Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja się pytam - KTO w końcu polewa tego likiera????,bo nie wiem gdzie się wybrać w goście:p :evil_lol: :lol::diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops::oops::oops:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops::oops::oops:

A nie wiesz,czy znajdzie sie jeszcze miejsce na przyklejenie jednej macki???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku

A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz:

U nas też zimno:smhair2::smhair2::smhair2:
Choć zza chmurek nieśmiało spogląda słneczko:razz:

Posted

A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz:

kak to, że zima? :roll: nie może być... u nas chłodnawo, ale słonko świeci jednak trochę :cool1:
witanko w Waszym blogasku:)

Posted

dzisiaj ...jeszcze nic nie robiłam w pracy
odrabiam dogomanię:cool3::cool3::cool3:
przeczytałam........ty tego Klocka przeszkol w końcu.ma posture mordercy???
to niech rządzi na osiedlu....................
a jak nie to daj go mojej Lusi....ona mu pokarze jak to sie robi:diabloti::diabloti::diabloti:

acha u mnie cholernie zimno jest..............czy u Cie też?????
pociesz mnie że też nie będe osamotniona:diabloti::roll:

Posted

:hand: dobereczek wszystkim, u mnie tez już zimno jak nie wiem co, słonka brak i tylko 12 stopni

Posted

[quote name='ice_t']:hand: dobereczek wszystkim, u mnie tez już zimno jak nie wiem co, słonka brak i tylko 12 stopni
:placz::placz::placz:u mnie było 9 ........wsio mi zamarzło :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']O losie Klockowa, ale miałaś łikenda:shake::mdleje: Ehhhh...
Bartsiowi samych sukcesów w szkole;)

:multi:

cześć:loveu:
mówiłam że nie nawidze łikendów :razz: mówiłam??? :razz:

[quote name='malawaszka']http://images13.fotosik.pl/67/072c50b1107d02bf.jpg

ja Cie kręcę ale ma oczy :loveu: będzie łamał serca ojjjjjjjj :razz:
myślisz?? :cool3:
czy te oczy mogą kłamać??? chyba nie :roll:

[quote name='dealer']na jutro prosze schlodzic:diabloti:

:eviltong::eviltong:

to JA to JA robilam te fotke:loveu:

szpaner :diabloti:
ty nie dziel tak MOIM likierem cooooo:mad:

za późno... podzielono :diabloti:

[quote name='Gonitwa']Bo labki to ogólnie mendy som- i ja z takim pod jednym dachem mieszkam....
no co ty:crazyeye::crazyeye: masz mendy??? :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']jakim TWOIM ...NASZYM ;)
NASZYM :p

[quote name='Hugo-Kochaś']Ja się pytam - KTO w końcu polewa tego likiera????,bo nie wiem gdzie się wybrać w goście:p
już po ptokach... likiera niet :eviltong: zbił sie :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops:
miał :eviltong:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']A nie wiesz,czy znajdzie sie jeszcze miejsce na przyklejenie jednej macki???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jeżeli chodzi o macki/ macanie, to ja sie nie pisze :roll:

[quote name='jonQuilla']Witam wieczorową porą :)
witanko poranną porą

[quote name='paula_z']O matyldo :mdleje: Ale miałaś łikend :shake: Adze, a szczególnie Bartkowi, współczuwam przeżyć :glaszcze: Trzymajta się :loveu:
wyjdą z tego.... takie przeżycia są BE

[quote name='basia2202']eloł Klokłorki :p
przyszłyśmy sie przywitać i cmoknąć Was w nochale na dobranoc :loveu:
jak się sami obrobimy, to przeczytamy, co tam u Was się działo przez te 2 tyg. :cool3:
koniecznie... koniecznie musicie nadrobić.. ;)

[quote name='jonQuilla']Dzień Dobry :) :multi::multi:
Tutaj również życzę miłego dnia :cool3::eviltong:
dzięki i wzajemność ;)

nie bój nic kochana... po pracce wpadam po Was do zaśnieżonego Rybnika i porywam Was na remontowe zakupki do Żor- jako doradców ;) potem jedzieta do mła i bierzemy sie za remont... bo co jeden cały musk to nie 1/3 :evil_lol:
bedzie nam jeszcze gorąco :multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']U nas też zimno:smhair2::smhair2:
Choć zza chmurek nieśmiało spogląda słneczko:razz:
u nas piździ jakby zara miał spaść śnieg... kurteczke dziś mam :oops:

zimową :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Świnia ze mnie:shake::shake::diabloti:

