Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje:

[/FONT]
Niejeden chlopiec by sie załamał..ale ty jestes taki dzielny :loveu::diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje: [/FONT]

[FONT=Arial]właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie: [/FONT]
[FONT=Arial]że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów[/FONT]
[FONT=Arial]:-D:-D:-D:ylsuper::thumbs:[/FONT]

ave corko szatana

Posted

[quote name='dealer']kocham was wy robalki moje:loveu::diabloti::loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]GEJ :diabloti:[/FONT]...:grins:

[quote name='dealer']TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz:[FONT=Arial]i nastała chwila prawdy :razz:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje:
włosy nie powiem turkusowe ;)......ale o jakich ludzi ci biega :razz:

właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie:
że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów
:-D:-D:-D:ylsuper:
[/FONT][FONT=Arial]brawo dla TEGO PANA [/FONT]:ylsuper::ylsuper::ylsuper:

Posted

[quote name='evaxon']Niejeden chlopiec by sie załamał..ale ty jestes taki dzielny :loveu::diabloti:
[FONT=Arial]JACKI mają to do siebie że są dzielne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='dealer']ave corko szatana
[FONT=Arial]ave.[/FONT]:ylsuper:[FONT=Arial]... moja ulubiona emotka .. Ci na B. są BE :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']

[FONT=Arial].....ale o jakich ludzi ci biega :razz:[/FONT]

[FONT=Arial]brawo dla TEGO PANA [/FONT]:ylsuper::ylsuper:
[FONT=Arial]o tego pana... że musze żyć z gupkami mnie otaczającymi... ino czekać jak mi tu wpadnie z księdzem odprawiac jakie egzorcyzmy :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ok.... dobrze już... rozejm?? :cool3::cool3:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]nie!!! zadnego rozejmu...bo przecia sie nei pokłóciłysmy.....chyba?:loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

padam na twarz....:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]JACKI mają to do siebie że są dzielne :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:grins: następną razą będę tak za tobą w sklepie wołać :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]ave.[/FONT]:ylsuper:[FONT=Arial]... moja ulubiona emotka .. Ci na B. są BE :diabloti:
zgadzam się z Tobą .....zresztą nie po raz pierwszy :razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]o tego pana... że musze żyć z gupkami mnie otaczającymi... ino czekać jak mi tu wpadnie z księdzem odprawiac jakie egzorcyzmy :grins: [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą robić odczyńmo ...jak w KONOPIELCE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
padam na twarz....:diabloti::oops:[FONT=Arial]Aguniu -pańciuniu ....plissss zmień sobie kolorek na jakiś kolorowy bo mnie slonko mylisz ...:grins:...a kolorków jest duuuuuuużo ...multum ...a ten mi naj pasuje już od wieków
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial] Ci na B. są BE :diabloti:[/FONT]

moj Be tez jest BE:crazyeye::mad::diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']
padam na twarz....:diabloti:

[FONT=Arial]pewnie że sie nie pokłóciłyśmy... i KCM :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:będą robić odczyńmo ...jak w KONOPIELCE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]buuuhahahhaah[/FONT]

[quote name='dealer']moj Be tez jest BE:crazyeye::mad::diabloti:
[FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]buuuhahahhaah
;)stare dobre metody i będzie oki
[/FONT]

[FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT][FONT=Arial]:loveu:no własnie NASZ :grins:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]nie no... TWÓJ/NASZ B. jest CACY :loveu: ale to wyjątek ;)[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:no własnie NASZ :grins:[/FONT]

buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti:
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:[FONT=Arial]Aguniu -pańciuniu ....plissss zmień sobie kolorek na jakiś kolorowy bo mnie slonko mylisz ...:grins:...a kolorków jest duuuuuuużo ...multum ...a ten mi naj pasuje już od wieków [/FONT]

oooo ooooo wlasnie Agunia zmien kololek bo mnie mylisz....:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong:

dziki szalenczy wrecz entuzjazm....

Posted

[quote name='dealer']buhahahaha B. peknie ze szczescie jak sie dowie ze jest NASZ :diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[FONT=Arial]już widzę ten jego entuzjazm[/FONT] :eviltong:

[quote name='dealer']oooo ooooo wlasnie Agunia zmien kololek bo mnie mylisz....:p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:no widzisz .....nie tylko mnie zmyliłaś :cool1:Aguniu [/FONT]

[quote name='dealer']dziki szalenczy wrecz entuzjazm....

[quote name='malawaszka']bhahahahah umarłam ze śmiechu i piszę zza światów - Alu masz mła na sumieniu bo to przez Twoją minę jak się doliczyłaś trzeciego bliźniaka - wyobraziłam to sobie hahahahahah :roflt:

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dziki szalenczy wrecz entuzjazm....
:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='malawaszka']bhahahahah umarłam ze śmiechu i piszę zza światów - Alu masz mła na sumieniu bo to przez Twoją minę jak się doliczyłaś trzeciego bliźniaka - wyobraziłam to sobie hahahahahah :roflt:[FONT=Arial]oj ani lepiej nie chcij sobie wyobrażac ....bo mnie Magda ze sklepu wypchała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Lusiaczek']CZeść dziewczyny!
wpadłyśmy w odwiedzinki na naszowy blog ( naszowy bo łi tu sie czujemy jak u się:evil_lol:)
[FONT=Arial]Witajcie u NAS :multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='clockwork']:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]K.C.E.M.:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='ice_t']kurde dziewczyny nawijacie jak katarynki, ni cholery nie idzie za wami nadążyć, chwilę mnie nie było a wy tu juz prawie nowelke napisałyście

chwile...a co dopiero po całym dniu nieobecności :) :diabloti:

Wieczór dobry ;) :multi:

Posted

[quote name='paula_z']Właśnie, 6 stron gadania :mdleje:
:roll:[FONT=Arial]tylko....[/FONT]

http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg :D Ozulek ma 2 razy większy łeb niż Magda ;)
:grins:[FONT=Arial] bo Magda ma głowę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

:multi: HeLLo chłopaczku, co nie może mieć niebieskich włosków :evil_lol:
[FONT=Arial]bo wogóle nie mozna mieć niebieskich włoskow ...:diabloti::diabloti::diabloti:mądra mama powiedziała KLONOM :angryy:[/FONT]