malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 nie widziałam tego komiksu wcześniej - poryczałam się tyż :placz: zdolne z Was bestie!!! Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans... [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy??? WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti: pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']nie widziałam tego komiksu wcześniej - poryczałam się tyż :placz: zdolne z Was bestie!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to jak ty zakamuflowana stronkę ogladałas że nie widziałas Kubusiowego komixa :shake: [quote name='evaxon']pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara: no czyli wszystko jasne ;) Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] no czyli wszystko jasne ;) :loveu:jasne jak sloneczko.... ...........w pochmurny dzien :diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']nie widziałam tego komiksu wcześniej - poryczałam się tyż :placz: zdolne z Was bestie!!! bo TY NIC nie nadrabiasz... nawet nie wiesz że TU na klockowym były niedawno foty Czarnego Terriera Radzieckiego :cool1: [quote name='evaxon']pamietajcie co złego to nie ja :diabloti: :evil_lol: :siara: no toż to oczywiste... to ONI :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to jak ty zakamuflowana stronkę ogladałas że nie widziałas Kubusiowego komixa :shake: może oglądałam nieuważnie, może wtedy jak ją oglądałam komiksa jeszcze nie było, może... :niewiem: :shake: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']może oglądałam nieuważnie, może wtedy jak ją oglądałam komiksa jeszcze nie było, może... :niewiem: :shake::cool1:...był.... Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 a WŁAŚNIE że WIDZIAŁAM RUSKA :diabloti: O!!! Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 malawaszka napisał(a):a WŁAŚNIE że WIDZIAŁAM RUSKA :diabloti: O!!! to ten chlopiec z rosji jest?? Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']to ten chlopiec z rosji jest??:diabloti:i siem zlałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']może oglądałam nieuważnie, może wtedy jak ją oglądałam komiksa jeszcze nie było, może... :niewiem: :shake: [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...był.... nie było... u mnie na blogasku nie było..... a na stronce nie pamiętam kiedy sie pojawił [quote name='malawaszka']a WŁAŚNIE że WIDZIAŁAM RUSKA :diabloti: O!!! :klacz: i jak rusek ?? :cool3: [quote name='evaxon']to ten chlopiec z rosji jest?? tak... adoptowałam go po reportażu MY dzieci z dworca... jakiegoś tam... w Moskwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:i siem zlałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zmień gacie :mad: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']nie było... u mnie na blogasku nie było..... a na stronce nie pamiętam kiedy sie pojawił na blogasku nie ...ale na stronce był ....długo już .... zmień gacie :mad:dobra miałam napisać splułam :oops: Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork'] :klacz: i jak rusek ?? :cool3: superancki :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja siostra go ma???? :loveu: ahhh zazdraszcam, ja to się chyba w końcu niedoczekam swojego :placz: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']superancki :loveu::loveu::loveu::multi: Twoja siostra go ma???? :loveu: ahhh zazdraszcam, ja to się chyba w końcu niedoczekam swojego :placz: tak...moja sis trafiła do rodziny psiarzy :multi::multi::multi: to jest suczka- młoda, mieli jeszcze psa wystawowego-medalowego, ale wet postawił złą diagnozę... i psiak za TM Quote
emdziolek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 HeJa Madziuśna:evil_lol: TU jesteś sobą? hehehe:diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='emdziolek']HeJa Madziuśna:evil_lol: TU jesteś sobą? hehehe:diabloti: TU nie... bo mama czyta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: cześć Emdziołeczku Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witanko :multi: Nadrobiłam :mdleje: Dużo tego, zapomniałam co miałam napisać :hmmmm:;) Kubusiowy komiks kiedyś już widziałam :-( Zdolniachy jesteśta :razz: http://images27.fotosik.pl/69/153907208d4af357.jpg "Nie puszczę Cię, choćby nie wiem co" :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']TU nie... bo mama czyta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: cześć Emdziołeczku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chodźta do NAS ...tam z mam tylko JA :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']TU nie... bo mama czyta :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: :eviltong::eviltong::eviltong: cześć Emdziołeczku Ciekawa lektura mamusiek hehe:diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :multi: Nadrobiłam :mdleje: Dużo tego, zapomniałam co miałam napisać :hmmmm:;) Kubusiowy komiks kiedyś już widziałam :-( Zdolniachy jesteśta :razz: http://images27.fotosik.pl/69/153907208d4af357.jpg "Nie puszczę Cię, choćby nie wiem co" :evil_lol: HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chodźta do NAS ...tam z mam tylko JA :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mamuśka :bigok: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='emdziolek']Ciekawa lektura mamusiek hehe:diabloti: lustracja :roll: Quote
Paula Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem :hmmmm: To ja chyba nie zauważyłam tych kolejek ;) :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='paula_z']:hmmmm: To ja chyba nie zauważyłam tych kolejek ;) :evil_lol: może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1: Quote
emdziolek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']może ciebie mama wzieła do kolejki za papierem toaletowym... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: 3 razy tam stawałaś:cool1: Haha:diabloti: A ja to chyba sie wplątłam w tą drUgom:diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']HA!! a co Ty myslała... :diabloti::diabloti::diabloti: jedni stali za wzrostem inni za talentem cholewcia to ja gdzie stałam :hmmmm: mamuśka :bigok: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: słucham Córuniu :loveu::loveu::loveu::bigok: lustracja :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:inwigilacja Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :roll: moge zmienic mame??:roll: dlaczego moja musiala stac za papierem :placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts