jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te psy tak mają... to rasa AGRESYWNA :diabloti: BOJOWO-OBRONNA :diabloti: on sie boi a my go bronimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: niech zgadnę...te psy to najgorsza rasa, mieszanka genetyczna ze zrytą psychiką (tak słyszę o Salsie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='jonQuilla']niech zgadnę...te psy to najgorsza rasa, mieszanka genetyczna ze zrytą psychiką (tak słyszę o Salsie) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oooo tak tak... właśnie TAKI... dokładnie tak :cool1::diabloti: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']DILERKA.... :p DILERKA???:hmmmm: DILERKA!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: poznałam bo literki nie mają ogonków ąęśćź :cool1: sama jestes ogonek:eviltong::diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']oooo tak tak... właśnie TAKI... dokładnie tak :cool1::diabloti: idealnie...lubię psy z charakterkiem :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jaka piknie łaciata panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu: jak krowka:cool3: ale krowka taki cukierek :lol: nie krowka co muuuczy:roll: mniam lubie krowki:diabloti: ale te slodkie:cool3: ciągnące sie:loveu: mam mordoklejki chce ktos? nie krowki ale tez dobre:cool3: yyyy co ja mialam napisac:hmmmm: aaa juz wiem a dlaczego Klocek tylko Tyłeczek wacha:evil_lol: witanko:multi: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='evaxon'] a dlaczego Klocek tylko Tyłeczek wacha:evil_lol: :cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm: hey Mła Nasza i wogóle :evil_lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm: hey Mła Nasza i wogóle :evil_lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: nie nie zadna wacha przecie jego tyleczek na paliwko nie jest :evil_lol: wącha mialo byc wącha:eviltong: hej :multi: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']sama jestes ogonek:eviltong::diabloti: samogonek ?? :hmmmm: [quote name='jonQuilla']idealnie...lubię psy z charakterkiem :cool3::cool3: buuhahahaha... kto nie lubi :cool3: [quote name='evaxon']jaka piknie łaciata panieneczka:loveu::loveu::loveu::loveu: jak krowka:cool3: ale krowka taki cukierek :lol: nie krowka co muuuczy:roll: mniam lubie krowki:diabloti: ale te slodkie:cool3: ciągnące sie:loveu: mam mordoklejki chce ktos? nie krowki ale tez dobre:cool3: yyyy co ja mialam napisac:hmmmm: aaa juz wiem a dlaczego Klocek tylko Tyłeczek wacha:evil_lol: witanko:multi: :multi::multi::multi: najpierw prosze mordoklejka... :razz: Bo tyłeczki są NAJ... a szifula lada dzień bedzie miała TE dni... i juz zwąchał... i zlizał :diabloti: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:że niby co tyłeczek się Klockowi waha :hmmmm: hey Mła Nasza i wogóle :evil_lol: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć młe 2/3 dilująco alutkowe .. za 2 godz. dołączam do WAS!!!! :multi::multi::multi: Quote
Paula Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']masakra...2ga godz a te na kompie :mdleje: Już niedługo, urlop się kończy :placz: http://images24.fotosik.pl/71/70231db3607e0a55.jpg śliczna łaciata krówka :loveu: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='paula_z'] http://images24.fotosik.pl/71/70231db3607e0a55.jpg śliczna łaciata krówka :loveu: o tak, też mi się podoba :) walnijcie mnie...jak tak oglądam te wszystkie psiaki, to zako****e się w nich jeszcze bardziej, a myślałam że bardziej się już nie da :roll::roll: :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje kopia z INTERII http://fakty.interia.pl/kultura/inte...ze,968081,3287 Rysunki na skórze Autor: kamuflaz /GALERIA.INTERIA.PL Środa, 29 sierpnia (15:15) Tatuaż spowszedniał Początkowo tatuaż był objęty pewnym tabu i przeznaczony był tylko dla wybranych. Tatuowali się członkowie plemion, członkowie mafii, również przestępcy. Dla tych pierwszych był to sposób na wyrażenie przynależności do pewnej grupy społecznej, czy też hierarchizacji w niej, członkom mafii było łatwiej się zidentyfikować - trzecia grupa musiała nosić tatuaż, jako niechlubną pamiątkę, swoiste naznaczenie popełnionych przewinień... Dziś tatuaż coraz bardziej wychodzi ze sfery tabu i choć nadal budzi spore kontrowersje w starszym pokoleniu, to jednak wśród młodych staje się sposobem na wyrażenie siebie. Istnieje oczywiście grono przeciwników tatuażu, ale o jego popularności może świadczyć choćby liczba zakładów oferujących usługi tatuowania czy też stron poświęconych tej tematyce. Kultura tatuażu łączy się nieodzownie z piercingiem - wszystko to sposoby na ozdobienie własnego ciała i podkreślenie jego piękna. Wzory, zajmowany obszar ciała, pomysłowość, przyprawia czasami o zawrót glowy - tak wyglądają dzisiejsze tatuaże. Czy jesteś zwolennikiem tatuaży? Jeśli tak, zapraszam do grupy im właśnie poświęconej. Olus Źródło informacji: INTERIA.PL i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje kopia z INTERII http://fakty.interia.pl/kultura/inte...ze,968081,3287 Rysunki na skórze http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Autor_kamuflaz_Rysunki_1891138.jpg Autor: kamuflaz /GALERIA.INTERIA.PL Środa, 29 sierpnia (15:15) Tatuaż spowszedniał Początkowo tatuaż był objęty pewnym tabu i przeznaczony był tylko dla wybranych. Tatuowali się członkowie plemion, członkowie mafii, również przestępcy. Dla tych pierwszych był to sposób na wyrażenie przynależności do pewnej grupy społecznej, czy też hierarchizacji w niej, członkom mafii było łatwiej się zidentyfikować - trzecia grupa musiała nosić tatuaż, jako niechlubną pamiątkę, swoiste naznaczenie popełnionych przewinień... Dziś tatuaż coraz bardziej wychodzi ze sfery tabu i choć nadal budzi spore kontrowersje w starszym pokoleniu, to jednak wśród młodych staje się sposobem na wyrażenie siebie. Istnieje oczywiście grono przeciwników tatuażu, ale o jego popularności może świadczyć choćby liczba zakładów oferujących usługi tatuowania czy też stron poświęconych tej tematyce. Kultura tatuażu łączy się nieodzownie z piercingiem - wszystko to sposoby na ozdobienie własnego ciała i podkreślenie jego piękna. Wzory, zajmowany obszar ciała, pomysłowość, przyprawia czasami o zawrót glowy - tak wyglądają dzisiejsze tatuaże. Czy jesteś zwolennikiem tatuaży? Jeśli tak, zapraszam do grupy im właśnie poświęconej. Olus Źródło informacji: INTERIA.PL i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong: Ale zajefisty:crazyeye: :crazyeye: Jak żywy:mdleje: A czyje:hmmmm: Nie mam pojęcia, bo autor się zakamuflował:cool1: :cool1: [quote name='clockwork'] myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol: Buhahahha, ale będzie wesoło:Cool!::Cool!: będziemy jedną wielką rodziną:roll: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork'] cześć młe 2/3 dilująco alutkowe .. za 2 godz. dołączam do WAS!!!! :multi::multi::multi::pjuż nie 2 gadzinki a ........tylko 12 minetek i ruszasz ku nom :loveu::loveu::loveu: [quote name='clockwork']dałam juz na wątek o tatuażach ale jeszcze i tu se wkleje kopia z INTERII http://fakty.interia.pl/kultura/inte...ze,968081,3287 Rysunki na skórze Autor: kamuflaz /GALERIA.INTERIA.PL Środa, 29 sierpnia (15:15) Tatuaż spowszedniał Początkowo tatuaż był objęty pewnym tabu i przeznaczony był tylko dla wybranych. Tatuowali się członkowie plemion, członkowie mafii, również przestępcy. Dla tych pierwszych był to sposób na wyrażenie przynależności do pewnej grupy społecznej, czy też hierarchizacji w niej, członkom mafii było łatwiej się zidentyfikować - trzecia grupa musiała nosić tatuaż, jako niechlubną pamiątkę, swoiste naznaczenie popełnionych przewinień... Dziś tatuaż coraz bardziej wychodzi ze sfery tabu i choć nadal budzi spore kontrowersje w starszym pokoleniu, to jednak wśród młodych staje się sposobem na wyrażenie siebie. Istnieje oczywiście grono przeciwników tatuażu, ale o jego popularności może świadczyć choćby liczba zakładów oferujących usługi tatuowania czy też stron poświęconych tej tematyce. Kultura tatuażu łączy się nieodzownie z piercingiem - wszystko to sposoby na ozdobienie własnego ciała i podkreślenie jego piękna. Wzory, zajmowany obszar ciała, pomysłowość, przyprawia czasami o zawrót glowy - tak wyglądają dzisiejsze tatuaże. Czy jesteś zwolennikiem tatuaży? Jeśli tak, zapraszam do grupy im właśnie poświęconej. Olus Źródło informacji: INTERIA.PL i wykorzystano zdjęcie... czyje??? no czyje??? :cool1::cool1::cool1::eviltong::eviltong::eviltong::multi::multi::multi:ja wiem ja wiem ...mojego ....zięciunia :eviltong::eviltong::eviltong: i ja tez wiem....mojego ......szatanka:loveu::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:/Dilerowa/ Quote
malawaszka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pjuż nie 2 gadzinki a ........tylko 12 minetek i ruszasz ku nom :loveu::loveu::loveu: o dżi ale raj 12!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Czeeśc MAdziu:loveu: Nie zaproponujecie mi soczku na wieczór?:lol: Quote
Lusiaczek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork'] :Cool!::Cool!: Lusiaczek!! :multi::multi: tylko oczy?? :cool1: jasne.. zapraszamy częściej :loveu: Nie tylko oczy ale cały Klocek jest Beauty:diabloti: Wpadłam dobranoc powiedziec:loveu: DOBRANOC!:loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 czesc Pajczaczki...... a jak sie miewa materiał na bardzo modna w tym sezonie torebke???Kolega Legwan zyje????:diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Powituje dzisiejszego ranka :) [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Pajczaczki...... a jak sie miewa materiał na bardzo modna w tym sezonie torebke???Kolega Legwan zyje????:diabloti: :roflt: skusiłabym się na legwanowy dodatek...ale żywy :) Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 eeeeeeeeeeeee coś sie u Cię stało??? cisza tutaj od wczoraj:cool3::cool3::cool3: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeee coś sie u Cię stało??? cisza tutaj od wczoraj:cool3::cool3::cool3: nie narzekaj...bo u Ciebie wcale nie lepiej :evil_lol: :) Quote
malawaszka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='BeaC']eeeeeeeeeeeee coś sie u Cię stało??? cisza tutaj od wczoraj:cool3::cool3::cool3: mały melanżyk z Dilerką mają :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='malawaszka']o dżi ale raj 12!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye::loveu::loveu::loveu: czyżbyś czegoś zazdraszczała:razz: [quote name='malawaszka']mały melanżyk z Dilerką mają :evil_lol:ee tam zaraz mały.....:eviltong: Witanko w Naszym Blogasku :grins: Quote
jonQuilla Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='clockwork']ee tam zaraz mały.....:eviltong: mały by się nie opłacał :) [quote name='clockwork'] Witanko w Naszym Blogasku :grins: Witaj w Waszym Blogasku :evil_lol::oops::cool3: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 [quote name='jonQuilla']nie narzekaj...bo u Ciebie wcale nie lepiej :evil_lol: :) bo Ty jeszcze nie wiesz..że ja mam neta TYLKO w pracy.więc po 15 mnie juz nie ma:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts