clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='aNiOlEcEk']Świtny pies :) [FONT=Arial]wiem... dzięki:loveu:[/FONT] [quote name='ice_t']kurde dziewczyny nawijacie jak katarynki, ni cholery nie idzie za wami nadążyć, chwilę mnie nie było a wy tu juz prawie nowelke napisałyście [FONT=Arial]ONE!!!! co złego to ONE:diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla']chwile...a co dopiero po całym dniu nieobecności :) :diabloti: Wieczór dobry ;) :multi: [FONT=Arial]trza siedzieć na dogo 24/dobe... jak niektórzy tu :roll:[/FONT] [quote name='paula_z']Właśnie, 6 stron gadania :mdleje: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg :D Ozulek ma 2 razy większy łeb niż Magda ;) [FONT=Arial]BO MÓJ ŁEB JEST MALUTKI BO pusty :eviltong:[/FONT] :multi: HeLLo chłopaczku, co nie może mieć niebieskich włosków :evil_lol: [FONT=Arial]nie mogem :placz::placz::placz:o ja niezdyscyplinowana :shake:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]bo wogóle nie mozna mieć niebieskich włoskow ...:diabloti::diabloti::diabloti:mądra mama powiedziała KLONOM :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]przy takich trzech nie można być mundrym :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]ONE!!!! co złego to ONE:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:tamte ONE :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]nie mogem :placz::placz::placz:o ja niezdyscyplinowana :shake: :glaszcze: ....przecie grzeczna byłaś .... [/FONT] [FONT=Arial]przy takich trzech nie można być mundrym :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:razz:pomyślalam se TO SAMO [/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]pójdziemy wespół w zespół ..cuzamen do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] W kupie raźniej, no i cieplej, co ma dla mnie znączące znaczenie <taka polszczyzna to tylko od mła:B-fly:) o tej porze roku:roll::roll: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti:[/FONT] Bić się chcesz..., aleś Ty agresywna:shake::mdleje: Donoszę, że nadrobiłam wszystko:grins: Bliźniaków, co to ich było dwóch, a trzeci się w lustrze schował:evil_lol::cool1::cool1::cool1: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor'] Donoszę, że nadrobiłam wszystko:grins: Bliźniaków, co to ich było dwóch, a trzeci się w lustrze schował:evil_lol::cool1::cool1::cool1:[FONT=Arial]ale ich było TRZECH :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]ale ich było TRZECH :placz::placz::placz:[/FONT] No przeca mówię, dwóch obok siebie, a trzeci się w lusterjku schował:lol!::lol!::lol!: :diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']No przeca mówię, dwóch obok siebie, a trzeci się w lusterjku schował:lol!::lol!::lol!: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ale w lustrze to było 6:angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:ale w lustrze to było 6:angryy::angryy::angryy:[/FONT] 6 6 6 :crazyeye::crazyeye: Duże lustro musiało być:roll: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]trza siedzieć na dogo 24/dobe... jak niektórzy tu :roll:[/FONT] chętnie, wolałabym to od kilku innych zajęć :) Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='madzia i medor']6 6 6 :crazyeye::crazyeye: Duże lustro musiało być:roll: :diabloti::placz::placz::placz::placz::placz:[FONT=Arial]Tak ....TAK....666[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial]:hand: przyszłam powiedzieć DOBRANOC :loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku :hand:[/FONT] Quote
BeaC Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 jestem dzisiaj PIERWSZA musze korzystać, bo niedługo czyli od 1 października...będę w necie..............przelotem.............. widziałam twa fryz............całkiem całkiem:eviltong::eviltong::eviltong: i inne foty TEŻ widziałam przeczytałam o twoim plecaku...........ty sobie taki wózek na kólkach spraw na zakupy ciekawe cop wtedy POWIEDZĄ ONI Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 witam się ino teraz... :loveu: w Waaaszym Blogasie:) zaległości nadrobię potem teraz czas arbeitać :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cześć :multi::multi: [quote name='BeaC'] przeczytałam o twoim plecaku...........ty sobie taki wózek na kólkach spraw na zakupy wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :) :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :) :evil_lol::crazyeye:[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * DOBEREK Śpioszku ;)....Witam Się z Tobą w Naszym Blogasku :Cool!: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol::evil_lol::evil_lol: * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * [/FONT] [FONT=Arial]:roflt:[/FONT] w alkomacik będą kazali dmuchać i zaparkować w bezpiecznym miejscu bo inaczej jej wózeczek odholują :) :evil_lol::evil_lol: a nie daj boże żeby komuś najechała tym wozem na stopę [FONT=Arial]:roflt:[/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czesc .....jestes juz czy cie nie ma....;) Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='BeaC']jestem dzisiaj PIERWSZA musze korzystać, bo niedługo czyli od 1 października...będę w necie..............przelotem.............. widziałam twa fryz............całkiem całkiem:eviltong::eviltong::eviltong: i inne foty TEŻ widziałam przeczytałam o twoim plecaku...........ty sobie taki wózek na kólkach spraw na zakupy ciekawe cop wtedy POWIEDZĄ ONI [FONT=Arial]nie zrobisz nam tego :placz::placz::placz: TY sobie poszukaj innej pracy.. takiej z dostępem do kompka.... tele-praca sie to nazywa :razz::razz:[/FONT] [quote name='basia2202']witam się ino teraz... :loveu: w Waaaszym Blogasie zaległości nadrobię potem teraz czas arbeitać :cool3: [FONT=Arial]to Ty sobie pracuj pilnie.. a my se pogadamy :p[/FONT] [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: wtedy to nic nie powiedzą tylko blokady na kółka założą :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:roflt:wtedy zadzwonią jeszcze na policje i dostanie mandat za niemanie swiateł :evil_lol: * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * DOBEREK Śpioszku ;)....Witam Się z Tobą w Naszym Blogasku [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Arial]:roflt:[/FONT] w alkomacik będą kazali dmuchać i zaparkować w bezpiecznym miejscu bo inaczej jej wózeczek odholują :) :evil_lol: a nie daj boże żeby komuś najechała tym wozem na stopę [FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial]:roflt:[/FONT][FONT=Arial] gupie wy moje :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='dealer']czesc .....jestes juz czy cie nie ma....;) [FONT=Arial]jeszcze mnie nie ma :p [/FONT] Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]jeszcze mnie nie ma :p [/FONT] to ja sobie poczekam jak bedziesz.....:p Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]jeszcze mnie nie ma :p [/FONT] [FONT=Arial];) to bądź jak Ja i będę ..... Qrde ....jak tam ZIMNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/FONT] Quote
ice_t Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 no i znów od wieczorka tomik ładny już spisały - nie da się za wami nadążyć.więć powiem tylko dzień doberek i idę jeść śniadanko co by mieć siłę dalej czytać Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czekam sobie i tak sobie mysle....co to jest ta ewolucja gatunkow:hmmmm::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:[FONT=Arial]Aguniu -pańciuniu ....plissss zmień sobie kolorek na jakiś kolorowy bo mnie slonko mylisz ...:grins:...a kolorków jest duuuuuuużo ...multum ...a ten mi naj pasuje już od wieków [/FONT] siur:loveu: Quote
Recommended Posts