Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Ja się pytam - KTO w końcu polewa tego likiera????,bo nie wiem gdzie się wybrać w goście:p :evil_lol: :lol::diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops::oops::oops: Quote
BoJa2 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops::oops::oops: A nie wiesz,czy znajdzie sie jeszcze miejsce na przyklejenie jednej macki???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 O matyldo :mdleje: Ale miałaś łikend :shake: Adze, a szczególnie Bartkowi, współczuwam przeżyć :glaszcze: Trzymajta się :loveu: Quote
Alicja Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 To ja tu dziś już powiem DOBRANOC w Naszym Blogasku ...:loveu::loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 eloł Klokłorki :p przyszłyśmy sie przywitać i cmoknąć Was w nochale na dobranoc :loveu: jak się sami obrobimy, to przeczytamy, co tam u Was się działo przez te 2 tyg. :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dzień Dobry :) :multi::multi: Tutaj również życzę miłego dnia :cool3::eviltong: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz: U nas też zimno:smhair2::smhair2::smhair2: Choć zza chmurek nieśmiało spogląda słneczko:razz: Quote
Medorowa Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Świnia ze mnie:shake::shake::diabloti: Witaj Chlorkowa;) Quote
Anja33 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Cze Madzialeno Czy towary też wysyłacie????Bo ta popilarka straszecznie się mnie podobuje Quote
basia2202 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz: kak to, że zima? :roll: nie może być... u nas chłodnawo, ale słonko świeci jednak trochę :cool1: witanko w Waszym blogasku:) Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzisiaj ...jeszcze nic nie robiłam w pracy odrabiam dogomanię:cool3::cool3::cool3: przeczytałam........ty tego Klocka przeszkol w końcu.ma posture mordercy??? to niech rządzi na osiedlu.................... a jak nie to daj go mojej Lusi....ona mu pokarze jak to sie robi:diabloti::diabloti::diabloti: acha u mnie cholernie zimno jest..............czy u Cie też????? pociesz mnie że też nie będe osamotniona:diabloti::roll: Quote
ice_t Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz: :hand: dobereczek wszystkim, u mnie tez już zimno jak nie wiem co, słonka brak i tylko 12 stopni Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='ice_t']:hand: dobereczek wszystkim, u mnie tez już zimno jak nie wiem co, słonka brak i tylko 12 stopni :placz::placz::placz:u mnie było 9 ........wsio mi zamarzło :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']O losie Klockowa, ale miałaś łikenda:shake::mdleje: Ehhhh... Bartsiowi samych sukcesów w szkole;) :multi: cześć:loveu: mówiłam że nie nawidze łikendów :razz: mówiłam??? :razz: [quote name='malawaszka']http://images13.fotosik.pl/67/072c50b1107d02bf.jpg ja Cie kręcę ale ma oczy :loveu: będzie łamał serca ojjjjjjjj :razz: myślisz?? :cool3: czy te oczy mogą kłamać??? chyba nie :roll: [quote name='dealer']na jutro prosze schlodzic:diabloti: :eviltong::eviltong: to JA to JA robilam te fotke:loveu: szpaner :diabloti: ty nie dziel tak MOIM likierem cooooo:mad: za późno... podzielono :diabloti: [quote name='Gonitwa']Bo labki to ogólnie mendy som- i ja z takim pod jednym dachem mieszkam.... no co ty:crazyeye::crazyeye: masz mendy??? :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']jakim TWOIM ...NASZYM ;) NASZYM :p [quote name='Hugo-Kochaś']Ja się pytam - KTO w końcu polewa tego likiera????,bo nie wiem gdzie się wybrać w goście:p już po ptokach... likiera niet :eviltong: zbił sie :roll: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:likiera ma PAWCIO a wszystkie się do niego kleją ...do likiera :diabloti:nie Pawcia :oops: miał :eviltong: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']A nie wiesz,czy znajdzie sie jeszcze miejsce na przyklejenie jednej macki???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jeżeli chodzi o macki/ macanie, to ja sie nie pisze :roll: [quote name='jonQuilla']Witam wieczorową porą :) witanko poranną porą [quote name='paula_z']O matyldo :mdleje: Ale miałaś łikend :shake: Adze, a szczególnie Bartkowi, współczuwam przeżyć :glaszcze: Trzymajta się :loveu: wyjdą z tego.... takie przeżycia są BE [quote name='basia2202']eloł Klokłorki :p przyszłyśmy sie przywitać i cmoknąć Was w nochale na dobranoc :loveu: jak się sami obrobimy, to przeczytamy, co tam u Was się działo przez te 2 tyg. :cool3: koniecznie... koniecznie musicie nadrobić.. ;) [quote name='jonQuilla']Dzień Dobry :) :multi::multi: Tutaj również życzę miłego dnia :cool3::eviltong: dzięki i wzajemność ;) [quote name='Alicjarydzewska']:hand: ....witanko ...Doberek w Naszym Blogasku A dzisiaj u nas zima :placz::placz::placz:uchi mi zmarzli , nos też .....ja scę lato:razz: nie bój nic kochana... po pracce wpadam po Was do zaśnieżonego Rybnika i porywam Was na remontowe zakupki do Żor- jako doradców ;) potem jedzieta do mła i bierzemy sie za remont... bo co jeden cały musk to nie 1/3 :evil_lol: bedzie nam jeszcze gorąco :multi: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='madzia i medor']U nas też zimno:smhair2::smhair2: Choć zza chmurek nieśmiało spogląda słneczko:razz: u nas piździ jakby zara miał spaść śnieg... kurteczke dziś mam :oops: zimową :diabloti: [quote name='madzia i medor']Świnia ze mnie:shake::shake::diabloti: Witaj Chlorkowa;) przez grzeczność nie zaprzeczam :cool1: witaj złotoryjcu :multi: [quote name='Anka12']Cze Madzialeno Czy towary też wysyłacie????Bo ta popilarka straszecznie się mnie podobuje :roll::roll: no ten tego..... tej już nie ma :roll: ja se kupiłam jest inna ... chcesz fote??? ale lans :mdleje: [quote name='basia2202']kak to, że zima? :roll: nie może być... u nas chłodnawo, ale słonko świeci jednak trochę :cool1: witanko w Waszym blogasku:) hu hu ha, hu hu ha.... nasza zima zła :placz: witanko [quote name='BeaC']dzisiaj ...jeszcze nic nie robiłam w pracy odrabiam dogomanię:cool3::cool3: przeczytałam........ty tego Klocka przeszkol w końcu.ma posture mordercy??? to niech rządzi na osiedlu.................... a jak nie to daj go mojej Lusi....ona mu pokarze jak to sie robi:diabloti::diabloti::diabloti: acha u mnie cholernie zimno jest..............czy u Cie też????? pociesz mnie że też nie będe osamotniona:diabloti::roll: kiedy ja nie chce żeby mój pies był terroristen :shake: on nie ma prawa rzucać sie na psy... BA! nie ma nawet prawa pomyśleć o tym :diabloti: nie mam zamiaru beknąć za agresje psa.... i tego sie bede trzymać.... jednak nie mam pojęcia co by sie stało jak jakiś pies by go zaatakował i nie chciał ustąpić po ostrzeżeniu jakie daje Clockwork- czyli przygniataniu przeciwnika klatą :roll: dlatego spanikowałam, bo każdy bezsmyczowy burek osiedlowy rzuca sie do klocucha :angryy: Quote
Alicja Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Pawcio & Company nie przepuści LIKIERKOWI ;)....mi tam nie żal bo słodki ....ale DILEROWA się zapłaka :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wiedziałam że Pawcio & Company nie przepuści LIKIERKOWI ;)....mi tam nie żal bo słodki ....ale DILEROWA się zapłaka :eviltong::eviltong::eviltong: Pawcio company :hmmmm: company, ale w sobote... bo my oszczędzamy... nie ma że compiel co dzień :diabloti: Quote
BeaC Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] kiedy ja nie chce żeby mój pies był terroristen :shake: on nie ma prawa rzucać sie na psy... BA! nie ma nawet prawa pomyśleć o tym :diabloti: nie mam zamiaru beknąć za agresje psa.... i tego sie bede trzymać.... jednak nie mam pojęcia co by sie stało jak jakiś pies by go zaatakował i nie chciał ustąpić po ostrzeżeniu jakie daje Clockwork- czyli przygniataniu przeciwnika klatą :roll: dlatego spanikowałam, bo każdy bezsmyczowy burek osiedlowy rzuca sie do klocucha :angryy: żartowałam:mad::mad::mad: a te male burkowate szczekacze coś mają, ze jak widzą kawał psa to se muszą jape rozedrzeć:angryy::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 troszke miłosci i dla ciebie mam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 [quote name='BeaC']żartowałam:mad::mad: a te male burkowate szczekacze coś mają, ze jak widzą kawał psa to se muszą jape rozedrzeć:angryy::diabloti: tyle ich... ale jak cos sie stanie... kto dostanie po doopie??? pan qndla który wypuszcza psa w samopas?? czy ja??? mimo że pies na smyczy?? :roll::angryy: [quote name='evaxon']troszke miłosci i dla ciebie mam :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: łosz qrde... ale miłością zawiało... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tyle miłości to ja prosze NIE.... bo mi sie wizerunek blogasa popsuje .. i mego mordulca tropiącego CREW :cool1: Quote
e.v.a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='clockwork'] łosz qrde... ale miłością zawiało... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tyle miłości to ja prosze NIE.... bo mi sie wizerunek blogasa popsuje .. i mego mordulca tropiącego CREW :cool1: Bóg w przyazaniach nakazuje kochac bliźniego swego jak siebie samego ..nie moja wina ze sie kocham :roll: Quote
Recommended Posts