Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a ciebie miało już nie być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh to uzależnienie odemnie :shake::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:CIIIIIIII Qba poszedł pomóc przy porządkach do piwnicy .....zara wróci to furgnę stąd aaaaaa

no i co ja poradzę że zyć bez cię nie mogę .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti:

[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]a ti ti robalku qpny :loveu::loveu: tasiemiczku NASZ... owsiczku....

DAWA to wino :cool1:
[/FONT]

A zaczęło się tak uroczo:loveu::loveu::diabloti:
Nie mam, wypiłam:oops::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
A zaczęło się tak uroczo:loveu::loveu::diabloti:
Nie mam, wypiłam:oops::diabloti::diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]
początki są zawsze urocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

a jakie piłaś :razz:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]nie nadgodziny... przedłużyłam godziny pracy :cool1:

[/FONT]
[FONT=Arial]witam WAS u NAS :loveu:[/FONT]

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:
[FONT=Arial]Witaj u NAS [/FONT]

Posted

Gonitwa napisał(a):
Klocusiowa a Pawcio to się z kapelką do Elbląga nie wybiera czasem?

Hej hej!

[FONT=Arial]czasem sie wybiera... ale raczej nie w tej dziesięciolatce :roll:[/FONT]

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:bo ONA już bez NAS :loveu: żyć nie może ;)[/FONT]

[FONT=Arial]noooooooooooooooooooo... NIE MOGE!!!!! :placz::placz:[/FONT]

evaxon napisał(a):
to cos tak jak my bez niej ;)

[FONT=Arial]coś w ten deseń.... ino że WY bardziej uzależnione..:roll:.. ja wytrzymałam..... godzine żeby nie zaglądnąć :diabloti:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[FONT=Arial]coś w ten deseń.... ino że WY bardziej uzależnione..:roll:.. ja wytrzymałam..... godzine żeby nie zaglądnąć :diabloti:[/FONT]

:oops::oops::oops:[FONT=Arial] taaa a ja od godziny zaglądalam ....czy juz jesteś :roll::loveu::evil_lol:[/FONT]

Posted

:oops::oops::oops:[FONT=Arial] taaa a ja od godziny zaglądalam ....czy juz jesteś :roll::loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]ADAŚ okupował kompka :mad::mad:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]ADAŚ okupował kompka :mad::mad:[/FONT]
:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]oooo masz ...nici z naleśników ...za karę :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]oooo masz ...nici z naleśników ...za karę :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]i nic nie wykombinował :placz::placz::placz::placz: bubla mi wciśli :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

Gonitwa napisał(a):
Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:(

[FONT=Arial]o shit!!!! że jak KTOŚ podał trucizne ???? nie znam Ani_W ale kurde.... nie moge słuchać takich opowieści :-(:-(:-( Takich KTOSIÓW to bym własnoręcznie ...........:angryy:[/FONT]

Posted

Kwestia kilku chwil... A ja nadal nie mogę się uspokoić. Na dogo nie ma o tym nawet słowa- przynajmniej nie znalazłam, ale na forum szansowym owszem.. Starały się dwie kliniki, niestety, nie udało się...