Witaj Chlorkowa;)
przez grzeczność nie zaprzeczam :cool1:

witaj złotoryjcu :multi:

[quote name='Anka12']Cze Madzialeno
Czy towary też wysyłacie????Bo ta popilarka straszecznie się mnie podobuje
:roll::roll: no ten tego..... tej już nie ma :roll: ja se kupiłam
jest inna ... chcesz fote???

ale lans :mdleje:

[quote name='basia2202']kak to, że zima? :roll: nie może być... u nas chłodnawo, ale słonko świeci jednak trochę :cool1:
witanko w Waszym blogasku:)
hu hu ha, hu hu ha.... nasza zima zła :placz:
witanko

[quote name='BeaC']dzisiaj ...jeszcze nic nie robiłam w pracy
odrabiam dogomanię:cool3::cool3:
przeczytałam........ty tego Klocka przeszkol w końcu.ma posture mordercy???
to niech rządzi na osiedlu....................
a jak nie to daj go mojej Lusi....ona mu pokarze jak to sie robi:diabloti::diabloti::diabloti:

acha u mnie cholernie zimno jest..............czy u Cie też?????
pociesz mnie że też nie będe osamotniona:diabloti::roll:

kiedy ja nie chce żeby mój pies był terroristen :shake: on nie ma prawa rzucać sie na psy... BA! nie ma nawet prawa pomyśleć o tym :diabloti:
nie mam zamiaru beknąć za agresje psa.... i tego sie bede trzymać....
jednak nie mam pojęcia co by sie stało jak jakiś pies by go zaatakował i nie chciał ustąpić po ostrzeżeniu jakie daje Clockwork- czyli przygniataniu przeciwnika klatą :roll: dlatego spanikowałam, bo każdy bezsmyczowy burek osiedlowy rzuca sie do klocucha :angryy:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Pawcio & Company nie przepuści LIKIERKOWI ;)....mi tam nie żal bo słodki ....ale DILEROWA się zapłaka :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Pawcio & Company nie przepuści LIKIERKOWI ;)....mi tam nie żal bo słodki ....ale DILEROWA się zapłaka :eviltong::eviltong::eviltong:

Pawcio company :hmmmm:
company, ale w sobote... bo my oszczędzamy... nie ma że compiel co dzień
:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']

kiedy ja nie chce żeby mój pies był terroristen :shake: on nie ma prawa rzucać sie na psy... BA! nie ma nawet prawa pomyśleć o tym :diabloti:
nie mam zamiaru beknąć za agresje psa.... i tego sie bede trzymać....
jednak nie mam pojęcia co by sie stało jak jakiś pies by go zaatakował i nie chciał ustąpić po ostrzeżeniu jakie daje Clockwork- czyli przygniataniu przeciwnika klatą :roll: dlatego spanikowałam, bo każdy bezsmyczowy burek osiedlowy rzuca sie do klocucha :angryy:

żartowałam:mad::mad::mad:

a te male burkowate szczekacze coś mają, ze jak widzą kawał psa to se muszą jape rozedrzeć:angryy::diabloti:

Posted

troszke miłosci i dla ciebie mam
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']żartowałam:mad::mad:

a te male burkowate szczekacze coś mają, ze jak widzą kawał psa to se muszą jape rozedrzeć:angryy::diabloti:

tyle ich... ale jak cos sie stanie... kto dostanie po doopie??? pan qndla który wypuszcza psa w samopas?? czy ja??? mimo że pies na smyczy?? :roll::angryy:

[quote name='evaxon']troszke miłosci i dla ciebie mam
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

łosz qrde... ale miłością zawiało... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tyle miłości to ja prosze NIE.... bo mi sie wizerunek blogasa popsuje .. i mego mordulca tropiącego CREW :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']
łosz qrde... ale miłością zawiało... :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
tyle miłości to ja prosze NIE.... bo mi sie wizerunek blogasa popsuje .. i mego mordulca tropiącego CREW :cool1:

Bóg w przyazaniach nakazuje kochac bliźniego swego jak siebie samego ..nie moja wina ze sie kocham :roll: