Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]nie popale ... bo w tej farbie nie ma ani grama :roll: chemii... to jest tzw. toner.. i jest półtrwały- do kilku myć... konsystencja niczym farba plakatowa- tak tez pachnie :p[/FONT]

czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']jestes jeszcze ??
ho hoo ho do mnie:evil_lol: zobaczysz moj tyłek :cool1::diabloti::evil_lol:[FONT=Arial]:roll:byłam ja .....ales pokazała :razz:.......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye:[FONT=Arial];)będzie się farbkować aż do skutku :eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla']ejjj...mi tam się kolor podoba, taki srebrzysty niebieski :)

[FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: dziś sie farbuje :cool1:[/FONT]
[quote name='Anka12']A i jeszcze taką fote mam

A i takom torebusie sobie zakupiłam

A to ja w pracy

[FONT=Arial]torba mnie nie kręci.. ale pracę masz taka niczym JA!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]metalik :eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]metalistka :mad: [/FONT]

[quote name='malawaszka']czyli jak ten niebieski Ci się zmyje to... :shock: .... zostaniesz BLANDINA??!! :crazyeye:
[FONT=Arial]:oops::oops: nie... bede farbować do momentu ścięcia do czarnych :diabloti:[/FONT]

[quote name='Kiłi']To on ma saune!!!:-o ja te ciem!!!:placz:

http://images24.fotosik.pl/75/178768d8d422edad.jpg
Fajna kanalijka:loveu:
[FONT=Arial]mówiłam :cool1:[/FONT]

[quote name='evaxon']jestes jeszcze ??
ho hoo ho do mnie:evil_lol: zobaczysz moj tyłek :cool1::diabloti::evil_lol:
:crazyeye::crazyeye: :scared:

Posted

[FONT=Arial]poszłabym do domu ale brakkuje 5 postów do 400 strony:roll:
więc poczekam ... bo potem ja pójde, wy bedziecie chlac a mnie rano sprzątanie bo libacji zastanie :mad:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]poszłabym do domu ale brakkuje 5 postów do 400 strony:roll:
więc poczekam ... bo potem ja pójde, wy bedziecie chlac a mnie rano sprzątanie bo libacji zastanie :mad:
[/FONT][FONT=Arial]no koffana :razz:.....aż 5 postów czy tylko 5 postów ...:hmmmm:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: dziś sie farbuje :cool1:
:multi::multi::multi:będą nowe kropeczki na wannie :loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]torba mnie nie kręci.. ale pracę masz taka niczym JA!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no prawie tyle samo kubeczków do kawy :p
[/FONT]

[FONT=Arial]metalistka :mad:
meDalistka /meTalistka :diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]:oops::oops: nie... bede farbować do momentu ścięcia do czarnych :diabloti:
pisawszy że aż do skutku :p
[/FONT]

[FONT=Arial]mówiłam :cool1:
mówiłas :cool1:
[/FONT]

:crazyeye::crazyeye: :scared::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
[/FONT][FONT=Arial]:cool1:ktoś posprzątać musi.....chyba ze masz kogos kto mógłby ...:oops:[/FONT]

Posted

[quote name='Anka12']Pewnie Mamuś że kaff dla was

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:pno to milutko

[/FONT]

[FONT=Arial]400!!!!! [/FONT]

[FONT=Arial]dziewczynki!!! jedzcie i pijcie!!! bawcie sie dobrze ja lece!!!! [/FONT]

:eating::knajpa::drink1::popcorn::beerchug::sabber:
[FONT=Arial]Yupi yupi yupi :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
400stronka w Naszym Blogasku
:laola::knajpa::drink1::drinking::chlup::drinking::drink1::knajpa::laola:
[/FONT]

Posted

[quote name='Anka12']I co Madzialeno poszłaś już popsa[FONT=Arial]:placz::placz::placz:tak ...już poszła popsa :razz:

:BIG::laola::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:za kolejne 400:eviltong:

[/FONT]