Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg[/FONT]

[FONT=Arial]PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT]

a pierdzielisz jak potłuczona........tyle Cię powiem .....:diabloti:

Kubus Puchatek

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT]
bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację :cool3: tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał :cool3: o! :diabloti: :evil_lol:

a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? :roll: nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa :roll:

Posted

[quote name='basia2202']bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację :cool3: tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał :cool3: o! :diabloti: :evil_lol:

a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? :roll: nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa :roll:
[FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta :oops::oops::oops::oops::oops:Nauczyciela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

Cytat:
Napisał Wilejkaros
Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;-)

[FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Zaraz, zaraz, jaki mąż, bez szaleństw. Toć ja młoda jestem jeszcze ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk?[/FONT]

[FONT=Arial]Ala, ja tylko poszłam kiedyś do szkoły uczyć, żeby ten urlop dostać, ale jak mi powiedzieli, ze to po 8 latach dopiero, to zwiałam... I już nie wrócę![/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta :oops::oops::oops::oops::oops:Nauczyciela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

no Tobie to się powodzi z tymi urlopami :cool3: nie dość, że masz demona, to jeszcze urlopa - nie za dużo, tak 2 grzybki w barszcz? :cool3: baaa.. i jeszcze ciekawe, co to za grzybki... :diabloti: :evil_lol:
ale nie ma co się wstydziać Alu :glaszcze: trza się cieszyć :cunao:
co ja bym robiła, gdybym miała tyle wolnego...? :hmmmm:
NIIIIIIIIIIIIIC :evil_lol: :laola:
(głupawka... hehe :cunao:czas do domu nastąpi niebawem... :scared:)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Cytat:
Napisał Wilejkaros
Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;-)

[FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]Zaraz, zaraz, jaki mąż, bez szaleństw. Toć ja młoda jestem jeszcze ;)[/FONT]

[FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk?
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo po primo to było w Jebiu .....
po secundo ...nie wiem :cool1:

[/FONT]
[FONT=Arial]Ala, ja tylko poszłam kiedyś do szkoły uczyć, żeby ten urlop dostać, ale jak mi powiedzieli, ze to po 8 latach dopiero, to zwiałam... I już nie wrócę![/FONT][FONT=Arial]to ja już prawie 3 takie 8 latki przepracowałam :angryy::angryy::angryy:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT]
:shake::shake:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']a pierdzielisz jak potłuczona........tyle Cię powiem .....:diabloti:

Kubus Puchatek
[FONT=Arial]Qbuś... ty sie mnie tutaj nie mądruj :diabloti:[/FONT]

[quote name='basia2202']bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał o! :diabloti: :evil_lol:

a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa

[FONT=Arial]zawsze mam racje... i NIE OPĘTAŁAM ALI... Ani mój Pawcio też nie :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona
Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta Nauczyciela :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]też kcem taka karte ..... można to qpić na lewo?? :cool3:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']

[FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk?[/FONT]

[FONT=Arial]oj tam... mąż nie mąż... ważne że przystojny.... osz qrde... jakbym wiedziała że to NIEMĄŻ to bym do niego nawinęła :cool1:

bo Pani i dzieci byli GUPI :eviltong:
[/FONT]

[quote name='basia2202']no Tobie to się powodzi z tymi urlopami :cool3: nie dość, że masz demona, to jeszcze urlopa - nie za dużo, tak 2 grzybki w barszcz? baaa.. i jeszcze ciekawe, co to za grzybki... :diabloti: :evil_lol:
ale nie ma co się wstydziać Alu :glaszcze: trza się cieszyć :cunao:
co ja bym robiła, gdybym miała tyle wolnego...? :hmmmm:
NIIIIIIIIIIIIIC :evil_lol:
(głupawka... hehe :cunao:czas do domu nastąpi niebawem... :scared:)

[FONT=Arial]farciara nie???
nie całkiem taki urlop... musi sie u mnie meldować przynajmniej raz we tygodniu :cool1:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ja już prawie 3 takie 8 latki przepracowałam :angryy:[/FONT]
[FONT=Arial]to 3x10 miesięcy żądaj :multi:[/FONT]
[quote name='Wilejkaros']taaaa.... Cyzli Jebie miasto cudów? A myślałam, że tylko Czewa...
[FONT=Arial]taaa... jeden z CUDÓW to JA! :grins: [/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']czy wy musicie tyle gadac:roll:??

[FONT=Arial] sie witam nie nadrabiam:eviltong:
nie nadrabiaj... ja też nie nadrabiałam..:roll:. bo gadają i gadają...:shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]abo nawet gorzej... niż pomylone :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm: a jak to jest gorzej niż pomylone :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Nawiedzone dziewuchy tu zaglądają...
Ile ja bym dała, żeby zobaczyć minę Klockowej, jak Ją na chłopca przerobili.
Buhahahahahaha![FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...naj była mina tych trojaków z mądrą matką :diabloti:
...a Magdy mina była fajna .....jak ja sie doliczyłam ze tam jest trzeci bliźniak a nie odbicie w lustrze :oops:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:tasiumek maluci :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
phi.....tasiumki to ty masz:eviltong:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]o dzięx Ci dobra kobieto :modla::modla:[/FONT]

prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']Nawiedzone dziewuchy tu zaglądają...
Ile ja bym dała, żeby zobaczyć minę Klockowej, jak Ją na chłopca przerobili.
Buhahahahahaha!
[FONT=Arial]ja tego nie słyszałam... ALA mi powtórzyła.. jakbym słyszała... moje miłe i sympatyczne spojrzeniepoleciałoby w strone klonów :loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='evaxon']naszczescie my takie nie jestesmy:loveu:
[FONT=Arial]na szczęście NIE :loveu:[/FONT]

[quote name='Kiłi']Aaaaaa bandog!! aaaaaaa!!! :eek2:
[FONT=Arial]:eek2:gdzie!!?? :eek2:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a jak to jest gorzej niż pomylone :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...naj była mina tych trojaków z mądrą matką :diabloti:
...a Magdy mina była fajna .....jak ja sie doliczyłam ze tam jest trzeci bliźniak a nie odbicie w lustrze :oops:
[/FONT]

[FONT=Arial]ooo... trza było widzieć mine Ali jak zobaczyła że ONYCH jest TRZECH- ich troje czyli... bo była przekonana że dwóch.... a ten trzeci to w lustrze odbity... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']phi.....tasiumki to ty masz:eviltong:
:obrazic::obrazic:[FONT=Arial]:obrazic:nie mam :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba
[/FONT]

prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti:[FONT=Arial]zaprawde powiadasz ...że dobroć zwyciężyła ;)[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']siem nie mondruje...... tylko mowie jak jest....:loveu::diabloti:

[FONT=Arial]ok.... dobrze już... rozejm?? :cool3::cool3:[/FONT]

[quote name='dealer']phi.....tasiumki to ty masz:eviltong:

[FONT=Arial]i ja:multi::multi: i ja!!!! :multi::multi:[/FONT]

prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti:
[FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zaprawde powiadasz ...że dobroć zwyciężyła ;)[/FONT]

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

kocham was wy robalki moje:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]GEJ :diabloti:[/FONT]

TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz:

Posted

[quote name='dealer']TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz:
[FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje:

właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie:
że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów
:-D:-D:-D:ylsuper::thumbs:
[/FONT]