Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']a u mnie 799:eviltong: :cunao: :drinking::cunao::drinking: :cunao: :drink1::drink1::drink1: :beerchug: [FONT=Arial];)naum sie liczyć po naszemu ...u NAS 400 :knajpa::knajpa::knajpa: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 evaxon napisał(a):a u mnie 799:eviltong: :cunao: :drinking::cunao::drinking: :cunao: :drink1::drink1::drink1: :beerchug: u mnie też...czemu?? :) no ale skoro wszyscy piją to nie będę gorsza :drink1::knajpa::beerchug::popcorn::chlup::laola: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)naum sie liczyć po naszemu ...u NAS 400 :knajpa::knajpa::knajpa: [/FONT] :diabloti: nie ...przynajmniej wiecej okazji do picia bedzie:evil_lol: [quote name='jonQuilla']u mnie też...czemu?? :) bo mamy po 10 postow na stronie a one nie :) Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 evaxon napisał(a)::diabloti: nie ...przynajmniej wiecej okazji do picia bedzie:evil_lol: wlasnie o tym pisze... bo u mnie teraz jest 800:evil_lol: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jedzą, piją, lulki palą:shake::shake: Jestem w swoim żywiole:diabloti: Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]dotarłam popsa.... u mojej sis 800 :multi: znów sie napije... choć nie wiem czy powinnam... bo spod sklepu ruszyłam na ... RęCZNYM :cool1: a niby wypiłam tylko troche :roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]no ......za 400 i kolejne [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ejjj ja nie widze zadnego jedzenia:razz: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]dotarłam popsa.... u mojej sis 800 :multi: znów sie napije... choć nie wiem czy powinnam... bo spod sklepu ruszyłam na ... RęCZNYM :cool1: a niby wypiłam tylko troche :roll:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]...nie zepsuj NASZEJ Rządowej :cool1: [/FONT] Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]to tera wam opowiem moje przeżycia wczorajsze bo zapomniałam wcześniej :oops: eh ten niemiec :placz::placz::placz: a więc.... nie zaczyna sie zdania od A WIĘC :diabloti: no więc.... pojechałam wczoraj do sąsiednich Żor na zakupki- przedremontowe: farby, kleje rozpychole .... :cool1: a więc... wchodze do LIROY MERLIN (lerła merlę- po naszemu:eviltong:) i już na samym wejściu PAN OCHRONIARZ mówi do mnie: [/FONT] [FONT=Arial]"PROSZE ZOSTAWIĆ PLECAK"[/FONT] [FONT=Arial]dlaczego??[/FONT] [FONT=Arial]bo takie są przepisy...[/FONT] [FONT=Arial]ale tylko JA mam zostawić bo TAK wyglądam??[/FONT] [FONT=Arial]nie, wszyscy[/FONT] [FONT=Arial]ale widze ludzi z torebkami, a gwarantuje panu że ta pani szybciej machnie coś do torebki niż ja do plecaka...[/FONT][FONT=Arial]dziad upiera sie przy swoim, ja przy swoim, ostra wymiana słów- no dobra... kłótnia :angryy: w końcu daje mu plecak, a on go chowa- żądam potwierdzenie, a on mi że bedzie pilnował, nie mam sie martwić... więc ja mu- że TY NIE UFASZ MI A JA NIE UFAM TOBIE :diabloti: a tam są dokumenty, kasa i aparat :roll: koleś zafoliowuje mi plecak i ide... oczywiście nie omieszkałam zwrócić sie z tym do kierownika... bo na 666 milionów ludzi TYLKO ja miałam zafoliowany... dodam że siora była ze mną i wlazła z torebką do której wsadziłaby kosiarke :cool1: alem sie zeźliła :angryy::angryy::angryy: dalej idziemy do CASTORAMY.... a tam ... powtórka z rozrywki "PROSZE ZOSTAWIĆ PLECAK" :loveu::loveu::loveu: więc podchodze do niego i mówie że właśnie przerabiałam ten temat w lerła merlę ... i nie mam zamiaru ani zostawiać plecaka ani kraść... bo stać mnie na zakupy... i że czuje sie dyskryminowana z uwagi na wygląd...i wchodze z plecakiem jak WSZYSCY TU :cool1: ten PAN był uprzejmiejszy... uśmiechnął sie:p i powiedział... OKEJ NIECH PANI IDZIE, ale takie są przepisy :cool1::cool1::cool1: chyba mnie ślag jasny trafi jak jeszcze raz mi ktoś powie że TO NIE TE CZASY....PRZESADZASZ- DZIŚ JUŻ NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA WYGLĄD :angryy::angryy::angryy: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial] chyba mnie ślag