogoda i jeszcze zmarzłam wracając ze szkoły :angryy::angryy:

[FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:u nas szaro , buro , paskudnie i mokro :placz::placz::placz:jak ja nie lubie takiej pogody ....mam tak zryty humor że szok :angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy:u nas szaro , buro , paskudnie i mokro :placz::placz::placz:jak ja nie lubie takiej pogody ....mam tak zryty humor że szok :angryy:[/FONT]

Alu ja juz ci poprawie humorek:diabloti:

A wy myslicie ze w suwałkach to ciepło??:roll: BURZA teraz u nas , musze kompa gasić:angryy:

Alu usmiechnij sie bo może być gorzej:peace:
Puki co - AXE:ylsuper: