clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 dooopa!!! ide do domu :placz: :placz: :placz:ale on jest... bez nadgodzin, przy piatku :angryy: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='clockwork']dooopa!!! ide do domu :placz: :placz: :placz:ale on jest... bez nadgodzin, przy piatku :angryy::mad::mad::mad:zabrał ....oderwał od kompa :mad::mad::mad:.........niedźwięczny , nieczuły:shake: Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 A KUKU!!!:eviltong: szybciutko na komputerek u siostry... :diabloti: Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 buuuuu... odeszłam od kompka na 4 minuty i cisza :placz: :placz: a tak biegłam... Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Rinuś napisał(a):witamy :) wpadnij czasami do nas ;* ło matko??? kiedy ja mam na to wszystko czas znaleźć??? :niewiem: Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Vectra napisał(a):hahahaha klockowa kope lat :diabloti: oooo!!! :crazyeye: szatany!!! jak miło was widzieć po latach!!! Quote
Vogue Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Czesc Klockowa!!!:loveu: Wpadlam sie przywitac!! Widze ze dzis TZ rzadzi:evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Vogue']Czesc Klockowa!!!:loveu: Wpadlam sie przywitac!! Widze ze dzis TZ rzadzi:evil_lol: dziś jego wielki dzień :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Vogue']Czesc Klockowa!!!:loveu: Wpadlam sie przywitac!! Widze ze dzis TZ rzadzi:evil_lol: nooooo..:-( , kto to widział... na chama z pracy wyciągać... ehhhh... jaka ja biedna... dość że w godzinach pracy musiałam go puscić na kompa na 20 min, to jeszcze po pracy nie wolno mi posiedzieć...ehhhhh... co za życie :talker: Quote
clockwork Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 a za momencik spadam poraz kolejny dzisio.... ale tym razem z własnej nieprzymuszonej woli :eviltong: (toz jesio łobiad cza robic :crazyeye: ) Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='clockwork']nowe zdjęcie Klocka :razz::oops: ---> klik <--- nogi juz omowione to się zapytam, czegoś tam szukala pod kiecką tym paluchem? :evil_lol: [quote name='BeaC'] zdjęcie.... babki w mini a między nogami pies.....................:razz::razz::razz::razz::razz: :hmmmm: miedzy nogami powiadasz? :oops: [quote name='clockwork'] (toz jesio łobiad cza robic :crazyeye: ) o tej porze to chyba kolacje :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :o taki pies :) i mnie tu jeszcze nie byloooo:o wybaczcie nie wiem jak to sie stalo :( a kiedy jakies fotkiiiiii Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='PIKA']nogi juz omowione to się zapytam, czegoś tam szukala pod kiecką tym paluchem? :evil_lol: :hmmmm: miedzy nogami powiadasz? :oops: o tej porze to chyba kolacje :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:drzazga z budy się ostała:cool3: Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 WITAMY CLOCKWORKOWE CIOTECZKI W MROŹNY DZIONEK!!! zamki w aucie mi pozamarzały- cza było siłą się dostać... jak włamywacze... [quote name='PIKA']nogi juz omowione to się zapytam, czegoś tam szukala pod kiecką tym paluchem? :evil_lol: majtek... ale bez rezultatu :eviltong: :hmmmm: miedzy nogami powiadasz? :oops: między palcami u nóg- między dużym palcem, a ...dużym palcem!!! :diabloti: o tej porze to chyba kolacje :evil_lol: łobiad... :lol:, codziennie o 20.00- po pracy :roll: [quote name='basiulka22tychy']:o taki pies :) i mnie tu jeszcze nie byloooo:o wybaczcie nie wiem jak to sie stalo :( a kiedy jakies fotkiiiiii WITAJ TYSZANKO!!! :multi: moja ziomalko!!! bo ja z Tych jesiem!!!! bywam tam czasami u rodzinki- mogymy sie spiknąć na kawke...:beerchug: [quote name='Samturia']co było na łobiodek? :) [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:drzazga z budy się ostała:cool3: wyciągniesz?? :cool3: Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='clockwork']WITAMY CLOCKWORKOWE CIOTECZKI W MROŹNY DZIONEK!!! zamki w aucie mi pozamarzały- cza było siłą się dostać... jak włamywacze... łobiad... :lol:, codziennie o 20.00- po pracy :roll: wyciągniesz?? :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:pamiętam jak Cezary ślizgiem do naszej furmanki/skodowki/ wchodził przez bagażnik:evil_lol::evil_lol: Drzazge wyciągniemy ....kombinerki mam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj Ty też w soboty pracujesz????? ..............jaki mroźny dzionek???? u mnie piękne słoneczko..... Quote
Alicja Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='BeaC']Witaj Ty też w soboty pracujesz????? ..............jaki mroźny dzionek???? u mnie piękne słoneczko.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak ciepło ... u nas -6 stopni pana Celcjusza Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='BeaC']Witaj Ty też w soboty pracujesz????? ..............jaki mroźny dzionek???? u mnie piękne słoneczko..... do Ciebie tez sie wpraszam!!! pracuje.. pon-sob. ale w niedziele tez bym chętnie szła d roboty... :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:tak ciepło ... u nas -6 stopni pana Celcjusza o! w końcu wiem.. -6 stopni...to mnie zastanawiało..:thinkerg: ile dzisio jest Quote
clockwork Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a pasztetu nie dali... pasztet nie chce dać sie złapać :evil_lol: Quote
Recommended Posts