Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

czesc Madziku,
wiem ze Ty nie z tych strachliwych ...ja tylko podnosze na duchu nieupadła istote.....:diabloti:zeby nawet nie pomyslała o upadaniu.....

zagmatwałam troszke???

nie pewnie wszyscy wiedza o co chodzi......

kochane i nas malo slonecznie raczej deszczowo i nie widac trwajacego wciaz kalendarzowego lata.........:-(

Posted

[quote name='Kiłi']Halo halo!!!:diabloti:
[FONT=Arial]za halo w morde walą ;):eviltong:[/FONT]

[quote name='Gonitwa']za mundurem panny sznurem..

A ja dziś tyż byłam na szmatkach- kupiłam rurki czarne, kurtkę czarną i bluzkę czarną...;)
[FONT=Arial]a my nic..... ups.. Ala se kupiła CZARNĄ bluzke :cool1:[/FONT]

[quote name='Wilejkaros']Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;)

[FONT=Arial]aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Jasne, że musi;):loveu:

Nie wiem, w jakim celu to "zaznaczyłam" Ale jakiś cel na pewno był:evil_lol:

Ott co, cała tyszanka:loveu:
Jak tam kiedyś może w końcu przyjadę, to pójdziemy razem na rajd po sklepach:diabloti:;)
[FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Mój Chlorek :loveu:
ten pan Pies zostawił mi dziś piękne glutki na moich czarnych dżinsach :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Alu... mówiłam Ci... to nie są psie gluty :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]czyli kolejny men pozytywnie odbierający rzeczywistość ;)[/FONT]

[FONT=Arial]pójdziemy wespół w zespół ..cuzamen do kupy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]do żadnej KUPY nie ide, albo zresztą... CUZAMEN do QPY!!! [/FONT]

[quote name='paula_z']Cześć Magda :multi:
Fajne fotki Bartoliniego :multi: http://images29.fotosik.pl/78/12c376a9bd83e952.jpg

no i oczywiście Chlorusia :loveu: http://images27.fotosik.pl/78/abc0c62d62375faa.jpg
[FONT=Arial]cudne?? :razz::razz:[/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']aaale śpioch :evil_lol:
http://images27.fotosik.pl/78/abc0c62d62375faa.jpg

Zuzolka też coraz bardziej lubi spać rano :) uczę ją, co by nie wstawała za wcześnie :evil_lol:

buzioooooleeee Madzialeno Klokłorkowa i Klokłorku Madzielanowy tyż :loveu:

[FONT=Arial]i tak trzymaj... przetrzymaj zołze 12 godzin .... niech sie uczy zaciskać .... i nie sikać ;)[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']

[FONT=Arial]:multi:Witanko w NASZYM BLOGASKU :multi:

[/FONT]

[FONT=Arial]......ale mi dzis wesolutko :grins: ;)
Za oknem zimno :angryy: ale humorek można sobie poprawić ;) mam nadzieje ze mi go nikt dziś nie zrąbie ...bo wczoraj bawiłam się super :grins:
[/FONT]

[FONT=Arial]a gdzie byłas?? dobra zabawa ponad wszystko... szczególnie jak sie współpracuje z ADWOKATEM :drinking:[/FONT]

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi:
trzymam więc żeby nikt Ci humorku nie popsuł ;)

Miłego :)
[FONT=Arial]bedzie miły... JUŻ JESTEM :p[/FONT]

[quote name='dealer']Dzien dobryyyyyyyy..........:diabloti:[FONT=Arial]dobry, dobry.... BARDZO DOBRY ;)[/FONT]

[quote name='Anka12']Cześć Madzialeno
Cóżeś Ozzemu uczyniła z ozorkiem????
http://images13.fotosik.pl/80/a82c2d67ec0373e8.jpg
[FONT=Arial]ja??? :razz: ja mu tylko wyślimtałam :oops:[/FONT]

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madziku,
wiem ze Ty nie z tych strachliwych ...ja tylko podnosze na duchu nieupadła istote.....:diabloti:zeby nawet nie pomyslała o upadaniu.....

zagmatwałam troszke???

nie pewnie wszyscy wiedza o co chodzi......

