Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC'].........rzeczywiście miałaś rcję....................dogo .biega:multi::multi:
a przy okazji

widziałam ......................Klockaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu:

i jakąś czarną damę................ten to rwie te baby:cool3::cool3::cool3:

same na niego lecą :diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']nie ma pieska... właśnie dostałam ESA że piesek MA juz dom... :roll::roll::roll:

:razz:oj ....to jednak trzeba mieć szczęśliwą rękę żeby w tak błyskawicznym tempie domeczek znaleść ;)

mam dobrego nauczyciela i prowokatora

na wątek o tatuażach też dałam :diabloti:
i zmusiłas mnie do przerabiania fotek......

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']i zmusiłas mnie do przerabiania fotek......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nigdy w życi... nie zmuszałam cie do niczego :shake::shake:

[quote name='paula_z']Doberek :loveu: Ile Klocuszków :multi:

http://images21.fotosik.pl/389/578a8240161fc31e.jpg :loveu:

fotki zagadały :cool1:
cze Paula po raz drugi :multi:

STRONE WCZESNIEJ BYŁY FOTKI!!!!
dużo fotek.... jakieś 26 :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:JA!!!???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:nigdy w życi... nie zmuszałam cie do niczego :shake::shake:
taaaa najpierw woła siedź i klikaj a potem nie mam z kim bo wrzuca 26 fotek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to mi sie stydno zrobiło ze u mła nic :oops:

STRONE WCZESNIEJ BYŁY FOTKI!!!!
dużo fotek.... jakieś 26 :cool1:
:evil_lol:potwierdzam ....
jest tam dużo fotków

Posted

[quote name='clockwork']http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/polski-internet-jest-nielegalny,967868
buuuhahahahahah.... to państwo jest szurnięte w łeb.....

pójde siedzieć :cool1: nie zgłosiłam że mamy strone www.... mało tego... nie mam nawet zamiaru zgłaszać :diabloti:

gdzie my żyjemy

założyciele www.dogomania.pl pewnie też nie zgłosili... bedziemy siedzieć razem :multi::multi::multi:

buuuahahahha no to posiedzimy razem :diabloti: i miliony dzieciaków też pójdą siedzieć buuahahahhaa cała polska pójdzie siedzieć :roflt: ja pinkole chyba jednak powiem J żeby odwołał przyjazd do tego pier********go kraju i wyjade do niego :diabloti:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']się wróciłam i pooglądałam foteczki;)
super... masz szczęscie :diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']taaaa najpierw woła siedź i klikaj a potem nie mam z kim bo wrzuca 26 fotek :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to mi sie stydno zrobiło ze u mła nic :oops:
i jeszcze 13 na wątek o tatuażach :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='Gonitwa']Fajne foteczki, fajne.

I muzyka Pawcia tyż fajna. fajna...
ooo... i tej wersji sie trzymaj :evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']buuuahahahha no to posiedzimy razem :diabloti: i miliony dzieciaków też pójdą siedzieć buuahahahhaa cała polska pójdzie siedzieć :roflt: ja pinkole chyba jednak powiem J żeby odwołał przyjazd do tego pier********go kraju i wyjade do niego :diabloti:

no.... zrobia po prostu z POLSKI jedno wielkie więzienie.... zaczipuja nas i już... bo gdzie oni pomieszczą wszystkich tych co maja stronki niezgłoszone :hmmmm:

Posted

[quote name='clockwork']http://nt.interia.pl/internet/wiadomosci/news/polski-internet-jest-nielegalny,967868
buuuhahahahahah.... to państwo jest szurnięte w łeb.....

pójde siedzieć :cool1: nie zgłosiłam że mamy strone www.... mało tego... nie mam nawet zamiaru zgłaszać :diabloti:

gdzie my żyjemy

założyciele www.dogomania.pl pewnie też nie zgłosili... bedziemy siedzieć razem :multi::multi::multi:

Kocham to państwo:loveu::loveu::loveu:Zawsze poprawia mi humor:diabloti:

Jakaś kobita chce Ci napindalać Fon Chlorka kijem:crazyeye::crazyeye:
http://images28.fotosik.pl/71/c902386fb0179ca5.jpg

koniec ... dziękujemy za uwage :cool1:

Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Kocham to państwo:loveu::loveu::loveu:Zawsze poprawia mi humor:diabloti:

:cool1::cool1::cool1: no... humor dobra rzecz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kaczogród kochany :loveu::loveu::loveu:

Jakaś kobita chce Ci napindalać Fon Chlorka kijem:crazyeye::crazyeye:
http://images28.fotosik.pl/71/c902386fb0179ca5.jpg

tak... chciała go utłuc... widziałam :cool1:

koniec ... dziękujemy za uwage :cool1:

Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

że ja... prosie?? czy klocek?? a może fotograf??? :razz::razz:
cześc medorowa

Posted

Tudzież, aczkolwiek bynajmniej... ehem... fotki widziałam:cool1: :grins:

[quote name='clockwork']
cześc medorowa
Kijek:shiny:

Posted

[quote name='Kiłi']Tudzież, aczkolwiek bynajmniej... ehem... fotki widziałam:cool1: :grins:

super... bo teraz długo fotek nie bedzie :grins: :grins:

[quote name='dealer']uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:diabloti:

:smhair2::eek2:

Posted

[quote name='Gonitwa']Fajne foteczki, fajne.

