Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']WChodzem w tą... qpe WaSzą:diabloti::diabloti:

[FONT=Arial]a ti ti robalku qpny :loveu::loveu: tasiemiczku NASZ... owsiczku....

DAWA to wino :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']http://images25.fotosik.pl/79/d17dc20e6a4601c1.jpg wypisz wymaluj pies morderca :loveu::loveu:

http://images13.fotosik.pl/83/e2b82f9972fd6f55.jpg że tak powiem...moje ulubione :loveu:

[FONT=Arial]żonkilka... masz liza od mordercy że tak powiem twojego ulubionego:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

musiałabyś przejrzeć cały blogas- Klocek ma miliardy fotek z dziećmi :loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]żonkilka... masz liza od mordercy że tak powiem twojego ulubionego:loveu::loveu::loveu::evil_lol:

musiałabyś przejrzeć cały blogas- Klocek ma miliardy fotek z dziećmi :loveu::loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]:grins: potwierdzam ...ze mną tysz ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
woww ale fajnie z Bartkiem na wokalu!!! można to gdzieś usłyszeć????? na myspace jest??? :razz:

[FONT=Arial]na razie nie jest dostępne nigdzie..... no bo jak?? przed premierą?? :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol:

Posted

[FONT=Arial]wczoraj siostra opowiadała jak byli na tej imprezie dla policjantów i BARTEK chodził i śpiewał kawałek Pawcia (tzn, nie Pawcia, bo to cover, ale ... Pawcio go przerobił)

"MY WŚCIEKŁE PSY" !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahhaahhahaha
[/FONT]

Posted

malawaszka napisał(a):
woww ale fajnie z Bartkiem na wokalu!!! można to gdzieś usłyszeć????? na myspace jest??? :razz:
:eviltong::eviltong::eviltong:

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]na razie nie jest dostępne nigdzie..... no bo jak?? przed premierą?? :razz::razz: :evil_lol::evil_lol:[/FONT]:evil_lol:

:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:a ja słyszałam ....a ja słyszałam ...........:multi::multi::multi:[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):

[/FONT]

przyjdzie taki dzień że przeglądnę calutkiego Blogasa :) i poobserwuje morderczego psa i dzieci :loveu::loveu:
dzięki za liza ;)

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]wczoraj siostra opowiadała jak byli na tej imprezie dla policjantów i BARTEK chodził i śpiewał kawałek Pawcia (tzn, nie Pawcia, bo to cover, ale ... Pawcio go przerobił)

"MY WŚCIEKŁE PSY" !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buuuhahhaahhahaha
[/FONT]
[FONT=Arial]
o masz .....Bartek ...bo cie tatko więcej na imprezę nie zabierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

jonQuilla napisał(a):
przyjdzie taki dzień że przeglądnę calutkiego Blogasa :) i poobserwuje morderczego psa i dzieci :loveu::loveu:
dzięki za liza ;)

[FONT=Arial]koniecznie :grins:

a to nie ja cie lizałam... to KLOCUŚ :evil_lol::evil_lol:

[/FONT]
Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]
o masz .....Bartek ...bo cie tatko więcej na imprezę nie zabierze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]buuuhaahhaha.... ciekawe czy panowie POLICAJDY to słyszeli.... a Bartek zupełnie nieświadom że to mogło być o nich :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

:eviltong::eviltong::eviltong:

:multi::multi::multi::multi:[FONT=Arial]:multi:a ja słyszałam ....a ja słyszałam ...........:multi::multi::multi:[/FONT]

no i co sie kfalisz :obrazic:

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
czy Ty sie witałaś to nie wiem... ale ja cie witałam już conajmniej 2 razy U NAS :grins: :evil_lol:
[/FONT]
[FONT=Arial]:multi:zostałaś U NAS powitana 3 razy :grins:[/FONT]

Posted

evaxon napisał(a):
hyhyhy

witam sie w waszym blozku:multi::multi::multi:

[FONT=Arial]
ooo evaxon :crazyeye::crazyeye: kope lat :multi::multi::multi: WITAMY CIE w NASZYM blożku .... po latach :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

clockwork napisał(a):
[FONT=Arial]
ooo evaxon :crazyeye::crazyeye: kope lat :multi::multi::multi: WITAMY CIE w NASZYM blożku .... po latach :multi::multi::multi:
[/FONT]

:lol: witajcie witajcie:multi: ach te kupy :cool1: lat...

Posted

[FONT=Arial]O WITAJ WITAJ ......U NAS :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]a ciebie miało już nie być :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eh to uzależnienie odemnie :shake::eviltong:[/FONT]