Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:roll: moge zmienic mame??:roll:
dlaczego moja musiala stac za papierem :placz::placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi jej rodowód ..:siara:...no tego jest bez :diabloti::evil_lol:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wilejkaros']Oooooo, matko i córko. Czasami nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, ale i tak fajnie Was czytać ;):oops:bo tu się splątują wątki z kilku blogasków i rozmów na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja mam już na papierku Urlopik Zdrowotny :multi::multi::multi::multi::multi:do 30 czerwca 2008 :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:oops:bo tu się splątują wątki z kilku blogasków i rozmów na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A ja mam już na papierku Urlopik Zdrowotny :multi::multi::multi::multi::multi:do 30 czerwca 2008 :p

Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p

Cześć Chlorkowa:loveu:
Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll::roll::roll:
Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p

Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll::roll::roll:
My dużo gadamy? Skądże:diabloti:
Ulala jakiego??:razz:
A ja normarnie sobie dzisiaj drina wypiłam bo siostra przyjechała z angli:razz:
PiŁyśta whisky z colą?:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p

Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol::multi:oj dobrze mi a będzie jeszcze lepiej ;)

[quote name='emdziolek']My dużo gadamy? Skądże:diabloti:

dobry whiskacz z colą ...rum z colą tysz ...ale ty się mnie dziecko tu na dogo nie rozpijesz chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dobranoc w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']tak...moja sis trafiła do rodziny psiarzy :multi::multi::multi:
to jest suczka- młoda, mieli jeszcze psa wystawowego-medalowego, ale wet postawił złą diagnozę... i psiak za TM

:klacz: superancko Twoja Sis trafiła zatem :loveu::loveu::loveu: a ta sunia z jakiej hodowli o ile wiesz :oops: szkoda psa tego co odszedł kurde :-(

Posted

evaxon napisał(a):
:roll: moge zmienic mame??:roll:
dlaczego moja musiala stac za papierem :placz::placz::placz::placz:

:mad: Bo Cię wydziedziczę maupo :eviltong: Nie będzie Cię w papierze :diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):
:mad: Bo Cię wydziedziczę maupo :eviltong: Nie będzie Cię w papierze :diabloti:

hahaha a moze nie bedzie mnie na papierze......................

..............TOALETOWYM :grin:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: moge zmienic mame??:roll:
dlaczego moja musiala stac za papierem :placz:
buuhahahha... widac tylko tyle jej do szczęścia brakowało :roll:

[quote name='Wilejkaros']Oooooo, matko i córko. Czasami nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, ale i tak fajnie Was czytać ;)
my też nie... :evil_lol::evil_lol: ale miło że jesteś...:loveu:

[quote name='madzia i medor']Ale Ci choooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnniiiiiiiieeeeee ddoooobrze:p:p

Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll:
ja??? ja gadam?? mnie tu nie było... :diabloti:
w jednej butelce?? :razz:

[quote name='emdziolek']My dużo gadamy? Skądże:diabloti:

jo nie piłam.... nie spożywam alkoholi innych niż PIWO.... :loveu:

[quote name='malawaszka']:klacz: superancko Twoja Sis trafiła zatem :loveu::loveu::loveu: a ta sunia z jakiej hodowli o ile wiesz :oops: szkoda psa tego co odszedł kurde :-(
jeszcze nie wiem, ale z czasem sie dowiem... wiesz... przy pierwszym spotkanku nie wypadało gadać o psach- musimy sie wtajemniczyć w życie Żanety... psy też będą poruszane... ;)

WITAM TUBYLCÓW... tych co mi nagadały też!!!! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']buuhahahha... widac tylko tyle jej do szczęścia brakowało :roll:
cholernie ambitne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko Klockowa:multi:

Posted

[quote name='clockwork']witanko Tigrowa!!!!!

przerabiam foty- może zdąże dziś wstawić :roll:

:icon_roc::icon_roc::icon_roc:nie znam takiego słowa jak może.....i dobrze by bylo jak ty tez bys nie znala tego słowa:mad::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc:nie znam takiego słowa jak może.....i dobrze by bylo jak ty tez bys nie znala tego słowa:mad::diabloti:

morze... morze słowackie :roflt::roflt::roflt:
no więc dobrze... postaram sie zdążyć przerobić i wstawić foty... Tylko po co??
i tak nikt nie ogląda i zaraz mam je zagadane :roll::roll::roll:

Posted

[quote name='clockwork']morze... morze słowackie :roflt::roflt::roflt:
no więc dobrze... postaram sie zdążyć przerobić i wstawić foty... Tylko po co??
i tak nikt nie ogląda i zaraz mam je zagadane :roll::roll::roll:

:grin:

pamietaj co nie zrobisz powinnas byc dumna z siebie... pamietaj jestesmy z toba! walcz!podejmuj trudne decyzje! a jak zbładzisz to nie płacz szukaj słonca a wyjdziesz .................

.........u dilerki w blozku:grin:

Posted

[quote name='evaxon']to ten chlopiec z rosji jest??

:smhair2::hmmmm: he he he

[quote name='clockwork']może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1:

uffffffffff szczęśliwie mój brat lubiał w tej kolejce stać:diabloti:

witaj :helo:

Posted

[quote name='evaxon']:grin:

pamietaj co nie zrobisz powinnas byc dumna z siebie... pamietaj jestesmy z toba! walcz!podejmuj trudne decyzje! a jak zbładzisz to nie płacz szukaj słonca a wyjdziesz .................

.........u dilerki w blozku:grin:

buuuhahhaha... tez mi to na myśl przyszło... widze tunel... światełko.. dzień dobry dilerkowa!!!! :multi::multi::multi: buuhahahha
przerabiam foty- juz teraz natentychmiast- pewnie fotosik padnie :diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']uffffffffff szczęśliwie mój brat lubiał w tej kolejce stać:diabloti:

witaj :helo:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

witanko luskowe!!!! :multi::multi:

Posted

no to... jedziem z fotami...

najpierw do Czech jedziem :gent: NIEDZIELA :

takie cóś od miesiąca mi sie robi na lustrze.... dziad pajęczak siedzi w lusterku i nie umie go namierzyć.... co wychodze do auta to zrywam to goowno... a on i tak robi nową :angryy:

podróż do Czech... oczywiście... zawsze jak jade to O!

przemyt FIATÓW :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:...no dotarłam nareszcie do Naszego Blogaska :loveu::loveu::loveu:
i co czytam ....będą fotaski :loveu:
Witaj mła Madzialeno :multi::loveu::multi:

bedą???? .... SĄ!!!!!! ......................................................................witanko!!! :multi:

pan pies w fatherlandzie :loveu::loveu::loveu:

szybkie przemknięcie przez cygańską dzielnice :cool1:

i już..... już my prawie na miejscu :multi:
na rondzie prosto ;)