Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg[/FONT] [FONT=Arial]PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT] a pierdzielisz jak potłuczona........tyle Cię powiem .....:diabloti: Kubus Puchatek Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT] bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację :cool3: tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał :cool3: o! :diabloti: :evil_lol: a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? :roll: nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa :roll: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację :cool3: tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał :cool3: o! :diabloti: :evil_lol: a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? :roll: nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa :roll: [FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta :oops::oops::oops::oops::oops:Nauczyciela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cytat: Napisał Wilejkaros Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;-) [FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]Zaraz, zaraz, jaki mąż, bez szaleństw. Toć ja młoda jestem jeszcze ;)[/FONT] [FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk?[/FONT] [FONT=Arial]Ala, ja tylko poszłam kiedyś do szkoły uczyć, żeby ten urlop dostać, ale jak mi powiedzieli, ze to po 8 latach dopiero, to zwiałam... I już nie wrócę![/FONT] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta :oops::oops::oops::oops::oops:Nauczyciela :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] no Tobie to się powodzi z tymi urlopami :cool3: nie dość, że masz demona, to jeszcze urlopa - nie za dużo, tak 2 grzybki w barszcz? :cool3: baaa.. i jeszcze ciekawe, co to za grzybki... :diabloti: :evil_lol: ale nie ma co się wstydziać Alu :glaszcze: trza się cieszyć :cunao: co ja bym robiła, gdybym miała tyle wolnego...? :hmmmm: NIIIIIIIIIIIIIC :evil_lol: :laola: (głupawka... hehe :cunao:czas do domu nastąpi niebawem... :scared:) Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Wilejkaros']Cytat: Napisał Wilejkaros Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;-) [FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]Zaraz, zaraz, jaki mąż, bez szaleństw. Toć ja młoda jestem jeszcze ;)[/FONT] [FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo po primo to było w Jebiu ..... po secundo ...nie wiem :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]Ala, ja tylko poszłam kiedyś do szkoły uczyć, żeby ten urlop dostać, ale jak mi powiedzieli, ze to po 8 latach dopiero, to zwiałam... I już nie wrócę![/FONT][FONT=Arial]to ja już prawie 3 takie 8 latki przepracowałam :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 taaaa.... Cyzli Jebie miasto cudów? A myślałam, że tylko Czewa... Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 czy wy musicie tyle gadac:roll:?? sie witam nie nadrabiam:eviltong: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT] :shake::shake: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a pierdzielisz jak potłuczona........tyle Cię powiem .....:diabloti: Kubus Puchatek [FONT=Arial]Qbuś... ty sie mnie tutaj nie mądruj :diabloti:[/FONT] [quote name='basia2202']bo dłuższych przemyśleniach... :hmmmm: to NIE JEST SPRAWIEDLIWE:diabloti: - Madzialena ma rację tylko Tobie się wydawa, że sprawiedliwe, bo Cię demon opętał o! :diabloti: :evil_lol: a dlaczegóż to Ty masz aż tyle tego urlopa? nie brałaś urlopu od 10 lat czy coo?? :crazyeye: toż to normalny urlopik tyle nie trwa [FONT=Arial]zawsze mam racje... i NIE OPĘTAŁAM ALI... Ani mój Pawcio też nie :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: ....spytam Demona Basiu ...mam taki urlopik który zwie się Urlop Zdrowotny ...a gwarantuje mi to ...Karta Nauczyciela :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]też kcem taka karte ..... można to qpić na lewo?? :cool3:[/FONT] [quote name='Wilejkaros'] [FONT=Arial]Zaraz, zaraz, jaki mąż, bez szaleństw. Toć ja młoda jestem jeszcze ;)[/FONT] [FONT=Arial]Dlaczego ta mamusia i jej synkowie myśleli, że Klocusiowa to chłopczyk?[/FONT] [FONT=Arial]oj tam... mąż nie mąż... ważne że przystojny.... osz qrde... jakbym wiedziała że to NIEMĄŻ to bym do niego nawinęła :cool1: bo Pani i dzieci byli GUPI :eviltong: [/FONT] [quote name='basia2202']no Tobie to się powodzi z tymi urlopami :cool3: nie dość, że masz demona, to jeszcze urlopa - nie za dużo, tak 2 grzybki w barszcz? baaa.. i jeszcze ciekawe, co to za grzybki... :diabloti: :evil_lol: ale nie ma co się wstydziać Alu :glaszcze: trza się cieszyć :cunao: co ja bym robiła, gdybym miała tyle wolnego...? :hmmmm: NIIIIIIIIIIIIIC :evil_lol: (głupawka... hehe :cunao:czas do domu nastąpi niebawem... :scared:) [FONT=Arial]farciara nie??? nie całkiem taki urlop... musi sie u mnie meldować przynajmniej raz we tygodniu :cool1:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]to ja już prawie 3 takie 8 latki przepracowałam :angryy:[/FONT] [FONT=Arial]to 3x10 miesięcy żądaj :multi:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']taaaa.... Cyzli Jebie miasto cudów? A myślałam, że tylko Czewa... [FONT=Arial]taaa... jeden z CUDÓW to JA! :grins: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']czy wy musicie tyle gadac:roll:?? [FONT=Arial] sie witam nie nadrabiam:eviltong: nie nadrabiaj... ja też nie nadrabiałam..:roll:. bo gadają i gadają...:shake:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 clockwork napisał(a):nie nadrabiaj... ja też nie nadrabiałam..:roll:. bo gadają i gadają...:shake:[/font] jakies pomylone chyba:cool1: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']jakies pomylone chyba:cool1: [FONT=Arial]abo nawet gorzej... niż pomylone :diabloti:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nawiedzone dziewuchy tu zaglądają... Ile ja bym dała, żeby zobaczyć minę Klockowej, jak Ją na chłopca przerobili. Buhahahahahaha! Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]abo nawet gorzej... niż pomylone :diabloti:[/FONT] naszczescie my takie nie jestesmy:loveu: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]abo nawet gorzej... niż pomylone :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]:hmmmm: a jak to jest gorzej niż pomylone :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Nawiedzone dziewuchy tu zaglądają... Ile ja bym dała, żeby zobaczyć minę Klockowej, jak Ją na chłopca przerobili. Buhahahahahaha![FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...naj była mina tych trojaków z mądrą matką :diabloti: ...a Magdy mina była fajna .....jak ja sie doliczyłam ze tam jest trzeci bliźniak a nie odbicie w lustrze :oops: [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 siem nie mondruje...... tylko mowie jak jest....:loveu::diabloti: Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:tasiumek maluci :loveu::loveu::loveu:[/FONT] phi.....tasiumki to ty masz:eviltong: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]o dzięx Ci dobra kobieto :modla::modla:[/FONT] prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Wilejkaros']Nawiedzone dziewuchy tu zaglądają... Ile ja bym dała, żeby zobaczyć minę Klockowej, jak Ją na chłopca przerobili. Buhahahahahaha! [FONT=Arial]ja tego nie słyszałam... ALA mi powtórzyła.. jakbym słyszała... moje miłe i sympatyczne spojrzeniepoleciałoby w strone klonów :loveu::loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']naszczescie my takie nie jestesmy:loveu: [FONT=Arial]na szczęście NIE :loveu:[/FONT] [quote name='Kiłi']Aaaaaa bandog!! aaaaaaa!!! :eek2: [FONT=Arial]:eek2:gdzie!!?? :eek2:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: a jak to jest gorzej niż pomylone :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...naj była mina tych trojaków z mądrą matką :diabloti: ...a Magdy mina była fajna .....jak ja sie doliczyłam ze tam jest trzeci bliźniak a nie odbicie w lustrze :oops: [/FONT] [FONT=Arial]ooo... trza było widzieć mine Ali jak zobaczyła że ONYCH jest TRZECH- ich troje czyli... bo była przekonana że dwóch.... a ten trzeci to w lustrze odbity... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']phi.....tasiumki to ty masz:eviltong: :obrazic::obrazic:[FONT=Arial]:obrazic:nie mam :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:chyba [/FONT] prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti:[FONT=Arial]zaprawde powiadasz ...że dobroć zwyciężyła ;)[/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']siem nie mondruje...... tylko mowie jak jest....:loveu::diabloti: [FONT=Arial]ok.... dobrze już... rozejm?? :cool3::cool3:[/FONT] [quote name='dealer']phi.....tasiumki to ty masz:eviltong: [FONT=Arial]i ja:multi::multi: i ja!!!! :multi::multi:[/FONT] prosze....mam dzis dzien dobroci dla chlopczykow:diabloti: [FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]zaprawde powiadasz ...że dobroć zwyciężyła ;)[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]ale chłopczyki nie maja niebieskich włosków :loveu::loveu::loveu:[/FONT] kocham was wy robalki moje:loveu::diabloti: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']kocham was wy robalki moje:loveu::diabloti: [FONT=Arial]GEJ :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]GEJ :diabloti:[/FONT] TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']TAK!! przyznaje sie!! jestem pedalem.........podobaja mi sie faceci...musze z tym zyc....:placz: [FONT=Arial]a ja musze żyć z turkusem na włosach i z takimi ludźmi....:mdleje: właśnie pan tu mi zagaduje w sklepie: że fajny sklepik... chyba towar idzie... bo w Jastrzębiu nie brakuje satanistów :-D:-D:-D:ylsuper::thumbs: [/FONT] Quote
Recommended Posts