mia_mia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 kurde on jest fenomenalny.. robi wrazenie.. Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='BeaC']bo Ty jeszcze nie wiesz..że ja mam neta TYLKO w pracy.więc po 15 mnie juz nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: :oops::oops: ojć...to już wiem :) Quote
Kiłi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='jonQuilla']niech zgadnę...te psy to najgorsza rasa, mieszanka genetyczna ze zrytą psychiką (tak słyszę o Salsie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='clockwork']oooo tak tak... właśnie TAKI... dokładnie tak :cool1::diabloti: Matko jedyna, co Wy w domach trzymacie:evil_lol: :diabloti: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kiłi napisał(a):Matko jedyna, co Wy w domach trzymacie:evil_lol: :diabloti: :diabloti: psiaczki misiaczki :) Quote
emdziolek Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 HEloł dzieńdobry:P:diabloti: haha dorwałam sie do kompa!:diabloti::multi: Quote
Anja33 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Heloooooooooo Madzialeno Ty z Pawciem to normalnie sławni medialnie będziecie i na znajomych ani jednym oczkiem nie:crazyeye: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 olałaś mnie?????? chyba se obraze w zwiazku z tym:obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='emdziolek']Czeeśc MAdziu:loveu: Nie zaproponujecie mi soczku na wieczór?:lol: emdziołku... proponuje Ci soczek... wieczorkiem :roll: [quote name='Lusiaczek']Nie tylko oczy ale cały Klocek jest Beauty:diabloti: Wpadłam dobranoc powiedziec:loveu: DOBRANOC!:loveu: dobranoc................ :cool1: i dzień dobry :multi: [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pajczaczki...... a jak sie miewa materiał na bardzo modna w tym sezonie torebke???Kolega Legwan zyje????:diabloti: legwan:hmmmm: legwan.................................. chyba żyje:hmmmm: 2 tygodnie temu jak dawałam mu jeść... żył :roll: [quote name='jonQuilla']Powituje dzisiejszego ranka :) skusiłabym się na legwanowy dodatek...ale żywy :) żywy powiadasz:hmmmm: pogrzebie w archiwum :eviltong: [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeee coś sie u Cię stało??? cisza tutaj od wczoraj:cool3::cool3::cool3: bo my milczące :p [quote name='malawaszka']mały melanżyk z Dilerką mają :evil_lol: eee... tam mały :eviltong::eviltong: [quote name='jonQuilla']mały by się nie opłacał :) Witaj w Waszym Blogasku :evil_lol::oops::cool3: witaj w NASZYM blogasku [quote name='mia_mia']kurde on jest fenomenalny.. robi wrazenie.. prawda??? fenomenalny ten mój Pawcio :diabloti: wiem :eviltong: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Kiłi']Matko jedyna, co Wy w domach trzymacie:evil_lol: :diabloti: :diabloti: ja??? dilerową i Alicje :loveu: [quote name='emdziolek']HEloł dzieńdobry:P:diabloti: haha dorwałam sie do kompa!:diabloti::multi: HELLo... Emi.... ja też :diabloti: [quote name='Anka12']Heloooooooooo Madzialeno Ty z Pawciem to normalnie sławni medialnie będziecie i na znajomych ani jednym oczkiem nie:crazyeye: bedziecie.... bedziecie... JESTEŚMY :cool1: [quote name='Agunia-Pańciunia)']olałaś mnie?????? chyba se obraze w zwiazku z tym:obrazic: :obrazic: :obrazic: bo kochaniutka dopiero mnie dopuszczono do komputra.... dziś sie bijemy we 4 sztuki- ja, Ala, Dilerka, Pawcio :roll: [quote name='evaxon']witam sie JA w WASZYM blogasku:multi: witamy Cie MY w Naszym blogasku :p i wszystkich WAS TERA JA witam ........ klockowa Quote
Kiłi Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://images21.fotosik.pl/393/9b8d8e0cb3702cff.jpg DinoŻarł! Dinożarł!!! Quote
ice_t Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork'] na pierwszy rzut oka to klocek wygląda jak rasowa bestia :eviltong: :eviltong: muszą się was bać na osiedlu jak wychodzicie na spacer :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 aaaaaa dawać więcej Orange'a:loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jak ja uwielbiam Legwany :loveu: są takie zielone :cool3: :evil_lol: i takie parchate :evil_lol: :cool1: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Kiłi']http://images21.fotosik.pl/393/9b8d8e0cb3702cff.jpg DinoŻarł! Dinożarł!!! zarło, żarło aż zdechło :diabloti: [quote name='ice_t']na pierwszy rzut oka to klocek wygląda jak rasowa bestia :eviltong: :eviltong: muszą się was bać na osiedlu jak wychodzicie na spacer :evil_lol: boją sie... mnie....:eviltong::eviltong: gehenne przezywamy przy każdej przeprowadzce, no kolejno wynajmowane mieszkania...... nie lubią nas, nie lubią psa... ci bardziej kreatywni po czasie starają sie nas poznać i jest luzik, ci ograniczeni- nigdy nie zmieniają zdania :angryy: [quote name='malawaszka']aaaaaa dawać więcej Orange'a:loveu::loveu::loveu: :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='jonQuilla']jak ja uwielbiam Legwany :loveu: są takie zielone :cool3: :evil_lol: i takie parchate :evil_lol: :cool1: buuuhahhaha... parchate :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Dilerowa pojechała :placz: i Ala też :placz: zostałam taaakim samotnikiem :placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='malawaszka']o biedna Ty... oć utulkam :diabloti: to Ty mnie utulkaj a ja za to dam Ci kolejne .........legwany photos made by Dealerka :loveu: Quote
Alicja Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']Dilerowa pojechała :placz: i Ala też :placz: zostałam taaakim samotnikiem :placz::placz::placz::glaszcze: nie ślimtaj .....oć do mła utulkam Cię :loveu:...ja już u Cia byłam teraz tła kolejka :cool1: Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 mrrrrrr legwanyyyy :loveu::loveu::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 dobra, piesa Ci nie ukradnę...ale legwanka na 100% :) :loveu: co zdjęcie to ładniejsze :) Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:glaszcze: nie ślimtaj .....oć do mła utulkam Cię :loveu:...ja już u Cia byłam teraz tła kolejka :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALA!!!! gdzieś Ty była jak Cie nie było :hmmmm: :cool1: kolejna porcja zdjęć NIE DILERKOWYCH :cool1: Quote
Recommended Posts