Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:roll: moge zmienic mame??:roll: dlaczego moja musiala stac za papierem :placz::placz::placz::placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi jej rodowód ..:siara:...no tego jest bez :diabloti::evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Oooooo, matko i córko. Czasami nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, ale i tak fajnie Was czytać ;) Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']Oooooo, matko i córko. Czasami nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, ale i tak fajnie Was czytać ;):oops:bo tu się splątują wątki z kilku blogasków i rozmów na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mam już na papierku Urlopik Zdrowotny :multi::multi::multi::multi::multi:do 30 czerwca 2008 :p Quote
Medorowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:bo tu się splątują wątki z kilku blogasków i rozmów na GG :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mam już na papierku Urlopik Zdrowotny :multi::multi::multi::multi::multi:do 30 czerwca 2008 :p Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p Cześć Chlorkowa:loveu: Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll::roll::roll: Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p Cześć Chlorkowa:loveu: Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll::roll::roll: Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol: My dużo gadamy? Skądże:diabloti: Ulala jakiego??:razz: A ja normarnie sobie dzisiaj drina wypiłam bo siostra przyjechała z angli:razz: PiŁyśta whisky z colą?:diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale Ci chooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiieeeeeeeeeee ddoooobrze:p:p:p Cześć Chlorkowa:loveu: Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll::roll::roll: Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol::multi:oj dobrze mi a będzie jeszcze lepiej ;) [quote name='emdziolek']My dużo gadamy? Skądże:diabloti: Ulala jakiego??:razz: A ja normarnie sobie dzisiaj drina wypiłam bo siostra przyjechała z angli:razz: PiŁyśta whisky z colą?:diabloti: dobry whiskacz z colą ...rum z colą tysz ...ale ty się mnie dziecko tu na dogo nie rozpijesz chyba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobranoc w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']tak...moja sis trafiła do rodziny psiarzy :multi::multi::multi: to jest suczka- młoda, mieli jeszcze psa wystawowego-medalowego, ale wet postawił złą diagnozę... i psiak za TM :klacz: superancko Twoja Sis trafiła zatem :loveu::loveu::loveu: a ta sunia z jakiej hodowli o ile wiesz :oops: szkoda psa tego co odszedł kurde :-( Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 evaxon napisał(a)::roll: moge zmienic mame??:roll: dlaczego moja musiala stac za papierem :placz::placz::placz::placz: :mad: Bo Cię wydziedziczę maupo :eviltong: Nie będzie Cię w papierze :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 paula_z napisał(a)::mad: Bo Cię wydziedziczę maupo :eviltong: Nie będzie Cię w papierze :diabloti: hahaha a moze nie bedzie mnie na papierze...................... ..............TOALETOWYM :grin: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='paula_z']:roll: Na papierze też nie :eviltong: :roll: ale w serduchu prawdaaa?? Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale w serduchu prawdaaa?? Zawsze :loveu: ti ti mój bachorku wredny :p Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 paula_z napisał(a):Zawsze :loveu: ti ti mój bachorku wredny :p :diabloti:hy hy hy Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']:roll: moge zmienic mame??:roll: dlaczego moja musiala stac za papierem :placz: buuhahahha... widac tylko tyle jej do szczęścia brakowało :roll: [quote name='Wilejkaros']Oooooo, matko i córko. Czasami nie mam zielonego pojęcia, o co chodzi, ale i tak fajnie Was czytać ;) my też nie... :evil_lol::evil_lol: ale miło że jesteś...:loveu: [quote name='madzia i medor']Ale Ci choooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeerrrrrrrnnnnnnnnnniiiiiiiieeeeee ddoooobrze:p:p Cześć Chlorkowa:loveu: Kurde, dużo gadata, a ja się czuje źle, bo nie jestem wstanie tego nadrobić:roll: Na szczęście zatapiam smutki w butelce... piffka:evil_lol: ja??? ja gadam?? mnie tu nie było... :diabloti: w jednej butelce?? :razz: [quote name='emdziolek']My dużo gadamy? Skądże:diabloti: Ulala jakiego??:razz: A ja normarnie sobie dzisiaj drina wypiłam bo siostra przyjechała z angli:razz: PiŁyśta whisky z colą?:diabloti: jo nie piłam.... nie spożywam alkoholi innych niż PIWO.... :loveu: [quote name='malawaszka']:klacz: superancko Twoja Sis trafiła zatem :loveu::loveu::loveu: a ta sunia z jakiej hodowli o ile wiesz :oops: szkoda psa tego co odszedł kurde :-( jeszcze nie wiem, ale z czasem sie dowiem... wiesz... przy pierwszym spotkanku nie wypadało gadać o psach- musimy sie wtajemniczyć w życie Żanety... psy też będą poruszane... ;) WITAM TUBYLCÓW... tych co mi nagadały też!!!! :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']buuhahahha... widac tylko tyle jej do szczęścia brakowało :roll: cholernie ambitne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Klockowa:multi: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']cholernie ambitne...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko Klockowa:multi: witanko Tigrowa!!!!! przerabiam foty- może zdąże dziś wstawić :roll: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']witanko Tigrowa!!!!! przerabiam foty- może zdąże dziś wstawić :roll: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:nie znam takiego słowa jak może.....i dobrze by bylo jak ty tez bys nie znala tego słowa:mad::diabloti: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc:nie znam takiego słowa jak może.....i dobrze by bylo jak ty tez bys nie znala tego słowa:mad::diabloti: morze... morze słowackie :roflt::roflt::roflt: no więc dobrze... postaram sie zdążyć przerobić i wstawić foty... Tylko po co?? i tak nikt nie ogląda i zaraz mam je zagadane :roll::roll::roll: Quote
e.v.a Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='clockwork']morze... morze słowackie :roflt::roflt::roflt: no więc dobrze... postaram sie zdążyć przerobić i wstawić foty... Tylko po co?? i tak nikt nie ogląda i zaraz mam je zagadane :roll::roll::roll: :grin: pamietaj co nie zrobisz powinnas byc dumna z siebie... pamietaj jestesmy z toba! walcz!podejmuj trudne decyzje! a jak zbładzisz to nie płacz szukaj słonca a wyjdziesz ................. .........u dilerki w blozku:grin: Quote
BeaC Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']to ten chlopiec z rosji jest?? :smhair2::hmmmm: he he he [quote name='clockwork']może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1: uffffffffff szczęśliwie mój brat lubiał w tej kolejce stać:diabloti: witaj :helo: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='evaxon']:grin: pamietaj co nie zrobisz powinnas byc dumna z siebie... pamietaj jestesmy z toba! walcz!podejmuj trudne decyzje! a jak zbładzisz to nie płacz szukaj słonca a wyjdziesz ................. .........u dilerki w blozku:grin: buuuhahhaha... tez mi to na myśl przyszło... widze tunel... światełko.. dzień dobry dilerkowa!!!! :multi::multi::multi: buuhahahha przerabiam foty- juz teraz natentychmiast- pewnie fotosik padnie :diabloti: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='BeaC']uffffffffff szczęśliwie mój brat lubiał w tej kolejce stać:diabloti: witaj :helo: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: witanko luskowe!!!! :multi::multi: Quote
Alicja Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :multi:...no dotarłam nareszcie do Naszego Blogaska :loveu::loveu::loveu: i co czytam ....będą fotaski :loveu: Witaj mła Madzialeno :multi::loveu::multi: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 no to... jedziem z fotami... najpierw do Czech jedziem :gent: NIEDZIELA : takie cóś od miesiąca mi sie robi na lustrze.... dziad pajęczak siedzi w lusterku i nie umie go namierzyć.... co wychodze do auta to zrywam to goowno... a on i tak robi nową :angryy: podróż do Czech... oczywiście... zawsze jak jade to O! przemyt FIATÓW :cool1: Quote
clockwork Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:...no dotarłam nareszcie do Naszego Blogaska :loveu::loveu::loveu: i co czytam ....będą fotaski :loveu: Witaj mła Madzialeno :multi::loveu::multi: bedą???? .... SĄ!!!!!! ......................................................................witanko!!! :multi: pan pies w fatherlandzie :loveu::loveu::loveu: szybkie przemknięcie przez cygańską dzielnice :cool1: i już..... już my prawie na miejscu :multi: na rondzie prosto ;) Quote
Recommended Posts