kochane i nas malo slonecznie raczej deszczowo i nie widac trwajacego wciaz kalendarzowego lata.........:-(
[FONT=Arial]ale zagmatwałaś :shake::shake: a u nas SŁONECZKO ... lato... koniec lata., ale ciepełko... mam ino 2 bluzy

musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1:
http://images24.fotosik.pl/79/b6aa19b42486741e.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial] PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']ło matko... jaki wzrok nie mogący się doczekać :crazyeye: :evil_lol:

[FONT=Arial]PRAWDA??? TYLKO ZERKAŁAM CZY COŚ MI ZOSTAWI :cool1:[/FONT]
Madzialenko... czymże karmiłaś Ozzulca? :cool3: chyba nie tym adwokatem, ciooo? :mad: :evil_lol:

P.S. A propos adwokatów... czy kto wie, że jest nowy trunek... ziobrówka :lol:

[FONT=Arial]buuuhahaha... ziobrówka :evil_lol::evil_lol:
karmiłam go.... serniczkiem :pale ON nie chciał... bo Ozzy nie żebra i nie zjada tego co nie dla psów :razz:
[/FONT]

[quote name='malawaszka']witanko poweekendowo - byle do piątku :evil_lol:
[FONT=Arial]a co w piątek???
aaaa piątek przed sobotą.. a potem łikend :multi::multi::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]a my nic..... ups.. Ala se kupiła CZARNĄ bluzke :cool1:
no kupiłam ....i ładnie mi pasi :eviltong:
[/FONT][FONT=Arial]
aaaa.... ten przystojniak to Twój mąż... :mdleje: widziałam go :roll::roll::loveu::eviltong:
a dlaczego JA nie :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial]:bigok:CHOOOOO...:ylsuper: pójdziemy z plecakami i bedziemy sie bić z ochroną :diabloti:
ide z wami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]Alu... mówiłam Ci... to nie są psie gluty :diabloti:
:oops::oops::oops:kurde ....to czyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]do żadnej KUPY nie ide, albo zresztą... CUZAMEN do QPY!!!

[/FONT] [FONT=Arial]nooo CUZAMEN DO QPY[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[FONT=Arial]a gdzie byłas?? dobra zabawa ponad wszystko... szczególnie jak sie
:hmmmm: nie wiem czy mogę ci powiedzieć ...ale byłam w Zdrojowym mieście :eviltong:
współpracuje z ADWOKATEM :drinking:
tak tak .....u mnie w kancelarii:eviltong: też jeszcze czeka adwokat do współpracy ;)
[/FONT]
[FONT=Arial]ja??? :razz: ja mu tylko wyślimtałam :oops:
:hmmmm: tylko CO!!!!
[/FONT]

[FONT=Arial]ale zagmatwałaś :shake::shake: a u nas SŁONECZKO ... lato... koniec lata., ale ciepełko... mam ino 2 bluzy
bo to telepanie przelazło na mnie :angryy:

musiałam zrobić ABORCJE emotkom... cholera.... a tak wogóle to JA JESTEM ZA ABORCJĄ... szczególnie jak patrze na to zdjęcie co dilerowa wstawiła.... :cool1:
[/FONT]

[FONT=Arial] PIĘKNY I BESTIA :placz::placz:[/FONT]

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:Ozzy nie jest BESTIĄ

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:[FONT=Arial]jestem w domeczku ......nie w QPIE :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

w qpie cieplej i razniej.....jak mawiaja muchi:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]:oops::oops::oops:kurde ....to czyje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Arial]psie... ale czy gluty :roll: trza zanieść do analizy :eviltong:[/FONT]

[quote name='dealer']witam wszystkich w qpie:diabloti:
[FONT=Arial]cześć owisiczku :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:placz::placz::placz:Ozzy nie jest BESTIĄ

no przeca mówie PIĘNY Ozzy i JA :roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków
[/FONT]

[FONT=Arial]buuuhahaha... tak... chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków...
wczoraj mama w sklepie poinformowała synków... trojaczki... czy jak to było Alu... tyś to słyszała :evil_lol:
[/FONT]
[quote name='dealer']czy owi siczek to sik owcy?:hmmmm: bo nie wiem czy sie obrazic.....:cool1:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT]

aaaaaaaaaaa---no dobra , znaj moja dobroc coro wiesz kogo:diabloti:..nie obrazam sie bo mi sie zmarchy poglebia:cool1:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]prawie :grins:[/FONT]
[FONT=Arial]potem jeszcze 4 godzinki pracy w sobote i 44 godzily LUZU :multi::multi:[/FONT]

powiem tak : ha ha ha :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork'] Napisał basia2202
ło matko... jaki wzrok nie mogący się doczekać :crazyeye: :evil_lol:

[FONT=Arial]PRAWDA??? TYLKO ZERKAŁAM CZY COŚ MI ZOSTAWI :cool1:[/FONT]

ja nie o Tobie, babo... :cool3: ino o piesie :cool3: :evil_lol: :diabloti:
na pewno to wiedziałaś... i mnie w jajco robisz :eviltong: :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahaha... ziobrówka :evil_lol::evil_lol:
karmiłam go.... serniczkiem :pale ON nie chciał... bo Ozzy nie żebra i nie zjada tego co nie dla psów :razz:
[/FONT]
aaa... no mądry pieso, mąąądruuchnyyyy :p :loveu:Zuzkowa to ciągle by stała przy stole... jak ją wyganiam, to chociaż podczołgać się musi koło stołu :evil_lol:

a wyjaśniając.... ziobrówka to..... słaby adwokat na kaczych jajach :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć owisiczku :loveu:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='malawaszka']w piątek już jest weekend :multi:[FONT=Arial]:hmmmm: a co to jest weekend :eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuuhahaha... tak... chłopczyki nie mogą mieć niebieskich włosków...
wczoraj mama w sklepie poinformowała synków... trojaczki... czy jak to było Alu... tyś to słyszała :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:O MAMO ZOBACZ ZOBACZ.......NO......CHŁOPCZYK MA NIEBIESKIE WŁOSKI ................CHŁOPCZYKI NIE MOGĄ MIEĆ NIEBIESKICH WŁOSKÓW ,A WŁOSY NIE MOGĄ BYĆ NIEBIESKIE :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
najgorsze było to że myślałam ze to są bliźniaki ......i ze 1 odbija sie w lustrze a tam był jeszcze trzeci bliźniak :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wypadłam jak z procy ze sklepiku wypycchana przez obecną tam ze mła Madzialene :p
[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OWSICZKU!!!!! :eviltong: z Qpy [/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu:tasiumek maluci :loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']aaaaaaaaaaa---no dobra , znaj moja dobroc coro wiesz kogo:diabloti:..nie obrazam sie bo mi sie zmarchy poglebia:cool1:

powiem tak : ha ha ha :eviltong:

[FONT=Arial]o dzięx Ci dobra kobieto :modla::modla:[/FONT]

:ylsuper::ylsuper::Cool!::Cool!:

[quote name='basia2202']ja nie o Tobie, babo... :cool3: ino o piesie :cool3: :evil_lol: :diabloti:
na pewno to wiedziałaś... i mnie w jajco robisz :eviltong: :evil_lol:

[FONT=Arial]ZUPEŁNIE NIE MIAŁAM POJĘCIA :roll:[/FONT]

aaa... no mądry pieso, mąąądruuchnyyyy :p :loveu:Zuzkowa to ciągle by stała przy stole... jak ją wyganiam, to chociaż podczołgać się musi koło stołu :evil_lol:

a wyjaśniając.... ziobrówka to..... słaby adwokat na kaczych jajach :diabloti:

[FONT=Arial]widzisz.. A Ozzy to taki SUPER.... :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]:hmmmm: a co to jest weekend :eviltong:
[/FONT]
[FONT=Arial]to co u ciebie trwa 10 miesięcy Alu... a inni nie mają tego wcale... czyli coś niesprawiedliwego :shake:[/FONT]

Posted

clockwork;6800146[B napisał(a):
][FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]to co u ciebie trwa 10 miesięcy Alu... a inni nie mają tego wcale... czyli coś niesprawiedliwego :shake:[/FONT]
[FONT=Arial]moja Koffana ...to jak to COS jest fajne i trwa u mnie az 10 miesięcy to to napewno jest SPRAWIEDLIWE ;)[/FONT]