Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ciebie miało już nie być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh to uzależnienie odemnie :shake::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:CIIIIIIII Qba poszedł pomóc przy porządkach do piwnicy .....zara wróci to furgnę stąd aaaaaa no i co ja poradzę że zyć bez cię nie mogę .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a ti ti robalku qpny :loveu::loveu: tasiemiczku NASZ... owsiczku.... DAWA to wino :cool1:[/FONT] A zaczęło się tak uroczo:loveu::loveu::diabloti: Nie mam, wypiłam:oops::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 madzia i medor napisał(a):A zaczęło się tak uroczo:loveu::loveu::diabloti: Nie mam, wypiłam:oops::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial] początki są zawsze urocze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: a jakie piłaś :razz: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :evil_lol: Klockowa nadgodziny?? nadgodziny?? Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]nie nadgodziny... przedłużyłam godziny pracy :cool1: [/FONT][FONT=Arial]witam WAS u NAS :loveu:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Klocusiowa a Pawcio to się z kapelką do Elbląga nie wybiera czasem? Hej hej! Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: Klockowa nadgodziny?? nadgodziny??[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:bo ONA już bez NAS :loveu: żyć nie może ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:bo ONA już bez NAS :loveu: żyć nie może ;)[/FONT] to cos tak jak my bez niej ;) Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]nie nadgodziny... przedłużyłam godziny pracy :cool1: [/FONT][FONT=Arial]witam WAS u NAS :loveu:[/FONT] :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: [FONT=Arial]Witaj u NAS [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: witaj u SIEBIE Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: witaj u SIEBIE [FONT=Arial]:shake:nie u SIEBIE ..........U NAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:shake:nie u SIEBIE ..........U NAS :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] u SIEBIE czyli u WAS ale nie u MNIE Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Gonitwa napisał(a):Klocusiowa a Pawcio to się z kapelką do Elbląga nie wybiera czasem? Hej hej! [FONT=Arial]czasem sie wybiera... ale raczej nie w tej dziesięciolatce :roll:[/FONT] Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:bo ONA już bez NAS :loveu: żyć nie może ;)[/FONT] [FONT=Arial]noooooooooooooooooooo... NIE MOGE!!!!! :placz::placz:[/FONT] evaxon napisał(a):to cos tak jak my bez niej ;) [FONT=Arial]coś w ten deseń.... ino że WY bardziej uzależnione..:roll:.. ja wytrzymałam..... godzine żeby nie zaglądnąć :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]coś w ten deseń.... ino że WY bardziej uzależnione..:roll:.. ja wytrzymałam..... godzine żeby nie zaglądnąć :diabloti:[/FONT] :oops::oops::oops:[FONT=Arial] taaa a ja od godziny zaglądalam ....czy juz jesteś :roll::loveu::evil_lol:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ejj... To ja mam do Was jechać? Wy macie bliżej... Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops:[FONT=Arial] taaa a ja od godziny zaglądalam ....czy juz jesteś :roll::loveu::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]ADAŚ okupował kompka :mad::mad:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Gonitwa napisał(a):Ejj... To ja mam do Was jechać? Wy macie bliżej... [FONT=Arial]ale Ty masz z górki :razz: chooooo ... zakładaj glany i chooooo;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ale Ty masz z górki :razz: chooooo ... zakładaj glany i chooooo;)[/FONT] :grin: przeczytałam ogórki Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::grin: przeczytałam ogórki [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ta... na zagryche :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]ADAŚ okupował kompka :mad::mad:[/FONT]:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]oooo masz ...nici z naleśników ...za karę :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]oooo masz ...nici z naleśników ...za karę :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]i nic nie wykombinował :placz::placz::placz::placz: bubla mi wciśli :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:( Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Gonitwa napisał(a):Bosze siedzę zapłakana... Suczka Ani_W z dogomanii i Szansy dziś umarła, najadła się szkła dodatkowo ktoś podał jej truciznę....:(:(:( [FONT=Arial]o shit!!!! że jak KTOŚ podał trucizne ???? nie znam Ani_W ale kurde.... nie moge słuchać takich opowieści :-(:-(:-( Takich KTOSIÓW to bym własnoręcznie ...........:angryy:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kwestia kilku chwil... A ja nadal nie mogę się uspokoić. Na dogo nie ma o tym nawet słowa- przynajmniej nie znalazłam, ale na forum szansowym owszem.. Starały się dwie kliniki, niestety, nie udało się... Quote
Recommended Posts