jasny trafi jak jeszcze raz mi ktoś powie że TO NIE TE CZASY....PRZESADZASZ- DZIŚ JUŻ NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA WYGLĄD :angryy::angryy::angryy: [/FONT][FONT=Arial]i niech cię szlag nie trafia bo nadal tak jest w tym zacofanym kraju ...zresztą przeżyłam to kiedyś osobiście :diabloti:....a powtórkę miałam będąc z TOBĄ na zakupach :diabloti::diabloti::diabloti: napisalam se 8000 post w NASZYM BLOGASKU :multi::loveu::multi::loveu::multi: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] [FONT=Arial]SMAKÓWA [/FONT]:p [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mniammmmmmm [/FONT] [FONT=Arial] 8000 post na poprzedniej stronie jest MÓJ :multi::multi::multi:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] [FONT=Arial]SMAKÓWA [/FONT]:p :sabber::sabber::sabber::sabber: co do plecakow itd.. to i tak maja bramki :cool1: wqrwia mnie cos takiego ...:cool1: naszczescie nie lubie plecakow:cool1: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial] chyba mnie ślag jasny trafi jak jeszcze raz mi ktoś powie że TO NIE TE CZASY....PRZESADZASZ- DZIŚ JUŻ NIKT NIE ZWRACA UWAGI NA WYGLĄD :angryy::angryy::angryy: [/FONT] ehe, mi też...uwielbiam jak za mną spacerują ochroniarze po sklepach, albo w sklepach z biżuterią nagle ekspedientka przypomina sobie że musi pierścionki poukładać z drugiej strony półeczki na której leżą rzeczy, które mnie interesują :angryy: no i o włosy się czepiają...do kiedy byłam blondynką z balejażem to nikt nie zwracał uwagi na to że mam kolczyki, a obecne włosy sprawiają że ludzie od razu dostrzegają kolczyki i np. panie rozmawiające na przystanku stwierdziły po cichu "ta miała trudne dzieciństwo" :angryy::angryy: miały pecha że mam dobry słuch Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']:sabber::sabber::sabber::sabber: co do plecakow itd.. to i tak maja bramki :cool1: wqrwia mnie cos takiego ...:cool1: naszczescie nie lubie plecakow:cool1: [FONT=Arial]efa... nie chodzi o plecaczek... ale o dyskryminacje... tam byli ludzie z plecakami ze stelażem :diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla']ehe, mi też...uwielbiam jak za mną spacerują ochroniarze po sklepach, albo w sklepach z biżuterią nagle ekspedientka przypomina sobie że musi pierścionki poukładać z drugiej strony półeczki na której leżą rzeczy, które mnie interesują :angryy: no i o włosy się czepiają...do kiedy byłam blondynką z balejażem to nikt nie zwracał uwagi na to że mam kolczyki, a obecne włosy sprawiają że ludzie od razu dostrzegają kolczyki i np. panie rozmawiające na przystanku stwierdziły po cichu "ta miała trudne dzieciństwo" :angryy::angryy: miały pecha że mam dobry słuch [FONT=Arial]buuuhahhahaha... witaj w klubie :multi::multi: prywatni ochroniarze w sklepach :loveu::loveu: znam to... nie opuszczają mnie na krok... taka perwercha... ja ide a on za mną, ja coś oglądam a on sie czai zza regału :loveu::loveu::loveu: i udaje że go nie widać :cool1: boszzzzzzzzzzzzzz... gdzie my żyjemy... temat kolczyków i tatuaży już niejednokrotnie przerabiałam... te komentarze... ale nic nie przebije babci co widząc mnie i moje dziary stanęła przedemną i sie przeżegnała :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]efa... nie chodzi o plecaczek... ale o dyskryminacje... tam byli ludzie z plecakami ze stelażem :diabloti: :diabloti:ale to jest POLSKA kraj katolicki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]buuuhahhahaha... witaj w klubie :multi::multi: prywatni ochroniarze w sklepach :loveu::loveu: znam to... nie opuszczają mnie na krok... taka perwercha... ja ide a on za mną, ja coś oglądam a on sie czai zza regału :loveu::loveu::loveu: i udaje że go nie widać :cool1: boszzzzzzzzzzzzzz... gdzie my żyjemy... temat kolczyków i tatuaży już niejednokrotnie przerabiałam... te komentarze... ale nic nie przebije babci co widząc mnie i moje dziary stanęła przedemną i sie przeżegnała :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT][FONT=Arial]musi uwidziała świetą Magdalenę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]efa... nie chodzi o plecaczek... ale o dyskryminacje... tam byli ludzie z plecakami ze stelażem :diabloti:[/FONT] achaa myslalam ze tylko ty mialas plecak:eviltong: Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:ale to jest POLSKA kraj katolicki :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]musi uwidziała świetą Magdalenę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :roll::roll::roll::roll: [FONT=Arial]a jaka ja tam święta :roll::roll::roll: przeca by mnie piorun trzasnął :diabloti: ŚNIĘTA chyba :diabloti: [/FONT] [quote name='evaxon']achaa myslalam ze tylko ty mialas plecak:eviltong:[FONT=Arial] a czytanie ze zrozumieniem zostało w lesie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: WSZYSCY MIELI TORBY I PLECAKI, nie było nawet miejsca na depozyt bagażu- dupek z ochrony mi zabrał plecak i rzucił gdzieś koło drzwi, że bedzie pilnował :angryy::angryy::angryy:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1']:roll::roll::roll::roll: [FONT=Arial]nie wierzysz ze tolerancyjny , katolicki kraj ....wszędzie o tym piszą :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]a jaka ja tam święta :roll::roll::roll: przeca by mnie piorun trzasnął :diabloti: ŚNIĘTA chyba :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]skąd wiesz .....może miałas aureolkę :diabloti: A co do pozostawaiania w depozycie :diabloti:...w sumie chyba trzeba by zagłebić temat , bo nie znamy dnia kiedy sie nam może takie cos przydarzyć ...jakie są przepisy , kto je wydał , kto i w jaki sposób powinien zabezpieczyć nasze mienie .....to wszystko jest tak niejasne a My niedoinformowani .Kto ponosi odpowiedzialność za nasze straty etc....... wspomniałam juz na popredniej stronie incydent jaki wydarzył się nam na zakupach ....więc nie mam watpliwości co do tego że tak jest :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] [FONT=Arial] ja ide a on za mną, ja coś oglądam a on sie czai zza regału :loveu::loveu::loveu: i udaje że go nie widać :cool1:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] To mnie też strasznie wkur***... Ostanio próbowałam taką jedną babe w Sephorze przechytrzyć. Kacha coś tam wybierała, a ja stanęłam po między nią a baką. Jakie ona wygibasy robiła rzeby zobaczyć czy przypadkiem kacha czegoś nie chowa:evil_lol: A co do dyskryminacji na tle wyglądu - Polska... Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1'] [FONT=Arial]buuuhahhahaha... witaj w klubie :multi::multi: prywatni ochroniarze w sklepach :loveu::loveu: znam to... nie opuszczają mnie na krok... taka perwercha... ja ide a on za mną, ja coś oglądam a on sie czai zza regału :loveu::loveu::loveu: i udaje że go nie widać :cool1: boszzzzzzzzzzzzzz... gdzie my żyjemy... temat kolczyków i tatuaży już niejednokrotnie przerabiałam... te komentarze... ale nic nie przebije babci co widząc mnie i moje dziary stanęła przedemną i sie przeżegnała :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] kiedyś w rossmanie stałam z siostrą w kolejce i ona mi coś dała żebym odniosła bo się rozmyśliła...a ochroniarz na palcach stanął żeby z nad regałów mógł kontrolować czy odkładam :loveu: moja siostra go delikatnie mówiąc okrzyczała ja kilka razy stałam sobie na przystanku czy gdzieś to babcie mnie się wypytywały czy moja mama wie że mam tyle kolczyków :evil_lol::evil_lol: a niektóre były bezczelne i mówiły coś w stylu - dziecko a co Twoja matka na to...ale to było jak byłam młodsza, teraz nie byłabym miła w takiej sytuacji :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]właśnie dostałam od Madzi SMSa ....ale o czym był nie napiszę:shake: , Ona wam jutro wszystko opisze :cool1:[/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]właśnie dostałam od Madzi SMSa ....ale o czym był nie napiszę:shake: , Ona wam jutro wszystko opisze :cool1:[/FONT] super super... :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]właśnie dostałam od Madzi SMSa ....ale o czym był nie napiszę:shake: , Ona wam jutro wszystko opisze :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts