Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Cipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:

:shock:

[quote name='Alicjarydzewska']

i mój ulubiony obiekt:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaaa to nie z Camden Town??? :loveu:

temacik nieaktualny ....

psiak dziś znalazł domeczek , mamy nadzieje ze dobry

:multi:

[quote name='clockwork']jestem...
uffff.... ten łikend to najgorsze 44 godziny w moim życiu....

SOBOTA....

• podjeżdzam po psa do mamy a tam znajoma leci i krzyczy: Magda dobrze że cie wiedze.... wiesz, Patrycja córka Asi(koleżanki z podwórka) znalazła w lesie szczeniaka w reklamówce, wzięła do domu, ale Asia wczoraj wyszła ze szpitala z dzieckiem/noworodkiem i psiak nie może u nich zostać!!!! prosze pomóż mu znaleźć dom

• wkurzona jade do domu- pod blokiem ganiaposokowiec bawarski-terrorysta osiedlowy. czekamy z Klockiem w aucie aż sobie pójdzie, kiedy znika z horyzontu wychodzimy z auta i idziemy do domu- podchodząc do klatki widze jek TEN gna w naszą strone :crazyeye: ... w ostatniej sekundzie wpycham Klocka do klatki i zamykam terroryście drzwi przed nosem.... alem sie trzęsła :placz::placz::placz:
  • wraca Pawcio z pracy- bierze psa na spacer, bo ja sie nie odważyłam :shake:, wraca i mówi że posokowca nie spotkał, ale chciał ich zaatakować...... lablador- na szczęście chyba zerknął na gabaryty Klocka i wycofał sie w odpowiedniej chwili :diabloti:
  • kilka minut po 16tej... Alicja wysyła mi eska czy widziałam ten wypadek na pokazach lotniczych w Radomiu :eek2: przecież tam jest moja siostra z Bartkiem.... :crazyeye: dzwonie czy wsjo ok.... wszystko w porządku, ale Bartek przeżył traume :placz:
  • oprócz tego ... Pawciowa kapela odwołała koncert w Rybniku- gitarzysta zaniemógł..... Pawcio sie zagotował
NIEDZIELA....
tradycyjnie sprzątanko w domu....
wieczorem wraca Pawcia siostra z wakacji od brata w stanach, gdzie miała zostac na stałe :roll:... wbija do nas na TYMCZAS :shock::shock:na jakieś 2 miesiące :diabloti:

na pocieszenie przyjechał na urlop nasz funfel z Anglii.... oj bedzie sie działo:roll:
noooo... a Bartek dziś idzie do I klasy :multi::multi:

osz cholera ale weekend :roll:
to straszne w tym Radomiu co się stało :-(
a reszty nie skomentuję bo brakło mi słów :evil_lol:
ale Bartku POWODZENIA!!! :multi:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']

:grins: nie ...ze stolika u Klockowych ludzieńków :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
/ nie wiem skąd one to mają ....ale chyba z UK ;)/

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć :) :multi:

hejka!!! :multi::multi:

[quote name='Pysia']Nic tego nie przebije :crazyeye:
Pozostanę w szoku przez dwa miechy ........
a ja??? tak se myśle że chyba zaadoptujemy Kamile ... i tak od 6ciu lat prawie mieszka u nas :multi::multi::loveu::loveu:

:multi:
dzięki w imieniu chrześniaka :loveu::loveu:

;)a to dla BARTKA ....powodzenia w I KLASIE :multi:

:hmmmm:kim jest chłopiec ten... to nie mój Bartek :cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'] nie ...ze stolika u Klockowych ludzieńków :evil_lol:
/ nie wiem skąd one to mają ....ale chyba z UK ;)/

nie!!! :eviltong::eviltong::eviltong: kupiłam to ... u siebie w sklepie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
:hmmmm:kim jest chłopiec ten... to nie mój Bartek :cool1:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten chłopiec przyniósł TYTE dla Bartka i życzenia :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ten chłopiec przyniósł TYTE dla Bartka i życzenia :eviltong:

aaaa.. to podziękował.... zezrem z nim :roll::roll: mam nadzieje :cool1:

[quote name='evaxon']

huhu ha huhu ha nasza zima zła:diabloti:

:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']....też zabojałam o Agę ...jak się dowiedziałam że tam jest..:razz:

[quote name='dealer']...dobrze ze z siostra ok, szkoda Bartusia ale dobrze sie sklada za zaczela sie szkola - bedzie zajety nie bedzie moze tyle myslal o tym co zobaczyl...

;)a to dla BARTKA ....powodzenia w I KLASIE :multi::multi::multi:

:-(Tuż po tragedii widziałam ludzi, którzy płaczą inni klęczeli i się modlili. Nagle nastała niesamowita cisza- ok. 100 tys. ludzi i cicho jakby tam nikogo nie było, a może to tylko ja tak czułam. Byliśmy z Bartkiem, miało to być wspaniałe zakończenie wakacji a skończyło się łzami. Do tego nagraliśmy to na kamerze i nie wiem czy chcę to zostawić. Występy kolejnych grup akrobacyjnych były fantastyczne. Zespół "żELAZNY" wykonywał swoje pokazy na najwyższym poziomie. Byli mistrzami w tym co robili, ale szczęście ich opuściło na ułamek sekundy i polecieli wprost do nieba. Kiedyś Michał Wiśniewski zadedykował jedną ze swoich piosenek dwóm innym pilotom z tej grupy którzy także zginęli.Chciałabym żebyście posłuchali „REQUIEM” W hołdzie wszystkim tym którzy zginęli. Bartek już się chyba pogodził z tym co się stało ale po tym zdarzeniu nie szło go uspokoić przez godzinę .

Dziękujemy za życzonka dla Bartka:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']aaaa.. to podziękował.... zezrem z nim :roll::roll: mam nadzieje :cool1:

Smacznego :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mła ulubiona emotka ;)zimowa...a teraz puszczę Ci Pain Of Salvation :eviltong:....:grins: ......KCM :loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

i w ten oto sposób dziewczynki żegnam Was juz dziś :placz::placz:
jade odwieść klienta z czech do domu... i już nie zdąże wrócić :placz::placz:

ale mamy likier miętowy- dilerowa :cool3::cool3:
i likier CANNABISowy :razz::razz:

fujjjj... a ja nie lubiam takich rzeczy

bujam sie ... papappapa:scared:

Posted

[quote name='clockwork']i w ten oto sposób dziewczynki żegnam Was juz dziś :placz::placz:
jade odwieść klienta z czech do domu... i już nie zdąże wrócić :placz::placz:

fujjjj... a ja nie lubiam takich rzeczy

bujam sie ... papappapa:scared:
no papatki.....:placz::placz::placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a te likiery to łapówki :hmmmm:....no dobra ......ciiiiiiiiiii;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no papatki.....:placz::placz::placz:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a te likiery to łapówki :hmmmm:....no dobra ......ciiiiiiiiiii;)

Ulala madzialenko łapówkowe likierki masz??:evil_lol:
PODZIEL SIE!!:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no papatki.....:placz::placz::placz:

CIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :diabloti: nie mów nikomu- to bedzie nasza tajemnica :evil_lol:
[quote name='emdziolek']Ulala madzialenko łapówkowe likierki masz??:evil_lol:
PODZIEL SIE!!:diabloti:

jasne...zapraszam na łapówkowego likiera ;)

[quote name='evaxon']łapowkowe pewnie smaczniejsze sa:diabloti::diabloti:

:niewiem: ale dilerowa coś wie na ten temat :roll:

[quote name='ice_t']zdjęcie jest poprostu ....................... bez komentarza - musze swojego tak nauczyć:evil_lol: :evil_lol:
lata nauki... oj lata.... ale warto było :p

to ja Klockowa... pod nickiem nieklockowym :cool1::diabloti: jestem wrócona z CZECH...

Bartuś pozdrawia wszystkie ciotki i częstuje cukierkami... ups... doopa nie częstuje- wszystko zeżarliśmy :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']jestem...
uffff.... ten łikend to najgorsze 44 godziny w moim życiu....

SOBOTA....

• podjeżdzam po psa do mamy a tam znajoma leci i krzyczy: Magda dobrze że cie wiedze.... wiesz, Patrycja córka Asi(koleżanki z podwórka) znalazła w lesie szczeniaka w reklamówce, wzięła do domu, ale Asia wczoraj wyszła ze szpitala z dzieckiem/noworodkiem i psiak nie może u nich zostać!!!! prosze pomóż mu znaleźć dom

• wkurzona jade do domu- pod blokiem ganiaposokowiec bawarski-terrorysta osiedlowy. czekamy z Klockiem w aucie aż sobie pójdzie, kiedy znika z horyzontu wychodzimy z auta i idziemy do domu- podchodząc do klatki widze jek TEN gna w naszą strone :crazyeye: ... w ostatniej sekundzie wpycham Klocka do klatki i zamykam terroryście drzwi przed nosem.... alem sie trzęsła :placz::placz::placz:
  • wraca Pawcio z pracy- bierze psa na spacer, bo ja sie nie odważyłam :shake:, wraca i mówi że posokowca nie spotkał, ale chciał ich zaatakować...... lablador- na szczęście chyba zerknął na gabaryty Klocka i wycofał sie w odpowiedniej chwili :diabloti:
  • kilka minut po 16tej... Alicja wysyła mi eska czy widziałam ten wypadek na pokazach lotniczych w Radomiu :eek2: przecież tam jest moja siostra z Bartkiem.... :crazyeye: dzwonie czy wsjo ok.... wszystko w porządku, ale Bartek przeżył traume :placz:
  • oprócz tego ... Pawciowa kapela odwołała koncert w Rybniku- gitarzysta zaniemógł..... Pawcio sie zagotował
NIEDZIELA....
tradycyjnie sprzątanko w domu....
wieczorem wraca Pawcia siostra z wakacji od brata w stanach, gdzie miała zostac na stałe :roll:... wbija do nas na TYMCZAS :shock::shock:na jakieś 2 miesiące :diabloti:

na pocieszenie przyjechał na urlop nasz funfel z Anglii.... oj bedzie sie działo:roll:
noooo... a Bartek dziś idzie do I klasy :multi::multi:
O losie Klockowa, ale miałaś łikenda:shake::shake::mdleje: Ehhhh...
Bartsiowi samych sukcesów w szkole;)
temacik nieaktualny ....

psiak dziś znalazł domeczek , mamy nadzieje ze dobry

:multi::multi:

cześć:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

na jutro prosze schlodzic:diabloti:

[quote name='ice_t']zdjęcie jest poprostu ....................... bez komentarza - musze swojego tak nauczyć:evil_lol: :evil_lol:

to JA to JA robilam te fotke:loveu:

[quote name='agnes1']
jasne...zapraszam na łapówkowego likiera ;)

ty nie dziel tak MOIM likierem cooooo:mad: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']na jutro prosze schlodzic:diabloti:
:hmmmm: ale ja nie mam tego likiera :shake:

to JA to JA robilam te fotke:loveu:
:cool1:no przecie że nie ja:eviltong:

ty nie dziel tak MOIM likierem cooooo:mad: :diabloti:
jakim TWOIM ...NASZYM ;)