Anja33 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu::loveu: jestem BEZ TWARZY bo jak zwykle wyszłam jak DAŁN :cool1: :loveu: :loveu: :mdleje: :loveu: :loveu: Jaka pięknota a Ty Madzialeno jak zawsze przeginasz fajnie na fotach wyglądasz Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu:cudna Kanalia ;) http://images24.fotosik.pl/75/178768d8d422edad.jpg coś czuje w .....że kiedyś ;) Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']cześć Klockowa - co takie szare fotki wstawiasz????mało masz szarości za oknem;) ps.Fajna ta nowa koleżanka Klocka jakie szare.... masz czarno-biały monitor :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :mdleje:fajna.... PIENKNA :loveu::loveu: i taka jak Clockwork...liżąco-gupiejąca :loveu::loveu::loveu: [quote name='evaxon']:loveu: slicznotka:cool3::cool3::cool3::cool3: :mdleje: chyba sie zakochałam :loveu::loveu::loveu::loveu: i ona mieszka ulice dalej od naszego studia :multi::multi::multi: i pan tez fajny :cool3::cool3::cool3::razz:;):oops: [quote name='Anka12']Jaka pięknota a Ty Madzialeno jak zawsze przeginasz fajnie na fotach wyglądasz buuuhahha... Aniu skąd wiesz... Tobie szkodniki sformatowały karte w aparacie gdzie na zdjęciach byłam ja ... albo wcale ich nie miałaś.... nie zapisały ci sie na karcie- bo tam byłam JA i sie zepsuło :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu:cudna Kanalia ;) http://images24.fotosik.pl/75/178768d8d422edad.jpg coś czuje w .....że kiedyś ;) :hmmmm: że co????? nie wiem o czym gadasz ... w życiu nie bedziemy mieć kanalii.... w życiuuuu :cool1: w ŻYCIU!!!!!:shake: w ŻYCIU???? :razz: :hmmmm: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']sam sie tak wykładał... i krzyczał jeszcze: rób, QNA rób to zdjęcie .... Lossie, od kogo on takie teksty podłapał:roll: [quote name='clockwork']:hmmmm: że co????? nie wiem o czym gadasz ... w życiu nie bedziemy mieć kanalii.... w życiuuuu :cool1: w ŻYCIU!!!!!:shake: w ŻYCIU???? :razz: :hmmmm: W życiu będziecie mieć:cool1: Ale zajbista kanalia:mdleje: Pikna jest:loveu::loveu: Poka zdjęcia Pana:diabloti: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Zapomniałam o najważniejszym; WIDZIAłAM ZDJęCIA CHLORKA który jadł jogurcik kawowy... mniammm.... Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor'] Lossie, od kogo on takie teksty podłapał:roll: W życiu będziecie mieć:cool1: Ale zajbista kanalia:mdleje: Pikna jest:loveu::loveu: Poka zdjęcia Pana:diabloti: od sąsiadów :roll: NIE BEDZIE NASTĘPNEGO PSA :shake: :loveu::loveu::loveu::loveu: :mdleje: nie mam :placz::placz::placz: [quote name='madzia i medor']Zapomniałam o najważniejszym; WIDZIAłAM ZDJęCIA CHLORKA który jadł jogurcik kawowy... mniammm.... :klacz: jego ulubiony :p Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: że co????? nie wiem o czym gadasz ... w życiu nie bedziemy mieć kanalii.... w życiuuuu :cool1: w ŻYCIU!!!!!:shake: w ŻYCIU???? :razz: :hmmmm: taaaakkkkk wierzę CI takkkkkkkk...tylko spokojnie ....nie trać zmysłów :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork'] od sąsiadów :roll: NIE BEDZIE NASTĘPNEGO PSA :shake: :loveu::loveu::loveu::loveu: :mdleje: nie mam :placz::placz::placz: :klacz: jego ulubiony :p 1. Przeprowadzcie się, bo Wam psa zgorszą:shake: 2. :cool1: 3.:loveu: 4. Losie:mdleje: Trza było cyknąć ukradkiem:razz::razz::razz::diabloti: Mój też:loveu::loveu::loveu: A propo tych świeczników - ja stawiam na tego z rozdziawioną japą - po prawej bodajże był:niewiem::p Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='madzia i medor'] 1. Przeprowadzcie się, bo Wam psa zgorszą:shake: 2. :cool1: 3.:loveu: 4. Losie:mdleje: Trza było cyknąć ukradkiem:razz::razz::razz::diabloti: Mój też:loveu::loveu::loveu: A propo tych świeczników - ja stawiam na tego z rozdziawioną japą - po prawej bodajże był:niewiem::p nie kracz... bo ja jestem najszczęśliwszym człowiekiem na swiecie ...że nam jeszcze przedłużyli o rok umowe na wynajem :loveu: :roll: :loveu::loveu::loveu: bedzie okazja :razz: bedzie spotkanko.... bo dzis to ja patrzałam INO na kanalie... nic nie widziałam, nic nie słyszałam :cool1: tak!!! ten co ja se zakupiłam.... tzn.. Pawcio :cool1: Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork'] nie kracz... bo ja jestem najszczęśliwszym człowiekiem na swiecie ...że nam jeszcze przedłużyli o rok umowe na wynajem :loveu: :roll: :loveu::loveu::loveu: bedzie okazja :razz: bedzie spotkanko.... bo dzis to ja patrzałam INO na kanalie... nic nie widziałam, nic nie słyszałam :cool1:tak!!! ten co ja se zakupiłam.... tzn.. Pawcio :cool1: 1. To już nic nie mówię... morda na kłódkę :evil_lol: 2. :diabloti: 3. :loveu::loveu::loveu: 4. Nie kłam... patrzyłaś... wiem, że patrzyłaś... prawda, że patrzyłaś na pańcia... patrzyłaś... wiem o tym:cool1::cool1: Fajne to:p:p Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :cool1:o masz ...co za ustalenia ... 1. mieszkanko trzymam :kciuki:co by nastepne lata jeszcze było ;) 2.też mówiłam że nie będzie 3.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: 4.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: o i se wypunktowałam .......:eviltong: Quote
clockwork Posted September 5, 2007 Author Posted September 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:o masz ...co za ustalenia ... 1. mieszkanko trzymam :kciuki:co by nastepne lata jeszcze było ;) 2.też mówiłam że nie będzie 3.:loveu::loveu::loveu: 4.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o i se wypunktowałam .......:eviltong: [quote name='madzia i medor']1. To już nic nie mówię... morda na kłódkę :evil_lol: 2. :diabloti: 3. :loveu::loveu::loveu: 4. Nie kłam... patrzyłaś... wiem, że patrzyłaś... prawda, że patrzyłaś na pańcia... patrzyłaś... wiem o tym:cool1::cool1: Fajne to:p:p umowa do lipca, potem bedziem sie martwić... ale tera remont trza zrobić... może se zapunktujemy u pani ;) :hmmmm: :loveu::loveu::loveu: :mdleje: :diabloti::diabloti: NIE nie patrzałam :roll: serio serio... nie wiem jak wygląda... ale zajefajnie sie z nim gadało- jakbyśmy sie znalli od lat... i był zaskoczony i mnie pokochał bo stwierdził że jeszcze nikt tak nie zareagował na jego sucz... wszyscy ino by chcieli ją odstrzelić ;)wiem że fajne... toż ja nie kupuje bekle czego :p Quote
jonQuilla Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ale radocha :multi::multi: zdjęcia :) i nawet Legwanik :loveu::loveu: http://images21.fotosik.pl/402/70c894f45ff45b71.jpg :loveu::loveu: Quote
Gonitwa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 ja chcem znać cene tych cudów wcześniej kilka stron, ja chce ja chce ja chce.... Cześć pracy, rodacy;) Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Gonitwa']ja chcem znać cene tych cudów wcześniej kilka stron, ja chce ja chce ja chce.... Cześć pracy, rodacy;):cool1:spóźniłaś sie ....sprzedane Quote
agbar Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='evaxon']http://images24.fotosik.pl/75/dc5bfa093182f5ef.jpg do gory jojkami najlepiej:multi::evil_lol: witam Madziusie:loveu: witam Alusie:loveu: witam Agusie:loveu: witam WAS w NASZYM ale WASZYM nie MOIM i ICH blozku:loveu: czesc pelna milsoci w NASZYM blogasie.... halo nienormalna gadatliwa babo....cos blado wygladasz:loveu: :diabloti: Quote
agnes1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='Gonitwa']ja chcem znać cene tych cudów wcześniej kilka stron, ja chce ja chce ja chce.... Cześć pracy, rodacy;) :p czy ja tu moge podać :hmmmm: 66,6 zł :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:spóźniłaś sie ....sprzedane :shake: kielony są 2 :evil_lol: [quote name='dealer']czesc pelna milsoci w NASZYM blogasie.... halo nienormalna gadatliwa babo....cos blado wygladasz:loveu: :diabloti: że kto blado?? ja??? bo prawie zasłabłam jak zobaczyłam kanalie :loveu::loveu::loveu: jakby sie kto nie domyślił- to to pisze JA!!! KLOCKOWA!!!! :multi: Quote
agnes1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='jonQuilla']ale radocha :multi::multi: zdjęcia :) i nawet Legwanik :loveu::loveu: http://images21.fotosik.pl/402/70c894f45ff45b71.jpg :loveu::loveu: ups... przeoczyłam CIE :oops: aaaaaaaa pewnie i legwanik, i Klocek i kanalia.... zresztą jak codzień :cool1: Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='agnes1']:p czy ja tu moge podać :hmmmm: 66,6 zł :diabloti: mozesz ...pozwalam CI :p :shake: kielony są 2 :evil_lol: o masz tego nie wyczaiłam ;) że kto blado?? ja??? bo prawie zasłabłam jak zobaczyłam kanalie :loveu::loveu::loveu: tak potwierdzam .....zesłabła :razz: jakby sie kto nie domyślił- to to pisze JA!!! KLOCKOWA!!!! :multi::razz: no taaa bo ja wyłączona jestem z zagadek :evil_lol:i nie mogłabym podpowiedzieć ;) Quote
Alicja Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 :pNasza Madzialena z Ozzulkiem ulubione miejsce trzech 1/3 :evil_lol: no comment narada przed zakupami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 http://images29.fotosik.pl/76/9c9dcdb6ad50255a.jpg :evil_lol: Madzia przytulanca z Ozzym tanczy :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 I oczywiście co? Dogomanię w monitorze widać;) Quote
Medorowa Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 [quote name='clockwork'] umowa do lipca, potem bedziem sie martwić... ale tera remont trza zrobić... może se zapunktujemy u pani ;) :hmmmm: :loveu::loveu::loveu: :mdleje: :diabloti::diabloti: NIE nie patrzałam :roll: serio serio... nie wiem jak wygląda... ale zajefajnie sie z nim gadało- jakbyśmy sie znalli od lat... i był zaskoczony i mnie pokochał bo stwierdził że jeszcze nikt tak nie zareagował na jego sucz... wszyscy ino by chcieli ją odstrzelić ;)wiem że fajne... toż ja nie kupuje bekle czego :p 1. Punktujta, punktujta:kciuki::kciuki: 2.Nie ma co myśleć, ja już pomyślałam za cia i wiem, ze tak:multi::multi: 3. :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: 4. Bo ludzie goopi są i nic się na to nie poradzi:niewiem: No to u niego też se zapunkciłaś... Ty cfffffaana bestyjko tiii tiii:loveu: No wymiękam przy tej focie :roflt::roflt::roflt: Aluuuu ...:evil_lol: http://images13.fotosik.pl/70/3ba4681798d5bb12.jpg Quote
Recommended Posts