Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PIKA']buhaha Legwan wycieczkowicz :evil_lol:

Tu wyglada jakby sie skradal :evil_lol: i ten uśmieszek szelmowski :evil_lol:

no, no... udawał że go tam nie ma :roll:"to nie ja" :siara:

Posted

[quote name='Rinuś']przecirz Clockwork to pies...czy ja cos pokielbasilam??:-o

ta... Clockwork to pies :lol:...ale czy te ręce nie mogą być psie?? nie słyszałaś o tatuażach u psów?? :eviltong:, no dobra... to ręce mojego TZa- Pawcia... ehhh.. my kryminaliści :oops:

[quote name='BeaC']

witaj... ponownie....
a to zdjęcie??? jakbym Luchę widziała... tylko że ona tak moją córke... memla... bo nikt inny sie nie daje...... kłopot w tym że sucz wazy tyle co Zuzia i trzeba potem ściągać psicho z mojej córci, bo by udusiła ją....
.im więcej sie śmieje tym bardziej ją liże...... pozdrowiona.... a jaszczura to masz fajnego
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

hehe... dobry lizior nie jest zły !! i myć sie nie trza!! :evil_lol:

[quote name='Pianka']

sędzia interweniuje...:-x

Troche zboczony sędzia:evil_lol: Gdzie on te łapy pcha:-o :mad:

:crazyeye: F-U-C-K-T-Y-C-Z-N-I-E-!!!

[quote name='ewatr']dzieki Ciotka :calus: to ide sie przygotowywać :evil_lol:
sprawę legwanka trzeba przemyśleć... zresztą jak każdego zwierza... ale polecam!!

Posted

[quote name='Vogue']Zostawiliscie biedaka samego to choc do miska chcial sie przytulic:lol:
Jak Legwan ma na imie////

Legwanek nazywa się... ORANGE :eviltong:, tak tak.... jestem daltonistka i znajomi nam wmówili że on jest pomarańczowy :crazyeye:, a tak poważnie... to od tytułu kultowego dla Pawcia filmu "Clockwork Orange" ;)
[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale pomysłowy ten wasz żabol;)
Kuby kumpel ma legwana ale ten ma inne hobby .....uwielbia iedzieć / chyba zwisać / na firankach;)

tjaaa... zwisanie na firankach i wspinanie się wszędzie gdzie wysoko to ulubione zajęcie legusiów- nasz też by lubiał wisieć, ale się zabezpieczyliśmy i powiesiliśmy sobie firanki takie ło...

Posted

[quote name='clockwork']Legwanek nazywa się... ORANGE :eviltong:, tak tak.... jestem daltonistka i znajomi nam wmówili że on jest pomarańczowy :crazyeye:, a tak poważnie... to od tytułu kultowego dla Pawcia filmu "Clockwork Orange" ;)

tjaaa... zwisanie na firankach i wspinanie się wszędzie gdzie wysoko to ulubione zajęcie legusiów- nasz też by lubiał wisieć, ale się zabezpieczyliśmy i powiesiliśmy sobie firanki takie ło...

;)lepiej sie przyznaj że Orange zjeżdżał po firanie i tak ją załatwił:p

Posted

[quote name='tygra']legwan jest odlotowy

fajny, fajny :loveu:
[quote name='kingilka']Fajne psiaczki i zwierzaczki!
Wpadnijcie do galeryjki Maksa!

na pewno... jak tylko znajde troszke czasu... a tak w ogóle- witomy dogomanke-jastrzębianke :cool3:

[quote name='Samturia']Clokworkowa, ja już sie do ciebie chyba miesiąc po ten kalendarz wybieram :lol:

samturia... bazarek i kalendarze to juz legenda... zwlekałaś 2 miesiące :crazyeye:- koniec!! nie ma!!! ale liczą się dobre chęci
:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
;)lepiej sie przyznaj że Orange zjeżdżał po firanie i tak ją załatwił:p

hihihi... to pytanie każdego kto do nas wchodzi... co nam sie stało w firanke!!?? :crazyeye: to legwan?? tjaaa... tak właśnie by wygladała gdybyśmy mieli normalną...:evil_lol:

Posted

[quote name='Samturia']to nie jaa tylko mamusiaaa...:P mieliśmy ostatnio dużo wydatków ;)

ehhh ta kasa... wydatki... ale kalendarzyk był po onli 3 zeta!!
dobra.. sprzedam Ci, a pieniążki przekażę na innego psiura, bo wołomińska mafia już 16 łapkami w nowych domeckach,, a kolejne 12 łapek prawie...

Posted

[quote name='clockwork']hihihi... to pytanie każdego kto do nas wchodzi... co nam sie stało w firanke!!?? :crazyeye: to legwan?? tjaaa... tak właśnie by wygladała gdybyśmy mieli normalną...:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam rolety albo takie krótkie cóś ....dlugie mi sie metłały po nosie:cool3:
A żabolowi zróbcie drabinki na ścianach;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja mam rolety albo takie krótkie cóś ....dlugie mi sie metłały po nosie:cool3:
A żabolowi zróbcie drabinki na ścianach;)

:crazyeye::crazyeye: zwariowałaś?? nie bedzie jakiś żabol łaził nam po naszym terrarium!! on ma swoje!! drabinki na ścianach... myślałby kto... może jeszcze basen na środku pokoju?? i solarium :diabloti: (tjaaa... nie głupi pomysł... wynajmiemy 3 pokojowe mieszkanie i jeden damy zwierzom :knuje:)

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: zwariowałaś?? nie bedzie jakiś żabol łaził nam po naszym terrarium!! on ma swoje!! drabinki na ścianach... myślałby kto... może jeszcze basen na środku pokoju?? i solarium :diabloti: (tjaaa... nie głupi pomysł... wynajmiemy 3 pokojowe mieszkanie i jeden damy zwierzom :knuje:)

:multi:no widzisz jak dobrze z samego rana pomyśleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: