jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ejjj...mi tam się kolor podoba, taki srebrzysty niebieski :) Quote
Anja33 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 A i jeszcze taką fote mam A i takom torebusie sobie zakupiłam A to ja w pracy Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='jonQuilla']ejjj...mi tam się kolor podoba, taki srebrzysty niebieski :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]metalik :eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie popale ... bo w tej farbie nie ma ani grama :roll: chemii... to jest tzw. toner.. i jest półtrwały- do kilku myć... konsystencja niczym farba plakatowa- tak tez pachnie :p[/FONT] czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye: Quote
Kiłi Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]i posiedzieć w saunie :loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] To on ma saune!!!:-o ja te ciem!!!:placz: http://images24.fotosik.pl/75/178768d8d422edad.jpg Fajna kanalijka:loveu: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]:razz:Aniu ...czy w tych kubeczkach jest kawusia dla NAS :p http://images13.fotosik.pl/73/faca7db2da8a79aamed.jpg [/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]metalik :eviltong:[/FONT] dokładnie tak...zabrakło w moim słowniku tego słowa :evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 jestes jeszcze ?? ho hoo ho do mnie:evil_lol: zobaczysz moj tyłek :cool1::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='evaxon']jestes jeszcze ?? ho hoo ho do mnie:evil_lol: zobaczysz moj tyłek :cool1::diabloti::evil_lol:[FONT=Arial]:roll:byłam ja .....ales pokazała :razz:.......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='malawaszka']czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye:[FONT=Arial];)będzie się farbkować aż do skutku :eviltong:[/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='jonQuilla']ejjj...mi tam się kolor podoba, taki srebrzysty niebieski :) [FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: dziś sie farbuje :cool1:[/FONT] [quote name='Anka12']A i jeszcze taką fote mam A i takom torebusie sobie zakupiłam A to ja w pracy [FONT=Arial]torba mnie nie kręci.. ale pracę masz taka niczym JA!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]metalik :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]metalistka :mad: [/FONT] [quote name='malawaszka']czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye: [FONT=Arial]:oops::oops: nie... bede farbować do momentu ścięcia do czarnych :diabloti:[/FONT] [quote name='Kiłi']To on ma saune!!!:-o ja te ciem!!!:placz: http://images24.fotosik.pl/75/178768d8d422edad.jpg Fajna kanalijka:loveu: [FONT=Arial]mówiłam :cool1:[/FONT] [quote name='evaxon']jestes jeszcze ?? ho hoo ho do mnie:evil_lol: zobaczysz moj tyłek :cool1::diabloti::evil_lol: :crazyeye::crazyeye: :scared: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]poszłabym do domu ale brakkuje 5 postów do 400 strony:roll: więc poczekam ... bo potem ja pójde, wy bedziecie chlac a mnie rano sprzątanie bo libacji zastanie :mad:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]poszłabym do domu ale brakkuje 5 postów do 400 strony:roll: więc poczekam ... bo potem ja pójde, wy bedziecie chlac a mnie rano sprzątanie bo libacji zastanie :mad:[/FONT][FONT=Arial]no koffana :razz:.....aż 5 postów czy tylko 5 postów ...:hmmmm:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: dziś sie farbuje :cool1: :multi::multi::multi:będą nowe kropeczki na wannie :loveu: [/FONT] [FONT=Arial]torba mnie nie kręci.. ale pracę masz taka niczym JA!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no prawie tyle samo kubeczków do kawy :p [/FONT] [FONT=Arial]metalistka :mad: meDalistka /meTalistka :diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]:oops::oops: nie... bede farbować do momentu ścięcia do czarnych :diabloti: pisawszy że aż do skutku :p [/FONT] [FONT=Arial]mówiłam :cool1: mówiłas :cool1: [/FONT] :crazyeye::crazyeye: :scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]AZ.... bo ja już musze iść POPSA :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja bym nie farbowała:eviltong::eviltong:Zajebisty - właśnie taki metalik:loveu: Cos tam jeszcze miałam napisać, ino zapomniałam:shake: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] więc poczekam ... bo potem ja pójde, wy bedziecie chlac a mnie rano sprzątanie bo libacji zastanie :mad:[/FONT][FONT=Arial]:cool1:ktoś posprzątać musi.....chyba ze masz kogos kto mógłby ...:oops:[/FONT] Quote
Anja33 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:Aniu ...czy w tych kubeczkach jest kawusia dla NAS :p[/FONT] [FONT=Arial]http://images13.fotosik.pl/73/faca7db2da8a79aamed.jpg[/FONT] Pewnie Mamuś że kaff dla was Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [FONT=Arial]400!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]dziewczynki!!! jedzcie i pijcie!!! bawcie sie dobrze ja lece!!!! [/FONT] :eating::knajpa::drink1::popcorn::beerchug::sabber: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='Anka12']I co Madzialeno poszłaś już popsa :p:p[FONT=Arial]TAK :p:p[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Anka12']Pewnie Mamuś że kaff dla was [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:pno to milutko [/FONT][FONT=Arial]400!!!!! [/FONT] [FONT=Arial]dziewczynki!!! jedzcie i pijcie!!! bawcie sie dobrze ja lece!!!! [/FONT] :eating::knajpa::drink1::popcorn::beerchug::sabber: [FONT=Arial]Yupi yupi yupi :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: 400stronka w Naszym Blogasku :laola::knajpa::drink1::drinking::chlup::drinking::drink1::knajpa::laola: [/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Anka12']I co Madzialeno poszłaś już popsa[FONT=Arial]:placz::placz::placz:tak ...już poszła popsa :razz: :BIG::laola::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:za kolejne 400:eviltong: [/FONT] Quote
e.v.a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 a u mnie 799:eviltong: [CENTER]:cunao: :drinking::cunao::drinking: :cunao: :drink1::drink1::drink1: :beerchug: [/CENTER] Quote
Anja33 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 U mła 200 ale i tak łykne za 200:BIG: :laola: :drink1: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drinka: Quote
Recommended Posts