Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:pi jeszcze jeden koncertowy Klocuszek :loveu::loveu::loveu:

A teraz mowię już w Naszym Blogasku :loveu:
:pDOGOBRANOC:p

No tak waszeczko ....czeszki ;) :evil_lol:
to niech dadzą prezenta ...a impra innym razem;)
Staramy się urozmaicać Naszego Blogasa :evil_lol:to i jezyki obce się wprowadza ;)

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']mmmm smażeny syr mmmmmmmm:loveu::loveu:

ehhh szkoda, że zaprosiłam już znajomych na przyszłą sobotę na imprezkę urodzinową bo bym przyjechała na koncercik :roll:
no to peszek...:cool1:

[quote name='madzia i medor']Yyyy, yyyy, yyy, yyy ... zaprawdę powiadam Ci - tolerancyjna z Ciebie dziołcha:diabloti: :diabloti: :evil_lol:
a co tam... nigdy nie bede na pierwszym miejscu, bo ciągle konkuruje z Klocuchem.... więc jak zaraz po nim są jeszcze przedemną chłopaki... luzik :cool1:

[quote name='Gonitwa']Ja tam widziałam czarny bas?! Czy mi się w oczach mieni...?

Cześć!

a niech mu będzie i BAS... my tam na niego mówimy Clockwork.. ale też i Klocek, i... coponiektórzy Chlorek... i inne takie ....:diabloti::eviltong:

[quote name='dealer']a kuku:eviltong: :diabloti: :loveu:
jedno kuknięcie to godzina pierwsza????

[quote name='Alicjarydzewska'] no mniamniuśne żarełko ...Magda mnie zaraziła czeskimi serkami ...zresztą nie tylko mnie, nas ;),bo robiąc zakupy teraz kupuję też moim rodzicom:p
MAGDA ZARAŻA :diabloti:
No waszko ...bląd ...wielki błąd .....odwołam impre....:cool1:...jedyne słuszne rozwiązanie :razz:

waszka bląd?? czy blond?? :diabloti:
a jaką Ty Alu ODWOŁASZ impre?? :eviltong::eviltong:

Wiem ze Klocuś wrócony z zagranicy ....i że czeska princezna nie chciała się z nim kolegować:diabloti::diabloti::diabloti:...ach te kobiety .....nie wiedzą co tracą :razz: :evil_lol:

tja.. nic a nic sucz nie interesowała sie naszym przystojnym Klocuchem... a na ten wyjazd założył se swoją okazyjną czerwoną obróżke :mad:

zapomniałam aparatu z domu..:oops:. zdjęcia będą inną razą :p

[quote name='Wilejkaros']Jaki tu poliglotyczny blogasek!
bo my są jeżdżące dziewuchy....
pojechane...
zajechane...
wyjechane...
odjechane
???

połikendowy dzieńdoberek wszystkim bywalcom :multi:

Posted

[quote name='clockwork']šest šest šest... satanickě čislo :diabloti:
buuhahhahahah :evil_lol:
he he he

a prawdziwych czeskich trumetali ty spodkałą???

:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj............fajnie, że Klocek mógł Pawła posłuchać jak ryczy:diabloti::diabloti::diabloti:.........
pozdro od mojej familiji dla Waszej:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']czy ja jestem bywalcem?:diabloti: jak tak to dzien dobry a jak nie ...to tez dzien dobry:diabloti:

TYŚ JE SWÓJ :loveu::loveu::loveu: doberkuje sie z Tobą....
czy aktualne to coś gadała?? :cool3::cool3:

[quote name='BeaC']he he he

a prawdziwych czeskich trumetali ty spodkałą???

:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj............fajnie, że Klocek mógł Pawła posłuchać jak ryczy:diabloti::diabloti::diabloti:.........
pozdro od mojej familiji dla Waszej:diabloti::diabloti::diabloti:

dziewczynko z metalami z Czech to ja współpracuje od roku 1990... we wczesnych latach 90-tych byłam managerem i promotorem kilku czeskich death/doom metalowych bandów na terenie Polski.... :loveu::loveu::loveu:

Klocek przeryczał Pawcia- po koncercie był maskotką całej knajpy- miziali i miziali... i miziali... i za uszkiem i po karku... i ja sie położył to i po brzuszku... a jak podniósł noge- ... brakło chętnych :diabloti::diabloti: :hmmmm:

Posted

a mnie dzisiaj wzięło na wspominki o Orlenowskim Kubusiu i całej tej akcji ktora w łeb wzięła :shake::shake:
i se zerknęłam na komix który stworzyliśmy z Pawciem i sie poryczałam :placz:

Posted

[quote name='clockwork']TYŚ JE SWÓJ :loveu::loveu::loveu: doberkuje sie z Tobą....
czy aktualne to coś gadała?? :cool3::cool3:

dziewczynko z metalami z Czech to ja współpracuje od roku 1990... we wczesnych latach 90-tych byłam managerem i promotorem kilku czeskich death/doom metalowych bandów na terenie Polski.... :loveu::loveu::loveu:

e tam ..............ale "prawdziwych"....................płetwiarzy:diabloti::diabloti::diabloti:

czeski trumetal chodzi w kreszu.......obcięty na"piłkarza" lub "płetwę'
:p:diabloti::diabloti::diabloti:

aleś mi ładnie pojechała.........................dziewczynko:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:shake: nie ma szans - nie dadzą:placz:...sama bym wzięła....:eviltong:

Witanko ....:multi::multi::multi:....jestem wrócona :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']e tam ..............ale "prawdziwych"....................płetwiarzy:diabloti::diabloti::diabloti:

czeski trumetal chodzi w kreszu.......obcięty na"piłkarza" lub "płetwę'
:p:diabloti::diabloti::diabloti:

aleś mi ładnie pojechała.........................dziewczynko:loveu::loveu::loveu:

powiem tak... wyglądac nie wyglądają zbyt poważnie.... ale z muzą , sprzętem, koncertami są o jakieś 10 lat przed nami.. my ich w życiu nie dogonimy... co mamy??? VADERa?? ze znanych kapel?? a oni maja całe mnóstwo- większośc wydaje płyty dla znanych światowych firm fonograficznych... a u nas dupa.. lipa... badziewie :shake:

DILEROWA... aleś RYKU narobiła :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...sama bym wzięła....:eviltong:

oooooo!!!! kobita mająca 10 miechów urlopu!!!! :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:evil_lol: dobrze ze nie nawrocona:evil_lol:

a kukułeczka kuka:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jeszcze się taki nie narodził :eviltong:
narodził moze nieeee...
ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:evil_lol: dobrze ze nie nawrocona:evil_lol:

a kukułeczka kuka:diabloti::evil_lol:
nawrócenie Alicji nie grozi- za tą ja kochom :loveu::loveu:

kuku kuku :p

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jeszcze się taki nie narodził :eviltong:
:happy1::bigok:

Posted

[quote name='evaxon']narodził moze nieeee...
ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans...

Posted

[quote name='evaxon']narodził moze nieeee...
ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy???

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans...

WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']nawrócenie Alicji nie grozi- za tą ja kochom :loveu::loveu:

kuku kuku :p

:happy1::bigok::loveu::loveu::loveu:i we wzajemnie :loveu:

[quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy???
APAGE :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:

WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti:;)kochana ....ONI się poddają ...JA NIE :diabloti:

Posted

[quote name='Wilejkaros']A ja głupia znów sobie popłakałam nad losem Kubusia...
no mi sie tez łezka pusciła.:-(.. tak pieknie i wzruszająco to opisałam :diabloti:

[quote name='Pysia']Klockowa!! Mam dla Ciebie bouvierka malusiego :loveu: Będziesz miała wesoło :diabloti:
tej pani podziękujemy za wizyte... odejdź siło nieczysta :cool1::loveu: