Paula Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)..przekażę wszystko .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:buziory też mogę ;) Buziory przekaż Magdzie :loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='paula_z']Buziory przekaż Magdzie :loveu::grins: dopsz......ucałuję Moją Madzialenę ;) Quote
agnes1 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Witam wszystkich w blogasku 3/3. W zastępstwie właścicielek blożka wstawię kilka fotek z wczorajszego imprezowego dzionka. Smoczuś imprezował w swojej saunie:diabloti: Świetnie się bawię, wreszcie ktoś się nie potrafi zaprzeć i mogę iść gdzie chcę:cool3: Quote
agnes1 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Jeszcze troszkę zabawy a potem impreza jak się patrzy Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 :multi::multi::multi:wow ...kochana niania dała fotaski ;) hi hi Bartek wykończony ;) http://images21.fotosik.pl/382/e88faeecc05d69c5med.jpg :loveu::loveu::loveu:i Nasz koncertowy Chlorek ;) http://images26.fotosik.pl/68/dff128aaaaa6a28a.jpg A ja muszę napisać ...że BYŁO ZAJE2BIŚCIE[SIZE=2] .... Spędziliśmy wspaniały wieczór....:razz:noc...na SUPER KONCERCIE DUŻE UKŁONY DLA PAWCIA I CHŁOPAKÓW Z KAPELI za tydzień obowiązkowo powtórka;)...w zwiększonym już składzie :p Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 oooo jak fajniście na koncercie byliście :multi: gdzie, co, jak??? opowiadaj Alu opowiadaj :multi: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='malawaszka']oooo jak fajniście na koncercie byliście :multi: gdzie, co, jak??? opowiadaj Alu opowiadaj :multi::multi::multi::multi:było zaje2biście ...jak już napisałam.... A byliśmy w Jastrzębiu ...ja i Cezary ....za tydzień do Rybolka na koncerto jedzie z nami już Qba... kurde no co ci mam pisać ...trzeba być i tyle :p Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 co grało :cool3: i co będzie w Rybolu grało???? Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='malawaszka']co grało :cool3: i co będzie w Rybolu grało???? :razz:Waszeczko ...co za pytanie...... CS ...czyli Pawcio z chłopakami ;)....i jeszcze 2 grupki ...jedna z Gliwic /whitman/a druga z Czech /hibakusa/ a w Rybolku tysz CS czyli Pawcio and chłopaki ...i jeszcze ktosik nie wiem dokładnie :razz: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ;)i żeby nie było że nie dbam o Naszego Blogaska :loveu::loveu::loveu: Klocuś śpiewający.... ....ja chcę na scenę ;) Quote
clockwork Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 [quote name='paula_z']Bawcie się dobrze :multi: Pozdro dla Pawcia i muziu dla Klocuszka :loveu: wymiziaŁa.... :cool1: Pawcia [quote name='Alicjarydzewska']..przekażę wszystko .......:evil_lol:buziory też mogę ;) :crazyeye: [quote name='paula_z']Buziory przekaż Magdzie :loveu: nie przekazaŁa :shake: [quote name='evaxon']:loveu:cesc:diabloti: sesc sesc sesc:loveu: [quote name='malawaszka']ooo Klocuś maskotką zespołu :multi: zaŁapaŁ sie na 2 kawaŁki ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:wow ...kochana niania dała fotaski ;) hi hi Bartek wykończony ;) http://images21.fotosik.pl/382/e88faeecc05d69c5med.jpg :loveu:i Nasz koncertowy Chlorek ;) http://images26.fotosik.pl/68/dff128aaaaa6a28a.jpg A ja muszę napisać ...że BYŁO ZAJE2BIŚCIE[SIZE=2] .... [SIZE=4]Spędziliśmy wspaniały wieczór....:razz:noc...na SUPER KONCERCIE DUŻE UKŁONY DLA PAWCIA I CHŁOPAKÓW Z KAPELI za tydzień obowiązkowo powtórka;)...w zwiększonym już składzie :p [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Waszeczko ...co za pytanie...... CS ...czyli Pawcio z chłopakami ;)....i jeszcze 2 grupki ...jedna z Gliwic /whitman/a druga z Czech /hibakusa/ a w Rybolku tysz CS czyli Pawcio and chłopaki ...i jeszcze ktosik nie wiem dokładnie :razz: MOJ PAWCIO :grins: :grins: i... JEGO CHOPAKI :p dziěki Alu... za towarzycho na gigu ... dzieki AGA za opieke nad Klockiem i fotaski :multi: zdjecia z Bartkiem wyprowadzaczem psa... zajefajne JESTEM W CZECHACH... jestesmy tacy zajebiaszczy :roll: ze nie mozemy sie opědzic od zaproszen... wszedzie nas zapraszajá... dzis skorzystalismy z zaproszonka na obiad w czechach ... SMAžENY SYR S HRANOLKAMI :evil_lol: Quote
clockwork Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 oooo... ALA!!! :loveu: i špiewajácy KLOCUCHO :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='clockwork']wymiziaŁa.... :cool1: Pawcia :eviltong:Klocka TYSZ :crazyeye: co tak oczki wytrzeszcza ;) nie przekazaŁa :shake: :oops::oops::oops:jak nie ....:razz:no dobra ...przekażę nastepną razą ;) MOJ PAWCIO :grins: :grins: i... JEGO CHOPAKI :p ;)o masz....jaki Pawcio zachłanny ....jego Klocek , jego Magda i Jego Chłopaki ;) dziěki Alu... za towarzycho na gigu ... i wzajemnie :loveu:oba cwaj przekazujemy ;) JESTEM W CZECHACH... jestesmy tacy zajebiaszczy :roll: ze nie mozemy sie opědzic od zaproszen... wszedzie nas zapraszajá... dzis skorzystalismy z zaproszonka na obiad w czechach ... SMAžENY SYR S HRANOLKAMI :evil_lol: mniammmmmmmm pychotka Powitam Cię U NAS Pięknie :multi::loveu::multi: Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='clockwork']oooo... ALA!!! :loveu: i špiewajácy KLOCUCHO :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::multi:...no jestem jestem Mła Madzialeno :loveu: Melduję posłusznie ;)że płytka nagrana :p, wyrzucone jakieś 60 fotasków:razz:,sobota zaklepana :p zapisane w terminarzu ;) Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 mmmm smażeny syr mmmmmmmm:loveu::loveu::loveu: ehhh szkoda, że zaprosiłam już znajomych na przyszłą sobotę na imprezkę urodzinową bo bym przyjechała na koncercik :roll: Quote
clockwork Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 šest šest šest... satanickě čislo :diabloti: buuhahhahahah :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='clockwork'] MOJ PAWCIO :grins: :grins: i... JEGO CHOPAKI :p Yyyy, yyyy, yyy, yyy ... zaprawdę powiadam Ci - tolerancyjna z Ciebie dziołcha:diabloti: :diabloti: :evil_lol: Widziałam, widziałam:multi: Quote
Gonitwa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Ja tam widziałam czarny bas?! Czy mi się w oczach mieni...? Cześć! Quote
Alicja Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='malawaszka']mmmm smażeny syr mmmmmmmm:loveu::loveu::loveu: ehhh szkoda, że zaprosiłam już znajomych na przyszłą sobotę na imprezkę urodzinową bo bym przyjechała na koncercik :roll: no mniamniuśne żarełko ...Magda mnie zaraziła czeskimi serkami ...zresztą nie tylko mnie, nas ;),bo robiąc zakupy teraz kupuję też moim rodzicom:p No waszko ...bląd ...wielki błąd .....odwołam impre....:cool1:...jedyne słuszne rozwiązanie :razz: ...pychotka żarełko... [quote name='clockwork']šest šest šest... satanickě čislo :diabloti: buuhahhahahah :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dali ci czeski słowniczek ;)....hi hi ....kogo cisło :eviltong: [quote name='dealer']a kuku:eviltong: :diabloti: :loveu:...o i tu Nasza kukułeczka w Naszym Blogasku ;) Wiem ze Klocuś wrócony z zagranicy ....i że czeska princezna nie chciała się z nim kolegować:diabloti::diabloti::diabloti:...ach te kobiety .....nie wiedzą co tracą :razz: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Wiem ze Klocuś wrócony z zagranicy ....i że czeska princezna nie chciała się z nim kolegować:diabloti::diabloti::diabloti:...ach te kobiety .....nie wiedzą co tracą :razz: :evil_lol: należałoby napisać - ach te Czeszki :evil_lol: a imprezki już nie mogę odwołać - bo prezentu nie dostane :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts