Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Madzialenko:loveu:
Strasznie mi sie podobają oczy twojego psa - sama bym chciała mieć takowe:evil_lol:
Ja tu wpadłam w odwiedzinki a tu ani żywego ducha:niewiem:
Ale nie martwcie się ja tu jeszczę wpadnę:diabloti:
Pozdrowionka:loveu:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']ja mu moge pomóc pakować:evil_lol: :evil_lol:
ty idziesz z nami- ja cie podkabluje że Dulka ma bloga :diabloti:

[quote name='madzia i medor']
Ale będzie wesoło, jak już nas razem posadzą:multi:
myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']nie bede płacić!!! pójde siedzieć!!! i to potrójnie!!! buuuahahahah za blożka, stronke sznaucerową i jeszcze kiedyś tam zboeiłam jakieś dziadostwo na republice buahahahahah :evil_lol::evil_lol:
dożywocie :diabloti: 3xprzestępstwo... :shake: REDAKTORZE NACZELNY po trzykroć :diabloti:

[quote name='Lusiaczek']Hej Madzialenko:loveu:
Strasznie mi sie podobają oczy twojego psa - sama bym chciała mieć takowe:evil_lol:
Ja tu wpadłam w odwiedzinki a tu ani żywego ducha:niewiem:
Ale nie martwcie się ja tu jeszczę wpadnę:diabloti:
Pozdrowionka:loveu:

:Cool!::Cool!: Lusiaczek!! :multi::multi:
tylko oczy?? :cool1:
jasne.. zapraszamy częściej :loveu:

[quote name='emdziolek']Miłość od pierwszego wejrzenia:evil_lol:

nie pierwsza i nie ostatnia :diabloti:

[quote name='paula_z']Dziń dybry :grins:
masakra...2ga godz a te na kompie :mdleje:

DOBERECZEK!!!! a ja dziś jade do AlicjiR i............................... :razz:
:bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

witaj Clocworkowa

to Ja też ide z wami siedzieć...............kilkakrotnie, trzy fora( w tym dwa bulterierów)..............fora łogródeckowe...........i pewnie jeszcze coś

przynajmniej jazda będzie niezła.................

Posted

[quote name='BeaC']witaj Clocworkowa

to Ja też ide z wami siedzieć...............kilkakrotnie, trzy fora( w tym dwa bulterierów)..............fora łogródeckowe...........i pewnie jeszcze coś

przynajmniej jazda będzie niezła.................

no i prosze jak nam sie ekipa montuje :multi::multi::multi:
cze Beo

[quote name='emdziolek']Cześć Madziu:loveu:
Jak tam sie spało sie?:evil_lol:

krótko... krótko sie spał, ale człowiek coraz starszy to i snu mniej sie potrzebuje :evil_lol::evil_lol:
cze Emi

[quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Madzikowa....
jak samopoczucie szanownej pani....?:loveu:
cze Aguś...
samopoczucie... :hmmmm: no powiedzmy że standart... lepiej być nie może, gorzej tymbardziej :p:p
ale co tam .... życie jest piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']cze Aguś...
samopoczucie... :hmmmm: no powiedzmy że standart... lepiej być nie może, gorzej tymbardziej :p:p
ale co tam .... życie jest piękne :loveu::loveu::loveu::loveu:

:diabloti::diabloti:

dokladnie tak..zycie jest piekne i watro zyc.....:p :loveu: .
ciesze sie ze samopoczucie dopisuje .....a w wawie pochmurno....i jakos tak mocno jesiennie.....az szkoda lata.....ach...

Posted

[quote name='clockwork']ty idziesz z nami- ja cie podkabluje że Dulka ma bloga :diabloti:
ha ha .....Dulczyńska liczyła że uniknie odpowiedzialności ;)

myślałam wczoraj o tym.... śmiem twierdzić że powinni wydzielić jedno miasto takie np. Wałbrzych-przesiedlić tam tych co nie są winni... a z resztu kraju zrobić jedno wieeelkie więzienie :evil_lol::evil_lol:
o masz ......a może Kłodzko tam takie fajne bunkry :razz:

DOBERECZEK!!!! a ja dziś jade do AlicjiR i............................... :razz:
:bigcool::bigcool::bigcool:
:multi::multi::multi:Dobereczek .......a Ja już czekam :p...a za chwilkę będzie NAS :loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie tak..zycie jest piekne i watro zyc.....:p :loveu: .
ciesze sie ze samopoczucie dopisuje .....a w wawie pochmurno....i jakos tak mocno jesiennie.....az szkoda lata.....ach...

oj taaakkk... :roll::roll:
zima jak choliera... a ja sie jeszcze latem nie nacieszyłam... to jest nie fer... że lato takie krótkie :placz:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Dobereczek .......a Ja już czekam :p...a za chwilkę będzie NAS :loveu:
2/3 :multi::multi::multi: ja dołącze po pracy

a przed pracą.... spotkaliśmy... JĄ!!!!! :multi::loveu: naszą sąsiadke którą próbujemy namierzyć od pół roku.... i wiecznie gdzieś sie mijamy ... ale dzisiaj nie... dziś trafiliśmy sie face to face... cuzamen do kupy...szkoda że przed pracą- już po 9tej :roll: bo ino na momencik :oops:

oto ONA!!! Szifa :loveu:

Posted

Szifula kocha Klocucha... :loveu::loveu::loveu: to jedyny pies któremu daje sie obwąchac wzdłuż i w szerz :loveu::loveu: od dupy strony TYLKO ON ma prawo :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)to teraz na mus umówić się an psacerek :p
wstępnie umówieni... koleś ma wpaść do nas do pracki któregoś dnia i dogadać spacerek PO pracy...
ale Szifucha jest tuż PRZED ... chyba trza bedzie poczekać aż jej sie skończy- coby klocek jej nie dopadł...
bo on taki wyposzczony że mogłoby jej łeb urwać
:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a zgadnij ktom ja:cool3::loveu::diabloti:

DILERKA.... :p
DILERKA???:hmmmm:
DILERKA!!!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
poznałam bo literki nie mają ogonków ąęśćź :cool1:

Posted

[quote name='jonQuilla']to i ja przychodzę i stwierdzam że Twój pies "morderca" to kawał ślicznego, czarnego cielaczka :)
podkradnę Ci go kiedyś jak będę w okolicy :) hihi

nie ma takiej opcji.. jako iż mój morderca jest czujny... nie ma szans żebyś mi go podkradła... przegryzłby Ci aorte :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witam Cię u NAS :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']nie ma takiej opcji.. jako iż mój morderca jest czujny... nie ma szans żebyś mi go podkradła... przegryzłby Ci aorte :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witam Cię u NAS :multi::multi::multi:

:evil_lol: hahaha :evil_lol: :lol:
Normalnie żal, żal :shake: jak można wziąść sobie psa, który przegryza aortę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi :)

:multi::multi::multi: ja siebie też witam u Was...milutko tutaj :)

Posted

[quote name='jonQuilla']:evil_lol: hahaha :evil_lol: :lol:
Normalnie żal, żal :shake: jak można wziąść sobie psa, który przegryza aortę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hihi :)

:multi::multi::multi: ja siebie też witam u Was...milutko tutaj :)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo te psy tak mają... to rasa AGRESYWNA :diabloti:
BOJOWO-OBRONNA :diabloti: on sie boi a my go bronimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: