Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ala !!! Ciebie to nie denerwuje, ze ona zawiesza glos w najwazniejszym momencie:shake: Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork'] słodka jest ta Saba nie?? też się w niej zakochałam... a legwancia mamy od nich!!! Po Sabie? :crazyeye: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Vogue']HORROR!!!! Nie trzymaj nas w niepewnosci:mad: :mad: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak .......do jutra [quote name='Vogue']Ala !!! Ciebie to nie denerwuje, ze ona zawiesza glos w najwazniejszym momencie:shake: jestem!!! :diabloti: teraz lece na rehabilitacje, a jak wróce to od razu siadam do opisywania naszj horrorowej przygody :shocked!: [quote name='PIKA']Po Sabie? :crazyeye: nie po Sabie tylko po jej właścicielach!!! taki mały wybryk natury- wykluło im sie jajo a tam legwanek!! jajko niespodzianka tzw... Quote
Vogue Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Clockwork!!! To ty po innych galeriach biegasz zamiast w swojej sumiennie zdjecia wklejac i o horrorach opowiadac?????:cool3: :lol: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Vogue napisał(a):Clockwork!!! To ty po innych galeriach biegasz zamiast w swojej sumiennie zdjecia wklejac i o horrorach opowiadac?????:cool3: :lol: :loveu: tez Cie kocham... Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Vogue']Ala !!! Ciebie to nie denerwuje, ze ona zawiesza glos w najwazniejszym momencie:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nadawa sie do przedszkola ;)do opowiadania bajek:multi::multi::multi: Klocusiowa ,jutro rano jesteśmy u Budzika:razz: Quote
Samturia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 wesołego pączka ci życze! do sklepu daleko nie masz to możesz na chwile zrobić sobie oczko na pączuska :D z marmoladką... :D Quote
BeaC Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No witam wchodzę czytam miały być jakieś niesamowite opowieści z piekła rodem.... a tu co??? kiszka ale i tak ..............pozdrowionka...... i ciumaski. i taki inne Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 :eviltong: no więc..... wracamy w sobotę z randki z Sabą wchodzimy do domu a tu... :shocked!::eek2: matkobosko! ło ludzie!!! wszystko porozrzucane!!! :shocked!: [SIZE=5]WŁAMANIE!!! :stormy-sad:ale cóż nam mogli ukraśc skoro nic nie mamy!!! :eviltong: najpierw :mdleje: zemdlał pancio ;) potem pańcia...:mdleje: (foty brak... nie miał kto zrobić) ale na szczęście mamy ratowacza w postaci Klocka!!! ło boziczku!!! [SIZE=5]LEGWAN ZNIKNĄŁ!!! :eek2: URADLI!!! :onfire: W tejże chwili dobiega do nas jakieś tłuczenie!!! :mad: o wy!! włamywacze!! :mad:!!! zaglądamy a tu.... ......................................................................................................... DEZERTER LEGWAN!!!!! żałuje że nie zrobiłam więcej fotek... jakoś szybko wzięliśmy się do porządkowania, i wypadło mi to z głowy, ale uwierzcie BYŁ SAJGON!!! :angryy: A LEGWAN... jakgdyby nigdy nic... wrócił sobie do domu :-o Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale macie ratownika :evil_lol: reanimatorek śliczny :loveu: no Wy byście bez mordulca zrobili ? a co do Legwana to musze młodemu pokazać szkoda .,że tak mało fot tego pobojowiska :evil_lol: to moze go przekonam żeby tej przerosnietej jaszczurki nie kupował ;) :shake: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='ewatr']ale macie ratownika :evil_lol: reanimatorek śliczny :loveu: no Wy byście bez mordulca zrobili ? a co do Legwana to musze młodemu pokazać szkoda .,że tak mało fot tego pobojowiska :evil_lol: to moze go przekonam żeby tej przerosnietej jaszczurki nie kupował ;) :shake: eee.. żaba z ogonem jest kochaniunia, ale dziad sie nauczył jak się otwiera terrarium:mad:... no i koniec z uchylonymi oknami pod nasza nieobecność :angryy: ale obiecuję że kolejnym razem- bo to pewnie nie ostatnia dezercja zieleńca- zrobię foty- co nam on wyprawia!!! :crazyeye: Quote
ewatr Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='clockwork']eee.. żaba z ogonem jest kochaniunia, ale dziad sie nauczył jak się otwiera terrarium:mad:... no i koniec z uchylonymi oknami pod nasza nieobecność :angryy: ale obiecuję że kolejnym razem- bo to pewnie nie ostatnia dezercja zieleńca- zrobię foty- co nam on wyprawia!!! :crazyeye: a tak serio to ja mam prosbe :lol: czy mozesz zrobić zdjecia terarium w całej okazałosci no wiesz zbieram dane co i jak ? nie zebym chciała takiego jaszczura nie :shake: ale lepiej byc przygotowanym :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 akcja reanimacyjna... więcej ujęć: i metoda naszej służby zdrowia... ciężko z pacjentem ... zatykamy usta i... organy do przeszczepu bedo :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='ewatr']a tak serio to ja mam prosbe :lol: czy mozesz zrobić zdjecia terarium w całej okazałosci no wiesz zbieram dane co i jak ? nie zebym chciała takiego jaszczura nie :shake: ale lepiej byc przygotowanym :evil_lol: co do terrarium to zaraz podam Ci linka...wrzucam foty, które mam - jaknajbardziej, ale mogę udzielić kilka ważnych porad co do żywienia, bo niektóre informacje na necie są przekłamane!!! np. nie wolno dawać legwanom kapusty, sałaty, i innych kapustnych- choć to ich przysmak... bo takowe rośliny hamują wytwarzanie wapnia w organiźmie a to najczęstsza przypadłość legwanów!!! Quote
Rinuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='clockwork']:eviltong: zemdlał pancio ;) hihi dobrze ze jezorkiem go jeszcze nie udusil :evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork'] A LEGWAN... jakgdyby nigdy nic... wrócił sobie do domu :-o a co mial innego zrobic jak nie wrocic do odmku?? ;P Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='ewatr']a tak serio to ja mam prosbe :lol: czy mozesz zrobić zdjecia terarium w całej okazałosci no wiesz zbieram dane co i jak ? nie zebym chciała takiego jaszczura nie :shake: ale lepiej byc przygotowanym :evil_lol: to chyba najlepsza stronka o legwanach http://www.legwanzielony.pl/ http://www.legwanzielony.com/ Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [color=black][url="http://www.dogomania.pl/forum/%5Bquote=clockwork;3370132%5D"] a co mial innego zrobic jak nie wrocic do odmku?? ;P posprzatac po sobie ten burdel :mad: Quote
Rinuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='clockwork'] a czyja ta reka wytatułowana??:cool3::cool3: Quote
Rinuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 clockwork napisał(a): posprzatac po sobie ten burdel :mad: akurat :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Rinuś napisał(a):a czyja ta reka wytatułowana??:cool3::cool3: Clockworka :razz: Quote
Rinuś Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 clockwork napisał(a):Clockworka :razz: przecirz Clockwork to pies...czy ja cos pokielbasilam??:-o Quote
BeaC Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 witaj... ponownie.... a to zdjęcie??? jakbym Luchę widziała... tylko że ona tak moją córke... memla... bo nikt inny sie nie daje...... kłopot w tym że sucz wazy tyle co Zuzia i trzeba potem ściągać psicho z mojej córci, bo by udusiła ją.... .im więcej sie śmieje tym bardziej ją liże...... pozdrowiona.... a jaszczura to masz fajnego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ooo taniec godowy:p Co za namiętny pocałunek sędzia interweniuje...:-x Troche zboczony sędzia:evil_lol: Gdzie on te łapy pcha:-o :mad: Quote
Recommended Posts