Lusiaczek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hej Madzialenko:loveu: Strasznie mi sie podobają oczy twojego psa - sama bym chciała mieć takowe:evil_lol: Ja tu wpadłam w odwiedzinki a tu ani żywego ducha:niewiem: Ale nie martwcie się ja tu jeszczę wpadnę:diabloti: Pozdrowionka:loveu: Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Lusiaczek']Hej Madzialenko:loveu: Strasznie mi sie podobają oczy twojego psa - sama bym chciała mieć takowe:evil_lol: Miłość od pierwszego wejrzenia:evil_lol: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ja mu moge pomóc pakować:evil_lol: :evil_lol: ty idziesz z nami- ja cie podkabluje że Dulka ma bloga :diabloti: [quote name='madzia i medor'] Ale będzie wesoło, jak już nas razem posadzą:multi: myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']nie bede płacić!!! pójde siedzieć!!! i to potrójnie!!! buuuahahahah za blożka, stronke sznaucerową i jeszcze kiedyś tam zboeiłam jakieś dziadostwo na republice buahahahahah :evil_lol::evil_lol: dożywocie :diabloti: 3xprzestępstwo... :shake: REDAKTORZE NACZELNY po trzykroć :diabloti: [quote name='Lusiaczek']Hej Madzialenko:loveu: Strasznie mi sie podobają oczy twojego psa - sama bym chciała mieć takowe:evil_lol: Ja tu wpadłam w odwiedzinki a tu ani żywego ducha:niewiem: Ale nie martwcie się ja tu jeszczę wpadnę:diabloti: Pozdrowionka:loveu: :Cool!::Cool!: Lusiaczek!! :multi::multi: tylko oczy?? :cool1: jasne.. zapraszamy częściej :loveu: [quote name='emdziolek']Miłość od pierwszego wejrzenia:evil_lol: nie pierwsza i nie ostatnia :diabloti: [quote name='paula_z']Dziń dybry :grins: masakra...2ga godz a te na kompie :mdleje: DOBERECZEK!!!! a ja dziś jade do AlicjiR i............................... :razz: :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 witaj Clocworkowa to Ja też ide z wami siedzieć...............kilkakrotnie, trzy fora( w tym dwa bulterierów)..............fora łogródeckowe...........i pewnie jeszcze coś przynajmniej jazda będzie niezła................. Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Cześć Madziu:loveu: Jak tam sie spało sie?:evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 czesc Madzikowa.... jak samopoczucie szanownej pani....?:loveu: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='BeaC']witaj Clocworkowa to Ja też ide z wami siedzieć...............kilkakrotnie, trzy fora( w tym dwa bulterierów)..............fora łogródeckowe...........i pewnie jeszcze coś przynajmniej jazda będzie niezła................. no i prosze jak nam sie ekipa montuje :multi::multi::multi: cze Beo [quote name='emdziolek']Cześć Madziu:loveu: Jak tam sie spało sie?:evil_lol: krótko... krótko sie spał, ale człowiek coraz starszy to i snu mniej sie potrzebuje :evil_lol::evil_lol: cze Emi [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzikowa.... jak samopoczucie szanownej pani....?:loveu: cze Aguś... samopoczucie... :hmmmm: no powiedzmy że standart... lepiej być nie może, gorzej tymbardziej :p:p ale co tam .... życie jest piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']cze Aguś... samopoczucie... :hmmmm: no powiedzmy że standart... lepiej być nie może, gorzej tymbardziej :p:p ale co tam .... życie jest piękne :loveu::loveu::loveu::loveu: :diabloti::diabloti: dokladnie tak..zycie jest piekne i watro zyc.....:p :loveu: . ciesze sie ze samopoczucie dopisuje .....a w wawie pochmurno....i jakos tak mocno jesiennie.....az szkoda lata.....ach... Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']ty idziesz z nami- ja cie podkabluje że Dulka ma bloga :diabloti: ha ha .....Dulczyńska liczyła że uniknie odpowiedzialności ;) myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol: o masz ......a może Kłodzko tam takie fajne bunkry :razz: DOBERECZEK!!!! a ja dziś jade do AlicjiR i............................... :razz: :bigcool::bigcool::bigcool: :multi::multi::multi:Dobereczek .......a Ja już czekam :p...a za chwilkę będzie NAS :loveu: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie tak..zycie jest piekne i watro zyc.....:p :loveu: . ciesze sie ze samopoczucie dopisuje .....a w wawie pochmurno....i jakos tak mocno jesiennie.....az szkoda lata.....ach... oj taaakkk... :roll::roll: zima jak choliera... a ja sie jeszcze latem nie nacieszyłam... to jest nie fer... że lato takie krótkie :placz: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Dobereczek .......a Ja już czekam :p...a za chwilkę będzie NAS :loveu: 2/3 :multi::multi::multi: ja dołącze po pracy a przed pracą.... spotkaliśmy... JĄ!!!!! :multi::loveu: naszą sąsiadke którą próbujemy namierzyć od pół roku.... i wiecznie gdzieś sie mijamy ... ale dzisiaj nie... dziś trafiliśmy sie face to face... cuzamen do kupy...szkoda że przed pracą- już po 9tej :roll: bo ino na momencik :oops: oto ONA!!! Szifa :loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 :multi::multi::multi:ooo namierzona ASTeczka :loveu: dawa jeszcze fotaski ;) Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Szifula kocha Klocucha... :loveu::loveu::loveu: to jedyny pies któremu daje sie obwąchac wzdłuż i w szerz :loveu::loveu: od dupy strony TYLKO ON ma prawo :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 podchody :loveu: Klocek zalotnik... :loveu: i taniec godowy :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ;)nooo w Klocku burzy sie krew :razz: http://images25.fotosik.pl/71/14522f9b6cc7ce6b.jpg fajnista dziewczynka :loveu::loveu::loveu: Quote
emdziolek Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)nooo w Klocku burzy sie krew :razz: http://images25.fotosik.pl/71/14522f9b6cc7ce6b.jpg fajnista dziewczynka :loveu::loveu::loveu: Zgadzam sie:loveu: Fajniutka:loveu: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 tyle sie mi udało dziś zrobić... potem gnałam do pracy :p Quote
Alicja Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ;)to teraz na mus umówić się an psacerek :p Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to teraz na mus umówić się an psacerek :p wstępnie umówieni... koleś ma wpaść do nas do pracki któregoś dnia i dogadać spacerek PO pracy... ale Szifucha jest tuż PRZED ... chyba trza bedzie poczekać aż jej sie skończy- coby klocek jej nie dopadł... bo on taki wyposzczony że mogłoby jej łeb urwać :diabloti: Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a zgadnij ktom ja:cool3::loveu::diabloti: DILERKA.... :p DILERKA???:hmmmm: DILERKA!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: poznałam bo literki nie mają ogonków ąęśćź :cool1: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 to i ja przychodzę i stwierdzam że Twój pies "morderca" to kawał ślicznego, czarnego cielaczka :) podkradnę Ci go kiedyś jak będę w okolicy :) hihi Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='jonQuilla']to i ja przychodzę i stwierdzam że Twój pies "morderca" to kawał ślicznego, czarnego cielaczka :) podkradnę Ci go kiedyś jak będę w okolicy :) hihi nie ma takiej opcji.. jako iż mój morderca jest czujny... nie ma szans żebyś mi go podkradła... przegryzłby Ci aorte :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam Cię u NAS :multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='clockwork']nie ma takiej opcji.. jako iż mój morderca jest czujny... nie ma szans żebyś mi go podkradła... przegryzłby Ci aorte :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: witam Cię u NAS :multi::multi::multi: :evil_lol: hahaha :evil_lol: :lol: Normalnie żal, żal :shake: jak można wziąść sobie psa, który przegryza aortę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi :) :multi::multi::multi: ja siebie też witam u Was...milutko tutaj :) Quote
clockwork Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='jonQuilla']:evil_lol: hahaha :evil_lol: :lol: Normalnie żal, żal :shake: jak można wziąść sobie psa, który przegryza aortę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi :) :multi::multi::multi: ja siebie też witam u Was...milutko tutaj :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te psy tak mają... to rasa AGRESYWNA :diabloti: BOJOWO-OBRONNA :diabloti: on sie boi a my go bronimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts