Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aNiOlEcEk']Świtny pies :)
[FONT=Arial]wiem... dzięki:loveu:[/FONT]

[quote name='ice_t']kurde dziewczyny nawijacie jak katarynki, ni cholery nie idzie za wami nadążyć, chwilę mnie nie było a wy tu juz prawie nowelke napisałyście
[FONT=Arial]ONE!!!! co złego to ONE:diabloti:[/FONT]
[quote name='jonQuilla']chwile...a co dopiero po całym dniu nieobecności :) :diabloti:

Wieczór dobry ;) :multi:

[FONT=Arial]trza siedzieć na dogo 24/dobe... jak niektórzy tu :roll:[/FONT]

[quote name='paula_z']Właśnie, 6 stron gadania :mdleje:

http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg :D Ozulek ma 2 razy większy łeb niż Magda ;)

[FONT=Arial]BO MÓJ ŁEB JEST MALUTKI BO pusty :eviltong:[/FONT]

:multi: HeLLo chłopaczku, co nie może mieć niebieskich włosków :evil_lol:

[FONT=Arial]nie mogem :placz::placz::placz:o ja niezdyscyplinowana :shake:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]bo wogóle nie mozna mieć niebieskich włoskow ...:diabloti::diabloti::diabloti:mądra mama powiedziała KLONOM :angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]przy takich trzech nie można być mundrym :cool1:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]ONE!!!! co złego to ONE:diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]:razz:tamte ONE :diabloti:[/FONT]
[FONT=Arial]nie mogem :placz::placz::placz:o ja niezdyscyplinowana :shake:
:glaszcze: ....przecie grzeczna byłaś ....
[/FONT] [FONT=Arial]przy takich trzech nie można być mundrym :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]:razz:pomyślalam se TO SAMO [/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
[FONT=Arial]pójdziemy wespół w zespół ..cuzamen do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
W kupie raźniej, no i cieplej, co ma dla mnie znączące znaczenie <taka polszczyzna to tylko od mła:B-fly:) o tej porze roku:roll::roll:
[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti:[/FONT]

Bić się chcesz..., aleś Ty agresywna:shake::mdleje:

Donoszę, że nadrobiłam wszystko:grins: Bliźniaków, co to ich było dwóch, a trzeci się w lustrze schował:evil_lol::cool1::cool1::cool1:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Donoszę, że nadrobiłam wszystko:grins: Bliźniaków, co to ich było dwóch, a trzeci się w lustrze schował:evil_lol::cool1::cool1::cool1:[FONT=Arial]ale ich było TRZECH :placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale ich było TRZECH :placz::placz::placz:[/FONT]
No przeca mówię, dwóch obok siebie, a trzeci się w lusterjku schował:lol!::lol!::lol!:

:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']No przeca mówię, dwóch obok siebie, a trzeci się w lusterjku schował:lol!::lol!::lol!:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ale w lustrze to było 6:angryy::angryy::angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ale w lustrze to było 6:angryy::angryy::angryy:[/FONT]
6 6 6 :crazyeye::crazyeye:
Duże lustro musiało być:roll:

:diabloti:

Posted

jestem dzisiaj PIERWSZA

musze korzystać, bo niedługo czyli od 1 października...będę w necie..............przelotem..............

widziałam twa fryz............całkiem całkiem:eviltong::eviltong::eviltong:

i inne foty TEŻ widziałam
przeczytałam o twoim plecaku...........ty sobie taki wózek na kólkach spraw na zakupy

ciekawe cop wtedy POWIEDZĄ ONI

Posted

Cześć :multi::multi:

[quote name='BeaC']
przeczytałam o twoim plecaku...........ty sobie taki wózek na kólkach spraw na zakupy

wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :) :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:

wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :) :evil_lol::crazyeye:[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
* * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

DOBEREK Śpioszku ;)....Witam Się z Tobą w Naszym Blogasku :Cool!:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
* * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
[/FONT]

[FONT=Arial]:roflt:[/FONT] w alkomacik będą kazali dmuchać i zaparkować w bezpiecznym miejscu bo inaczej jej wózeczek odholują :) :evil_lol::evil_lol:
a nie daj boże żeby komuś najechała tym wozem na stopę
[FONT=Arial]:roflt:[/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']jestem dzisiaj PIERWSZA

musze korzystać, bo niedługo czyli od 1 października...będę w necie..............przelotem..............

widziałam twa fryz............całkiem całkiem:eviltong::eviltong::eviltong:

i inne foty TEŻ widziałam

ciekawe cop wtedy POWIEDZĄ ONI

[FONT=Arial]nie zrobisz nam tego :placz::placz::placz: TY sobie poszukaj innej pracy.. takiej z dostępem do kompka.... tele-praca sie to nazywa :razz::razz:[/FONT]

[quote name='basia2202']witam się ino teraz... :loveu: w Waaaszym Blogasie zaległości nadrobię potem
teraz czas arbeitać :cool3:

[FONT=Arial]to Ty sobie pracuj pilnie.. a my se pogadamy :p[/FONT]

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi:

wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol:

DOBEREK Śpioszku ;)....Witam Się z Tobą w Naszym Blogasku
[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] w alkomacik będą kazali dmuchać i zaparkować w bezpiecznym miejscu bo inaczej jej wózeczek odholują :) :evil_lol:
a nie daj boże żeby komuś najechała tym wozem na stopę

[FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial] gupie wy moje :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
[quote name='dealer']czesc .....jestes juz czy cie nie ma....;)
[FONT=Arial]jeszcze mnie nie ma :p [/FONT]

Posted

no i znów od wieczorka tomik ładny już spisały - nie da się za wami nadążyć.więć powiem tylko dzień doberek i idę jeść śniadanko co by mieć siłę dalej czytać