clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='malawaszka']mrrrrrr legwanyyyy :loveu::loveu::loveu: fajny BYŁ :diabloti::eviltong: [quote name='jonQuilla']dobra, piesa Ci nie ukradnę...ale legwanka na 100% :) :loveu: co zdjęcie to ładniejsze :) bo nie ja robiłam... temu takie pikne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie oddam legusia nie oddam :shake::shake::shake::mad: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 JA już ide do domku........:placz::placz::placz: nie zdążyłam dzisiaj NIKOGO odwiedzić... SORKI!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: miałam gościów, i kompek okupywany był przez 4 sztuki ludziów ... ja, Ala, Dilerowa, Pawcio :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']JA już ide do domku........:placz::placz::placz: nie zdążyłam dzisiaj NIKOGO odwiedzić... SORKI!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: miałam gościów, i kompek okupywany był przez 4 sztuki ludziów ... ja, Ala, Dilerowa, Pawcio :evil_lol::evil_lol::evil_lol::p...tak potwierdzam ...:hmmmm: autorytatywnie :eviltong: NIE IĆ :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :mdleje: ja ce zielonego :placz::placz::placz::placz::placz: oddawaj go oddawaj :diabloti: oć smoku oć ciocia Ewa z Tigierka sie zaopiekuja toba:diabloti::loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']JA już ide do domku........:placz::placz::placz: Rozumiem, znowu ten ból, weekend:shake::shake::shake::diabloti: Byłam tu wcześniej, ale zostałam olana:obrazic::obrazic: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p...tak potwierdzam ...:hmmmm: autorytatywnie :eviltong: [SIZE=2] NIE IĆ :placz::placz::placz::placz::placz: autory.... co??? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol:trudne słowo [quote name='evaxon']:mdleje: ja ce zielonego :placz::placz::placz::placz::placz: oddawaj go oddawaj :diabloti: oć smoku oć ciocia Ewa z Tigierka sie zaopiekuja toba:diabloti::loveu::loveu::loveu: dilerka!!!!! :scream_3::scream_3:raz zielone dla evaxon .... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Rozumiem, znowu ten ból, weekend:shake::shake::shake::diabloti: Byłam tu wcześniej, ale zostałam olana:obrazic::obrazic: sorki za olewających :diabloti: jeszcze jutro 9-13:00 :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork'] jeszcze jutro 9-13:00 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:hurrrrrrraaaaaaaaaaa od 9-13 ;) Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork'] dilerka!!!!! :scream_3::scream_3:raz zielone dla evaxon .... :diabloti::diabloti::diabloti: :mdleje: buahahahha [quote name='clockwork'] jeszcze jutro 9-13:00 :multi::multi::multi: :mdleje: jestes chyba jedyną osobą ktora sie cieszy ze musi chodzic do pracy w sobote Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:hurrrrrrraaaaaaaaaaa od 9-13 ;) [quote name='evaxon']:mdleje: buahahahha :mdleje: jestes chyba jedyną osobą ktora sie cieszy ze musi chodzic do pracy w sobote jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol: poprawka..... ja nie MUSZE ja CHCE!!!! uwielbiam gnac rano do roboty i dosiadać kompka i dogo :diabloti::diabloti::diabloti: i robic nadgodziny- jak dziś.... 53 min. nadgodzin :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol: poprawka..... ja nie MUSZE ja CHCE!!!! uwielbiam gnac rano do roboty i dosiadać kompka i dogo :diabloti::diabloti::diabloti: i robic nadgodziny- jak dziś.... 53 min. nadgodzin :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:no cieszkam się bardzo .....bo mam towarzystwo na GG ;) i czekam to na cię rano :loveu: Quote
e.v.a Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol: poprawka..... ja nie MUSZE ja CHCE!!!! uwielbiam gnac rano do roboty i dosiadać kompka i dogo :diabloti::diabloti::diabloti: i robic nadgodziny- jak dziś.... 53 min. nadgodzin :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin: no patrzac na to z tej strony to kazdy kto zaglada do twojej galerii cieszy sie ze chodzisz do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kiłi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://images13.fotosik.pl/61/a3e48aa0192ddd75.jpg Ano popatrz co dzisiaj jadłem na śniadanie!:diabloti: [quote name='evaxon']:grin: no patrzac na to z tej strony to kazdy kto zaglada do twojej galerii cieszy sie ze chodzisz do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgadzam się z tym:evil_lol: :evil_lol: Quote
ice_t Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork'] boją sie... mnie....:eviltong::eviltong: gehenne przezywamy przy każdej przeprowadzce, no kolejno wynajmowane mieszkania...... nie lubią nas, nie lubią psa... ci bardziej kreatywni po czasie starają sie nas poznać i jest luzik, ci ograniczeni- nigdy nie zmieniają zdania :angryy: wiesz czasem ludzie się boją że jak się ktoś według nich wyróznia ( czytaj - potrafi mieć swój styl) to jest jakis dziwny. Ci bardziej zaściankowi wolą wtedy katalogować jako twór tak zwany niebezpieczny, a ci bardziej otwarci i tolerancyjni od razu akceptują, albo po prostu próbuja się nie uprzedzać. a z tym lubieniem to wiem jak to jest, jak wprowadzilismy sie z moim Tztem do mieszkania w kamienicy to dopóki mieszkalismy tylko we dwoje to wszyscy sąsiedzi nas lubili, mówili dzień dobry a jak wzieliśmy sobie psa to zaraz było na co wam pies, tylko sika, gryzie, jak mozna kochac psy:angryy: :angryy: :angryy: . jeden z nich kiedyś wylał z pierwszego piętra wiadro wody - bo psie kupy mu śmierdzą (sprzatane za każdym razem )niestety sie pomylił i nie nasz pies dostał ten prysznic a inny:mad: . Afera była na całą kamienicę, a ja mam ostry języczek, a jeszcze jak ktoś nie ma racji............:mad: :mad: poprostu niektórzy ludzie są dziwni - jak można nie kochać zwierząt. Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 yyyyy...dostalam twoja wiadomosc na gadu..odpisalam.....kocham cie ..tylko nie zaczepiaj mnie jezykiem...ja cie kocham bardziej platoniczniebrak emotek...ukradli mi.... Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']yyyyy...dostalam twoja wiadomosc na gadu..odpisalam.....kocham cie ..tylko nie zaczepiaj mnie jezykiem...ja cie kocham bardziej platoniczniebrak emotek...ukradli mi.... :placz::placz::placz:mi nie pisała wiadomości ze mnie koffa:-( ....czuje się oszukana wyobcowana tudzież wyalienowana :razz: o też trudne słowa :eviltong::eviltong::eviltong: dostałam od Dilerowej że mnie koffa ...aż mi ulgło ;) Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:mi nie pisała wiadomości ze mnie koffa:-( ....czuje się oszukana wyobcowana tudzież wyalienowana :razz: o też trudne słowa :eviltong::eviltong::eviltong: dostałam od Dilerowej że mnie koffa ...aż mi ulgło ;) pisalam:mad: :diabloti: i potwierdzam.....odpisalam ci tez na pw ale nie wiem czy ci sie to spodoba:cool1: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kawa do łóżeczka... Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 o matko..Ala jak moglas mi to zrobic:mad: ja taka nieuczesana na tej focie:oops: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']o matko..Ala jak moglas mi to zrobic:mad: ja taka nieuczesana na tej focie:oops: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze inną:eviltong: tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze inną:eviltong: tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: zabije....:diabloti: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='dealer']zabije....:diabloti: :hmmmm: którny no nakaz z DEKALOGU którego to Polacy nie stosują :eviltong::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jaki on jest duży i misiowaty :) jakbym go dorwała to ściskania by końca nie było widać :) :loveu: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='jonQuilla']jaki on jest duży i misiowaty :) jakbym go dorwała to ściskania by końca nie było widać :) :loveu:no bo to jest taki misiaczek ........chyba 60 kilowy :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no bo to jest taki misiaczek ........chyba 60 kilowy :loveu::loveu::loveu: im więcej ciałka do ściskania tym lepiej :) :loveu: lubię psy...kiedy wiem że jak się z nimi bawię, tarmoszę itd. to nie zrobię im krzywdy :) :evil_lol: Quote
Recommended Posts