agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]właśnie dostałam od Madzi SMSa ....ale o czym był nie napiszę:shake: , Ona wam jutro wszystko opisze :cool1:[/FONT] Alu ty nic nie mów boś wtajemniczona:p [quote name='evaxon']super super... :diabloti::evil_lol: Właśnie byłam z Klockową w BIEDRONCE:roll: Zgadnijcie kto do nas podszedł i czego chciał:diabloti::motz: Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] Zgadnijcie kto do nas podszedł i czego chciał:diabloti::motz: Plecak? PLECAK!!:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] Właśnie byłam z Klockową w BIEDRONCE:roll: Zgadnijcie kto do nas podszedł i czego chciał:diabloti::motz: :grin: :grin: :grin: a zostaw w pizdu ta Klockowa:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1']Alu ty nic nie mów boś wtajemniczona:p [FONT=Arial]:diabloti:nic nie powiem ...bo słów takich jak się cisną na usta na dogo nie wypada :angryy:[/FONT] Właśnie byłam z Klockową w BIEDRONCE:roll: Zgadnijcie kto do nas podszedł i czego chciał:diabloti::motz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Kiłi']Plecak? PLECAK!!:evil_lol: Buhahaha:evil_lol: Czy to takie oczywiste:hmmmm: Postawiłyśmy się panu okoniem:mad: i pan był w ciężkim szoku:crazyeye: Madzia nie wytrzymała:angryy: i powiedziała mu bardzo "grzecznie i uprzejmie";) że już to tyle razy przerabiała że ma już tego dość :krach: i jak chce to niech ją wyrzuci albo wezwie policję:olympic: a ona i tak będzie chodzić z plecakiem:loveu: Uwielbiam te jej texty:loveu::loveu::loveu: Później czułyśmy oddech na plecach:wallbash: Po wyjściu Klockowa stwierdziła że jutro przyjdzie z Pawciem :diabloti:z dwoma plecakami:roll: i będą sobie godzinkę kursować po sklepie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nadmienię że moja torba jest wielkości walizki podróżnej i mi nic nie powiedział co też mu wypomniałam:diabloti: Pewnie następnym razem też będę musiała zostawić:mdleje: Quote
Gonitwa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ach Klockowa wspaniała jesteś- jakbym siebie widziała.... Mnie też z plecakiem wpuszczać nie chcą, komentarze za włosy, kolczyki i moje : "ortopedyczne buty robocze :loveu:" lecą oczywiście... A najbardziej wkurzające są wszelkiego rodzaju imprezy plenerowe- plecaki mendy przeszukują- ale tylko takim podobnym do mnie...:angryy: Ciekawe dlaczego?:diabloti: A tak swoją drogą- czemu Wasze studyjo jest tak daleko? Wpadłabym się zakolczykować...:cool3: A tak to lipa:shake: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1']Buhahaha:evil_lol: Czy to takie oczywiste:hmmmm: Postawiłyśmy się panu okoniem:mad: i pan był w ciężkim szoku:crazyeye: Madzia nie wytrzymała:angryy: i powiedziała mu bardzo "grzecznie i uprzejmie";) że już to tyle razy przerabiała że ma już tego dość :krach: i jak chce to niech ją wyrzuci albo wezwie policję:olympic: a ona i tak będzie chodzić z plecakiem:loveu: Uwielbiam te jej texty:loveu::loveu::loveu: Później czułyśmy oddech na plecach:wallbash: Po wyjściu Klockowa stwierdziła że jutro przyjdzie z Pawciem :diabloti:z dwoma plecakami:roll: i będą sobie godzinkę kursować po sklepie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nadmienię że moja torba jest wielkości walizki podróżnej i mi nic nie powiedział co też mu wypomniałam:diabloti: Pewnie następnym razem też będę musiała zostawić:mdleje: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ....następnym razem jak będę w Jebiu ....mam nadzieję ,że wybierzemy się w trójkę na zakupy :multi::multi::multi: tylko może zabiorę zajebiście czerwony plecaczek ...on jest widoczny i większy ...nie ma bata ...nie podejdą :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 HURA! HURA!! I u Madzialenki jestem:multi::multi::multi::multi: Cześc Madziu! Agnes haha to miałyście udane zakupy:diabloti: Oh jak ja kocham całą obsługe sklepu, a szczególnie ochroniarzy w Kauflandzie:evil_lol: :roll: normalnie żal.pl:roll: i jeszcze jedno... :sweetCyb:JESTEM U MADZIALENKI!! HURA!!:sweetCyb: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='emdziolek']HURA! HURA!! I u Madzialenki jestem:multi::multi::multi::multi: Cześc Madziu! Agnes haha to miałyście udane zakupy:diabloti: Oh jak ja kocham całą obsługe sklepu, a szczególnie ochroniarzy w Kauflandzie:evil_lol: :roll: normalnie żal.pl:roll: i jeszcze jedno... :sweetCyb:JESTEM U MADZIALENKI!! HURA!!:sweetCyb::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]ja Cię powitam w imieniu Mojej Madzieleny :grins:[/FONT] Quote
emdziolek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :happy1: :peace:Spoko spoko:peace: :happy1: Quote
Paula Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]i niech cię szlag nie trafia bo nadal tak jest w tym zacofanym kraju ...zresztą przeżyłam to kiedyś osobiście :diabloti:....a powtórkę miałam będąc z TOBĄ na zakupach :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Magdzia, wiem, ze łatwo mówić, ale nie przejmuj się :glaszcze: :loveu: To Polska właśnie, rydzykowa ksenofobia :angryy: Ale co się dziwić, skoro nie tylko moherki, ale sporo młodych ludzi podziela poglądy giertycha i kaczek :shake: http://images27.fotosik.pl/76/39a22a326eee5ac7.jpg Fajny kolorek :razz: Jutro też poka, jak wyszło :cool3: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]400!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]dziewczynki!!! jedzcie i pijcie!!! bawcie sie dobrze ja lece!!!! [/FONT] :eating::knajpa::drink1::popcorn::beerchug::sabber: U mnie już 402, ale co tam, się napiję :drink1: :beerchug: :drinking: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='paula_z']Magdzia, wiem, ze łatwo mówić, ale nie przejmuj się :glaszcze: :loveu: To Polska właśnie, rydzykowa ksenofobia :angryy: Ale co się dziwić, skoro nie tylko moherki, ale sporo młodych ludzi podziela poglądy giertycha i kaczek :shake: [FONT=Arial]:diabloti:tak a często wydaje się im że są tacy ....trendy :angryy:[/FONT] http://images27.fotosik.pl/76/39a22a326eee5ac7.jpg Fajny kolorek :razz: Jutro też poka, jak wyszło :cool3: [FONT=Arial];)też mnie ciekawość zjada :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] U mnie już 402, ale co tam, się napiję :drink1: :beerchug: :drinking:[FONT=Arial]no to na zdrówko ...... :knajpa: BRanoc Wszystkim :loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [FONT=Arial] DOBEREK W Naszym Blogasku [/FONT] [FONT=Arial]Wróciwszy z zakupów ....widziałam słoneczko ...1 raz od 3 dni....:cool1:[/FONT] Quote
Gonitwa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Widziałam słonko przedwczoraj, wczoraj to nie pamiętam a dziś słonka brak..:diabloti: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]jestem....[/FONT] [FONT=Arial]wczoraj sie zagotowałam do tego stopnia że wchodząc do wanny napuściłam sobie zimnej wody, a po wejściu zrobił sie wrzątek:cool1: postanowiłam że KONIEC bycia miłą i grzeczną klientką... wszędzie, ale to wszędzie gdzie zwrócą TYLKO MI uwagę, będę rozmawiać z ochroniarzami tak samo chamsko jak oni ze mną.... koniec dawania robienia z siebie złodzieja, degenerata, narkomana, kogoś gorszego... tylko dlatego że nie należe do subkultury panienek z tipsikami w drogich ładnych ciuszkach :angryy::angryy::angryy: każde "NIE MOŻE PANI WEJŚĆ Z PLECAKIEM" zakończy sie awanturą... i słowami "PROSZE MNIE WYRZUCIĆ, ALBO WEZWAĆ POLICJE" :cool1: O! dziś sie z tego śmieję, ale wczoraj.... wczoraj myślałam że mnie rozsadzi... :angryy::angryy::angryy: gdyby wpadł mi w ręce ktoś kogo nienawidze... doszłoby do rękoczynów :cool1::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]Paula... uważam że sympatie polityczne nie mają tu nic do rzeczy... ja to przechodze od roku mniej więcej 90-go i przy żadnej z rządzących opcji politycznych nie zmieniło sie podejście ludzi - pieprzonych "LEPSZYCH..NORMALNYCH" do ludzi wyróżniających sie w społeczeństwie.... nawet gdyby prezydentem został Owsiak- luz facet.... ci którzy są palantami tera pozostaną nimi :diabloti: a pozatym WITAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jestem....[/FONT] [FONT=Arial]wczoraj sie zagotowałam do tego stopnia że wchodząc do wanny napuściłam sobie zimnej wody, a po wejściu zrobił sie wrzątek:cool1: postanowiłam że KONIEC bycia miłą i grzeczną klientką... wszędzie, ale to wszędzie gdzie zwrócą TYLKO MI uwagę, będę rozmawiać z ochroniarzami tak samo chamsko jak oni ze mną.... koniec dawania robienia z siebie złodzieja, degenerata, narkomana, kogoś gorszego... tylko dlatego że nie należe do subkultury panienek z tipsikami w drogich ładnych ciuszkach :angryy::angryy::angryy: każde "NIE MOŻE PANI WEJŚĆ Z PLECAKIEM" zakończy sie awanturą... i słowami "PROSZE MNIE WYRZUCIĆ, ALBO WEZWAĆ POLICJE" :cool1: O! ale kochana mamy atut w garści ...chcąc cokolwiek zabrać do depozytu to tak jak na mendowni muszą spisać protokół :diabloti:w 2 egzemplarzach a rzeczy zabezpieczyć w zamkniętym pomieszczeniu :roll:więc tu jest hak ...te jełopy chyba nawet dobrze pisać nie potrafią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziś sie z tego śmieję, ale wczoraj.... wczoraj myślałam że mnie rozsadzi... :angryy::angryy::angryy: gdyby wpadł mi w ręce ktoś kogo nienawidze... doszłoby do rękoczynów :cool1::angryy:[/FONT] [FONT=Arial]Paula... uważam że sympatie polityczne nie mają tu nic do rzeczy... ja to przechodze od roku mniej więcej 90-go i przy żadnej z rządzących opcji politycznych nie zmieniło sie podejście ludzi - pieprzonych "LEPSZYCH..NORMALNYCH" do ludzi wyróżniających sie w społeczeństwie.... nawet gdyby prezydentem został Owsiak- luz facet.... ci którzy są palantami tera pozostaną nimi :diabloti: Madziu ....niestety NIC nie zmieniło się od lat 80tych i wiesz o czym mówie, wspominaliśmy wczoraj z Cezarym Takie wydarzenia...i podobne reakcje już odczuwa na sobie Qba , te same komenty:diabloti: , te same slogany:diabloti:które dotykały nas......to przede wszystkim POLAK potrafi zmieszać z błotem , napluć w twarz.... a pozatym WITAM WAS WSZYSTKICH!!!!!!!! :multi::multi::multi:[/FONT][FONT=Arial]witam i cieszkam żeś radosna ;):multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]efa... nie chodzi o plecaczek... ale o dyskryminacje... tam byli ludzie z plecakami ze stelażem :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]buuuhahhahaha... witaj w klubie :multi: prywatni ochroniarze w sklepach :loveu: znam to... nie opuszczają mnie na krok... taka perwercha... ja ide a on za mną, ja coś oglądam a on sie czai zza regału :loveu: i udaje że go nie widać :cool1: boszzzzzzzzzzzzzz... gdzie my żyjemy... temat kolczyków i tatuaży już niejednokrotnie przerabiałam... te komentarze... ale nic nie przebije babci co widząc mnie i moje dziary stanęła przedemną i sie przeżegnała :loveu: [/FONT] Tutaj się oplułam ze śmiechu... jAMENt... :diabloti::loveu: [quote name='agnes1'][FONT=Arial]to tera wam opowiem moje przeżycia wczorajsze bo zapomniałam wcześniej :oops: eh ten niemiec :placz::placz::placz: a więc.... nie zaczyna sie zdania od A WIĘC :diabloti: no więc.... pojechałam wczoraj do sąsiednich Żor na zakupki- przedremontowe: farby, kleje rozpychole .... :cool1: a więc... wchodze do LIROY MERLIN (lerła merlę- po naszemu:eviltong:) i już na samym wejściu PAN OCHRONIARZ mówi do mnie: [/FONT] [FONT=Arial]"PROSZE ZOSTAWIĆ PLECAK"[/FONT] [FONT=Arial]dlaczego??[/FONT] [FONT=Arial]bo takie są przepisy...[/FONT] [FONT=Arial]ale tylko JA mam zostawić bo TAK wyglądam??[/FONT] [FONT=Arial]nie, wszyscy[/FONT] [FONT=Arial]ale widze ludzi z torebkami, a gwarantuje panu że ta pani szybciej machnie coś do torebki niż ja do plecaka...[/FONT][FONT=Arial]dziad upiera sie przy swoim, ja przy swoim, ostra wymiana słów- no dobra... kłótnia :angryy: w końcu daje mu plecak, a on go chowa- żądam potwierdzenie, a on mi że bedzie pilnował, nie mam sie martwić... więc ja mu- że TY NIE UFASZ MI A JA NIE UFAM TOBIE :diabloti: a tam są dokumenty, kasa i aparat :roll: koleś zafoliowuje mi plecak i ide... oczywiście nie omieszkałam zwrócić sie z tym do kierownika... bo na 666 milionów ludzi TYLKO ja miałam zafoliowany... dodam że siora była ze mną i wlazła z torebką do której wsadziłaby kosiarke :cool1: alem sie zeźliła :angryy: dalej idziemy do CASTORAMY.... a tam ... powtórka z rozrywki "PROSZE ZOSTAWIĆ PLECAK" :loveu: więc podchodze do niego i mówie że właśnie przerabiałam ten temat w lerła merlę ... i nie mam zamiaru ani zostawiać plecaka ani kraść... bo stać mnie na zakupy... i że czuje sie dyskryminowana z uwagi na wygląd...i wchodze z plecakiem jak WSZYSCY TU :cool1: ten PAN był uprzejmiejszy... uśmiechnął sie:p i powiedział... OKEJ NIECH PANI IDZIE, ale takie są przepisy :cool1: chyba mnie ślag jasny trafi jak jeszcze raz mi ktoś powie że TO NIE TE CZASY....PRZESADZASZ- DZIŚ JUŻ NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA WYGLĄD :angryy: [/FONT] Już kiedyś napisałam, co myślę na temat takich płytkich bezmózgowych sku*********... więc nie będę się powtarzać... powiem tyle, każdy sądzi według siebie... Nie trawię takich ludzi i nigdy nie zacznę ...:angryy: A teraz chciałąm powiedzieć Dzień Dobry:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witam i cieszkam żeś radosna ;):multi::multi::multi:[/FONT] [FONT=Arial]eeee.. tam... radosna.... NORMALNA :cool1:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Tutaj się oplułam ze śmiechu... jAMENt... :diabloti::loveu: A teraz chciałąm powiedzieć Dzień Dobry:loveu::loveu: [FONT=Arial]dzień dobry... oplułaś mnie :diabloti:[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeee.. tam... radosna.... NORMALNA :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]dzień dobry... oplułaś mnie :diabloti:[/FONT] Ale ze mnie świnia:shake::shake: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]eeee.. tam... radosna.... NORMALNA :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:roll:....a no ....NORMALNA ....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [FONT=Arial]13:00 :placz::placz::placz::placz: ale trauma :diabloti::diabloti::diabloti: odpoczne se od was troche.... jakież mnie szczęście spotkało :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]13:00 :placz::placz::placz::placz: ale trauma :diabloti::diabloti::diabloti: odpoczne se od was troche.... jakież mnie szczęście spotkało :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: no i masz wybiła godzina ,,ZERO''....co ja tu bez CIA zrobię sama przez te 44 gadziny :diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Alu to lepsze niż 666 godzin :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='malawaszka']Alu to lepsze niż 666 godzin :evil_lol::diabloti:[FONT=Arial]666 też się szykuje i to juz całkiem niedługo :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :evil_lol: czesc rozpalona dziewczyno z plecakiem:evil_lol: Quote
Recommended Posts