Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']mrrrrrr legwanyyyy :loveu::loveu::loveu:
fajny BYŁ :diabloti::eviltong:

[quote name='jonQuilla']dobra, piesa Ci nie ukradnę...ale legwanka na 100% :) :loveu: co zdjęcie to ładniejsze :)
bo nie ja robiłam... temu takie pikne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie oddam legusia nie oddam :shake::shake::shake::mad:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

JA już ide do domku........:placz::placz::placz:
nie zdążyłam dzisiaj NIKOGO odwiedzić... SORKI!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
miałam gościów, i kompek okupywany był przez 4 sztuki ludziów ... ja, Ala, Dilerowa, Pawcio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']JA już ide do domku........:placz::placz::placz:
nie zdążyłam dzisiaj NIKOGO odwiedzić... SORKI!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:
miałam gościów, i kompek okupywany był przez 4 sztuki ludziów ... ja, Ala, Dilerowa, Pawcio :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:p...tak potwierdzam ...:hmmmm: autorytatywnie :eviltong:

NIE IĆ :placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

:mdleje: ja ce zielonego :placz::placz::placz::placz::placz:
oddawaj go oddawaj :diabloti:
oć smoku oć ciocia Ewa z Tigierka sie zaopiekuja toba:diabloti::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']JA już ide do domku........:placz::placz::placz:

Rozumiem, znowu ten ból, weekend:shake::shake::shake::diabloti:

Byłam tu wcześniej, ale zostałam olana:obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p...tak potwierdzam ...:hmmmm: autorytatywnie :eviltong:

[SIZE=2] NIE IĆ :placz::placz::placz::placz::placz:

autory.... co??? :hmmmm:

:evil_lol::evil_lol:trudne słowo

[quote name='evaxon']:mdleje: ja ce zielonego :placz::placz::placz::placz::placz:
oddawaj go oddawaj :diabloti:
oć smoku oć ciocia Ewa z Tigierka sie zaopiekuja toba:diabloti::loveu::loveu::loveu:
dilerka!!!!! :scream_3::scream_3:raz zielone dla evaxon ....

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Rozumiem, znowu ten ból, weekend:shake::shake::shake::diabloti:

Byłam tu wcześniej, ale zostałam olana:obrazic::obrazic:

sorki za olewających :diabloti:

jeszcze jutro 9-13:00 :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']
dilerka!!!!! :scream_3::scream_3:raz zielone dla evaxon ....

:diabloti::diabloti::diabloti:

:mdleje:
buahahahha

[quote name='clockwork']

jeszcze jutro 9-13:00 :multi::multi::multi:

:mdleje: jestes chyba jedyną osobą ktora sie cieszy ze musi chodzic do pracy w sobote

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi::multi:hurrrrrrraaaaaaaaaaa od 9-13 ;)

[quote name='evaxon']:mdleje:
buahahahha

:mdleje: jestes chyba jedyną osobą ktora sie cieszy ze musi chodzic do pracy w sobote

jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol:

poprawka..... ja nie MUSZE ja CHCE!!!! uwielbiam gnac rano do roboty i dosiadać kompka i dogo :diabloti::diabloti::diabloti: i robic nadgodziny- jak dziś.... 53 min. nadgodzin :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol:

poprawka..... ja nie MUSZE ja CHCE!!!! uwielbiam gnac rano do roboty i dosiadać kompka i dogo :diabloti::diabloti::diabloti: i robic nadgodziny- jak dziś.... 53 min. nadgodzin :multi::multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:multi::multi::multi:no cieszkam się bardzo .....bo mam towarzystwo na GG ;)
i czekam to na cię rano :loveu:

Posted

[quote name='clockwork']jeszcze Ala sie cieszy że JA musze chodzic do pracy :evil_lol::evil_lol:

:grin: no patrzac na to z tej strony to kazdy kto zaglada do twojej galerii cieszy sie ze chodzisz do pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']
boją sie... mnie....:eviltong::eviltong:
gehenne przezywamy przy każdej przeprowadzce, no kolejno wynajmowane mieszkania...... nie lubią nas, nie lubią psa... ci bardziej kreatywni po czasie starają sie nas poznać i jest luzik, ci ograniczeni- nigdy nie zmieniają zdania :angryy:
wiesz czasem ludzie się boją że jak się ktoś według nich wyróznia ( czytaj - potrafi mieć swój styl) to jest jakis dziwny. Ci bardziej zaściankowi wolą wtedy katalogować jako twór tak zwany niebezpieczny, a ci bardziej otwarci i tolerancyjni od razu akceptują, albo po prostu próbuja się nie uprzedzać.
a z tym lubieniem to wiem jak to jest, jak wprowadzilismy sie z moim Tztem do mieszkania w kamienicy to dopóki mieszkalismy tylko we dwoje to wszyscy sąsiedzi nas lubili, mówili dzień dobry a jak wzieliśmy sobie psa to zaraz było na co wam pies, tylko sika, gryzie, jak mozna kochac psy:angryy: :angryy: :angryy: . jeden z nich kiedyś wylał z pierwszego piętra wiadro wody - bo psie kupy mu śmierdzą (sprzatane za każdym razem )niestety sie pomylił i nie nasz pies dostał ten prysznic a inny:mad: . Afera była na całą kamienicę, a ja mam ostry języczek, a jeszcze jak ktoś nie ma racji............:mad: :mad:
poprostu niektórzy ludzie są dziwni - jak można nie kochać zwierząt.

Posted

yyyyy...dostalam twoja wiadomosc na gadu..odpisalam.....kocham cie ..tylko nie zaczepiaj mnie jezykiem...ja cie kocham bardziej platoniczniebrak emotek...ukradli mi....

Posted

[quote name='dealer']yyyyy...dostalam twoja wiadomosc na gadu..odpisalam.....kocham cie ..tylko nie zaczepiaj mnie jezykiem...ja cie kocham bardziej platoniczniebrak emotek...ukradli mi....
:placz::placz::placz:mi nie pisała wiadomości ze mnie koffa:-( ....czuje się oszukana wyobcowana tudzież wyalienowana :razz:

o też trudne słowa :eviltong::eviltong::eviltong:

dostałam od Dilerowej że mnie koffa ...aż mi ulgło
;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:mi nie pisała wiadomości ze mnie koffa:-( ....czuje się oszukana wyobcowana tudzież wyalienowana :razz:

o też trudne słowa :eviltong::eviltong::eviltong:

dostałam od Dilerowej że mnie koffa ...aż mi ulgło ;)

pisalam:mad: :diabloti: i potwierdzam.....odpisalam ci tez na pw ale nie wiem czy ci sie to spodoba:cool1:

Posted

[quote name='dealer']o matko..Ala jak moglas mi to zrobic:mad: ja taka nieuczesana na tej focie:oops: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze inną:eviltong:

tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mam jeszcze inną:eviltong:

tadammmmmmmmmmmmmmmmmmm.....:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

zabije....:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']jaki on jest duży i misiowaty :) jakbym go dorwała to ściskania by końca nie było widać :) :loveu:no bo to jest taki misiaczek ........chyba 60 kilowy :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no bo to jest taki misiaczek ........chyba 60 kilowy :loveu::loveu::loveu:

im więcej ciałka do ściskania tym lepiej :) :loveu:
lubię psy...kiedy wiem że jak się z nimi bawię, tarmoszę itd. to nie zrobię im krzywdy :) :evil_lol: