Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork']łał!!! w życiu bym sie nie domyśliłła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze TYLKO 1 dzionek i LABA!!!! :mad: :cool1:no w poniedziałek na 6-11 ale za to ze w środe nie ide na narade to musze na 2 gadziny do dziecków wejść:diabloti:....za to czwartek wolny :p Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:no w poniedziałek na 6-11 ale za to ze w środe nie ide na narade to musze na 2 gadziny do dziecków wejść:diabloti:....za to czwartek wolny :p że jak w środe?? nie idź.... olej dziecka..... Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork']że jak w środe?? nie idź.... olej dziecka..... oj takie miałam plany :razz:...ale pani dyrektor :diabloti:mi je zmieniła Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ala robi olej z dziecka??:hmmmm: a dobry ten olej?? Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='evaxon']Ala robi olej z dziecka??:hmmmm: a dobry ten olej??:diabloti:nie wiem ...nie próbowałam ....:eviltong: Quote
e.v.a Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:nie wiem ...nie próbowałam ....:eviltong: aa aty tylko produkcja.. rozumie rozumie.. a drogi taki olej??:razz: Quote
emdziolek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 :evil_lol::evil_lol: Tak tak żmijko najulubieńsza:evil_lol::evil_lol: :multi::multi::loveu::loveu:WSTAWAJ !!:multi::multi::loveu::loveu: Quote
ice_t Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 dzień doberek w piękny słoneczny sobotni poranek. jak tam Klocuś główny bohater blogaska;) Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork'] medorowa... ty żyjesz :multi::multi: nie wstydaj... wiem masz swój świat, ale ja jestem tolerancyjna.. rozumie cie :cool1: Mam swój świat, mam swoje kredki, mam swój krzywy musk i nie mam już koteczka:multi::multi::placz: Cze Klocusiowa, dlaczego cia nie ma, nie pracujesz w soboty:hmmmm: Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='evaxon']Ala robi olej z dziecka??:hmmmm: a dobry ten olej?? chyba nie najlepszy, bo 666 razy tłoczony... dla pewności Ala przeciska je(szkodniki) przez maglownice tyle razy :eviltong: [quote name='paula_z']Witaj moja Żmijko najulubieńsza :loveu: źmija... :loveu::loveu::loveu: źmijeczka... najulubiona :multi::multi::multi: [quote name='emdziolek']:evil_lol::evil_lol: Tak tak żmijko najulubieńsza:evil_lol::evil_lol: :multi::multi::loveu::loveu:WSTAWAJ !!:multi::multi::loveu::loveu: tadam!!! wstałam...:multi::multi: [quote name='ice_t']dzień doberek w piękny słoneczny sobotni poranek. jak tam Klocuś główny bohater blogaska;) aaaa... klocuś.. gwiazda moja.... no właśnie...:hmmmm: jak tam Klocuś:???: DOBEREK!!!! Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='madzia i medor'] Mam swój świat, mam swoje kredki, mam swój krzywy musk i nie mam już koteczka:multi::multi::placz: Cze Klocusiowa, dlaczego cia nie ma, nie pracujesz w soboty:hmmmm: pracuje :multi::multi::multi: wiem że nie masz kotecka bo widziałam wczoraj foty- jak go do piekarnika wsadziłaś :mad::mad::mad: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork'] pracuje :multi::multi::multi: wiem że nie masz kotecka bo widziałam wczoraj foty- jak go do piekarnika wsadziłaś :mad::mad::mad: {Pracujesz - ja nie:lol!::lol!::lol!::diabloti: ciiiiiiiiii:oops::oops::oops: Nie mów nikomu, upiekłam dziada, bo małe za długo się gotują:diabloti: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='evaxon']aa aty tylko produkcja.. rozumie rozumie.. a drogi taki olej??:razz:;)już Ci widzę madzialena odpowiedziała.... Witanko Madzialeno w Naszym Blogasku ;)...pamiętaj coś mnie obiecała na jutro rano ;) Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='madzia i medor']{Pracujesz - ja nie:lol!::lol!::lol!::diabloti: ciiiiiiiiii:oops::oops::oops: Nie mów nikomu, upiekłam dziada, bo małe za długo się gotują:diabloti: mam nadzieje że najpierw go wytrymowałaś i wypatroszyłaś... matko... że też takie słowa przechodzą mi przez palce :crazyeye::crazyeye: tak czy inaczej SMACZNEGO :cool1: [quote name='Alicjarydzewska'] Witanko Madzialeno w Naszym Blogasku ;)...pamiętaj coś mnie obiecała na jutro rano ;) :hmmmm:pamiętam,:roll: pamiętam :siara::siara::siara: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::oops: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork'] :hmmmm:pamiętam,:roll: pamiętam :siara::siara::siara: :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::oops::mad:...nie pamiętasz..............:diabloti: kawusię do łóżeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 yyyy...gdzie ja jestem:hmmmm: aaaa u NAS:diabloti: dzien dobry NAM i WAM:loveu: Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:...nie pamiętasz..............:diabloti: kawusię do łóżeczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pamiętałam pamiętałam :siara::siara::siara: chciałam Cie sprawdzić czy Ty pamiętasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='dealer']yyyy...gdzie ja jestem:hmmmm: aaaa u NAS:diabloti: dzien dobry NAM i WAM:loveu::loveu::loveu::loveu:powitam Cię i ja u Nas ;) Quote
clockwork Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='dealer']yyyy...gdzie ja jestem:hmmmm: aaaa u NAS:diabloti: dzien dobry NAM i WAM:loveu: doberek... :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
agbar Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:powitam Cię i ja u Nas ;) huraaaa zostalam powitana:multi: Quote
agbar Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork']doberek... :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: nie lubie dogo:angryy: dopiero teraz uwidzialam ze mnie powitalas... Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='clockwork']pamiętałam pamiętałam :siara::siara::siara: chciałam Cie sprawdzić czy Ty pamiętasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)no mła koffana ...nie ma to jak .....mała czarna... :siara:w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']huraaaa zostalam powitana:multi:hurrra przeczytała powitanie:multi::multi::multi: [quote name='dealer']nie lubie dogo:angryy: dopiero teraz uwidzialam ze mnie powitalas... o masz ......nadal muli ale dotarłam ...i też widze że Nasza 1/3 ciem powitała:eviltong: Dziś już mówię dopopisania jutro ;)..pomykam dziś do Zdroju ...wracam jutro :p Quote
Paula Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Bawcie się dobrze :multi: Pozdro dla Pawcia i muziu dla Klocuszka :loveu: Quote
Alicja Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='paula_z']Bawcie się dobrze :multi: Pozdro dla Pawcia i muziu dla Klocuszka :loveu:;)..przekażę wszystko .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol:buziory też mogę ;) Quote
Recommended Posts