I muzyka Pawcia tyż fajna. fajna...;)na żywo jeszcze lepsza :eviltong:

[quote name='malawaszka']cześć redaktorko naczelna swojego blożka i www kamuflażu :evil_lol: będziesz siedzieć PODWóJNIE buuuahahahah ale mam ubaw z tego :diabloti::razz:to jak ...ja miałam Madzialenie paczki do więzienia słac a wychodzi na to ze ja tez będę siedzieć .....dobra to Nam Nasze TZty beda posyłac:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć redaktorko naczelna swojego blożka i www kamuflażu :evil_lol: będziesz siedzieć PODWóJNIE buuuahahahah ale mam ubaw z tego :diabloti:

ale jazda nie???? ktoś musi te dziure budżetową łatać... coby jeszcze mieli kraść co... więc nam będą walić grzywny :diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'];)na żywo jeszcze lepsza :eviltong:

:razz:to jak ...ja miałam Madzialenie paczki do więzienia słac a wychodzi na to ze ja tez będę siedzieć .....dobra to Nam Nasze TZty beda posyłac:evil_lol:

mój nie... bedzie przy mnie- bo on ma stronke z muzą na majszajsie ...:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']pani od pieska pewnie założy wąteczek ;)da fotaski i wtedy Emdziołek sruuuu na Śląsk ;)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i bedzie zadyma ;)
Oj kochana zadyma BYŁABY jakich mało ale pieska juz nie ma to nie bedzie Emdziolka no chyba ze mnie na kaff zaprosicie:diabloti:

[quote name='clockwork']nie ma pieska... właśnie dostałam ESA że piesek MA juz dom... :roll::roll::roll:

TO wpewnym sensiku gites:multi: a w pewnym niet bo nie bedzie szumu a emdziolek lubio szum:evil_lol:

[quote name='clockwork'] no to chooo mała
Fikasz?? :diabloti:A chcesz w pychol??:-x

Jak ja was kocham wariatki:loveu::loveu:

Posted

[quote name='emdziolek']Oj kochana zadyma BYŁABY jakich mało ale pieska juz nie ma to nie bedzie Emdziolka no chyba ze mnie na kaff zaprosicie:diabloti:

choooo... :cool3::cool3:

TO wpewnym sensiku gites:multi: a w pewnym niet bo nie bedzie szumu a emdziolek lubio szum:evil_lol:

no lipa... liczyłam na Ciebie, że posprzątasz ten burdel w miejscu dumnie zwanym "schronem"

Fikasz?? :diabloti:A chcesz w pychol??:-x
nie... nie lubiam :p:diabloti:

Jak ja was kocham wariatki:loveu::loveu:

wariatki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ONE.... oj wariatki wariatki :cool1:

Posted

[quote name='clockwork']

mój nie... bedzie przy mnie- bo on ma stronke z muzą na majszajsie ..:diabloti::shake:to ja nie wiem ....czy Cezary da rade tyle paczek do więźnia wysyłac .....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:to ja nie wiem ....czy Cezary da rade tyle paczek do więźnia wysyłac .....

ja mu moge pomóc pakować:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']choooo... :cool3::cool3:
Już idę :diabloti:
no lipa... liczyłam na Ciebie, że posprzątasz ten burdel w miejscu dumnie zwanym "schronem"
[SIZE=2]Jak udało mi się z Ewą w Suwałkach to uda mi sie u ciebie:diabloti: tylko zaproś mnie na kaff:diabloti:

nie... nie lubiam :p:diabloti:

TO polubiaj:evil_lol:

wariatki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ONE.... oj wariatki wariatki :cool1:
hehehe:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']Prosie:diabloti::diabloti::diabloti::loveu:

cześc medorowa

Prosie:diabloti:Ze o co Ci chosi:razz::diabloti:

Ale będzie wesoło, jak już nas razem posadzą:multi:

Posted

[quote name='clockwork']ale jazda nie???? ktoś musi te dzire budżetową łatać... coby jeszcze mieli kraść co... więc nam będą walić grzywny :diabloti::diabloti::diabloti:

nie bede płacić!!! pójde siedzieć!!! i to potrójnie!!! buuuahahahah za blożka, stronke sznaucerową i jeszcze kiedyś tam zboeiłam jakieś dziadostwo na republice buahahahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol: