Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]nikt Cie nie witnął... cóż za mafia ...:shake:

Witam EVA :multi:
[/FONT]

dealer napisał(a):
noooooo..witaj:p

Aluuuu a ty ??:roll:
to jest niepelne powitanie

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam...
KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam...
KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]
[FONT=Arial]pędź szybciorkiem do Naszego Chloreczka ..........czekam na ESKA :razz::razz::razz:
trzymam Kciukasy żeby było oki :kciuki:

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:kuźwa co za dzień .......13 .....a ja nie wierzyłam w przesądy :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]dobra dziewczynki żegnam...[/FONT]
[FONT=Arial]KLOCKA użądliła osa w pysk- łapał dzidyga... jedziem do weta na zastrzyk!!!!! pewnie dziś nie zdąże wrócić... trzymajcie kciuki coby nie był uczulony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT]

Klocuniu nie daj sie slicznotko tej osie....
ja trzymam kciukaski:loveu:

Posted

jonQuilla napisał(a):
a to głupia osa......ale co, że niby Klocek uczulony? a gdzie tam...taka bestia? phi! :diabloti::evil_lol:
Wracaj szybko i daj znać co z Klockiem :p

[FONT=Arial]:shake:...Chlorek bidulek nawet na pchlice jest uczulony ...mój słodziaszek :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]pędź szybciorkiem do Naszego Chloreczka ..........czekam na ESKA :razz::razz::razz:
trzymam Kciukasy żeby było oki :kciuki:

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:kuźwa co za dzień .......13 .....a ja nie wierzyłam w przesądy :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
Klocuniu nie daj sie slicznotko tej osie....
ja trzymam kciukaski:loveu:

[FONT=Arial]
wsio OK. pies dostał szczepionke..ŻYJE! w przeciwieństwie do osy :diabloti:

wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]

wet opowiadał że w tym tygodniu były u niego 2 siostry- jedna ze sznaucerem olbrzymem a druga ze sznaucerem NORMALNYM... najpierw zadzwoniły że są z psami na spacerze... i nagle oba psy zaczęły kuleć... jakieś banie sie im porobiły- objawy wskazywały na użądlenie.... kazał natychmiast przyjechać. niestety dziewczyny nie wiedziały kiedy i co sie mogło stać... zanim doszły do auta i dojechały do niego te 7 km... sznaucer miniatura już nie żył :placz:
[/FONT]

:shake::shake::shake:[FONT=Arial]masakra.......

Cale sczęście że Klocusiowi:loveu::loveu::loveu: nic ....uffff odetchnęłam :cool1:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
a to głupia osa......ale co, że niby Klocek uczulony? a gdzie tam...taka bestia? phi! :diabloti::evil_lol:
Wracaj szybko i daj znać co z Klockiem :p

[FONT=Arial]NA PCHŁY ta wielka bestia groźna i twarda jest uczulona :angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]:shake:...Chlorek bidulek nawet na pchlice jest uczulony ...mój słodziaszek :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]no właśnie :cool1:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]

[/FONT]

o jaaa....taka śmierć :shake: przez głupią, małą osę

Cieszę się że Klocek ma się dobrze :multi::multi::multi: Wygłaskaj go za to że taki silny chłop z niego ;)

Posted

[FONT=Arial]a po drodze 2 razy dostałam zawału... jeden pies rozjechany, drugi przelatywał przez droge między autami które pędziły średnio 120/h. na szczęście wyhamowali- ja też odruchowo zahamowałam :roll: mimo iż jechałam w przeciwną strone dwupasmówką a pies leciał po sąsiednim pasie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

mam przerwy w dostawie neta wiec dopiero tera przeczytalam...ale to lepiej dla mnie...bo od razu wyczytalam ze juz ok...uffffffffffffffffffffff:multi:

CHLORUS:mad:motyle moze lap a nie osy coooooo???:mad:

Posted

jonQuilla napisał(a):
o jaaa....taka śmierć :shake: przez głupią, małą osę

Cieszę się że Klocek ma się dobrze :multi::multi::multi: Wygłaskaj go za to że taki silny chłop z niego ;)

[FONT=Arial]
wygłaskany już ;)
i przekupiony przez weta karmą... bo był dzielny... tym razem nie zlał sie ze strachu... wet też nie :diabloti:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a po drodze 2 razy dostałam zawału... jeden pies rozjechany, drugi przelatywał przez droge między autami które pędziły średnio 120/h. na szczęście wyhamowali- ja też odruchowo zahamowałam :roll: mimo iż jechałam w przeciwną strone dwupasmówką a pies leciał po sąsiednim pasie :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol: to się nazywa czujność i gotowość na wszystko ;)
ja ostatnio jechałam i pies mi wyskoczył na drogę...gdyby nie instruktor to bym w śmietnik wjechała bo tak się przestraszyłam że go przejade
:oops::oops:

pomysł z motylami nie jest zUy ;)

Posted

dealer napisał(a):
mam przerwy w dostawie neta wiec dopiero tera przeczytalam...ale to lepiej dla mnie...bo od razu wyczytalam ze juz ok...uffffffffffffffffffffff:multi:

;)[FONT=Arial]łap i przyduszaj ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT]

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
wygłaskany już ;)
i przekupiony przez weta karmą... bo był dzielny... tym razem nie zlał sie ze strachu... wet też nie :diabloti:
[/FONT]
[FONT=Arial]gratki dla Klocka i pana weta;)[/FONT]

Posted

dealer napisał(a):

[FONT=Arial]motyle nie podnoszą tak adrenaliny....

NAM :cool1::mad:
[/FONT]

Kiłi napisał(a):
Jesoo, ale żem się przestraszyła!! Niech się Klocek trzyma mocno i nie omija następnym razem wszystki latające obiekty!!!:p
[FONT=Arial]bo ten gupecek ino MUCHI i MUCHI!!!! ma *******ca na ich PUNKcie[/FONT] :angryy:

Posted

;)[FONT=Arial]łap i przyduszaj ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]gratki dla Klocka i pana weta;)[/FONT]

[FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti:

wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

W końcu jakiś pożytek z psa musi być:diabloti::diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT]

powiedziala co wiedziala.....:diabloti:
i same glupoty na dodatek:diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wet też wygłaskany... i dostał nagrode ..... moją dniówke :diabloti:
;)....to miło z Twojej strony :grins:

wyśle tego czarnucha na walki... niech zarobi na siebie :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]a ja będę zbierać zakłady ;)[/FONT]

Posted

Kiłi napisał(a):
W końcu jakiś pożytek z psa musi być:diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]poŻYDek powiadasz :hmmmm: ;)[/FONT]

uuuuffffff ciesze sie ze jest ok.

poglaskaj tego smoka.......:loveu:

[FONT=Arial]ja też :multi::multi::multi: pogłaskam LEGWANKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)[/FONT]

powiedziala co wiedziala.....:diabloti:
i same glupoty na dodatek:diabloti:

[FONT=Arial]jak zwykle AGUŚ... ja rzadko na poważnie :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]a ja będę zbierać zakłady ;)[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial] ....dostałaś moje GG :cool1:[/FONT]

jak normalnie babcie w kapcie mam tylko swoje GG....nie dostalam twojego ani niczyjego mam tylko swoje:diabloti:

nie mialam neta....:angryy::angryy::angryy:

Posted

dealer napisał(a):
jak normalnie babcie w kapcie mam tylko swoje GG....nie dostalam twojego ani niczyjego mam tylko swoje:diabloti:

nie mialam neta....:angryy::angryy::angryy:
:placz:[FONT=Arial]:placz::placz:a ja ci pisalam jak Chlorek zjadł osę .......
ufff ale mi ulgło jak sie wsio okazało oki...
[/FONT]