e.v.a Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]nikt Cie nie witnął... cóż za mafia ...:shake: Witam EVA :multi:[/FONT] dealer napisał(a):noooooo..witaj:p Aluuuu a ty ??:roll: to jest niepelne powitanie Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam... KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam... KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][FONT=Arial]pędź szybciorkiem do Naszego Chloreczka ..........czekam na ESKA :razz::razz::razz: trzymam Kciukasy żeby było oki :kciuki: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:kuźwa co za dzień .......13 .....a ja nie wierzyłam w przesądy :angryy::angryy::angryy: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam...[/FONT] [FONT=Arial]KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT] Klocuniu nie daj sie slicznotko tej osie.... ja trzymam kciukaski:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 a to głupia osa......ale co, że niby Klocek uczulony? a gdzie tam...taka bestia? phi! :diabloti::evil_lol: Wracaj szybko i daj znać co z Klockiem :p Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 jonQuilla napisał(a):a to głupia osa......ale co, że niby Klocek uczulony? a gdzie tam...taka bestia? phi! :diabloti::evil_lol: Wracaj szybko i daj znać co z Klockiem :p [FONT=Arial]:shake:...Chlorek bidulek nawet na pchlice jest uczulony ...mój słodziaszek :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]pędź szybciorkiem do Naszego Chloreczka ..........czekam na ESKA :razz::razz::razz: trzymam Kciukasy żeby było oki :kciuki: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:kuźwa co za dzień .......13 .....a ja nie wierzyłam w przesądy :angryy::angryy::angryy: [/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):Klocuniu nie daj sie slicznotko tej osie.... ja trzymam kciukaski:loveu: [FONT=Arial] wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti: wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti: wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz: [/FONT] :shake::shake::shake:[FONT=Arial]masakra....... Cale sczęście że Klocusiowi:loveu::loveu::loveu: nic ....uffff odetchnęłam :cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 jonQuilla napisał(a):a to głupia osa......ale co, że niby Klocek uczulony? a gdzie tam...taka bestia? phi! :diabloti::evil_lol: Wracaj szybko i daj znać co z Klockiem :p [FONT=Arial]NA PCHŁY ta wielka bestia groźna i twarda jest uczulona :angryy:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:...Chlorek bidulek nawet na pchlice jest uczulony ...mój słodziaszek :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Arial]no właśnie :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti: wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz: [/FONT] o jaaa....taka śmierć :shake: przez głupią, małą osę Cieszę się że Klocek ma się dobrze :multi::multi::multi: Wygłaskaj go za to że taki silny chłop z niego ;) Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 [FONT=Arial]a po drodze 2 razy dostałam zawału... jeden pies rozjechany, drugi przelatywał przez droge między autami które pędziły średnio 120/h. na szczęście wyhamowali- ja też odruchowo zahamowałam :roll: mimo iż jechałam w przeciwną strone dwupasmówką a pies leciał po sąsiednim pasie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 mam przerwy w dostawie neta wiec dopiero tera przeczytalam...ale to lepiej dla mnie...bo od razu wyczytalam ze juz ok...uffffffffffffffffffffff:multi: CHLORUS:mad:motyle moze lap a nie osy coooooo???:mad: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 jonQuilla napisał(a):o jaaa....taka śmierć :shake: przez głupią, małą osę Cieszę się że Klocek ma się dobrze :multi::multi::multi: Wygłaskaj go za to że taki silny chłop z niego ;) [FONT=Arial] wygłaskany już ;) i przekupiony przez weta karmą... bo był dzielny... tym razem nie zlał sie ze strachu... wet też nie :diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a po drodze 2 razy dostałam zawału... jeden pies rozjechany, drugi przelatywał przez droge między autami które pędziły średnio 120/h. na szczęście wyhamowali- ja też odruchowo zahamowałam :roll: mimo iż jechałam w przeciwną strone dwupasmówką a pies leciał po sąsiednim pasie :evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol::evil_lol: to się nazywa czujność i gotowość na wszystko ;) ja ostatnio jechałam i pies mi wyskoczył na drogę...gdyby nie instruktor to bym w śmietnik wjechała bo tak się przestraszyłam że go przejade :oops::oops: pomysł z motylami nie jest zUy ;) Quote
Kiłi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Jesoo, ale żem się przestraszyła!! Niech się Klocek trzyma mocno i niech omija następnym razem wszystki latające obiekty!!!:p Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):mam przerwy w dostawie neta wiec dopiero tera przeczytalam...ale to lepiej dla mnie...bo od razu wyczytalam ze juz ok...uffffffffffffffffffffff:multi: CHLORUS:mad:motyle moze lap a nie osy coooooo???:mad:;)[FONT=Arial]łap i przyduszaj ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial] wygłaskany już ;) i przekupiony przez weta karmą... bo był dzielny... tym razem nie zlał sie ze strachu... wet też nie :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]gratki dla Klocka i pana weta;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):mam przerwy w dostawie neta wiec dopiero tera przeczytalam...ale to lepiej dla mnie...bo od razu wyczytalam ze juz ok...uffffffffffffffffffffff:multi: CHLORUS:mad:motyle moze lap a nie osy coooooo???:mad: [FONT=Arial]motyle nie podnoszą tak adrenaliny.... NAM :cool1::mad:[/FONT] Kiłi napisał(a):Jesoo, ale żem się przestraszyła!! Niech się Klocek trzyma mocno i nie omija następnym razem wszystki latające obiekty!!!:p[FONT=Arial]bo ten gupecek ino MUCHI i MUCHI!!!! ma *******ca na ich PUNKcie[/FONT] :angryy: Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)[FONT=Arial]łap i przyduszaj ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]gratki dla Klocka i pana weta;)[/FONT] [FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti: wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
Kiłi Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] W końcu jakiś pożytek z psa musi być:diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 uuuuffffff ciesze sie ze jest ok. poglaskaj tego smoka.......:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] powiedziala co wiedziala.....:diabloti: i same glupoty na dodatek:diabloti: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti: ;)....to miło z Twojej strony :grins: wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]a ja będę zbierać zakłady ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Kiłi napisał(a):W końcu jakiś pożytek z psa musi być:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]poŻYDek powiadasz :hmmmm: ;)[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):uuuuffffff ciesze sie ze jest ok. poglaskaj tego smoka.......:loveu: [FONT=Arial]ja też :multi::multi::multi: pogłaskam LEGWANKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)[/FONT] Agunia-Pańciunia) napisał(a):powiedziala co wiedziala.....:diabloti: i same glupoty na dodatek:diabloti: [FONT=Arial]jak zwykle AGUŚ... ja rzadko na poważnie :cool1:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]a ja będę zbierać zakłady ;)[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT] jak normalnie babcie w kapcie mam tylko swoje GG....nie dostalam twojego ani niczyjego mam tylko swoje:diabloti: nie mialam neta....:angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 dealer napisał(a):jak normalnie babcie w kapcie mam tylko swoje GG....nie dostalam twojego ani niczyjego mam tylko swoje:diabloti: nie mialam neta....:angryy::angryy::angryy::placz:[FONT=Arial]:placz::placz:a ja ci pisalam jak Chlorek zjadł osę ....... ufff ale mi ulgło jak sie wsio okazało oki... [/FONT] Quote
Recommended Posts