clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BeaC'].........rzeczywiście miałaś rcję....................dogo .biega:multi::multi: a przy okazji widziałam ......................Klockaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu: i jakąś czarną damę................ten to rwie te baby:cool3::cool3::cool3: same na niego lecą :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']nie ma pieska... właśnie dostałam ESA że piesek MA juz dom... :roll::roll::roll: :razz:oj ....to jednak trzeba mieć szczęśliwą rękę żeby w tak błyskawicznym tempie domeczek znaleść ;) mam dobrego nauczyciela i prowokatora na wątek o tatuażach też dałam :diabloti:i zmusiłas mnie do przerabiania fotek...... Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Doberek :loveu: Ile Klocuszków :multi: http://images21.fotosik.pl/389/578a8240161fc31e.jpg :loveu: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']i zmusiłas mnie do przerabiania fotek......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nigdy w życi... nie zmuszałam cie do niczego :shake::shake: [quote name='paula_z']Doberek :loveu: Ile Klocuszków :multi: http://images21.fotosik.pl/389/578a8240161fc31e.jpg :loveu: fotki zagadały :cool1: cze Paula po raz drugi :multi: STRONE WCZESNIEJ BYŁY FOTKI!!!! dużo fotek.... jakieś 26 :cool1: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nigdy w życi... nie zmuszałam cie do niczego :shake::shake: taaaa najpierw woła siedź i klikaj a potem nie mam z kim bo wrzuca 26 fotek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to mi sie stydno zrobiło ze u mła nic :oops: STRONE WCZESNIEJ BYŁY FOTKI!!!! dużo fotek.... jakieś 26 :cool1::evil_lol:potwierdzam .... jest tam dużo fotków Quote
Gonitwa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fajne foteczki, fajne. I muzyka Pawcia tyż fajna. fajna... Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/polski-internet-jest-nielegalny,967868 buuuhahahahahah.... to państwo jest szurnięte w łeb..... pójde siedzieć :cool1: nie zgłosiłam że mamy strone www.... mało tego... nie mam nawet zamiaru zgłaszać :diabloti: gdzie my żyjemy założyciele www.dogomania.pl pewnie też nie zgłosili... bedziemy siedzieć razem :multi::multi::multi: buuuahahahha no to posiedzimy razem :diabloti: i miliony dzieciaków też pójdą siedzieć buuahahahhaa cała polska pójdzie siedzieć :roflt: ja pinkole chyba jednak powiem J żeby odwołał przyjazd do tego pier********go kraju i wyjade do niego :diabloti: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']się wróciłam i pooglądałam foteczki;) super... masz szczęscie :diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']taaaa najpierw woła siedź i klikaj a potem nie mam z kim bo wrzuca 26 fotek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to mi sie stydno zrobiło ze u mła nic :oops: i jeszcze 13 na wątek o tatuażach :eviltong::eviltong::eviltong: [quote name='Gonitwa']Fajne foteczki, fajne. I muzyka Pawcia tyż fajna. fajna... ooo... i tej wersji sie trzymaj :evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']buuuahahahha no to posiedzimy razem :diabloti: i miliony dzieciaków też pójdą siedzieć buuahahahhaa cała polska pójdzie siedzieć :roflt: ja pinkole chyba jednak powiem J żeby odwołał przyjazd do tego pier********go kraju i wyjade do niego :diabloti: no.... zrobia po prostu z POLSKI jedno wielkie więzienie.... zaczipuja nas i już... bo gdzie oni pomieszczą wszystkich tych co maja stronki niezgłoszone :hmmmm: Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/polski-internet-jest-nielegalny,967868 buuuhahahahahah.... to państwo jest szurnięte w łeb..... pójde siedzieć :cool1: nie zgłosiłam że mamy strone www.... mało tego... nie mam nawet zamiaru zgłaszać :diabloti: gdzie my żyjemy założyciele www.dogomania.pl pewnie też nie zgłosili... bedziemy siedzieć razem :multi::multi::multi: Kocham to państwo:loveu::loveu::loveu:Zawsze poprawia mi humor:diabloti: Jakaś kobita chce Ci napindalać Fon Chlorka kijem:crazyeye::crazyeye: http://images28.fotosik.pl/71/c902386fb0179ca5.jpg koniec ... dziękujemy za uwage :cool1: Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Kocham to państwo:loveu::loveu::loveu:Zawsze poprawia mi humor:diabloti: :cool1::cool1::cool1: no... humor dobra rzecz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kaczogród kochany :loveu::loveu::loveu: Jakaś kobita chce Ci napindalać Fon Chlorka kijem:crazyeye::crazyeye: http://images28.fotosik.pl/71/c902386fb0179ca5.jpg tak... chciała go utłuc... widziałam :cool1: koniec ... dziękujemy za uwage :cool1: Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: że ja... prosie?? czy klocek?? a może fotograf??? :razz::razz: cześc medorowa Quote
Kiłi Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Tudzież, aczkolwiek bynajmniej... ehem... fotki widziałam:cool1: :grins: [quote name='clockwork'] że ja... prosie?? czy klocek?? a może fotograf??? :razz::razz: cześc medorowa Kijek:shiny: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Kiłi']Tudzież, aczkolwiek bynajmniej... ehem... fotki widziałam:cool1: :grins: super... bo teraz długo fotek nie bedzie :grins: :grins: [quote name='dealer']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti: :smhair2::eek2: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 cześć redaktorko naczelna swojego blożka i www kamuflażu :evil_lol: będziesz siedzieć PODWóJNIE buuuahahahah ale mam ubaw z tego :diabloti: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Gonitwa']Fajne foteczki, fajne. I muzyka Pawcia tyż fajna. fajna...;)na żywo jeszcze lepsza :eviltong: [quote name='malawaszka']cześć redaktorko naczelna swojego blożka i www kamuflażu :evil_lol: będziesz siedzieć PODWóJNIE buuuahahahah ale mam ubaw z tego :diabloti::razz:to jak ...ja miałam Madzialenie paczki do więzienia słac a wychodzi na to ze ja tez będę siedzieć .....dobra to Nam Nasze TZty beda posyłac:evil_lol: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='malawaszka']cześć redaktorko naczelna swojego blożka i www kamuflażu :evil_lol: będziesz siedzieć PODWóJNIE buuuahahahah ale mam ubaw z tego :diabloti: ale jazda nie???? ktoś musi te dziure budżetową łatać... coby jeszcze mieli kraść co... więc nam będą walić grzywny :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'];)na żywo jeszcze lepsza :eviltong: :razz:to jak ...ja miałam Madzialenie paczki do więzienia słac a wychodzi na to ze ja tez będę siedzieć .....dobra to Nam Nasze TZty beda posyłac:evil_lol: mój nie... bedzie przy mnie- bo on ma stronke z muzą na majszajsie ...:diabloti: Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']pani od pieska pewnie założy wąteczek ;)da fotaski i wtedy Emdziołek sruuuu na Śląsk ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i bedzie zadyma ;) Oj kochana zadyma BYŁABY jakich mało ale pieska juz nie ma to nie bedzie Emdziolka no chyba ze mnie na kaff zaprosicie:diabloti: [quote name='clockwork']nie ma pieska... właśnie dostałam ESA że piesek MA juz dom... :roll::roll::roll: TO wpewnym sensiku gites:multi: a w pewnym niet bo nie bedzie szumu a emdziolek lubio szum:evil_lol: [quote name='clockwork'] no to chooo mała Fikasz?? :diabloti:A chcesz w pychol??:-x Jak ja was kocham wariatki:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='emdziolek']Oj kochana zadyma BYŁABY jakich mało ale pieska juz nie ma to nie bedzie Emdziolka no chyba ze mnie na kaff zaprosicie:diabloti: choooo... :cool3::cool3: TO wpewnym sensiku gites:multi: a w pewnym niet bo nie bedzie szumu a emdziolek lubio szum:evil_lol: no lipa... liczyłam na Ciebie, że posprzątasz ten burdel w miejscu dumnie zwanym "schronem" Fikasz?? :diabloti:A chcesz w pychol??:-x nie... nie lubiam :p:diabloti: Jak ja was kocham wariatki:loveu::loveu: wariatki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ONE.... oj wariatki wariatki :cool1: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork'] mój nie... bedzie przy mnie- bo on ma stronke z muzą na majszajsie ..:diabloti::shake:to ja nie wiem ....czy Cezary da rade tyle paczek do więźnia wysyłac ..... Quote
BoJa2 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:to ja nie wiem ....czy Cezary da rade tyle paczek do więźnia wysyłac ..... ja mu moge pomóc pakować:evil_lol: :evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']choooo... :cool3::cool3: Już idę :diabloti: no lipa... liczyłam na Ciebie, że posprzątasz ten burdel w miejscu dumnie zwanym "schronem" [SIZE=2]Jak udało mi się z Ewą w Suwałkach to uda mi sie u ciebie:diabloti: tylko zaproś mnie na kaff:diabloti: nie... nie lubiam :p:diabloti: TO polubiaj:evil_lol: wariatki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ONE.... oj wariatki wariatki :cool1: hehehe:diabloti: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ja mu moge pomóc pakować:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty też masz blogasa też bedziesz siedzieć :p Quote
Medorowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu: że ja... prosie?? czy klocek?? a może fotograf??? :razz::razz: cześc medorowa Prosie:diabloti:Ze o co Ci chosi:razz::diabloti: Ale będzie wesoło, jak już nas razem posadzą:multi: Quote
malawaszka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='clockwork']ale jazda nie???? ktoś musi te dzire budżetową łatać... coby jeszcze mieli kraść co... więc nam będą walić grzywny :diabloti::diabloti::diabloti: nie bede płacić!!! pójde siedzieć!!! i to potrójnie!!! buuuahahahah za blożka, stronke sznaucerową i jeszcze kiedyś tam zboeiłam jakieś dziadostwo na republice buahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts