Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :pi jeszcze jeden koncertowy Klocuszek :loveu::loveu::loveu: A teraz mowię już w Naszym Blogasku :loveu: :pDOGOBRANOC:p No tak waszeczko ....czeszki ;) :evil_lol: to niech dadzą prezenta ...a impra innym razem;) Staramy się urozmaicać Naszego Blogasa :evil_lol:to i jezyki obce się wprowadza ;) Quote
malawaszka Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']to niech dadzą prezenta ...a impra innym razem;) :shake: nie ma szans - nie dadzą:placz: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']mmmm smażeny syr mmmmmmmm:loveu::loveu: ehhh szkoda, że zaprosiłam już znajomych na przyszłą sobotę na imprezkę urodzinową bo bym przyjechała na koncercik :roll: no to peszek...:cool1: [quote name='madzia i medor']Yyyy, yyyy, yyy, yyy ... zaprawdę powiadam Ci - tolerancyjna z Ciebie dziołcha:diabloti: :diabloti: :evil_lol: a co tam... nigdy nie bede na pierwszym miejscu, bo ciągle konkuruje z Klocuchem.... więc jak zaraz po nim są jeszcze przedemną chłopaki... luzik :cool1: [quote name='Gonitwa']Ja tam widziałam czarny bas?! Czy mi się w oczach mieni...? Cześć! a niech mu będzie i BAS... my tam na niego mówimy Clockwork.. ale też i Klocek, i... coponiektórzy Chlorek... i inne takie ....:diabloti::eviltong: [quote name='dealer']a kuku:eviltong: :diabloti: :loveu: jedno kuknięcie to godzina pierwsza???? [quote name='Alicjarydzewska'] no mniamniuśne żarełko ...Magda mnie zaraziła czeskimi serkami ...zresztą nie tylko mnie, nas ;),bo robiąc zakupy teraz kupuję też moim rodzicom:p MAGDA ZARAŻA :diabloti: No waszko ...bląd ...wielki błąd .....odwołam impre....:cool1:...jedyne słuszne rozwiązanie :razz: waszka bląd?? czy blond?? :diabloti: a jaką Ty Alu ODWOŁASZ impre?? :eviltong::eviltong: Wiem ze Klocuś wrócony z zagranicy ....i że czeska princezna nie chciała się z nim kolegować:diabloti::diabloti::diabloti:...ach te kobiety .....nie wiedzą co tracą :razz: :evil_lol: tja.. nic a nic sucz nie interesowała sie naszym przystojnym Klocuchem... a na ten wyjazd założył se swoją okazyjną czerwoną obróżke :mad: zapomniałam aparatu z domu..:oops:. zdjęcia będą inną razą :p [quote name='Wilejkaros']Jaki tu poliglotyczny blogasek! bo my są jeżdżące dziewuchy.... pojechane... zajechane... wyjechane... odjechane ??? połikendowy dzieńdoberek wszystkim bywalcom :multi: Quote
agbar Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 czy ja jestem bywalcem?:diabloti: jak tak to dzien dobry a jak nie ...to tez dzien dobry:diabloti: Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']šest šest šest... satanickě čislo :diabloti: buuhahhahahah :evil_lol: he he he a prawdziwych czeskich trumetali ty spodkałą??? :diabloti::diabloti::diabloti: witaj............fajnie, że Klocek mógł Pawła posłuchać jak ryczy:diabloti::diabloti::diabloti:......... pozdro od mojej familiji dla Waszej:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='dealer']czy ja jestem bywalcem?:diabloti: jak tak to dzien dobry a jak nie ...to tez dzien dobry:diabloti: TYŚ JE SWÓJ :loveu::loveu::loveu: doberkuje sie z Tobą.... czy aktualne to coś gadała?? :cool3::cool3: [quote name='BeaC']he he he a prawdziwych czeskich trumetali ty spodkałą??? :diabloti::diabloti::diabloti: witaj............fajnie, że Klocek mógł Pawła posłuchać jak ryczy:diabloti::diabloti::diabloti:......... pozdro od mojej familiji dla Waszej:diabloti::diabloti::diabloti: dziewczynko z metalami z Czech to ja współpracuje od roku 1990... we wczesnych latach 90-tych byłam managerem i promotorem kilku czeskich death/doom metalowych bandów na terenie Polski.... :loveu::loveu::loveu: Klocek przeryczał Pawcia- po koncercie był maskotką całej knajpy- miziali i miziali... i miziali... i za uszkiem i po karku... i ja sie położył to i po brzuszku... a jak podniósł noge- ... brakło chętnych :diabloti::diabloti: :hmmmm: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 a mnie dzisiaj wzięło na wspominki o Orlenowskim Kubusiu i całej tej akcji ktora w łeb wzięła :shake::shake: i se zerknęłam na komix który stworzyliśmy z Pawciem i sie poryczałam :placz: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']a kukuu:diabloti::loveu::loveu::loveu: co Wy takie rozkukane??? KUKU Quote
BeaC Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']TYŚ JE SWÓJ :loveu::loveu::loveu: doberkuje sie z Tobą.... czy aktualne to coś gadała?? :cool3::cool3: dziewczynko z metalami z Czech to ja współpracuje od roku 1990... we wczesnych latach 90-tych byłam managerem i promotorem kilku czeskich death/doom metalowych bandów na terenie Polski.... :loveu::loveu::loveu: e tam ..............ale "prawdziwych"....................płetwiarzy:diabloti::diabloti::diabloti: czeski trumetal chodzi w kreszu.......obcięty na"piłkarza" lub "płetwę' :p:diabloti::diabloti::diabloti: aleś mi ładnie pojechała.........................dziewczynko:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='malawaszka']:shake: nie ma szans - nie dadzą:placz:...sama bym wzięła....:eviltong: Witanko ....:multi::multi::multi:....jestem wrócona :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='BeaC']e tam ..............ale "prawdziwych"....................płetwiarzy:diabloti::diabloti::diabloti: czeski trumetal chodzi w kreszu.......obcięty na"piłkarza" lub "płetwę' :p:diabloti::diabloti::diabloti: aleś mi ładnie pojechała.........................dziewczynko:loveu::loveu::loveu: powiem tak... wyglądac nie wyglądają zbyt poważnie.... ale z muzą , sprzętem, koncertami są o jakieś 10 lat przed nami.. my ich w życiu nie dogonimy... co mamy??? VADERa?? ze znanych kapel?? a oni maja całe mnóstwo- większośc wydaje płyty dla znanych światowych firm fonograficznych... a u nas dupa.. lipa... badziewie :shake: DILEROWA... aleś RYKU narobiła :p Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']...sama bym wzięła....:eviltong: Witanko ....:multi::multi::multi:....jestem wrócona :loveu::loveu::loveu: oooooo!!!! kobita mająca 10 miechów urlopu!!!! :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']oooooo!!!! kobita mająca 10 miechów urlopu!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi:tak ...szczęśliwa zrelaxowana ;) Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Witanko ....:multi::multi::multi:....jestem wrócona :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: dobrze ze nie nawrocona:evil_lol: a kukułeczka kuka:diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: dobrze ze nie nawrocona:evil_lol: :diabloti:jeszcze się taki nie narodził :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jeszcze się taki nie narodził :eviltong: narodził moze nieeee... ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: dobrze ze nie nawrocona:evil_lol: a kukułeczka kuka:diabloti::evil_lol: nawrócenie Alicji nie grozi- za tą ja kochom :loveu::loveu: kuku kuku :p [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:jeszcze się taki nie narodził :eviltong: :happy1::bigok: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']narodził moze nieeee... ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans... Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='evaxon']narodził moze nieeee... ale narodzila :loveu::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy??? [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:i co będzie mła nawracać....:diabloti:bez szans... WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='clockwork']nawrócenie Alicji nie grozi- za tą ja kochom :loveu::loveu: kuku kuku :p :happy1::bigok::loveu::loveu::loveu:i we wzajemnie :loveu: [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: tigrowa... jesteś z sekty nawracaczy??? APAGE :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: WALCZ!!! ALU WALCZ!!! jestem z Tobą!!! :diabloti:;)kochana ....ONI się poddają ...JA NIE :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A ja głupia znów sobie popłakałam nad losem Kubusia... Quote
Pysia Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Klockowa!! Mam dla Ciebie bouvierka malusiego :loveu: Będziesz miała wesoło :diabloti: Quote
clockwork Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='Wilejkaros']A ja głupia znów sobie popłakałam nad losem Kubusia... no mi sie tez łezka pusciła.:-(.. tak pieknie i wzruszająco to opisałam :diabloti: [quote name='Pysia']Klockowa!! Mam dla Ciebie bouvierka malusiego :loveu: Będziesz miała wesoło :diabloti: tej pani podziękujemy za wizyte... odejdź siło nieczysta :cool1::loveu: Quote
Recommended Posts