clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']to ja sobie poczekam jak bedziesz.....:p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];) to bądź jak Ja i będę ..... Qrde ....jak tam ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] JESTEM :multi:[/FONT] [FONT=Arial] zima... w domu mam taką piździawe, że łolaboga :scream7::eek: [/FONT] [FONT=Arial]wczoraj 2 godziny odmrażałam nogi pod kołderką :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]klocuszek dostał psiego kaszlu :placz::placz: w nocy go męczył... każe Adze go obserwować... i jutro do weta .... tylko kiedy Pawcio znajdzie czas... bo ja go nie utrzymam....:roll:[/FONT] [FONT=Arial]legwan ma za niską temp. w terarium... woda spływa po szybach bo za duża różnica temperatur... i strzelają żarówki jedna po drugiej bo za duża wilgoć.... :angryy: [/FONT] [FONT=Arial]pranie mi gnije, bo zimno.... [/FONT][FONT=Arial]QR.....CZE!!!!! :placz: [/FONT] [FONT=Arial] dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='ice_t']no i znów od wieczorka tomik ładny już spisały - nie da się za wami nadążyć.więć powiem tylko dzień doberek i idę jeść śniadanko co by mieć siłę dalej czytać [FONT=Arial]przygotuj se od razu obiadzik... bo troche ci zejdzie z nadrabianiem.... ONE tak nagadały :mdleje: a ja jestem na bierząco- wczoraj miałam dostęp do kompka :bigcool::bigcool:[/FONT] [quote name='dealer']czekam sobie i tak sobie mysle....co to jest ta ewolucja gatunkow:hmmmm::diabloti: [FONT=Arial]gatunki sie cofają w rozwoju.. pacz :diabloti:[/FONT] http://nt.interia.pl/news/komorkowcy-wroca-na-drzewo,974697 [quote name='Agunia-Pańciunia)']siur:loveu: [FONT=Arial]:hmmmm: jak siur to siur :grins: [/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']hieloł:diabloti: [FONT=Arial]HELL.......................................................................................................................o !![/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]gatunki sie cofają w rozwoju.. pacz :diabloti:[/FONT] http://nt.interia.pl/news/komorkowcy-wroca-na-drzewo,974697 czego to sie czlowiek moze z tego interneta dowiedziec o sobie..no no:razz: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:[/FONT] biedna Madzialeno... :glaszcze: u mnie już przywiesili kartkę, że sezon grzewczy zaczynają... i żeby kaloryfki odkręcić na maksa... ale jeszcze nie czuję, żeby już grzały... na szczęście jak okna zamknięte, to zimno nie jest w domku Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']czego to sie czlowiek moze z tego interneta dowiedziec o sobie..no no:razz: [FONT=Arial] co my byśmy zrobili bez tego necisza :hmmmm:... jak to kiedyś sie funkcjonowało bez takich wynalazków techniki :hmmmm: nawet człowiek nie miał szans cofnąć sie w rozwoju :shake::shake:[/FONT] [quote name='basia2202']biedna Madzialeno... :glaszcze: u mnie już przywiesili kartkę, że sezon grzewczy zaczynają... i żeby kaloryfki odkręcić na maksa... ale jeszcze nie czuję, żeby już grzały... na szczęście jak okna zamknięte, to zimno nie jest w domku [FONT=Arial]u nas wszędzie grzeją.... tylko nasza spółdzielnie nie.... i jestem w szoku bo to NAJLEPSZA,najtańsza, najkonkretniejsza jastrxębska spółdzielnia .... cosik zaspali w tym roku [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz::placz::placz:[FONT=Arial]Tak ....TAK....666[/FONT] Pomioty szatana:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Klocusiowa... zimno, bardzoooooo ziiiimnoo:placz: Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 uffff jak goraco....:diabloti: eee Chlorkowa nie wiesz gdzie mozna kupic chimoczka??? potrzebuje na juz:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:multi:[/FONT][FONT=Arial] JESTEM :multi:[/FONT] [FONT=Arial] zima... w domu mam taką piździawe, że łolaboga :scream7::eek: potwierdzam :roll: [/FONT] [FONT=Arial]wczoraj 2 godziny odmrażałam nogi pod kołderką :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]było do miski ciepłej wody nalać [/FONT] [FONT=Arial]klocuszek dostał psiego kaszlu :placz::placz: w nocy go męczył... każe Adze go obserwować... i jutro do weta .... tylko kiedy Pawcio znajdzie czas... bo ja go nie utrzymam....:roll:[/FONT] [FONT=Arial]umówić się z panem po godzinach albo przed ;)...biedny Chloruś... [/FONT] [FONT=Arial]legwan ma za niską temp. w terarium... woda spływa po szybach bo za duża różnica temperatur... i strzelają żarówki jedna po drugiej bo za duża wilgoć.... :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]potwierdzam :angryy: [/FONT] [FONT=Arial]pranie mi gnije, bo zimno.... [/FONT][FONT=Arial]QR.....CZE!!!!! :placz: [/FONT] [FONT=Arial] dziś dzwonie do administracji spytać czy zauważyli że już PO LECIE :motz:[/FONT] [FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT] [quote name='dealer']uffff jak goraco....:diabloti: eee Chlorkowa nie wiesz gdzie mozna kupic chimoczka??? potrzebuje na juz:diabloti::hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT] :hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT] no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu:[FONT=Arial]:oops::oops::oops:bo to miala być tajemnica .......ale skoro już wiesz ....:grins:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Pomioty szatana:diabloti::diabloti::diabloti: Witaj Klocusiowa... zimno, bardzoooooo ziiiimnoo:placz: [FONT=Arial]eeee tam... pomioty odrazu... CORKI PANA CACY :diabloti: ani nie gadaj... w domu zimno, w pracy też nie włączyli ogrzewania :shake::shake: oszczędność QWDWA!!! :angryy::angryy::angryy: a Pawciowym klientom sutki zamarzają :mad: [/FONT] [quote name='dealer']uffff jak goraco....:diabloti: eee Chlorkowa nie wiesz gdzie mozna kupic chimoczka??? potrzebuje na juz:diabloti: [FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dzwoń bo mi się dziecka pochorujecie wszystkie [/FONT] :hmmmm: [FONT=Arial]CHIMOCZKA powiadasz ......[/FONT] [FONT=Arial]dzwonie :handy:[/FONT] [quote name='dealer']no co sie dziwisz? Chlorkowa powiedziala ze juz mi kupilas moja ti ti kochana:loveu: :ices_bla:[FONT=Arial]Ala ściemnia że nie wie o co biega... bo miałaś o tym nie wiedzieć... a ja jak zwykle wychlapałam tym jęzorem :splat:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops::oops::oops:bo to miala być tajemnica .......ale skoro już wiesz ....:grins:[/FONT] wiem:multi:nazwe go........ALIBI:diabloti: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol:[/FONT] te niemce to normalnie 100 lot za murzinami som:shake: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeee tam... pomioty odrazu... CORKI PANA CACY :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Panny Xero :diabloti: ani nie gadaj... w domu zimno, w pracy też nie włączyli ogrzewania :shake::shake: przeca mówiłam załącz grzejniczek oszczędność QWDWA!!! :angryy::angryy::angryy: a Pawciowym klientom sutki zamarzają :mad: :cool1:...przyńde popaszczeć przez szybke :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]chimoczków jeszcze nie ma w nimcach... to nowy gatunek .... w polsku wyhodowany... mówie ci... powaga ... CHIMOCZEK :evil_lol::evil_lol: noooo w nimcach nie mają [/FONT] [FONT=Arial]dzwonie :handy: dzwoń :cool1: [/FONT] :ices_bla:[FONT=Arial]Ala ściemnia że nie wie o co biega... bo miałaś o tym nie wiedzieć... a ja jak zwykle wychlapałam tym jęzorem :splat:[/FONT][FONT=Arial]a ja wszystkim wmawiam żeś ty cicha spokojna i małomówna :roll:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 moja kochana ja sie juz od jakis 2 tygodni dogrzewam popularna farelka, przeciez ja bym sie nie rozebrala w łązience gdyby nie było ciepło:diabloti: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]a ja wszystkim wmawiam żeś ty cicha spokojna i małomówna :roll:[/FONT] [FONT=Arial]niechcący sie wygadałam :placz: jedyne słowa wypowiedziane dziś i juz wtopa :oops:[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']moja kochana ja sie juz od jakis 2 tygodni dogrzewam popularna farelka, przeciez ja bym sie nie rozebrala w łązience gdyby nie było ciepło:diabloti: [FONT=Arial]buuuuuuuuuu...ale farelka bierze tyle prundu :placz::placz::placz: i jeszcze musiałabym ją zakupić.... buuuuuuuuuuuuu kochane pieniążki :angryy: :motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]niechcący sie wygadałam :placz: jedyne słowa wypowiedziane dziś i juz wtopa :oops:[/FONT] [FONT=Arial]to ciiiiiiiiiiiiiiii puszczę to w niepamięć ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] :motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:[/FONT][FONT=Arial] :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:..... no to od dziś na kolację kiełbaska z grila ......i oszczędność na gazie i ciepełko bedzie ;) [/FONT] Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:motz:ogrzewanie włącza OD PONIEDZIAŁKU... bo coś tam :stormy-sad:[/FONT] jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll: to byś se mogła ognisko rozpalić :hmmmm: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202']jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll: to byś se mogła ognisko rozpalić :hmmmm: :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:ale panele podobno fajnie sie palą :grins:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:..... no to od dziś na kolację kiełbaska z grila ......i oszczędność na gazie i ciepełko bedzie ;) [/FONT] [quote name='basia2202']jakbyś nie miała jakiego dywana w domu, czy innych paneli jakich.... :roll: to byś se mogła ognisko rozpalić :hmmmm: :evil_lol: [FONT=Arial]ha ha ha hi hi hi.... a ja zamarzam... :angryy::angryy::angryy: [/FONT][FONT=Arial]ZA KARE!!!! ZDJĘCIA PANA PSA :diabloti::diabloti:[/FONT]:diabloti: [FONT=Arial]STARE....:cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]DZISIEJSZE :cool1: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [FONT=Arial]i BARTUŚ który udzielał sie wokalnie przy nagraniu najnowszego materiału Pawciowej kapelki ...:loveu::loveu::loveu: "carny jascąb i zielone tło" :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]i BARTUŚ który udzielał sie wokalnie przy nagraniu najnowszego materiału Pawciowej kapelki ...:loveu::loveu::loveu: "carny jascąb i zielone tło" :loveu::loveu::loveu:[/FONT] http://images21.fotosik.pl/415/e2545c10f880ef61.jpg http://images13.fotosik.pl/83/45eb6989833928d9.jpg [FONT=Arial]:multi::multi::multi:BRAWO dla Bartka ;) :placz::placz::placz:dzisiejse .....Chloruś :loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/83/0962dad0fbaa93ef.jpg nie chce tak :shake: [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ja byłam, wszystko widziałam:multi::multi::multi:, ale potem napiszę co o tym myślę:diabloti: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Ja byłam, wszystko widziałam:multi::multi::multi:, ale potem napiszę co o tym myślę:diabloti: [FONT=Arial]a wino.. na wjazd to gdzie [/FONT] Quote
Recommended Posts