clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 sobota... Sabciowo-Clockworkowy wieczór... dzień dobry mój ukochany Klokłork :loveu: i moja ukochana Klokłorkowa... chodź.. poszlejemy... sunia...:cool3: samiec...:razz: nie jestem taki łatwy :eviltong: i kto tu rządzi ?? :lmaa: noo.. kto?? :olympic:a masz ty ... suko... Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:hy Klocusiowa ....czyli wpadam w dobrej porze ....będą foty;) [quote name='ewatr'][quote name='clockwork']przygarniesz rottka?? :loveu: tyś je wpożo!!! :eviltong: /quote] Ciotka prosze mi tu nie zmieniać tematu - było o fotach :mad: /a rociak to tak był przy okazji a on jest piekny i szuka słodziak domu to czemu ma sie troszke po innych watkach nie porozgladać a nuż ..........;) / macie, macie... napatrzcie sie... :eviltong: Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 boszzzzzzzzz walki psów w domu organizować Quote
ewatr Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork'] dzień dobry mój ukochany Klokłork :loveu: ach ten błysk w oku :evil_lol: no i jak go nie kochać Klocusia jednego :loveu: Quote
Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 samiec...:razz: Ach, ta feromony....:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 łikendu ciag dalszy... niedziela ;) Viki... odwiedza mnie Wiktoria :loveu: fuuu!!! ej... no... co to to nie!! moja zabawka!! bujaj!! :evil_lol: a skoro Wikula idzie do domciu sie kąpać i spać- to my tez idziemy... ciąg dalszy przyjaźni Klockowo-królikowej... już sie lubimy:cool3: coraz bardziej ;) obserwuje cie zza roga... :cool3: króliczku :krolik: zaschło w pysku...;) Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahaha super randeczka :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Vectra']boszzzzzzzzz walki psów w domu organizować walki to były dopiero potem!!! ------> ring pierwszy starcie pierwsze!!!:olympic: ring wolny!!:happy1: sędzia interweniuje...:-x nokaut!!:huh: a to mój przeciwnik na kolejną walkę...:evil_lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:i jak ....zabrała:p zabrała... siłą ale zabrała!!! :lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork']zabrała... siłą ale zabrała!!! :lol::cool1:no masz .....w końcu KOBIETA...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ten nie sfilcował się za mocno ;) Quote
Vectra Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hahahaahhahahaha :evil_lol: klocek poddał się bez walki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wesołych Walentynek dla Ciebie Klocka i TZ Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Anka12'] Wesołych Walentynek dla Ciebie Klocka i TZ dzięki... nie obchodzimy walentynek :eviltong:, ale Klocka wymiziam!!! jak co dzień zresztą!! Quote
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześc Klockowe :multi: Poczytalam o tych jazdach w schronie :crazyeye: Jakiś jajoglowy chyba to placenie wymyslił :angryy: A narzeczona Klocka imienniczka moje suki, śliczniusia :cool3: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Klockowe :multi: Poczytalam o tych jazdach w schronie :crazyeye: Jakiś jajoglowy chyba to placenie wymyslił :angryy: A narzeczona Klocka imienniczka moje suki, śliczniusia :cool3: eeehhh.. schron... jest na dobrej drodze żeby to schronisko było kolejnym o którym będzie głośno... :placz: od lat- afera za aferą... ehh... słodka jest ta Saba nie?? też się w niej zakochałam... a legwancia mamy od nich!!! Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 EEEEE!!!!! nie opowiedziałam Wam historii z łikendu !!! byłabym zapomniała !!- otóż...kiedy w sobote wróciliśmy od SABCI... wchodzimy do domu a tam :eek2: :eek2: no i nie zdążę dzis opowiedziec i wstawic zdjęć... jutro :eviltong: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork']EEEEE!!!!! nie opowiedziałam Wam historii z łikendu !!! byłabym zapomniała !!- otóż...kiedy w sobote wróciliśmy od SABCI... wchodzimy do domu a tam :eek2: :eek2: no i nie zdążę dzis opowiedziec i wstawic zdjęć... jutro :eviltong::mad::mad::mad:jeszcze nie ma 17 :cool3: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:jeszcze nie ma 17 :cool3: ZA 20...:eviltong: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork']ZA 20...:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:już 10 po 17tej Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już 10 po 17tej 17 ;).. NO I BYŁABYM ZDĄŻYŁA :eviltong: Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 nieładnie nieładnie... smaka nam a opowiadanko narobisz a tu co? GOOWNO :evil_lol: Quote
clockwork Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 to do jutra... PA!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vogue Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork']EEEEE!!!!! nie opowiedziałam Wam historii z łikendu !!! byłabym zapomniała !!- otóż...kiedy w sobote wróciliśmy od SABCI... wchodzimy do domu a tam :eek2: :eek2: no i nie zdążę dzis opowiedziec i wstawic zdjęć... jutro :eviltong: HORROR!!!! Nie trzymaj nas w niepewnosci:mad: :mad: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='clockwork']to do jutra... PA!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::razz:no tak .......do jutra Quote
Recommended Posts