agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]musi od NAS się nauczył :eviltong:[/FONT] no ba! a od kogo innego......:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 czesc Madziulka:loveu: i reszta:cool1: :eviltong: Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 evaxon napisał(a):czesc Madziulka:loveu: i reszta:cool1: :eviltong: czesc Effa:eviltong: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):no ba! a od kogo innego......:diabloti: [FONT=Arial];) no ale uczy się od NAJ lepszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] evaxon napisał(a):czesc Madziulka:loveu: i reszta:cool1: :eviltong: [FONT=Arial]cześć Effa :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 :placz::placz::placz::placz:[FONT=Arial]....Madzialeno Mła ......wracaj ...pogoń Szatanka do pracy ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:grins: ja dałam [/FONT] Bosszzzz, jaka chwalipięta:shake::shake: :diabloti: Cze Klockowa, siłą ich, siłą od tego kompecka:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ice_t napisał(a):to super że klocek nie jest uczulony , mój paskud nie miał takiego farta i w zeszłym roku prawie by zszedł z tego swiata przez durną osę - okazało się że jest uczulony, na szczęście udało się go nam uratować, choć wet powiedział że gdyby głębiej w pysku użądliła to mogli byśmy nie dać rady go odratować, a i tak biedak cały tydzień pysk miał zapuchnięty potwornie - wyglądał jak mała świnka. Od tej pory w najbardziej natężonym okresie występowania tych fruwajek obserwuje psa prawie non stop [FONT=Arial]nadal nie wiem czy uczulony czy nie... dlatego rzuciliśmy wczoraj wszystko i SRU do weta na szczepionke...[/FONT] paula_z napisał(a):Witanko :multi: Zielononosy Chlorek :loveu: http://images13.fotosik.pl/83/e2b82f9972fd6f55.jpg Uff, cieszkam, że Klocuś w porządku :multi: Się zlinkłam, jak przeczytałam :roll: Maksiu też :angryy: Jak nam ćma wleciała, to mało palpitacji serca nie dostał :shake: [FONT=Arial]cześć PAŁLA :multi: ja nie wiem... my to chyba mamy te psy jakieś myśliwskie, albo gończe :niewiem: [/FONT] Gonitwa napisał(a):Witanko ;) [FONT=Arial]witalec ;)[/FONT] madzia i medor napisał(a):Przeczytałam o Chlorku i osie... dobrze, że już wszystko gra:multi: :loveu::evil_lol: Yyyy, nie pamiętam, coś na F...:niewiem: [FONT=Arial]FIADOMOżeTyskie :razz::razz:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial].....................................dogobranoc ................ ........................[/FONT][FONT=Arial]woda Ci sie wylewa..... wyrzuć z wanny tego na krzywy ryj ... :p[/FONT] Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 BeaC napisał(a):Clockowa..................... jestem dzisiaj pierwsza:multi: HA:diabloti: witaj miziaj swoich chłopaków.................:cool3::loveu: [FONT=Arial]cześć pierwsza...;) nie ma miziania!!! nmusiałam walczyć o kompa :placz:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:witanko z raniolka Madzialeno Mła w Naszym Blogasku :loveu: już się zaczynam martwić o którnej się TU dopchasz:diabloti: trzymam :kciuki: że se poradzisz z okupantami ;) [/FONT] [FONT=Arial]JUŻ :mdleje: se poradziłam :cool1:[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):jestem... jak to legawanka poglaskałas??? mialas Klocucha wyczochrac.:cool3: [FONT=Arial]nooo... mówiłaś smoka :cool3::cool3: wyczochrałam ich obu [/FONT] dealer napisał(a):czesc malenka:diabloti:kto cie tam okupuje:cool3:[FONT=Arial]Pawcio i elR/elDiablo :placz:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]Nasza Malenka ma ograniczony dostęp do kompecka ...ponieważ dzis na kompecku pracują mężczyźni :razz:... [/FONT] [FONT=Arial] Ale ja powitam Cię u NAS :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]Aluś.... dzięki że zajęłaś sie NASZYMI gośćmi :loveu:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Cze Klockowa, siłą ich, siłą od tego kompecka:evil_lol: [FONT=Arial]była przemoc :diabloti:[/FONT] evaxon napisał(a):czesc Madziulka:loveu: i reszta:cool1: :eviltong: [FONT=Arial]cze EVA i RESZTA!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]FIADOMOżeTyskie :razz::razz: :cool1:o masz a mi do głowy nie przyszłoże Fiadomo że Tyskie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]woda Ci sie wylewa..... wyrzuć z wanny tego na krzywy ryj ... :p[/FONT] [FONT=Arial]nie mogę wyrzucić bo to małe takie chude przyszło zmarzniete jak kostka lodu do drina :diabloti:...............:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] JUŻ :mdleje: se poradziłam :cool1: :roll:ufffffff nareszcie [/FONT][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Pawcio i elR/elDiablo :placz: :hmmmm: gdzieś tam pisałam o tym kto ......[/FONT] [FONT=Arial]Aluś.... dzięki że zajęłaś sie NASZYMI gośćmi :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]zawsze w pogotowiu ;)...i gościnna dla NASZYCH gości :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]zawsze w pogotowiu ;)...i gościnna dla NASZYCH gości :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]bardzo, ale to bardzo z całego serca mego nieczułego Bóg zapłać :cool1: a tera wyczochrany SMOK :loveu::loveu: [/FONT] [FONT=Arial]aaaaaa... tak mi rób, tak mi dobrze :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 [FONT=Arial];)...jeszcze euforia czy już extaza :roll:[/FONT] http://images21.fotosik.pl/418/95fe4364414eec12.jpg Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 [FONT=Arial]jeszcze jeszcze :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]NO CO???? JUŻ???? :razz::mad: w takim razie.... ide jeść ;) [/FONT] Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial];)...jeszcze euforia czy już extaza :roll:[/FONT] http://images21.fotosik.pl/418/95fe4364414eec12.jpg [FONT=Arial]między JESZCZE a JUŻ ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]między JESZCZE a JUŻ ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....to już rozumie ;) świetne :p http://images28.fotosik.pl/80/83bdebaf8f6689d5.jpg [/FONT] Quote
agbar Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 ooooooooo yntelygentny legwaniczek moj slodziutki:loveu::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 smoczus jest swietny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 czesc pisząca na niebiesko smocza mamo :p Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:....to już rozumie ;) świetne :p http://images28.fotosik.pl/80/83bdebaf8f6689d5.jpg [/FONT] [FONT=Arial]dzięx :loveu:[/FONT] dealer napisał(a):ooooooooo yntelygentny legwaniczek moj slodziutki:loveu::diabloti:[FONT=Arial]noooo... ten co gasi sobie światło o 19:00 i zapala o 7:50 :evil_lol::evil_lol:[/FONT] evaxon napisał(a):smoczus jest swietny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial]dzięx... mój dlatego taki świetny ;)po mnie to ma :grins: [/FONT] dbsst napisał(a):czesc pisząca na niebiesko smocza mamo :p[FONT=Arial]cze pisząca na czarno siostro MOJEJ Alicji :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]FIADOMOżeTyskie :razz::razz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Buhahahaaa:evil_lol::evil_lol: clockwork napisał(a): [FONT=Arial]była przemoc :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Ale miło:errrr::errrr: Widziałam molestowanego legwanka:loveu: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a): Widziałam molestowanego legwanka:loveu: [FONT=Arial]Ty TYLKO widziałaś... a ja se molestowałam :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Ty TYLKO widziałaś... a ja se molestowałam :diabloti:[/FONT] Oprawca:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Oprawca:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]miło mi.... klockowa jestem :diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]miło mi.... klockowa jestem :diabloti::diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Goopia Ty, gooopia:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Ty TYLKO widziałaś... a ja se molestowałam :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:obrazic: a ja se ostatnio karmiłam smoka i co .....też był zadowolony :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts