agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzien dobryyyyyyyy..........:diabloti: Quote
Anja33 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Cześć Madzialeno Cóżeś Ozzemu uczyniła z ozorkiem???? http://images13.fotosik.pl/80/a82c2d67ec0373e8.jpg Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 czesc Madziku, wiem ze Ty nie z tych strachliwych ...ja tylko podnosze na duchu nieupadła istote.....:diabloti:zeby nawet nie pomyslała o upadaniu..... zagmatwałam troszke??? nie pewnie wszyscy wiedza o co chodzi...... kochane i nas malo slonecznie raczej deszczowo i nie widac trwajacego wciaz kalendarzowego lata.........:-( Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Kiłi']Halo halo!!!:diabloti: [FONT=Arial]za halo w morde walą ;):eviltong:[/FONT] [quote name='Gonitwa']za mundurem panny sznurem.. A ja dziś tyż byłam na szmatkach- kupiłam rurki czarne, kurtkę czarną i bluzkę czarną...;) [FONT=Arial]a my nic..... ups.. Ala se kupiła CZARNĄ bluzke :cool1:[/FONT] [quote name='Wilejkaros']Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;) [FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Jasne, że musi;):loveu: Nie wiem, w jakim celu to "zaznaczyłam" Ale jakiś cel na pewno był:evil_lol: Ott co, cała tyszanka:loveu: Jak tam kiedyś może w końcu przyjadę, to pójdziemy razem na rajd po sklepach:diabloti:;) [FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Mój Chlorek :loveu: ten pan Pies zostawił mi dziś piękne glutki na moich czarnych dżinsach :evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Alu... mówiłam Ci... to nie są psie gluty :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]czyli kolejny men pozytywnie odbierający rzeczywistość ;)[/FONT] [FONT=Arial]pójdziemy wespół w zespół ..cuzamen do kupy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]do żadnej KUPY nie ide, albo zresztą... CUZAMEN do QPY!!! [/FONT] [quote name='paula_z']Cześć Magda :multi: Fajne fotki Bartoliniego :multi: http://images29.fotosik.pl/78/12c376a9bd83e952.jpg no i oczywiście Chlorusia :loveu: http://images27.fotosik.pl/78/abc0c62d62375faa.jpg [FONT=Arial]cudne?? :razz::razz:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']aaale śpioch :evil_lol: http://images27.fotosik.pl/78/abc0c62d62375faa.jpg Zuzolka też coraz bardziej lubi spać rano :) uczę ją, co by nie wstawała za wcześnie :evil_lol: buzioooooleeee Madzialeno Klokłorkowa i Klokłorku Madzielanowy tyż :loveu: [FONT=Arial]i tak trzymaj... przetrzymaj zołze 12 godzin .... niech sie uczy zaciskać .... i nie sikać ;)[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:Witanko w NASZYM BLOGASKU :multi: [/FONT] [FONT=Arial]......ale mi dzis wesolutko :grins: ;) Za oknem zimno :angryy: ale humorek można sobie poprawić ;) mam nadzieje ze mi go nikt dziś nie zrąbie ...bo wczoraj bawiłam się super :grins: [/FONT] [FONT=Arial]a gdzie byłas?? dobra zabawa ponad wszystko... szczególnie jak sie współpracuje z ADWOKATEM :drinking:[/FONT] [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: trzymam więc żeby nikt Ci humorku nie popsuł ;) Miłego :) [FONT=Arial]bedzie miły... JUŻ JESTEM :p[/FONT] [quote name='dealer']Dzien dobryyyyyyyy..........:diabloti:[FONT=Arial]dobry, dobry.... BARDZO DOBRY ;)[/FONT] [quote name='Anka12']Cześć Madzialeno Cóżeś Ozzemu uczyniła z ozorkiem???? http://images13.fotosik.pl/80/a82c2d67ec0373e8.jpg [FONT=Arial]ja??? :razz: ja mu tylko wyślimtałam :oops:[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madziku, wiem ze Ty nie z tych strachliwych ...ja tylko podnosze na duchu nieupadła istote.....:diabloti:zeby nawet nie pomyslała o upadaniu..... zagmatwałam troszke??? nie pewnie wszyscy wiedza o co chodzi...... kochane i nas malo slonecznie raczej deszczowo i nie widac trwajacego wciaz kalendarzowego lata.........:-( [FONT=Arial]ale zagmatwałaś :shake::shake: a u nas SŁONECZKO ... lato... koniec lata., ale ciepełko... mam ino 2 bluzy musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg [/FONT][FONT=Arial] PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ło matko... jaki wzrok nie mogący się doczekać :crazyeye: :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg Madzialenko... czymże karmiłaś Ozzulca? :cool3: chyba nie tym adwokatem, ciooo? :mad: :evil_lol: P.S. A propos adwokatów... czy kto wie, że jest nowy trunek... ziobrówka :lol: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 witanko poweekendowo - byle do piątku :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='basia2202']ło matko... jaki wzrok nie mogący się doczekać :crazyeye: :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg [FONT=Arial]PRAWDA??? TYLKO ZERKAŁAM CZY COŚ MI ZOSTAWI :cool1:[/FONT] Madzialenko... czymże karmiłaś Ozzulca? :cool3: chyba nie tym adwokatem, ciooo? :mad: :evil_lol: P.S. A propos adwokatów... czy kto wie, że jest nowy trunek... ziobrówka :lol: [FONT=Arial]buuuhahaha... ziobrówka :evil_lol::evil_lol: karmiłam go.... serniczkiem :pale ON nie chciał... bo Ozzy nie żebra i nie zjada tego co nie dla psów :razz: [/FONT] [quote name='malawaszka']witanko poweekendowo - byle do piątku :evil_lol: [FONT=Arial]a co w piątek??? aaaa piątek przed sobotą.. a potem łikend :multi::multi::eviltong:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a my nic..... ups.. Ala se kupiła CZARNĄ bluzke :cool1: no kupiłam ....i ładnie mi pasi :eviltong:[/FONT][FONT=Arial] aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong: a dlaczego JA nie :cool1: [/FONT] [FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti: ide z wami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]Alu... mówiłam Ci... to nie są psie gluty :diabloti: :oops::oops::oops:kurde ....to czyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]do żadnej KUPY nie ide, albo zresztą... CUZAMEN do QPY!!! [/FONT] [FONT=Arial]nooo CUZAMEN DO QPY[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]a gdzie byłas?? dobra zabawa ponad wszystko... szczególnie jak sie :hmmmm: nie wiem czy mogę ci powiedzieć ...ale byłam w Zdrojowym mieście :eviltong: współpracuje z ADWOKATEM :drinking: tak tak .....u mnie w kancelarii:eviltong: też jeszcze czeka adwokat do współpracy ;) [/FONT] [FONT=Arial]ja??? :razz: ja mu tylko wyślimtałam :oops: :hmmmm: tylko CO!!!! [/FONT] [FONT=Arial]ale zagmatwałaś :shake::shake: a u nas SŁONECZKO ... lato... koniec lata., ale ciepełko... mam ino 2 bluzy bo to telepanie przelazło na mnie :angryy: musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg [/FONT] [FONT=Arial] PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:placz::placz::placz:Ozzy nie jest BESTIĄ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków [/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']witam wszystkich w qpie:diabloti::placz::placz::placz:[FONT=Arial]jestem w domeczku ......nie w QPIE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]jestem w domeczku ......nie w QPIE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] w qpie cieplej i razniej.....jak mawiaja muchi:eviltong: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:oops::oops::oops:kurde ....to czyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]psie... ale czy gluty :roll: trza zanieść do analizy :eviltong:[/FONT] [quote name='dealer']witam wszystkich w qpie:diabloti: [FONT=Arial]cześć owisiczku :loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć owisiczku :loveu:[/FONT] czy owi siczek to sik owcy?:hmmmm: bo nie wiem czy sie obrazic.....:cool1: Quote
malawaszka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]a co w piątek??? aaaa piątek przed sobotą.. a potem łikend :multi::multi::eviltong:[/FONT] w piątek już jest weekend :multi: Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:Ozzy nie jest BESTIĄ no przeca mówie PIĘNY Ozzy i JA :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahaha... tak... chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków... wczoraj mama w sklepie poinformowała synków... trojaczki... czy jak to było Alu... tyś to słyszała :evil_lol: [/FONT] [quote name='dealer']czy owi siczek to sik owcy?:hmmmm: bo nie wiem czy sie obrazic.....:cool1: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='malawaszka']w piątek już jest weekend :multi: [FONT=Arial]prawie :grins: potem jeszcze 4 godzinki pracy w sobote i 44 godzily LUZU :multi::multi:[/FONT] Quote
agbar Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT] aaaaaaaaaaa---no dobra , znaj moja dobroc coro wiesz kogo:diabloti:..nie obrazam sie bo mi sie zmarchy poglebia:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]prawie :grins:[/FONT] [FONT=Arial]potem jeszcze 4 godzinki pracy w sobote i 44 godzily LUZU :multi::multi:[/FONT] powiem tak : ha ha ha :eviltong: Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'] Napisał basia2202 ło matko... jaki wzrok nie mogący się doczekać :crazyeye: :evil_lol: http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg [FONT=Arial]PRAWDA??? TYLKO ZERKAŁAM CZY COŚ MI ZOSTAWI :cool1:[/FONT] ja nie o Tobie, babo... :cool3: ino o piesie :cool3: :evil_lol: :diabloti: na pewno to wiedziałaś... i mnie w jajco robisz :eviltong: :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahaha... ziobrówka :evil_lol::evil_lol: karmiłam go.... serniczkiem :pale ON nie chciał... bo Ozzy nie żebra i nie zjada tego co nie dla psów :razz:[/FONT] aaa... no mądry pieso, mąąądruuchnyyyy :p :loveu:Zuzkowa to ciągle by stała przy stole... jak ją wyganiam, to chociaż podczołgać się musi koło stołu :evil_lol: a wyjaśniając.... ziobrówka to..... słaby adwokat na kaczych jajach :diabloti: Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć owisiczku :loveu:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']w piątek już jest weekend :multi:[FONT=Arial]:hmmmm: a co to jest weekend :eviltong: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahaha... tak... chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków... wczoraj mama w sklepie poinformowała synków... trojaczki... czy jak to było Alu... tyś to słyszała :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:O MAMO ZOBACZ ZOBACZ.......NO......CHŁOPCZYK MA NIEBIESKIE WŁOSKI ................CHŁOPCZYKI NIE MOGĄ MIEĆ NIEBIESKICH WŁOSKÓW ,A WŁOSY NIE MOGĄ BYĆ NIEBIESKIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: najgorsze było to że myślałam ze to są bliźniaki ......i ze 1 odbija sie w lustrze a tam był jeszcze trzeci bliźniak :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wypadłam jak z procy ze sklepiku wypycchana przez obecną tam ze mła Madzialene :p [/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:tasiumek maluci :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='dealer']aaaaaaaaaaa---no dobra , znaj moja dobroc coro wiesz kogo:diabloti:..nie obrazam sie bo mi sie zmarchy poglebia:cool1: powiem tak : ha ha ha :eviltong: [FONT=Arial]o dzięx Ci dobra kobieto :modla::modla:[/FONT] :ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!: [quote name='basia2202']ja nie o Tobie, babo... :cool3: ino o piesie :cool3: :evil_lol: :diabloti: na pewno to wiedziałaś... i mnie w jajco robisz :eviltong: :evil_lol: [FONT=Arial]ZUPEŁNIE NIE MIAŁAM POJĘCIA :roll:[/FONT] aaa... no mądry pieso, mąąądruuchnyyyy :p :loveu:Zuzkowa to ciągle by stała przy stole... jak ją wyganiam, to chociaż podczołgać się musi koło stołu :evil_lol: a wyjaśniając.... ziobrówka to..... słaby adwokat na kaczych jajach :diabloti: [FONT=Arial]widzisz.. A Ozzy to taki SUPER.... :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: a co to jest weekend :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]to co u ciebie trwa 10 miesięcy Alu... a inni nie mają tego wcale... czyli coś niesprawiedliwego :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 clockwork;6800146[B napisał(a):][FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]to co u ciebie trwa 10 miesięcy Alu... a inni nie mają tego wcale... czyli coś niesprawiedliwego :shake:[/FONT][FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT] Quote
Recommended Posts