Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='dealer']halo mła droga:loveu: ino tyle napisze bo mi sie nie chce wiecej bo ogolnie nigdy nic nie pisze i nigdy nic nie mowie:cool1:[FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 hahaha El Diablo jest :loveu::loveu::loveu::diabloti: Witam sięDeszczowo - ale jest pięknie prawda? bo to przecież taki cudny letni deszczyk - orzeźwiający i przyjemny :loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]zaje2bista koszulka ;)[/FONT] fajna fajna :) :diabloti::diabloti: i nie tylko koszulka ;) Quote
agbar Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] ot, chlop ktory nie klamie:cool1: :diabloti: Quote
clockwork Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 [quote name='dealer']halo mła droga:loveu: ino tyle napisze bo mi sie nie chce wiecej bo ogolnie nigdy nic nie pisze i nigdy nic nie mowie:cool1: [FONT=Arial]ja tez mam dzis jakiś sexualny stosunek do pracy i kompa.... pier.... dziule to ... właśnie pisałam u cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]oj taaaaak :roll:[/FONT] [quote name='malawaszka']hahaha El Diablo jest :loveu::loveu::loveu::diabloti: Witam sięDeszczowo - ale jest pięknie prawda? bo to przecież taki cudny letni deszczyk - orzeźwiający i przyjemny :loveu::loveu: [FONT=Arial]fajnie... w końcu popadało bo już nie ma czym dychać :roll: [/FONT] [quote name='jonQuilla']fajna fajna :) :diabloti::diabloti: i nie tylko koszulka ;) [FONT=Arial]że co jeszcze?? tło?? mój sklepik?? :diabloti: fajny nie??? :razz::razz:[/FONT] [quote name='dealer']ot, chlop ktory nie klamie:cool1: :diabloti: [FONT=Arial]oj taaaaak :diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]że co jeszcze?? tło?? mój sklepik?? :diabloti: fajny nie??? :razz::razz:[/FONT] sklepik ekstra, no przecież :) :diabloti: Quote
BeaC Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 .....................koszulka..................jak dla mnie mało obcisła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja tez mam dzis jakiś sexualny stosunek do pracy i kompa.... pier.... dziule to ... właśnie pisałam u cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT][FONT=Arial]o masz ....do pracy to rozumię ...ale żeby do kompa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT] [FONT=Arial]oj taaaaak :roll: no coooo masz jakieś wątpliwości ;) [/FONT] [FONT=Arial]fajnie... w końcu popadało bo już nie ma czym dychać :roll: no jasne po tym skwarze i upałach :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT] [FONT=Arial]że co jeszcze?? tło?? mój sklepik?? :diabloti: fajny nie??? :razz::razz: :psklepik tysz ;) [/FONT] [FONT=Arial]oj taaaaak :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]że co:hmmmm: może nieprawda Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake: [/FONT] Quote
Paula Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jednak o kanalii... że jełopek :mad::mad::mdleje: [/FONT] :eviltong: Ale jaki kochany jełopek :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake:[/FONT] A u nas dziś ładnie i ciepło było :lol: Witanko Magdzialena :multi: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 paula_z napisał(a): A u nas dziś ładnie i ciepło było :lol: też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake: Quote
Paula Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 malawaszka napisał(a):też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake: U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol: Quote
Alicja Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='malawaszka']też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake: [FONT=Arial]tak ja sobie też wmawialam .....ubrana w koszulke z długim rękawem , golf , bluze z kapturem i kurtke ze skórki z pomidorka :diabloti::diabloti::diabloti: Ozzy sobie nie dał wmowic i zawracał do domu robiąc siq 2 metry od klatki schodowej :diabloti: [/FONT] [quote name='paula_z']U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol:[FONT=Arial]musiałas tonapisać żeby nas zdołowac ....:placz::placz::placz:[/FONT] Quote
basia2202 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja też nie gram.... ale chyba zaczne bo jak są takie pogody to nic mnie tak nie boli jak BEZDOMNE PSY... ta ich poniewierka... ja przeżyje- poubieram sie jak cebula, a one??? :placz::placz: no mam sklepa ... takiego se... LINK :diabloti:[/FONT] to fakt.... jak się pomyśli o takich biednych psiulach... zwłaszcza przy takiej i jeszcze gorszej pogodzie.. to żal za serducho ściska :-( by się chciało przygarnąć wszystkie taki bidoki :roll: my jedną bidę przygarnęliśmy... Zuzkę znaczy się... na więcej nie mam warunków... ech... dziwny ten świat... :roll: sklepa oglądnęłam!! fajoski!! :diabloti: [quote name='evaxon']o to jest dzien ...o to jest dzien ... ktory dał nam pan który dał nam pan WESELMY sie WESELMY sie i RADUJMY sie w nim i RADUJMY sie w nim Ewcia... Ty tak masz na co dzień? :roll: tyle miłości... radości... :cool3::loveu: to tak z Twej natury płynie, czy jakiego grzyba może zjadłaś? :loveu: Quote
malawaszka Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 paula_z napisał(a):U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol: :shock: :placz: Quote
AśkaK Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A ja sobie z rana wklepałam w kom prognozę pogody...no, żeby mi przysłali...no i przysłali, ogólnopolską.:roll: "Od 6 do 20 stopni". I tak się zastanawiałam, u kogo te 20 stopni...:diabloti: Paula, nawet się nie odzywaj!:mad: ;) :evil_lol: Klocusiowa, ale masz sklepa, aż ciary przechodzą jak się to intro ogląda!:lol: Kurde, ale pipa ze mnie, mogłam przyjechać się zakolczykować do Ciebie!:placz: I zniżka by pewnie była...:cool3: :eviltong: ;) :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Uprzejmnie informuje ze Was od dluzszego czasu podgladam i podziwiam z ukrycia:loveu: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cześć :) :multi: furciaczek napisał(a):Uprzejmnie informuje ze Was od dluzszego czasu podgladam i podziwiam z ukrycia:loveu: :diabloti: to się nazywa prześladowanie ;);) :evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
BeaC Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witanko z samutkiego rana u mnie przestało nareszcie padać:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Kuk[SIZE=3]uuuuuu kukuuuuuuuu k[SIZE=4]ukuuuuu kukuuuuuuuuuu kukuuuuuuuuuuu kukuuuuuuuuuuuu Kurcze, nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało wysiłku z rana:roll::roll: Ja pindole...:mdleje: Witam Cię, to ja, wspaniała, mundra, pikna aczkolwiek skromna Madziusiulka:lol!: Quote
basia2202 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake:[/FONT] noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad::cool3: jakie nudy??:roll: u nas było wczoraj mnóstwo fajnych focioszków!! :p :loveu: sztuki nie doceniasz :roll: ;) witanko Klokłorki!! :multi: Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='basia2202']noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad::cool3: jakie nudy??:roll: u nas było wczoraj mnóstwo fajnych focioszków!! :p :loveu: sztuki nie doceniasz :roll: ;) witanko Klokłorki!! :multi: [FONT=Arial]:razz:no fotaski widziałam .......dużo fotasków ;) ********************************************************************************************* WITAJ Moj Budziczku :loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku;) [/FONT] Quote
agnes1 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam wsie cioteczki naszego Klocusia U nas dzisiaj szaro, buro i do d..y:angryy: Cały czas leje i nie widać żeby chciało przestać Aaaaa i jeszcze jedno... Klockowa jest niebieskim smerfem:evil_lol: a jak wczoraj kupowała farbkę myślałam że będzie pomarańczką :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='BeaC'].....................koszulka..................jak dla mnie mało obcisła:diabloti: [FONT=Arial]na niego też nie było rozmiarów :p[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake: [/FONT] [FONT=Arial]no... taki przyjemny chłodzik... szron na oknach :multi: już nie musze myć :multi::loveu: bo nie widać .... uwielbiam taka pogode [/FONT][FONT=Arial]:roll:[/FONT] [quote name='paula_z'] A u nas dziś ładnie i ciepło było Witanko Magdzialena :multi: :angryy: [FONT=Arial]cześć Pałla :evil_lol:[/FONT] [quote name='malawaszka']też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake: [FONT=Arial]i że co??? nie gadaj że zmarzłaś.... :diabloti: ale jesteście marudne i delikutaśne :shake:[/FONT] [quote name='paula_z']U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol: [FONT=Arial]u nas jakieś 18... poniżej zera :cool1:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak ja sobie też wmawialam .....ubrana w koszulke z długim rękawem , golf , bluze z kapturem i kurtke ze skórki z pomidorka :diabloti: Ozzy sobie nie dał wmowic i zawracał do domu robiąc siq 2 metry od klatki schodowej :diabloti:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='basia2202']to fakt.... jak się pomyśli o takich biednych psiulach... zwłaszcza przy takiej i jeszcze gorszej pogodzie.. to żal za serducho ściska :-( by się chciało przygarnąć wszystkie taki bidoki my jedną bidę przygarnęliśmy... Zuzkę znaczy się... na więcej nie mam warunków... ech... dziwny ten świat... sklepa oglądnęłam!! fajoski!! :diabloti: Ewcia... Ty tak masz na co dzień? :roll: tyle miłości... radości... :loveu: to tak z Twej natury płynie, czy jakiego grzyba może zjadłaś? :loveu: [FONT=Arial]otworze kiedyś... OTWORZE!!!! azyl dla wszystkich Jastrzębskich bid.... a dzień przed deszczem biegał u nas po osiedlu szczeniak.... co prawda w obroży ale strasznie zdezorientowany... chyba szukał właściciela... ja wyjeżdżałam do Ali, jak wróciłam szukałam go że .... przygarne :cool1: ale go nie było :placz: i ciągle o nim myśle i sie rozglądam .... taka mała wystraszona bida :placz: ta Ewa to taki wulkan .. wybucha miłością, ciepłem.... wciąż i zawsze i wciąz... i forever :loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 [quote name='AśkaK']A ja sobie z rana wklepałam w kom prognozę pogody...no, żeby mi przysłali...no i przysłali, ogólnopolską.:roll: "Od 6 do 20 stopni". I tak się zastanawiałam, u kogo te 20 stopni...:diabloti: Paula, nawet się nie odzywaj!:mad: Klocusiowa, ale masz sklepa, aż ciary przechodzą jak się to intro ogląda! Kurde, ale pipa ze mnie, mogłam przyjechać się zakolczykować do Ciebie!:placz: I zniżka by pewnie była...:cool3: [FONT=Arial]6 stopni we stolycy, 20 w.... kalifornii :diabloti: bo na pewno nie u nas... leje, leje, leje.... zara sie potopimy :angryy: a mam sklepa, i trza było na kolca przyjechać- dostałabyś zniżke :p ale nie, po co... kto by do klockowej przyjechał.... :eviltong: [/FONT] [quote name='furciaczek']Uprzejmnie informuje ze Was od dluzszego czasu podgladam i podziwiam z ukrycia:loveu: :diabloti: [FONT=Arial]wcale nie z ukrycia- widziałam cie- zza roga wyglądałaś witamy u NAS [/FONT] [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: [FONT=Arial]hejka [/FONT]:multi: [quote name='BeaC']witanko z samutkiego rana u mnie przestało nareszcie padać:multi: [FONT=Arial]a u nas leje leje leje.. zaraz sie potopimy :diabloti:[/FONT] [quote name='madzia i medor']Kuk[SIZE=3]uuuuuu kukuuuuuuuu k[SIZE=4]ukuuuuu kukuuuuuuuuuu kukuuuuuuuuuuu kukuuuuuuuuuuuu Kurcze, nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało wysiłku z rana Ja pindole...:mdleje: Witam Cię, to ja, wspaniała, mundra, pikna aczkolwiek skromna Madziusiulka:lol!: [FONT=Arial]ty sie dziołcha tak nie przemęczaj!!!!! z rana, przy piątku... ładuj akumulatory- łikend [/FONT] :placz::placz::placz: [quote name='basia2202']noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad: jakie nudy??:roll: u nas było wczoraj mnóstwo fajnych focioszków!! :p :loveu: sztuki nie doceniasz :roll: witanko Klokłorki!! :multi: [FONT=Arial]a ... zajrze do Ciebie potem- teraz lece do.... ZUSu :angryy::angryy::angryy: WITAM i natenczas ŻEGNAM :loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 [quote name='agnes1']Witam wsie cioteczki naszego Klocusia U nas dzisiaj szaro, buro i do d..y:angryy: Cały czas leje i nie widać żeby chciało przestać Aaaaa i jeszcze jedno... Klockowa jest niebieskim smerfem:evil_lol: a jak wczoraj kupowała farbkę myślałam że będzie pomarańczką :evil_lol: [FONT=Arial]nooo boś Aga farbki pomyliła ;)...ja czekam na fotki Smerfika:p....znaczy ponoć to TURKUS :diabloti::diabloti::diabloti: Co do pogody to znów się z Tobą zgadzam ......szaro , buro , do doopy ...i MOKRO :placz::placz::placz: [/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial] WITAM i natenczas ŻEGNAM :loveu:[/FONT][FONT=Arial]:razz:witne Cię raz jeszcze ...chocia mnie zignorowałas :diabloti:.....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts