Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo boś Aga farbki pomyliła ;)...ja czekam na fotki Smerfika:p....znaczy ponoć to TURKUS :diabloti::diabloti::diabloti:
Co do pogody to znów się z Tobą zgadzam ......szaro , buro , do doopy ...i MOKRO :placz::placz::placz:
[/FONT]
To ONI:evil_lol: ONI pomylili:angryy: oddam do sądu za wprowadzenie w błąd :mad: A TURKUSIK mnie się podobuje jest taki nooooo .......:loveu:
Mokro, paskudnie, brzydko, szaro :placz::placz::placz: nic tylko spać:roll:

[FONT=Arial]:razz:witne Cię raz jeszcze ...chocia mnie zignorowałas :diabloti:.....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
To ja w zastępstwie witnę cię
WITAM:loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]o jak miło....
oć kawa czeka i serniczek jeszcze mam ;)
[/FONT]

No to już lecę:loveu:
Serniczki są mniammmmmmmmm:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]a ... zajrze do Ciebie potem- teraz lece do.... ZUSu :angryy::angryy::angryy:
[/FONT]
ranyyy... :-? Ty to se kobito rozrywki zapewniasz :diabloti:
rowerem byś se pojeździła... jakiego torta upiekła... a nie do ZUSu :cool3: :diabloti:

ja dziś dzwoniłam do ZUSu w celu uzyskania informejszyn... :wink: i była baardzo miła pani :p i nie mówiła, że nie wie... i nie przełączała mnie 8 razy z pokoju do pokoju, jak to zwykle bywa :p no i żem się wszystkiego dowiedziała i żem jest szczęśliwa :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]otworze kiedyś... OTWORZE!!!! azyl dla wszystkich Jastrzębskich bid.... a dzień przed deszczem biegał u nas po osiedlu szczeniak.... co prawda w obroży ale strasznie zdezorientowany... chyba szukał właściciela... ja wyjeżdżałam do Ali, jak wróciłam szukałam go że .... przygarne :cool1: ale go nie było :placz: i ciągle o nim myśle i sie rozglądam .... taka mała wystraszona bida :placz:

ta Ewa to taki wulkan .. wybucha miłością, ciepłem.... wciąż i zawsze i wciąz... i forever :loveu:
[/FONT]
och.. toż to źle, że już go nie znalazłaś :shake: :-( bidul gdzieś się błąka... :placz: zimno, cimno... do domu daleko... :placz:brzuszek warczy jak zły piesek... :placz: :placz: :placz:
znajdź go Madzialeno!! i przygarnij!! :calus:

pamiętam, jak Zuzkę przygarnęliśmy... jak zobaczyłam jej foty.. leżała taka bida... taka kluska zwinięta w kłębeczek.. na fotelu w domku na tymczasie... od razu się zakochałam... takie to malutkie było... takie... 5cio-kilowe... no przytulas taki.... ech... :roll:
bidne szczeniorki to mnie najbardziej ruszają... bo toż to dzieciątka jeszcze takie nieporadne... nikt takiemu nie pomoże... :placz:
rozczuliłaś mnie Madzialeno dziś strasznie i wprawiłaś w melancholijny nastrój :-(

a Ewusia to faktycznie... chodząca miłość :loveu:

Posted

[quote name='basia2202']ranyyy... :-? Ty to se kobito rozrywki zapewniasz :diabloti:
rowerem byś se pojeździła... jakiego torta upiekła... a nie do ZUSu :cool3: :diabloti:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:TORTA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

ja dziś dzwoniłam do ZUSu w celu uzyskania informejszyn... :wink: i była baardzo miła pani :p i nie mówiła, że nie wie... i nie przełączała mnie 8 razy z pokoju do pokoju, jak to zwykle bywa :p no i żem się wszystkiego dowiedziała i żem jest szczęśliwa :evil_lol:
[FONT=Arial]o proszę ...szczęśliwa istota na tym łez padole ;)[/FONT]

och.. toż to źle, że już go nie znalazłaś :shake: :-( bidul gdzieś się błąka... :placz: zimno, cimno... do domu daleko... :placz:brzuszek warczy jak zły piesek... :placz:

rozczuliłaś mnie Madzialeno dziś strasznie i wprawiłaś w melancholijny nastrój :-(

[FONT=Arial]Basieńko ...pozostańmy na tym ze pieseczek pobiegł do domeczku ...bo tym sposobem ze w każdym psiaczku będziemy widzieć potencjalnego tymczasowicza ...zapsimy się w zastraszającym tempie.....:diabloti::diabloti:mnie rodzice i TZ zakocą :diabloti::diabloti:
Ja dziś robię wykopki w domeczku co można zawieść do schronu przed zima oprócz misek plastikowych po Ozzulcu ....wsie wykładzine ,koce , obroże , karmy i zabawki pojechały poprzednim razem ......:-(
[/FONT]

Posted

clockwork;6676583[B napisał(a):
]

[FONT=Arial]ty sie dziołcha tak nie przemęczaj!!!!! z rana, przy piątku... ładuj akumulatory- łikend [/FONT]

:placz::placz::placz:

[FONT=Arial][/FONT]

Naładowane, zwarte i gotowe do tankowania:roll::roll:
Łikend... hmmm, zapomniałam, pochlastać się można:diabloti:
44 godziny z dala od pracy:turn-l:

Posted

[quote name='agnes1']Witam wsie cioteczki naszego Klocusia
U nas dzisiaj szaro, buro i do d..y:angryy: Cały czas leje i nie widać żeby chciało przestać
Aaaaa i jeszcze jedno... Klockowa jest niebieskim smerfem:evil_lol: a
jak wczoraj kupowała farbkę myślałam że będzie pomarańczką :evil_lol:

[FONT=Arial]o.o.o.... siostra mła.... :crazyeye: mam deja vu.. gdzieś cie dziś już widziałam :evil_lol::evil_lol:

pomarańczowa kochana to bede po malowaniu sufita... natenczas jestem TURKUS :angryy: a miał być NIEBIESKI, BŁEKIT :mad:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo boś Aga farbki pomyliła ;)...ja czekam na fotki Smerfika:p....znaczy ponoć to TURKUS :diabloti::diabloti::diabloti:
Co do pogody to znów się z Tobą zgadzam ......szaro , buro , do doopy ...i MOKRO :placz::placz::placz:
[/FONT]

[FONT=Arial]:razz:witne Cię raz jeszcze ...chocia mnie zignorowałas :diabloti:.....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]
[FONT=Arial]nie zignrowałam ino w tym czasie odpisywałam na JUŻ będące posty... a potem lecialam do ZUSu :loveu:[/FONT]

[quote name='agnes1']To ja w zastępstwie witnę cię
WITAM:loveu:

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]o jak miło....
oć kawa czeka i serniczek jeszcze mam ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='basia2202']och.. toż to źle, że już go nie znalazłaś :shake: :-( bidul gdzieś się błąka... :placz: zimno, cimno... do domu daleko... :placz:brzuszek warczy jak zły piesek... :placz: :placz: :placz:

[FONT=Arial]
basiu- wiem co to znaczy przygarnąć... dzięki przygarniętej bidzie trafiłam na dogo- po znalezieniu :crazyeye::crazyeye: po jutrze bedzie- 11 miesięcy temu sunie szczeniora.... nie mogłam jej zostawić bo zachowywała sie identycznie jak ten we wtorek-panika, szukanie, dezorientacja... nadchodziła zima- wlazła mi na kolana i się trzęsła :placz: zabrałam ją do domu, na szczęście nawinęły mi sie dogomaniaczki z wodzisławia i Żor... i... piesia szybciutko znalazła domek :loveu: NIE PRZEZ DOGO :diabloti:
z racji naszych częstych wyjazdów i braku własnego mieszkania... niestety- muszę udawać że nie widze tych NIEDOMNYCH psów :roll: a tak mi ich żal :placz:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Basieńko ...pozostańmy na tym ze pieseczek pobiegł do domeczku ...bo tym sposobem ze w każdym psiaczku będziemy widzieć potencjalnego tymczasowicza ...zapsimy się w zastraszającym tempie.....:diabloti::diabloti:mnie rodzice i TZ zakocą :diabloti::diabloti:
Ja dziś robię wykopki w domeczku co można zawieść do schronu przed zima oprócz misek plastikowych po Ozzulcu ....wsie wykładzine ,koce , obroże , karmy i zabawki pojechały poprzednim razem ......:-(
[/FONT]

[FONT=Arial]
no.... współczucie musi iść w parze z rozsądkiem... bo skończymy jak wiele innych ludzi, którzy przygarniali psiaki z miłości, ale po czasie przerosło ich to.....a teraz dogomaniaczki walczą o psy od takich ludzi, którzy chcieli dobrze.... oprócz miłości i współczucia potrzebne jeszcze pieniądze, góra pieniędzy ....
[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Naładowane, zwarte i gotowe do tankowania:roll::roll:
Łikend... hmmm, zapomniałam, pochlastać się można:diabloti:
44 godziny z dala od pracy:turn-l:
[FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: śmiej sie śmiej... TAKA TRAGEDIA!!!! :diabloti:
a co Ty se zmieniasz te awatarki.... :cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
pomarańczowa kochana to bede po malowaniu sufita... natenczas jestem TURKUS :angryy: a miał być NIEBIESKI, BŁEKIT :mad:
no a foteczka :razz::razz::razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]nie zignrowałam ino w tym czasie odpisywałam na JUŻ będące posty... a potem lecialam do ZUSu :loveu:
znasz mła dobre serce :loveu::loveu::loveu:masz odpuszczone :razz:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :roll:[/FONT]

[FONT=Arial]coooo nie lubisz serniczków:crazyeye: ...trudno :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]no a foteczka :razz::razz::razz:
[/FONT][FONT=Arial]znasz mła dobre serce :loveu::loveu::loveu:masz odpuszczone [/FONT]
[FONT=Arial]coooo nie lubisz serniczków:crazyeye: ...trudno :cool1:[/FONT]
a foteczka :razz::razz::razz:
[FONT=Arial]o dzięki Ci dobry człeku :modla::modla::modla:
uwielbiam ... mmmmmmmmmmmmmmmmmm.... takie na zimno..... mmmmmmmmm :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] pieniędzy .... [/FONT]

[FONT=Arial]:angryy::angryy::angryy: śmiej sie śmiej... TAKA TRAGEDIA!!!! :diabloti:
a co Ty se zmieniasz te awatarki.... :cool1:
[/FONT]
Ojj ta, ból nie do przeżycia :shake::shake::p
Zmieniam se, bo se zmieniam, żeby sobie pozmieniać, te wcześniej zmienione na nowo zmieniane:lol!:

Posted

[quote name='clockwork']a foteczka :razz::razz::razz:
[FONT=Arial]o dzięki Ci dobry człeku :modla::modla::modla:
uwielbiam ... mmmmmmmmmmmmmmmmmm.... takie na zimno..... mmmmmmmmm :loveu::loveu::loveu:
[/FONT][FONT=Arial]
:razz:noooo foteczka ...;)
ależ prącię :eviltong::eviltong::eviltong:ciebie bardzo
to zrobię ........;)...a potem se będziemy zajadać
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
:razz:noooo foteczka ...;)
ależ prącię :eviltong::eviltong::eviltong:
to zrobię ........;)...a potem se będziemy zajadać
[/FONT]

[FONT=Arial]fotka :oops:

[/FONT]
[FONT=Arial]miały być niebieskie... bedą... po kolejnym farbowaniu- pewnie dziś bo nie moge na sia patrzeć :angryy:[/FONT]

Posted

eno fajny ten kolorek :klacz: ja bym zostawiła chyba - a ten niebieski to jaki? ciemniejszy? jaśniejszy??? jak błękit nieba? czy jak granatowa głębia nieba nocą??? haha jakaż romantyczna jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]fotka :oops:
http://images27.fotosik.pl/76/39a22a326eee5ac7.jpg
[/FONT]
[FONT=Arial]miały być niebieskie... bedą... po kolejnym farbowaniu- pewnie dziś bo nie moge na sia patrzeć :angryy:[/FONT][FONT=Arial]:razz:o masz ...mój ulubiony :cool1:turkusik[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Klockowa, moim zdaniem włosy zajebiste:mdleje::loveu::loveu:
Poważnie, bardzo mi się podobają:loveu:[FONT=Arial]a własnie że mają być niebiewskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Klockowa, moim zdaniem włosy zajebiste:mdleje::loveu::loveu:
Poważnie, bardzo mi się podobają:loveu:

[quote name='malawaszka']eno fajny ten kolorek :klacz: ja bym zostawiła chyba - a ten niebieski to jaki? ciemniejszy? jaśniejszy??? jak błękit nieba? czy jak granatowa głębia nieba nocą??? haha jakaż romantyczna jestem :evil_lol:
[FONT=Arial] miał być NIEBIESKI, nie TURKUS :angryy: i jeszcze mi prześwituje rozjaśnione blondi.
taki niebieski jak moje literki

nie dam foty moich blondi bo fotosik strajkuje :mad:

dam ... odstrajkował sie

[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:o masz ...mój ulubiony :cool1:turkusik[/FONT]

[FONT=Arial]a własnie że mają być niebiewskie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]bedzie... dziś poprawka :evil_lol::evil_lol: chyba że mi sprzedano nie ten kolor który prosiłam :angryy:

[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] miał być NIEBIESKI, nie TURKUS :angryy: i jeszcze mi prześwituje rozjaśnione blondi.
taki niebieski jak moje literki
:multi::multi::multi:tak ...takie jak literki ;)

nie dam foty moich blondi bo fotosik strajkuje :mad:

dam ... odstrajkował sie

[/FONT] http://images26.fotosik.pl/76/08a085bebdaeb15c.jpg

[FONT=Arial]bedzie... dziś poprawka :evil_lol::evil_lol: chyba że mi sprzedano nie ten kolor który prosiłam :angryy:

[/FONT][FONT=Arial]:razz:popraweczka wskazana ...nie jest źle ale może być lepiej :eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

a ja myślałam, że te jasne to od lampy błyskowej :oops::lol: a Ty mi tu mówisz, że prześwity :roll:kurde tylko żebyś nie popaliła włosów - rozjaśnianie i dwa farbowania to duża dawka chemii :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja myślałam, że te jasne to od lampy błyskowej :oops::lol: a Ty mi tu mówisz, że prześwity :roll:kurde tylko żebyś nie popaliła włosów - rozjaśnianie i dwa farbowania to duża dawka chemii :shake:[FONT=Arial];)nie bojaj ..to będzie miała moją ulubioną fryzurkę na Małego Buddę ......./jeszczem się nie odważyła ...ale niewiele mi brakuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:/[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']a ja myślałam, że te jasne to od lampy błyskowej :oops::lol: a Ty mi tu mówisz, że prześwity :roll:kurde tylko żebyś nie popaliła włosów - rozjaśnianie i dwa farbowania to duża dawka chemii :shake:

[FONT=Arial]nie popale ... bo w tej farbie nie ma ani grama :roll: chemii... to jest tzw. toner.. i jest półtrwały- do kilku myć... konsystencja niczym farba plakatowa- tak tez pachnie :p[/FONT]
[quote name='Anka12']Cześć Madzialeno
Jakie masz ładne włoski w kolorze blue
a tera z wstawie foty moich czach

[FONT=Arial]ŁAŁ!!!! tyle powiem:loveu:
a co do Twego zamówienia- to koleś pojechał na bazar motocyklistyczny do Łodzi... bedzie w poniedziałek i obiecał przemyśleć moją oferte... co do obniżki... dlatego na razie milcze w tej sprawie
[/FONT]