Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']dzrzwi przylazlam otworzyc.....dzien dobry u NAS:diabloti::grins: tysz już jestem ....wytarłam butki na progu ...
WITANKO w NASZYM BLOGASKU :loveu::loveu::loveu:

Posted

jestem...
uffff.... ten łikend to najgorsze 44 godziny w moim życiu....

SOBOTA....
[LIST]
[*]podjeżdzam po psa do mamy a tam znajoma leci i krzyczy: Magda dobrze że cie wiedze.... wiesz, Patrycja córka Asi(koleżanki z podwórka) znalazła w lesie szczeniaka w reklamówce, wzięła do domu, ale Asia wczoraj wyszła ze szpitala z dzieckiem/noworodkiem i psiak nie może u nich zostać!!!! prosze pomóż mu znaleźć dom[/LIST][LIST]
[*]wkurzona jade do domu- pod blokiem ganiaposokowiec bawarski-terrorysta osiedlowy. czekamy z Klockiem w aucie aż sobie pójdzie, kiedy znika z horyzontu wychodzimy z auta i idziemy do domu- podchodząc do klatki widze jek TEN gna w naszą strone :crazyeye: ... w ostatniej sekundzie wpycham Klocka do klatki i zamykam terroryście drzwi przed nosem.... alem sie trzęsła :placz::placz::placz:
[*]wraca Pawcio z pracy- bierze psa na spacer, bo ja sie nie odważyłam :shake:, wraca i mówi że posokowca nie spotkał, ale chciał ich zaatakować...... lablador- na szczęście chyba zerknął na gabaryty Klocka i wycofał sie w odpowiedniej chwili :diabloti:
[*]kilka minut po 16tej... Alicja wysyła mi eska czy widziałam ten wypadek na pokazach lotniczych w Radomiu :eek2: przecież tam jest moja siostra z Bartkiem.... :crazyeye: dzwonie czy wsjo ok.... wszystko w porządku, ale Bartek przeżył traume :placz:
[*]oprócz tego ... Pawciowa kapela odwołała koncert w Rybniku- gitarzysta zaniemógł..... Pawcio sie zagotował[/LIST]NIEDZIELA....
tradycyjnie sprzątanko w domu....
wieczorem wraca Pawcia siostra z wakacji od brata w stanach, gdzie miała zostac na stałe :roll:... wbija do nas na TYMCZAS :shock::shock:na jakieś 2 miesiące :diabloti:

na pocieszenie przyjechał na urlop nasz funfel z Anglii.... oj bedzie sie działo:roll:
noooo... a Bartek dziś idzie do I klasy :multi::multi:

Posted

[quote name='dealer']ave córko eee wiesz kogo:diabloti: poczytawszy....

ave... :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Pysia']Witaj :) Przeczytałam :evil_lol:
Klocek jest fotogeniczny :diabloti:
a ja jeszcze nie czytałam... zara poczytam.........
po pani taki fotogeniczny :cool1:

WITAM WSZYSTKICH WAS U NAS :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']jestem...

SOBOTA....

• podjeżdzam po psa do mamy a tam znajoma leci i krzyczy: Magda dobrze że cie wiedze.... wiesz, Patrycja córka Asi(koleżanki z podwórka) znalazła w lesie szczeniaka w reklamówce, wzięła do domu, ale Asia wczoraj wyszła ze szpitala z dzieckiem/noworodkiem i psiak nie może u nich zostać!!!! prosze pomóż mu znaleźć dom

• wkurzona jade do domu- pod blokiem ganiaposokowiec bawarski-terrorysta osiedlowy. czekamy z Klockiem w aucie aż sobie pójdzie, kiedy znika z horyzontu wychodzimy z auta i idziemy do domu- podchodząc do klatki widze jek TEN gna w naszą strone :crazyeye: ... w ostatniej sekundzie wpycham Klocka do klatki i zamykam terroryście drzwi przed nosem.... alem sie trzęsła :placz::placz::placz:
  • wraca Pawcio z pracy- bierze psa na spacer, bo ja sie nie odważyłam :shake:, wraca i mówi że posokowca nie spotkał, ale chciał ich zaatakować...... lablador- na szczęście chyba zerknął na gabaryty Klocka i wycofał sie w odpowiedniej chwili :diabloti:
  • kilka minut po 16tej... Alicja wysyła mi eska czy widziałam ten wypadek na pokazach lotniczych w Radomiu :eek2: przecież tam jest moja siostra z Bartkiem.... :crazyeye: dzwonie czy wsjo ok.... wszystko w porządku, ale Bartek przeżył traume :placz:
  • oprócz tego ... Pawciowa kapela odwołała koncert w Rybniku- gitarzysta zaniemógł..... Pawcio sie zagotował
NIEDZIELA....
wieczorem wraca Pawcia siostra z wakacji od brata w stanach, gdzie miała zostac na stałe :roll:... wbija do nas na TYMCZAS :shock::shock:na jakieś 2 miesiące :diabloti:

na pocieszenie przyjechał na urlop nasz funfel z Anglii.... oj bedzie sie działo:roll:
noooo... a Bartek dziś idzie do I klasy :multi::multi::razz:nie ukrywam ze znam to wsio na bieżąco i wespół przeżywałam te 44 godziny z Moją Madzialeną ....też zabojałam o Agę ...jak się dowiedziałam że tam jest..:razz:

Ale NAJ....WSPÓŁCZUJE :-(.....udzielania tymczasu....
nie lubiam jak mi ktoś GRASUJE po chałupie :diabloti:.....chyba ze to ktoś kogo sama sobie zaproszę :loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
jestem...

SOBOTA....

• podjeżdzam po psa do mamy a tam znajoma leci i krzyczy: Magda dobrze że cie wiedze.... wiesz, Patrycja córka Asi(koleżanki z podwórka) znalazła w lesie szczeniaka w reklamówce, wzięła do domu, ale Asia wczoraj wyszła ze szpitala z dzieckiem/noworodkiem i psiak nie może u nich zostać!!!! prosze pomóż mu znaleźć dom

• wkurzona jade do domu- pod blokiem ganiaposokowiec bawarski-terrorysta osiedlowy. czekamy z Klockiem w aucie aż sobie pójdzie, kiedy znika z horyzontu wychodzimy z auta i idziemy do domu- podchodząc do klatki widze jek TEN gna w naszą strone :crazyeye: ... w ostatniej sekundzie wpycham Klocka do klatki i zamykam terroryście drzwi przed nosem.... alem sie trzęsła :placz::placz::placz:
  • wraca Pawcio z pracy- bierze psa na spacer, bo ja sie nie odważyłam :shake:, wraca i mówi że posokowca nie spotkał, ale chciał ich zaatakować...... lablador- na szczęście chyba zerknął na gabaryty Klocka i wycofał sie w odpowiedniej chwili :diabloti:
  • kilka minut po 16tej... Alicja wysyła mi eska czy widziałam ten wypadek na pokazach lotniczych w Radomiu :eek2: przecież tam jest moja siostra z Bartkiem.... :crazyeye: dzwonie czy wsjo ok.... wszystko w porządku, ale Bartek przeżył traume :placz:
  • oprócz tego ... Pawciowa kapela odwołała koncert w Rybniku- gitarzysta zaniemógł..... Pawcio sie zagotował
NIEDZIELA....

podsumowywując....dobrze ze piesek ma domek, dobrze ze Klocka nic nie zjadlo, dobrze ze z siostra ok, szkoda Bartusia ale dobrze sie sklada za zaczela sie szkola - bedzie zajety nie bedzie moze tyle myslal o tym co zobaczyl, szkoda za Pawcio sie zagotowal ale przynajmniej jest wyparzony i bakterie sie go nie chycą,fajnie ze posprzątałas ale z tą siostra......porażka, masiakra i w ogole fuj....
nawet nie wiesz jak mi Cie żal:placz: , wiem co czujesz..mialam szwagierke na tymczasie..ale moza siostra Pawcia jest dobra, mila, uczynna i pracowita i bedzie ci gotowac, sprzątac,wyprowadzac Chlorusia kiedy Wy bedziecie w pracy...no bo chyba za darmo nie bedzie mieszkac??:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']podsumowywując....dobrze ze piesek ma domek, dobrze ze Klocka nic nie zjadlo, dobrze ze z siostra ok, szkoda Bartusia ale dobrze sie sklada za zaczela sie szkola - bedzie zajety nie bedzie moze tyle myslal o tym co zobaczyl, szkoda za Pawcio sie zagotowal ale przynajmniej jest wyparzony i bakterie sie go nie chycą,fajnie ze posprzątałas ale z tą siostra......porażka, masiakra i w ogole fuj....
nawet nie wiesz jak mi Cie żal:placz: , wiem co czujesz..mialam szwagierke na tymczasie..ale moza siostra Pawcia jest dobra, mila, uczynna i pracowita i bedzie ci gotowac, sprzątac,wyprowadzac Chlorusia kiedy Wy bedziecie w pracy...no bo chyba za darmo nie bedzie mieszkac??:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCM .......aleś mnie rozbawiła z rana :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie ukrywam ze znam to wsio na bieżąco i wespół przeżywałam te 44 godziny z Moją Madzialeną ....też zabojałam o Agę ...jak się dowiedziałam że tam jest..:razz:

Ale NAJ....WSPÓŁCZUJE :-(.....udzielania tymczasu....
nie lubiam jak mi ktoś GRASUJE po chałupie :diabloti:.....chyba ze to ktoś kogo sama sobie zaproszę :loveu:

nie no luzik...:cool1:. nasze drzwi stoją dla Kamili otworem.. :multi::multi::multi: ma NAS i TYLKO nas.... a My mamy JĄ i TYLKO JĄ :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='dealer']podsumowywując....dobrze ze piesek ma domek, dobrze ze Klocka nic nie zjadlo, dobrze ze z siostra ok, szkoda Bartusia ale dobrze sie sklada za zaczela sie szkola - bedzie zajety nie bedzie moze tyle myslal o tym co zobaczyl, szkoda za Pawcio sie zagotowal ale przynajmniej jest wyparzony i bakterie sie go nie chycą,fajnie ze posprzątałas ale z tą siostra......porażka, masiakra i w ogole fuj....
nawet nie wiesz jak mi Cie żal:placz: , wiem co czujesz..mialam szwagierke na tymczasie..ale moza siostra Pawcia jest dobra, mila, uczynna i pracowita i bedzie ci gotowac, sprzątac,wyprowadzac Chlorusia kiedy Wy bedziecie w pracy...no bo chyba za darmo nie bedzie mieszkac??:diabloti:

znaczy..... nie wymagam od niej robótek domowych... ale co ja zrobie jak ona sama garnie sie do wyręczania mnie :multi::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']
nie no luzik...:cool1:. nasze drzwi stoją dla Kamili otworem.. :multi::multi::multi: ma NAS i TYLKO nas.... a My mamy JĄ i TYLKO JĄ :multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu:

znaczy..... nie wymagam od niej robótek domowych... ale co ja zrobie jak ona sama garnie sie do wyręczania mnie :multi::loveu:
:grins: :grins: :grins:
to ty NAM się Madzialeno teraz zanudzisz.....bo ani sprzątać nie musisz ....ani gotować ...fajnie CI :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:KCM .......aleś mnie rozbawiła z rana :diabloti:
a co? pobozne zyczenia wypowiedzialam tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='clockwork']

eeee:crazyeye: wyczuwam dwie tony ironii i zlamanie psychiczne...kcesz papierocha i mnietowkowego likiera?:cool1:

Posted

[quote name='dealer']a co? pobozne zyczenia wypowiedzialam tylko:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jAMENt ..... HELLleluja :diabloti:

eeee:crazyeye: wyczuwam dwie tony ironii i zlamanie psychiczne...kcesz papierocha i mnietowkowego likiera?:cool1:dawa piwelo ....tylko to ją postawi na nogi :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']dawa piwelo ....tylko to ją postawi na nogi :diabloti:

lecem do sklepa, wsiadam do busa i jade z akcja reanimacyjna:loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:grins: jak Ci braknie to Ci Pawcio dorobi ;)

ja nie wiem czy ja chce zeby on mi cos dorabial:diabloti: to juz lepiej niech mnie namawia...moze sie skusze....:cool1:

Posted

[quote name='dealer']ja nie wiem czy ja chce zeby on mi cos dorabial:diabloti: to juz lepiej niech mnie namawia...moze sie skusze....:cool1:;)daj się skusić ....szkoda ze mła nie bedzie do akcji reanimacyjnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jestem...

SOBOTA....

NIEDZIELA....

Nic tego nie przebije :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Pozostanę w szoku przez dwa miechy ........