Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans...

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy???

WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti:
pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara:

Posted

[quote name='malawaszka']nie widziałam tego komiksu wcześniej - poryczałam się tyż :placz: zdolne z Was bestie!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to jak ty zakamuflowana stronkę ogladałas że nie widziałas Kubusiowego komixa :shake:

[quote name='evaxon']pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara:
no czyli wszystko jasne ;)

Posted

[quote name='malawaszka']nie widziałam tego komiksu wcześniej - poryczałam się tyż :placz: zdolne z Was bestie!!!

bo TY NIC nie nadrabiasz... nawet nie wiesz że TU na klockowym były niedawno foty Czarnego Terriera Radzieckiego :cool1:

[quote name='evaxon']pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara:
no toż to oczywiste... to ONI :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to jak ty zakamuflowana stronkę ogladałas że nie widziałas Kubusiowego komixa :shake:

może oglądałam nieuważnie, może wtedy jak ją oglądałam komiksa jeszcze nie było, może... :niewiem: :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']może oglądałam nieuważnie, może wtedy jak ją oglądałam komiksa jeszcze nie było, może... :niewiem: :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...był....

nie było... u mnie na blogasku nie było..... a na stronce nie pamiętam kiedy sie pojawił

[quote name='malawaszka']a WŁAŚNIE że WIDZIAŁAM RUSKA :diabloti:

O!!!

:klacz: i jak rusek ?? :cool3:

[quote name='evaxon']to ten chlopiec z rosji jest??
tak... adoptowałam go po reportażu MY dzieci z dworca... jakiegoś tam... w Moskwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:i siem zlałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zmień gacie :mad:

Posted

[quote name='clockwork']nie było... u mnie na blogasku nie było..... a na stronce nie pamiętam kiedy sie pojawił
na blogasku nie ...ale na stronce był ....długo już ....
zmień gacie :mad:dobra miałam napisać splułam :oops:

Posted

[quote name='clockwork']
:klacz: i jak rusek ?? :cool3:

superancki :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja siostra go ma???? :loveu: ahhh zazdraszcam, ja to się chyba w końcu niedoczekam swojego :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']superancki :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja siostra go ma???? :loveu: ahhh zazdraszcam, ja to się chyba w końcu niedoczekam swojego :placz:

tak...moja sis trafiła do rodziny psiarzy :multi::multi::multi:
to jest suczka- młoda, mieli jeszcze psa wystawowego-medalowego, ale wet postawił złą diagnozę... i psiak za TM

Posted

[quote name='emdziolek']HeJa Madziuśna:evil_lol:
TU jesteś sobą? hehehe:diabloti:

TU nie... bo mama czyta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć Emdziołeczku

Posted

[quote name='clockwork']TU nie... bo mama czyta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong:

cześć Emdziołeczku
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chodźta do NAS ...tam z mam tylko JA :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']Witanko :multi: Nadrobiłam :mdleje: Dużo tego, zapomniałam co miałam napisać :hmmmm:;) Kubusiowy komiks kiedyś już widziałam :-( Zdolniachy jesteśta :razz:

http://images27.fotosik.pl/69/153907208d4af357.jpg "Nie puszczę Cię, choćby nie wiem co" :evil_lol:
HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chodźta do NAS ...tam z mam tylko JA :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mamuśka :bigok: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='emdziolek']Ciekawa lektura mamusiek hehe:diabloti:
lustracja :roll:

Posted

[quote name='clockwork']HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem
:hmmmm: To ja chyba nie zauważyłam tych kolejek ;) :evil_lol:

Posted

[quote name='paula_z']:hmmmm: To ja chyba nie zauważyłam tych kolejek ;) :evil_lol:

może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1:

Posted

[quote name='clockwork']może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1:

Haha:diabloti:

A ja to chyba sie wplątłam w tą drUgom:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem
cholewcia to ja gdzie stałam :hmmmm:

mamuśka :bigok: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
słucham Córuniu :loveu::loveu::loveu::bigok:

lustracja :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:inwigilacja