Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a wino.. na wjazd to gdzie [/FONT] Pod pazuchą:cool1::cool1: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Pod pazuchą:cool1::cool1: [FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaa... jak tak to ZAPRASZAM w moje piekielne progi :diabloti: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaaaaaaaaaaaaa... jak tak to ZAPRASZAM [/FONT] [FONT=Arial]w moje piekielne progi :diabloti: [/FONT] WChodzem w tą... qpe WaSzą:diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']WChodzem w tą... qpe WaSzą:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]a ti ti robalku qpny :loveu::loveu: tasiemiczku NASZ... owsiczku.... DAWA to wino :cool1:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://images25.fotosik.pl/79/d17dc20e6a4601c1.jpg wypisz wymaluj pies morderca :loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/83/e2b82f9972fd6f55.jpg że tak powiem...moje ulubione :loveu: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='jonQuilla']http://images25.fotosik.pl/79/d17dc20e6a4601c1.jpg wypisz wymaluj pies morderca :loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/83/e2b82f9972fd6f55.jpg że tak powiem...moje ulubione :loveu: [FONT=Arial]żonkilka... masz liza od mordercy że tak powiem twojego ulubionego:loveu::loveu::loveu::evil_lol: musiałabyś przejrzeć cały blogas- Klocek ma miliardy fotek z dziećmi :loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]żonkilka... masz liza od mordercy że tak powiem twojego ulubionego:loveu::loveu::loveu::evil_lol: musiałabyś przejrzeć cały blogas- Klocek ma miliardy fotek z dziećmi :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]:grins: potwierdzam ...ze mną tysz ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 woww ale fajnie z Bartkiem na wokalu!!! można to gdzieś usłyszeć????? na myspace jest??? :razz: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):woww ale fajnie z Bartkiem na wokalu!!! można to gdzieś usłyszeć????? na myspace jest??? :razz: [FONT=Arial]na razie nie jest dostępne nigdzie..... no bo jak?? przed premierą?? :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]wczoraj siostra opowiadała jak byli na tej imprezie dla policjantów i BARTEK chodził i śpiewał kawałek Pawcia (tzn, nie Pawcia, bo to cover, ale ... Pawcio go przerobił) "MY WŚCIEKŁE PSY" !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahhaahhahaha[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):woww ale fajnie z Bartkiem na wokalu!!! można to gdzieś usłyszeć????? na myspace jest??? :razz::eviltong::eviltong::eviltong: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]na razie nie jest dostępne nigdzie..... no bo jak?? przed premierą?? :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol: :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:a ja słyszałam ....a ja słyszałam ...........:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]żonkilka... masz liza od mordercy że tak powiem twojego ulubionego:loveu::loveu::loveu::evil_lol: musiałabyś przejrzeć cały blogas- Klocek ma miliardy fotek z dziećmi :loveu::loveu:[/FONT] przyjdzie taki dzień że przeglądnę calutkiego Blogasa :) i poobserwuje morderczego psa i dzieci :loveu::loveu: dzięki za liza ;) Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]wczoraj siostra opowiadała jak byli na tej imprezie dla policjantów i BARTEK chodził i śpiewał kawałek Pawcia (tzn, nie Pawcia, bo to cover, ale ... Pawcio go przerobił) "MY WŚCIEKŁE PSY" !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahhaahhahaha[/FONT][FONT=Arial] o masz .....Bartek ...bo cie tatko więcej na imprezę nie zabierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 jonQuilla napisał(a):przyjdzie taki dzień że przeglądnę calutkiego Blogasa :) i poobserwuje morderczego psa i dzieci :loveu::loveu: dzięki za liza ;) [FONT=Arial]koniecznie :grins: a to nie ja cie lizałam... to KLOCUŚ :evil_lol::evil_lol: [/FONT]Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial] o masz .....Bartek ...bo cie tatko więcej na imprezę nie zabierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]buuuhaahhaha.... ciekawe czy panowie POLICAJDY to słyszeli.... a Bartek zupełnie nieświadom że to mogło być o nich :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: :multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:a ja słyszałam ....a ja słyszałam ...........:multi::multi::multi:[/FONT] no i co sie kfalisz :obrazic: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 malawaszka napisał(a):no i co sie kfalisz :obrazic: [FONT=Arial]:glaszcze: nie fochaj ......raz się mogę czymś pochwalić ;)...a ty mnie zaraz strofujesz ....[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):witałam sie czy nie:hmmmm: [FONT=Arial] czy Ty sie witałaś to nie wiem... ale ja cie witałam już conajmniej 2 razy U NAS :grins: :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] czy Ty sie witałaś to nie wiem... ale ja cie witałam już conajmniej 2 razy U NAS :grins: :evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]:multi:zostałaś U NAS powitana 3 razy :grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:zostałaś U NAS powitana 3 razy :grins:[/FONT] [FONT=Arial]DO TRZECH RAZY SZTUKA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 hyhyhy witam sie w waszym blozku:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a):hyhyhy witam sie w waszym blozku:multi::multi::multi: [FONT=Arial] ooo evaxon :crazyeye::crazyeye: kope lat :multi::multi::multi: WITAMY CIE w NASZYM blożku .... po latach :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 clockwork napisał(a):[FONT=Arial] ooo evaxon :crazyeye::crazyeye: kope lat :multi::multi::multi: WITAMY CIE w NASZYM blożku .... po latach :multi::multi::multi: [/FONT] :lol: witajcie witajcie:multi: ach te kupy :cool1: lat... Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 evaxon napisał(a)::lol: witajcie witajcie:multi: ach te kupy :cool1: lat... [FONT=Arial]O WITAJ WITAJ ......U NAS :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]O WITAJ WITAJ ......U NAS :multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]a ciebie miało już nie być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh to uzależnienie odemnie :shake::eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts