Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te psy tak mają... to rasa AGRESYWNA :diabloti:
BOJOWO-OBRONNA :diabloti: on sie boi a my go bronimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

niech zgadnę...te psy to najgorsza rasa, mieszanka genetyczna ze zrytą psychiką (tak słyszę o Salsie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']niech zgadnę...te psy to najgorsza rasa, mieszanka genetyczna ze zrytą psychiką (tak słyszę o Salsie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oooo tak tak... właśnie TAKI... dokładnie tak :cool1::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']DILERKA.... :p
DILERKA???:hmmmm:
DILERKA!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
poznałam bo literki nie mają ogonków ąęśćź :cool1:

sama jestes ogonek:eviltong::diabloti:

Posted

jaka piknie łaciata panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu:
jak krowka:cool3:
ale krowka taki cukierek :lol: nie krowka co muuuczy:roll: mniam lubie krowki:diabloti: ale te slodkie:cool3: ciągnące sie:loveu: mam mordoklejki chce ktos? nie krowki ale tez dobre:cool3:

yyyy co ja mialam napisac:hmmmm:

aaa juz wiem
a dlaczego Klocek tylko Tyłeczek wacha:evil_lol:

witanko:multi:

Posted

[quote name='evaxon']
:cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm:

hey Mła Nasza i wogóle :evil_lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm:

:lol: nie nie zadna wacha przecie jego tyleczek na paliwko nie jest :evil_lol:
wącha mialo byc wącha:eviltong:

hej :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']sama jestes ogonek:eviltong::diabloti:

samogonek ?? :hmmmm:

[quote name='jonQuilla']idealnie...lubię psy z charakterkiem :cool3::cool3:

buuhahahaha... kto nie lubi :cool3:

[quote name='evaxon']jaka piknie łaciata panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu:
jak krowka:cool3:
ale krowka taki cukierek :lol: nie krowka co muuuczy:roll: mniam lubie krowki:diabloti: ale te slodkie:cool3: ciągnące sie:loveu: mam mordoklejki chce ktos? nie krowki ale tez dobre:cool3:

yyyy co ja mialam napisac:hmmmm:

aaa juz wiem

witanko:multi:
:multi::multi::multi:
najpierw prosze mordoklejka... :razz:

Bo tyłeczki są NAJ... a szifula lada dzień bedzie miała TE dni... i juz zwąchał... i zlizał :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm:

cześć młe 2/3 dilująco alutkowe ..
za 2 godz. dołączam do WAS!!!! :multi::multi::multi:

Posted

dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje
kopia z INTERII

http://fakty.interia.pl/kultura/inte...ze,968081,3287

Rysunki na skórze

Autor: kamuflaz /GALERIA.INTERIA.PL

Środa, 29 sierpnia (15:15)
Tatuaż spowszedniał
Początkowo tatuaż był objęty pewnym tabu i przeznaczony był tylko dla wybranych. Tatuowali się członkowie plemion, członkowie mafii, również przestępcy. Dla tych pierwszych był to sposób na wyrażenie przynależności do pewnej grupy społecznej, czy też hierarchizacji w niej, członkom mafii było łatwiej się zidentyfikować - trzecia grupa musiała nosić tatuaż, jako niechlubną pamiątkę, swoiste naznaczenie popełnionych przewinień...

Dziś tatuaż coraz bardziej wychodzi ze sfery tabu i choć nadal budzi spore kontrowersje w starszym pokoleniu, to jednak wśród młodych staje się sposobem na wyrażenie siebie. Istnieje oczywiście grono przeciwników tatuażu, ale o jego popularności może świadczyć choćby liczba zakładów oferujących usługi tatuowania czy też stron poświęconych tej tematyce. Kultura tatuażu łączy się nieodzownie z piercingiem - wszystko to sposoby na ozdobienie własnego ciała i podkreślenie jego piękna. Wzory, zajmowany obszar ciała, pomysłowość, przyprawia czasami o zawrót glowy - tak wyglądają dzisiejsze tatuaże. Czy jesteś zwolennikiem tatuaży? Jeśli tak, zapraszam do grupy im właśnie poświęconej.
Olus
Źródło informacji: INTERIA.PL

i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje
kopia z INTERII

Rysunki na skórze
http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Autor_kamuflaz_Rysunki_1891138.jpg

Tatuaż spowszedniał
Początkowo tatuaż był objęty pewnym tabu i przeznaczony był tylko dla wybranych. Tatuowali się członkowie plemion, członkowie mafii, również przestępcy. Dla tych pierwszych był to sposób na wyrażenie przynależności do pewnej grupy społecznej, czy też hierarchizacji w niej, członkom mafii było łatwiej się zidentyfikować - trzecia grupa musiała nosić tatuaż, jako niechlubną pamiątkę, swoiste naznaczenie popełnionych przewinień...

Dziś tatuaż coraz bardziej wychodzi ze sfery tabu i choć nadal budzi spore kontrowersje w starszym pokoleniu, to jednak wśród młodych staje się sposobem na wyrażenie siebie. Istnieje oczywiście grono przeciwników tatuażu, ale o jego popularności może świadczyć choćby liczba zakładów oferujących usługi tatuowania czy też stron poświęconych tej tematyce. Kultura tatuażu łączy się nieodzownie z piercingiem - wszystko to sposoby na ozdobienie własnego ciała i podkreślenie jego piękna. Wzory, zajmowany obszar ciała, pomysłowość, przyprawia czasami o zawrót glowy - tak wyglądają dzisiejsze tatuaże. Czy jesteś zwolennikiem tatuaży? Jeśli tak, zapraszam do grupy im właśnie poświęconej.
Olus

i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong:
Ale zajefisty:crazyeye: :crazyeye:
Jak żywy:mdleje:
A czyje:hmmmm: Nie mam pojęcia, bo autor się zakamuflował:cool1: :cool1:
[quote name='clockwork']

myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol:

Buhahahha, ale będzie wesoło:Cool!::Cool!:
będziemy jedną wielką rodziną:roll: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']
cześć młe 2/3 dilująco alutkowe ..
za 2 godz. dołączam do WAS!!!! :multi::multi::multi:
:pjuż nie 2 gadzinki a ........tylko 12 minetek i ruszasz ku nom :loveu::loveu::loveu:

[quote name='clockwork']dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje
kopia z INTERII

Rysunki na skórze

Tatuaż spowszedniał

Olus

i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi:ja wiem ja wiem ...mojego ....zięciunia :eviltong::eviltong::eviltong:
i ja tez wiem....mojego ......szatanka:loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:/Dilerowa/

Posted

[quote name='clockwork']

:Cool!::Cool!: Lusiaczek!! :multi::multi:
tylko oczy?? :cool1:
jasne.. zapraszamy częściej :loveu:

Nie tylko oczy ale cały Klocek jest Beauty:diabloti:
Wpadłam dobranoc powiedziec:loveu:
DOBRANOC!:loveu:

Posted

Powituje dzisiejszego ranka :)

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pajczaczki......
a jak sie miewa materiał na bardzo modna w tym sezonie torebke???Kolega Legwan zyje????:diabloti:

:roflt:
skusiłabym się na legwanowy dodatek...ale żywy :)

Posted

[quote name='malawaszka']o dżi ale raj 12!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu:
czyżbyś czegoś zazdraszczała:razz:
[quote name='malawaszka']mały melanżyk z Dilerką mają :evil_lol:ee tam zaraz mały.....:eviltong:

Witanko w Naszym Blogasku :grins:

Posted

[quote name='clockwork']ee tam zaraz mały.....:eviltong:
mały by się nie opłacał :)
[quote name='clockwork'] Witanko w Naszym Blogasku :grins:

Witaj w Waszym Blogasku :evil_lol::oops::cool3:

Posted

[quote name='jonQuilla']nie narzekaj...bo u Ciebie wcale nie lepiej :evil_lol: :)

bo Ty jeszcze nie wiesz..że ja mam neta TYLKO w pracy.więc po 15 mnie juz nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: