Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']to ja sobie poczekam jak bedziesz.....:p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];) to bądź jak Ja i będę .....

Qrde ....jak tam ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/FONT]

[FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] JESTEM :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]

zima... w domu mam taką piździawe, że łolaboga :scream7::eek:
[/FONT]

• [FONT=Arial]wczoraj 2 godziny odmrażałam nogi pod kołderką :placz::placz:[/FONT]

• [FONT=Arial]klocuszek dostał psiego kaszlu :placz::placz: w nocy go męczył... każe Adze go obserwować... i jutro do weta .... tylko kiedy Pawcio znajdzie czas... bo ja go nie utrzymam....:roll:[/FONT]
  • [FONT=Arial]legwan ma za niską temp. w terarium... woda spływa po szybach bo za duża różnica temperatur... i strzelają żarówki jedna po drugiej bo za duża wilgoć.... :angryy:
    [/FONT]

• [FONT=Arial]pranie mi gnije, bo zimno.... [/FONT]
[FONT=Arial]QR.....CZE!!!!! :placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]
dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:
[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ice_t']no i znów od wieczorka tomik ładny już spisały - nie da się za wami nadążyć.więć powiem tylko dzień doberek i idę jeść śniadanko co by mieć siłę dalej czytać

[FONT=Arial]przygotuj se od razu obiadzik... bo troche ci zejdzie z nadrabianiem.... ONE tak nagadały :mdleje:

a ja jestem na bierząco- wczoraj miałam dostęp do kompka :bigcool::bigcool:
[/FONT]

[quote name='dealer']czekam sobie i tak sobie mysle....co to jest ta ewolucja gatunkow:hmmmm::diabloti:
[FONT=Arial]gatunki sie cofają w rozwoju.. pacz :diabloti:[/FONT]
http://nt.interia.pl/news/komorkowcy-wroca-na-drzewo,974697

[quote name='Agunia-Pańciunia)']siur:loveu:
[FONT=Arial]:hmmmm: jak siur to siur :grins: [/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']hieloł:diabloti:
[FONT=Arial]HELL.......................................................................................................................o !![/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:[/FONT]
biedna Madzialeno... :glaszcze:
u mnie już przywiesili kartkę, że sezon grzewczy zaczynają... i żeby kaloryfki odkręcić na maksa... ale jeszcze nie czuję, żeby już grzały... na szczęście jak okna zamknięte, to zimno nie jest w domku

Posted

[quote name='dealer']czego to sie czlowiek moze z tego interneta dowiedziec o sobie..no no:razz:
[FONT=Arial]
co my byśmy zrobili bez tego necisza :hmmmm:... jak to kiedyś sie funkcjonowało bez takich wynalazków techniki :hmmmm: nawet człowiek nie miał szans cofnąć sie w rozwoju :shake::shake:
[/FONT]

[quote name='basia2202']biedna Madzialeno... :glaszcze:
u mnie już przywiesili kartkę, że sezon grzewczy zaczynają... i żeby kaloryfki odkręcić na maksa... ale jeszcze nie czuję, żeby już grzały... na szczęście jak okna zamknięte, to zimno nie jest w domku

[FONT=Arial]u nas wszędzie grzeją.... tylko nasza spółdzielnie nie.... i jestem w szoku bo to NAJLEPSZA,najtańsza, najkonkretniejsza jastrxębska spółdzielnia .... cosik zaspali w tym roku [/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz::placz:[FONT=Arial]Tak ....TAK....666[/FONT]
Pomioty szatana:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj Klocusiowa... zimno, bardzoooooo ziiiimnoo:placz:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] JESTEM :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]

zima... w domu mam taką piździawe, że łolaboga :scream7::eek:
potwierdzam :roll:
[/FONT]

• [FONT=Arial]wczoraj 2 godziny odmrażałam nogi pod kołderką :placz::placz:[/FONT]
  • [FONT=Arial]było do miski ciepłej wody nalać
    [/FONT]

• [FONT=Arial]klocuszek dostał psiego kaszlu :placz::placz: w nocy go męczył... każe Adze go obserwować... i jutro do weta .... tylko kiedy Pawcio znajdzie czas... bo ja go nie utrzymam....:roll:[/FONT]
  • [FONT=Arial]umówić się z panem po godzinach albo przed ;)...biedny Chloruś...
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]legwan ma za niską temp. w terarium... woda spływa po szybach bo za duża różnica temperatur... i strzelają żarówki jedna po drugiej bo za duża wilgoć.... :angryy:[/FONT]
  • [FONT=Arial]potwierdzam :angryy:
    [/FONT]

• [FONT=Arial]pranie mi gnije, bo zimno.... [/FONT]
[FONT=Arial]QR.....CZE!!!!! :placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]
dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:
[/FONT]
[FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT]

[quote name='dealer']uffff jak goraco....:diabloti:
eee Chlorkowa nie wiesz gdzie mozna kupic chimoczka??? potrzebuje na juz:diabloti::hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT]

:hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT]

no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu:

Posted

[quote name='dealer']no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu:[FONT=Arial]:oops::oops::oops:bo to miala być tajemnica .......ale skoro już wiesz ....:grins:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Pomioty szatana:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj Klocusiowa... zimno, bardzoooooo ziiiimnoo:placz:

[FONT=Arial]eeee tam... pomioty odrazu... CORKI PANA CACY :diabloti:

ani nie gadaj... w domu zimno, w pracy też nie włączyli ogrzewania :shake::shake: oszczędność QWDWA!!! :angryy::angryy::angryy: a Pawciowym klientom sutki zamarzają :mad:
[/FONT]
[quote name='dealer']uffff jak goraco....:diabloti:
eee Chlorkowa nie wiesz gdzie mozna kupic chimoczka??? potrzebuje na juz:diabloti:
[FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT]

:hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT]
[FONT=Arial]dzwonie :handy:[/FONT]

[quote name='dealer']no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu:
:ices_bla:[FONT=Arial]Ala ściemnia że nie wie o co biega... bo miałaś o tym nie wiedzieć... a ja jak zwykle wychlapałam tym jęzorem :splat:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops::oops::oops:bo to miala być tajemnica .......ale skoro już wiesz ....:grins:[/FONT]
wiem:multi:nazwe go........ALIBI:diabloti:

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

te niemce to normalnie 100 lot za murzinami som:shake:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeee tam... pomioty odrazu... CORKI PANA CACY :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Panny Xero :diabloti:

ani nie gadaj... w domu zimno, w pracy też nie włączyli ogrzewania :shake::shake:
przeca mówiłam załącz grzejniczek
oszczędność QWDWA!!! :angryy::angryy::angryy: a Pawciowym klientom sutki zamarzają :mad:
:cool1:...przyńde popaszczeć przez szybke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol:
noooo w nimcach nie mają
[/FONT]

[FONT=Arial]dzwonie :handy:
dzwoń :cool1:
[/FONT]

:ices_bla:[FONT=Arial]Ala ściemnia że nie wie o co biega... bo miałaś o tym nie wiedzieć... a ja jak zwykle wychlapałam tym jęzorem :splat:[/FONT][FONT=Arial]a ja wszystkim wmawiam żeś ty cicha spokojna i małomówna :roll:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja wszystkim wmawiam żeś ty cicha spokojna i małomówna :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]niechcący sie wygadałam :placz: jedyne słowa wypowiedziane dziś i juz wtopa :oops:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']moja kochana ja sie juz od jakis 2 tygodni dogrzewam popularna farelka, przeciez ja bym sie nie rozebrala w łązience gdyby nie było ciepło:diabloti:
[FONT=Arial]buuuuuuuuuu...ale farelka bierze tyle prundu :placz::placz::placz: i jeszcze musiałabym ją zakupić.... buuuuuuuuuuuuu kochane pieniążki :angryy:
:motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]niechcący sie wygadałam :placz: jedyne słowa wypowiedziane dziś i juz wtopa :oops:[/FONT]
[FONT=Arial]to ciiiiiiiiiiiiiiii puszczę to w niepamięć ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
:motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:
[/FONT][FONT=Arial]
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:.....
no to od dziś na kolację kiełbaska z grila ......i oszczędność na gazie i ciepełko bedzie ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:[/FONT]
jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll:
to byś se mogła ognisko rozpalić :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='basia2202']jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll:

[FONT=Arial]:razz:ale panele podobno fajnie sie palą :grins:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:.....
no to od dziś na kolację kiełbaska z grila ......i oszczędność na gazie i ciepełko bedzie ;)
[/FONT]

[quote name='basia2202']jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll:

[FONT=Arial]ha ha ha hi hi hi.... a ja zamarzam... :angryy::angryy::angryy:

[/FONT]

[FONT=Arial]ZA KARE!!!! ZDJĘCIA PANA PSA :diabloti::diabloti:[/FONT]:diabloti:
[FONT=Arial]STARE....:cool1:

[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]i BARTUŚ który udzielał sie wokalnie przy nagraniu najnowszego materiału Pawciowej kapelki ...:loveu::loveu::loveu: "carny jascąb i zielone tło" :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]i BARTUŚ który udzielał sie wokalnie przy nagraniu najnowszego materiału Pawciowej kapelki ...:loveu::loveu::loveu: "carny jascąb i zielone tło" :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:BRAWO dla Bartka ;)

:placz::placz::placz:dzisiejse .....Chloruś :loveu::loveu::loveu:
http://images13.fotosik.pl/83/0962dad0fbaa93ef.jpg

nie chce tak :shake:

[/FONT]