emdziolek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 HEjka mAdziu:loveu: Brrr zamarzłam :placz: Ale u nas dzisiaj zimno IDZIE ZIMA:placz: [SIZE=2]JA CEM LATO!! Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] nie bój nic kochana... po pracce wpadam po Was do zaśnieżonego Rybnika i porywam Was na remontowe zakupki do Żor- jako doradców ;) potem jedzieta do mła i bierzemy sie za remont... bo co jeden cały musk to nie 1/3 :evil_lol: bedzie nam jeszcze gorąco :multi: czekamy zwarte i gotowe;)........tylkoże Dilerowa mnie tu cosik ściemnia....że ją zaś bolości dopadli :diabloti: [quote name='clockwork']Pawcio company :hmmmm: company, ale w sobote... bo my oszczędzamy... nie ma że compiel co dzień :diabloti:no co chłopakowi załujesz :shake: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']Bóg w przyazaniach nakazuje kochac bliźniego swego jak siebie samego ..nie moja wina ze sie kocham :roll: aaa... jak bóg tak chce to ja rozumiem :roll: to SIE miłuj ile wlezie ;) [quote name='emdziolek']HEjka mAdziu:loveu: Brrr zamarzłam :placz: Ale u nas dzisiaj zimno IDZIE ZIMA:placz: [SIZE=2]JA CEM LATO!! no co Ty... piękna złota polska jesień....:cool1: DOŚĆ LATA!!!! stanowcze NIE! :roll: [quote name='Alicjarydzewska']czekamy zwarte i gotowe;)........tylkoże Dilerowa mnie tu cosik ściemnia....że ją zaś bolości dopadli :diabloti: no co chłopakowi załujesz :shake: zwarte powiadasz... to może takie pozostańcie... boleści wyleczymy- porusza sie dziołcha trochie to jej wszystko przejdzie :diabloti: acha.. nie żałuje... ale abo żarcie abo kompiele :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] przez grzeczność nie zaprzeczam :cool1: witaj złotoryjcu :multi: Bardzo mnie to cieszy:lol!::lol!::loveu: Cze... :hand: A propo małych psów - moim skromnym, acz wspaniałym zdaniem - to małe psy są o wiele gorsze od dużych:mdleje::mdleje::siara: Wiem co mówię, mam małego i duzego:diabloti: Quote
emdziolek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] no co Ty... piękna złota polska jesień....:cool1: DOŚĆ LATA!!!! stanowcze NIE! :roll: NIE!! NIE !! NIE!! JA CHCE LATO!!:placz: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']aaa... jak bóg tak chce to ja rozumiem :roll: to SIE miłuj ile wlezie ;) :razz:alem się rozmarzyła :eviltong:jakem to przeczytała zwarte powiadasz... to może takie pozostańcie... boleści wyleczymy- porusza sie dziołcha trochie to jej wszystko przejdzie :diabloti: :hmmmm: powiadasz ze jak się porucha to jej minie......:diabloti: acha.. nie żałuje... ale abo żarcie abo kompiele :diabloti: to pozwól mu się wykąpać a żarcie sam niech upoluje :eviltong: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']aaa... jak bóg tak chce to ja rozumiem :roll: to SIE miłuj ile wlezie ;) :loveu: cienie tez bede miłowac:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor'] A propo małych psów - moim skromnym, acz wspaniałym zdaniem - to małe psy są o wiele gorsze od dużych:mdleje::mdleje::siara: Wiem co mówię, mam małego i duzego:diabloti: tak... a gdyby takie małe piździki miały te możliwości i siłe co te duże... to dopiero by sie słyszało... jamnik zagryzł dziecko, jork odgryzł ręke :diabloti: a Bandog zalizał na śmierć :diabloti: [quote name='emdziolek']NIE!! NIE !! NIE!! JA CHCE LATO!!:placz: prosze cie przestań... nie bądź pazerna... lato było tera w końcu zima ... uwielbiam :cool1::roll: :flaming: [quote name='Alicjarydzewska']to pozwól mu się wykąpać a żarcie sam niech upoluje :eviltong: kiedy z braku kąpieli sie nie umiera :cool1: evaxon napisała to! :loveu: cienie tez bede miłowac:loveu::loveu::loveu::evil_lol: a miłuj dziołcha miłuj i SIEBIE i CIENIE- swoje :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: cienie tez bede miłowac:loveu::loveu::loveu::evil_lol::roll:jakie cienie ..... A KLOCKOWA NASZA jest :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podpisano Alicja dealerowa Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='emdziolek']NIE!! NIE !! NIE!! JA CHCE LATO!!:placz: w sumie to ja też bym chciała...:roll: co to tego ciepła było w tym roku? :niewiem: u mnie pod żyrandolem więcej "słońca":evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] a miłuj dziołcha miłuj i SIEBIE i CIENIE- swoje :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:roll:jakie cienie ..... A KLOCKOWA NASZA jest :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podpisano Alicja dealerowa :splat: miało być CIEBIE ....CIE BIE:cool1: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] A KLOCKOWA NASZA jest :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: podpisano Alicja dealerowa TAK :grins: za jaką godzinke [quote name='basia2202']w sumie to ja też bym chciała...:roll: co to tego ciepła było w tym roku? :niewiem: u mnie pod żyrandolem więcej "słońca":evil_lol: marudy... jest PIENKNIE!!! ziąb, wiatr, sople wiszące z nosa.... ależ to romantyczne :loveu: a tera lece do fryzjera zrobić sie na bóstwo... bom zarosła jak hipis :oops: i potem spadam sie integrować z moimi 2/3 :multi::multi::multi::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']tak... a gdyby takie małe piździki miały te możliwości i siłe co te duże... to dopiero by sie słyszało... jamnik zagryzł dziecko, jork odgryzł ręke :diabloti: a Bandog zalizał na śmierć :diabloti: Jak by tak było... :mdleje: To bym się bała z domu wychodzic.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] a tera lece do fryzjera zrobić sie na bóstwo... bom zarosła jak hipis :oops: i potem spadam sie integrować z moimi 2/3 :multi::multi::multi::loveu::loveu: To znaczy - socjalizować się będziecie:hmmmm::diabloti: Quote
malawaszka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no poszła :shake: nie zdążyłam :placz: a chciałam tylko zapytać czy naprawdę myjesz sobie :shock: penisa do 10 min po stosunku????? :crazyeye: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Jak by tak było... :mdleje: To bym się bała z domu wychodzic.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To znaczy - socjalizować się będziecie:hmmmm::diabloti: MAM MOJE 2/3 I NIE ZAWAHAM SIE ICH UŻYĆ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::multi::multi::multi: [quote name='malawaszka']no poszła :shake: nie zdążyłam :placz: a chciałam tylko zapytać czy naprawdę myjesz sobie :shock: penisa do 10 min po stosunku????? :crazyeye: GUPIA.... PRZECA MY NIE MAMY ŚLUBU... WIĘC WOGÓLE NIE WIEM O CZYM TY DO MNIE DYSKUTUJESZ :eviltong::eviltong::eviltong: sorry za CAPS :roll: a tera ide sie...... socjalizować :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::eviltong: Quote
Anja33 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']u nas piździ jakby zara miał spaść śnieg... kurteczke dziś mam :oops: zimową :diabloti: przez grzeczność nie zaprzeczam :cool1: witaj złotoryjcu :multi: :roll::roll: no ten tego..... tej już nie ma :roll: ja se kupiłam jest inna ... chcesz fote??? Pewnie że kce fote Dawa ale lans :mdleje: hu hu ha, hu hu ha.... nasza zima zła :placz: witanko kiedy ja nie chce żeby mój pies był terroristen :shake: on nie ma prawa rzucać sie na psy... BA! nie ma nawet prawa pomyśleć o tym :diabloti: nie mam zamiaru beknąć za agresje psa.... i tego sie bede trzymać.... jednak nie mam pojęcia co by sie stało jak jakiś pies by go zaatakował i nie chciał ustąpić po ostrzeżeniu jakie daje Clockwork- czyli przygniataniu przeciwnika klatą :roll: dlatego spanikowałam, bo każdy bezsmyczowy burek osiedlowy rzuca sie do klocucha :angryy: I raz jeszcze poprosze o fote popielarki Buzioki Quote
Agunia-Pańciunia) Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 czesc slicznotko.......:loveu: Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']marudy... jest PIENKNIE!!! ziąb, wiatr, sople wiszące z nosa.... ależ to romantyczne :loveu: Ciebie to widzę słodycz nie rusza :evil_lol: znaczy się że słońce i te sprawy :cool3: haardcore Cię za to kręci :evil_lol: :diabloti: sople.. ziąb... brr :cool3: Quote
Gonitwa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='basia2202'] haardcore Cię za to kręci :evil_lol: :diabloti: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 EloooooŁ:cool3: Wpadłam Wam powiedzieć DORANOC:loveu: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork']bom zarosła jak hipis :oops: :roflt: Cześć remontująca się Magdziu :loveu: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Tu też powiem DOBRANOC ;) w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Przyszłam po całych latach świetlnych nieobecności zdjęcia pooglądać:lol: , a tu zdjęciuf ni ma!:roll: Chyba że muszę się bardziej...cofnąć.:evil_lol: Za to znajduję tu bardzo ciekawe stwierdzenia... evaxon napisał(a)::hmmmm: to Madzia ma kutasa??:roll: :-o :-o :-o :evil_lol: Quote
Paula Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='AśkaK']Za to znajduję tu bardzo ciekawe stwierdzenia... goopia córcia ;) napisał(a): :hmmmm: to Madzia ma kutasa??:roll: Ma, nawet trzech kutasków :eviltong: ( Orange też gdzieś tam ma, chociaż nie widać ;) ) Takiej to dobrze :evil_lol: ;) Dobranoc :hand: i Dziń dybry :grins: Quote
Recommended Posts