Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no ja nie wiem.... uzależniona czy co?? :cool3::cool3: nawet w szkole na dogo zaglądac :shake::shake::shake:[/FONT]

Ja uzależniiona? Madziu jak ty tak możesz mówić?:placz:

:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']pan pies troche za duzy:diabloti:

[FONT=Arial]no masz.... a miał byc miniaturka :diabloti::diabloti::diabloti:

spuściłam z niego powietrze... już jest mniejszy :eviltong::eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']bystry chłopak :)
[FONT=Arial]
ja jeszcze nie wiem czy on wie że chce być policjantem... ale... prędzej czy później sie dowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
ja jeszcze nie wiem czy on wie że chce być policjantem... ale... prędzej czy później sie dowie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

:evil_lol::evil_lol: przyjdzie czas to się dowie :)
i będzie mundurowcem, który łamie kobiece serca ;) :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:hmmmm: z niebios powiadasz .......coś w tym musi być ;)

:multi::multi::multi:a za 14 gadzinek będę piła kawusię z Moją Osobistą Madzialeną :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Jasne, że musi;):loveu:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no zimno... brrrryyy.... [/FONT]

[FONT=Arial]hej... jestem jusz.. ale Ty nie wiesz bo siedzisz we awtobusiku do mła :multi:[/FONT]

[FONT=Arial]BEEEEEEEEEEEEEE!!!! cicho... bo jak mnie nie ma to nie ma kto rozkrecać dogo :diabloti::eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]BARDZO DOBRZE!!!! :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]śniadanko tradycyjnie- koło 15tej ;)

DOBEREK!!! jestem na momencik, bo jade odebrać Alicje R.... i spadamy na szmaty :roll:
[/FONT]
Nie wiem, w jakim celu to "zaznaczyłam" Ale jakiś cel na pewno był:evil_lol:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ależ Aguś .... ja sie aż tak nie przejmuje... jestem przyzwyczajona bo odkąd pamiętam to mnie dyskryminują... Po prostu zaczynam z tym walczyć i stawiać na swoim :p może ich nie przekonam że jestem NORMALNA, ale nie dam sobą pomiatać ;) O! i BEDE chodzić z plecakiem... bo nie wyobrażam sie z torebką :cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]cześć tańcząca na stołach :hand:[/FONT]
Ott co, cała tyszanka:loveu::loveu::loveu:
Jak tam kiedyś może w końcu przyjadę, to pójdziemy razem na rajd po sklepach:diabloti::diabloti::diabloti:;)

Posted

[quote name='Wilejkaros']Mam Was pozdrowić od mojego TZa! On jest właśnie najprzystojniejszym stołecznym policemanem... ;)[FONT=Arial]czyli kolejny men pozytywnie odbierający rzeczywistość ;)[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Jasne, że musi;):loveu:
[FONT=Arial]nie ma innej opcji ;)[/FONT]

Nie wiem, w jakim celu to "zaznaczyłam" Ale jakiś cel na pewno był:evil_lol:
[FONT=Arial]pewno chciałas napisać ze napilabyś się chętnie tej kaffy z nami :grins:[/FONT]

Ott co, cała tyszanka:loveu::loveu::loveu:
Jak tam kiedyś może w końcu przyjadę, to pójdziemy razem na rajd po sklepach:diabloti::diabloti::diabloti:;)[FONT=Arial]pójdziemy wespół w zespół ..cuzamen do kupy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:Witanko w NASZYM BLOGASKU :multi::multi::multi:

[/FONT]

[FONT=Arial]......ale mi dzis wesolutko :grins: ;)
Za oknem zimno :angryy::angryy::angryy: ale humorek można sobie poprawić ;) mam nadzieje ze mi go nikt dziś nie zrąbie ...bo wczoraj bawiłam się super :grins:
[/FONT]