Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']halo mła droga:loveu: ino tyle napisze bo mi sie nie chce wiecej bo ogolnie nigdy nic nie pisze i nigdy nic nie mowie:cool1:[FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

ot, chlop ktory nie klamie:cool1: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']halo mła droga:loveu: ino tyle napisze bo mi sie nie chce wiecej bo ogolnie nigdy nic nie pisze i nigdy nic nie mowie:cool1:

[FONT=Arial]ja tez mam dzis jakiś sexualny stosunek do pracy i kompa.... pier.... dziule to ... właśnie pisałam u cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool1:taaa nawet Cezary powiedział ze ta AGA to taka małomówna jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]oj taaaaak :roll:[/FONT]

[quote name='malawaszka']hahaha El Diablo jest :loveu::loveu::loveu::diabloti:

Witam sięDeszczowo - ale jest pięknie prawda? bo to przecież taki cudny letni deszczyk - orzeźwiający i przyjemny :loveu::loveu:
[FONT=Arial]fajnie... w końcu popadało bo już nie ma czym dychać :roll: [/FONT]

[quote name='jonQuilla']fajna fajna :) :diabloti::diabloti: i nie tylko koszulka ;)
[FONT=Arial]że co jeszcze?? tło?? mój sklepik?? :diabloti: fajny nie??? :razz::razz:[/FONT]

[quote name='dealer']ot, chlop ktory nie klamie:cool1: :diabloti:
[FONT=Arial]oj taaaaak :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja tez mam dzis jakiś sexualny stosunek do pracy i kompa.... pier.... dziule to ... właśnie pisałam u cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT][FONT=Arial]o masz ....do pracy to rozumię ...ale żeby do kompa :crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/FONT]

[FONT=Arial]oj taaaaak :roll:
no coooo masz jakieś wątpliwości ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]fajnie... w końcu popadało bo już nie ma czym dychać :roll:
no jasne po tym skwarze i upałach :diabloti::diabloti::diabloti:
[/FONT]

[FONT=Arial]że co jeszcze?? tło?? mój sklepik?? :diabloti: fajny nie??? :razz::razz:
:psklepik tysz ;)
[/FONT]

[FONT=Arial]oj taaaaak :diabloti:[/FONT][FONT=Arial]że co:hmmmm: może nieprawda

Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a jednak o kanalii... że jełopek :mad::mad::mdleje: [/FONT]
:eviltong: Ale jaki kochany jełopek :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake:[/FONT]
A u nas dziś ładnie i ciepło było :lol:

Witanko Magdzialena :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake:
[FONT=Arial]tak ja sobie też wmawialam .....ubrana w koszulke z długim rękawem , golf , bluze z kapturem i kurtke ze skórki z pomidorka :diabloti::diabloti::diabloti:
Ozzy sobie nie dał wmowic i zawracał do domu robiąc siq 2 metry od klatki schodowej :diabloti:
[/FONT]
[quote name='paula_z']U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol:[FONT=Arial]musiałas tonapisać żeby nas zdołowac ....:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja też nie gram.... ale chyba zaczne bo jak są takie pogody to nic mnie tak nie boli jak BEZDOMNE PSY... ta ich poniewierka... ja przeżyje- poubieram sie jak cebula, a one??? :placz::placz:

no mam sklepa ... takiego se...
LINK :diabloti:
[/FONT]

to fakt.... jak się pomyśli o takich biednych psiulach... zwłaszcza przy takiej i jeszcze gorszej pogodzie.. to żal za serducho ściska :-(
by się chciało przygarnąć wszystkie taki bidoki :roll:
my jedną bidę przygarnęliśmy... Zuzkę znaczy się... na więcej nie mam warunków...
ech... dziwny ten świat... :roll:

sklepa oglądnęłam!! fajoski!! :diabloti:

[quote name='evaxon']o to jest dzien ...o to jest dzien ... ktory dał nam pan który dał nam pan WESELMY sie WESELMY sie i RADUJMY sie w nim i RADUJMY sie w nim
Ewcia... Ty tak masz na co dzień? :roll: tyle miłości... radości... :cool3::loveu: to tak z Twej natury płynie, czy jakiego grzyba może zjadłaś? :loveu:

Posted

A ja sobie z rana wklepałam w kom prognozę pogody...no, żeby mi przysłali...no i przysłali, ogólnopolską.:roll: "Od 6 do 20 stopni". I tak się zastanawiałam, u kogo te 20 stopni...:diabloti: Paula, nawet się nie odzywaj!:mad: ;) :evil_lol:

Klocusiowa, ale masz sklepa, aż ciary przechodzą jak się to intro ogląda!:lol:
Kurde, ale pipa ze mnie, mogłam przyjechać się zakolczykować do Ciebie!:placz: I zniżka by pewnie była...:cool3: :eviltong: ;) :evil_lol:

Posted

Cześć :) :multi:

furciaczek napisał(a):
Uprzejmnie informuje ze Was od dluzszego czasu podgladam i podziwiam z ukrycia:loveu: :diabloti:

to się nazywa prześladowanie ;);) :evil_lol::evil_lol: :diabloti:

Posted

Kuk[SIZE=3]uuuuuu
kukuuuuuuuu
k[SIZE=4]ukuuuuu
kukuuuuuuuuuu
kukuuuuuuuuuuu
kukuuuuuuuuuuuu

Kurcze, nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało wysiłku z rana:roll::roll:
Ja pindole...:mdleje:

Witam Cię, to ja, wspaniała, mundra, pikna aczkolwiek skromna Madziusiulka:lol!:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake::shake::shake:[/FONT]
noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad::cool3:
jakie nudy??:roll: u nas było wczoraj mnóstwo fajnych focioszków!! :p :loveu:
sztuki nie doceniasz :roll: ;)

witanko Klokłorki!! :multi:

Posted

[quote name='basia2202']noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad::cool3:
sztuki nie doceniasz :roll: ;)

[FONT=Arial]:razz:no fotaski widziałam .......dużo fotasków ;)

*********************************************************************************************

WITAJ Moj Budziczku :loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku;)
[/FONT]

Posted

Witam wsie cioteczki naszego Klocusia
U nas dzisiaj szaro, buro i do d..y:angryy: Cały czas leje i nie widać żeby chciało przestać
Aaaaa i jeszcze jedno... Klockowa jest niebieskim smerfem:evil_lol: a
jak wczoraj kupowała farbkę myślałam że będzie pomarańczką :evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC'].....................koszulka..................jak dla mnie mało obcisła:diabloti:

[FONT=Arial]na niego też nie było rozmiarów :p[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]
Kurde zimno , deszcz a wszędzie na dogo pustki i nudy :shake:
[/FONT]

[FONT=Arial]no... taki przyjemny chłodzik... szron na oknach :multi: już nie musze myć :multi::loveu: bo nie widać .... uwielbiam taka pogode
[/FONT]

[FONT=Arial]:roll:[/FONT]

[quote name='paula_z']
A u nas dziś ładnie i ciepło było

Witanko Magdzialena :multi:
:angryy:
[FONT=Arial]cześć Pałla :evil_lol:[/FONT]

[quote name='malawaszka']też sobie próbowałam tak wmawiać przed spacerowaniem :shake:
[FONT=Arial]i że co??? nie gadaj że zmarzłaś.... :diabloti: ale jesteście marudne i delikutaśne :shake:[/FONT]

[quote name='paula_z']U nas dziś było 20 stopni :p W bluzie pomykałam na spacerek :lol:
[FONT=Arial]u nas jakieś 18...

poniżej zera :cool1:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tak ja sobie też wmawialam .....ubrana w koszulke z długim rękawem , golf , bluze z kapturem i kurtke ze skórki z pomidorka :diabloti:
Ozzy sobie nie dał wmowic i zawracał do domu robiąc siq 2 metry od klatki schodowej :diabloti:
[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='basia2202']to fakt.... jak się pomyśli o takich biednych psiulach... zwłaszcza przy takiej i jeszcze gorszej pogodzie.. to żal za serducho ściska :-(
by się chciało przygarnąć wszystkie taki bidoki
my jedną bidę przygarnęliśmy... Zuzkę znaczy się... na więcej nie mam warunków...
ech... dziwny ten świat...

sklepa oglądnęłam!! fajoski!! :diabloti:

Ewcia... Ty tak masz na co dzień? :roll: tyle miłości... radości... :loveu: to tak z Twej natury płynie, czy jakiego grzyba może zjadłaś? :loveu:
[FONT=Arial]otworze kiedyś... OTWORZE!!!! azyl dla wszystkich Jastrzębskich bid.... a dzień przed deszczem biegał u nas po osiedlu szczeniak.... co prawda w obroży ale strasznie zdezorientowany... chyba szukał właściciela... ja wyjeżdżałam do Ali, jak wróciłam szukałam go że .... przygarne :cool1: ale go nie było :placz: i ciągle o nim myśle i sie rozglądam .... taka mała wystraszona bida :placz:

ta Ewa to taki wulkan .. wybucha miłością, ciepłem.... wciąż i zawsze i wciąz... i forever :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='AśkaK']A ja sobie z rana wklepałam w kom prognozę pogody...no, żeby mi przysłali...no i przysłali, ogólnopolską.:roll: "Od 6 do 20 stopni". I tak się zastanawiałam, u kogo te 20 stopni...:diabloti: Paula, nawet się nie odzywaj!:mad:

Klocusiowa, ale masz sklepa, aż ciary przechodzą jak się to intro ogląda!
Kurde, ale pipa ze mnie, mogłam przyjechać się zakolczykować do Ciebie!:placz: I zniżka by pewnie była...:cool3:
[FONT=Arial]6 stopni we stolycy, 20 w.... kalifornii :diabloti: bo na pewno nie u nas... leje, leje, leje.... zara sie potopimy :angryy:
a mam sklepa, i trza było na kolca przyjechać- dostałabyś zniżke :p ale nie, po co... kto by do klockowej przyjechał.... :eviltong:
[/FONT]
[quote name='furciaczek']Uprzejmnie informuje ze Was od dluzszego czasu podgladam i podziwiam z ukrycia:loveu: :diabloti:
[FONT=Arial]wcale nie z ukrycia- widziałam cie- zza roga wyglądałaś

witamy u NAS
[/FONT]

[quote name='jonQuilla']Cześć :multi:
[FONT=Arial]hejka [/FONT]:multi:

[quote name='BeaC']witanko z samutkiego rana

u mnie przestało nareszcie padać:multi:

[FONT=Arial]a u nas leje leje leje.. zaraz sie potopimy :diabloti:[/FONT]

[quote name='madzia i medor']

Kuk[SIZE=3]uuuuuu
kukuuuuuuuu
k[SIZE=4]ukuuuuu
kukuuuuuuuuuu
kukuuuuuuuuuuu
kukuuuuuuuuuuuu

Kurcze, nawet nie wiesz ile mnie to kosztowało wysiłku z rana
Ja pindole...:mdleje:

Witam Cię, to ja, wspaniała, mundra, pikna aczkolwiek skromna Madziusiulka:lol!:

[FONT=Arial]ty sie dziołcha tak nie przemęczaj!!!!! z rana, przy piątku... ładuj akumulatory- łikend [/FONT]

:placz::placz::placz:

[quote name='basia2202']noo Ala... teraz to nam po rajtach pojechałaś :mad:
sztuki nie doceniasz :roll:

[FONT=Arial]a ... zajrze do Ciebie potem- teraz lece do.... ZUSu :angryy::angryy::angryy:

WITAM i natenczas ŻEGNAM :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']Witam wsie cioteczki naszego Klocusia
U nas dzisiaj szaro, buro i do d..y:angryy: Cały czas leje i nie widać żeby chciało przestać
Aaaaa i jeszcze jedno... Klockowa jest niebieskim smerfem:evil_lol: a
jak wczoraj kupowała farbkę myślałam że będzie pomarańczką :evil_lol:

[FONT=Arial]nooo boś Aga farbki pomyliła ;)...ja czekam na fotki Smerfika:p....znaczy ponoć to TURKUS :diabloti::diabloti::diabloti:
Co do pogody to znów się z Tobą zgadzam ......szaro , buro , do doopy ...i MOKRO :placz::placz::placz:
[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
WITAM i natenczas ŻEGNAM :loveu:
[/FONT][FONT=Arial]:razz:witne Cię raz jeszcze ...chocia mnie zignorowałas :diabloti:.....:eviltong::eviltong::eviltong:[/FONT]