Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vogue']HORROR!!!!
Nie trzymaj nas w niepewnosci:mad: :mad:

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:no tak .......do jutra

[quote name='Vogue']Ala !!!
Ciebie to nie denerwuje, ze ona zawiesza glos w najwazniejszym momencie:shake:

jestem!!! :diabloti: teraz lece na rehabilitacje, a jak wróce to od razu siadam do opisywania naszj horrorowej przygody :shocked!:

[quote name='PIKA']Po Sabie? :crazyeye:

nie po Sabie tylko po jej właścicielach!!! taki mały wybryk natury- wykluło im sie jajo a tam legwanek!!

jajko niespodzianka tzw...

Posted

[quote name='Vogue']Ala !!!
Ciebie to nie denerwuje, ze ona zawiesza glos w najwazniejszym momencie:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona nadawa sie do przedszkola ;)do opowiadania bajek:multi::multi::multi:

Klocusiowa ,jutro rano jesteśmy u Budzika:razz:

Posted

No witam
wchodzę czytam
miały być jakieś niesamowite opowieści z piekła rodem.... a tu co??? kiszka
ale i tak ..............pozdrowionka...... i ciumaski. i taki inne

Posted

:eviltong: no więc..... wracamy w sobotę z randki z Sabą wchodzimy do domu a tu... :shocked!::eek2:
matkobosko! ło ludzie!!! wszystko porozrzucane!!!
:shocked!: [SIZE=5]WŁAMANIE!!! :stormy-sad:ale cóż nam mogli ukraśc skoro nic nie mamy!!! :eviltong: najpierw :mdleje: zemdlał pancio ;)

potem pańcia...:mdleje: (foty brak... nie miał kto zrobić) ale na szczęście mamy ratowacza w postaci Klocka!!!

ło boziczku!!! [SIZE=5]LEGWAN ZNIKNĄŁ!!! :eek2: URADLI!!! :onfire: W tejże chwili dobiega do nas jakieś tłuczenie!!! :mad: o wy!! włamywacze!! :mad:!!! zaglądamy a tu....

.........................................................................................................

DEZERTER LEGWAN!!!!!

żałuje że nie zrobiłam więcej fotek... jakoś szybko wzięliśmy się do porządkowania, i wypadło mi to z głowy, ale uwierzcie BYŁ SAJGON!!! :angryy:

A LEGWAN... jakgdyby nigdy nic... wrócił sobie do domu :-o

Posted

ale macie ratownika :evil_lol: reanimatorek śliczny :loveu:

no Wy byście bez mordulca zrobili ?

a co do Legwana to musze młodemu pokazać

szkoda .,że tak mało fot tego pobojowiska :evil_lol:

to moze go przekonam żeby tej przerosnietej jaszczurki nie kupował ;) :shake:

Posted

[quote name='ewatr']ale macie ratownika :evil_lol: reanimatorek śliczny :loveu:

no Wy byście bez mordulca zrobili ?

a co do Legwana to musze młodemu pokazać

szkoda .,że tak mało fot tego pobojowiska :evil_lol:

to moze go przekonam żeby tej przerosnietej jaszczurki nie kupował ;) :shake:

eee.. żaba z ogonem jest kochaniunia, ale dziad sie nauczył jak się otwiera terrarium:mad:... no i koniec z uchylonymi oknami pod nasza nieobecność :angryy:

ale obiecuję że kolejnym razem- bo to pewnie nie ostatnia dezercja zieleńca- zrobię foty- co nam on wyprawia!!! :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']eee.. żaba z ogonem jest kochaniunia, ale dziad sie nauczył jak się otwiera terrarium:mad:... no i koniec z uchylonymi oknami pod nasza nieobecność :angryy:

ale obiecuję że kolejnym razem- bo to pewnie nie ostatnia dezercja zieleńca- zrobię foty- co nam on wyprawia!!! :crazyeye:

a tak serio to ja mam prosbe :lol:
czy mozesz zrobić zdjecia terarium w całej okazałosci no wiesz zbieram dane co i jak ?

nie zebym chciała takiego jaszczura nie :shake: ale lepiej byc przygotowanym :evil_lol:

Posted

[quote name='ewatr']a tak serio to ja mam prosbe :lol:
czy mozesz zrobić zdjecia terarium w całej okazałosci no wiesz zbieram dane co i jak ?

nie zebym chciała takiego jaszczura nie :shake: ale lepiej byc przygotowanym :evil_lol:

co do terrarium to zaraz podam Ci linka...wrzucam foty, które mam - jaknajbardziej, ale mogę udzielić kilka ważnych porad co do żywienia, bo niektóre informacje na necie są przekłamane!!! np. nie wolno dawać legwanom kapusty, sałaty, i innych kapustnych- choć to ich przysmak... bo takowe rośliny hamują wytwarzanie wapnia w organiźmie a to najczęstsza przypadłość legwanów!!!

Posted

witaj... ponownie....
a to zdjęcie??? jakbym Luchę widziała... tylko że ona tak moją córke... memla... bo nikt inny sie nie daje...... kłopot w tym że sucz wazy tyle co Zuzia i trzeba potem ściągać psicho z mojej córci, bo by udusiła ją....
.im więcej sie śmieje tym bardziej ją liże...... pozdrowiona.... a jaszczura to masz fajnego
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: