e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dbsst napisał(a): obawiam się, ze wsadzi :placz: :placz: :placz: ale ja sie boje ciemnych wilgotnych miejsc:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='malawaszka']no i do rowa takie nadrabianie :diabloti: ledwo tu dotarłam to ta już poszła :placz::razz:ano poszła.......bo ona mieszka na parterze ....i tam zawsze dochodzi ................................................................. ...............................................................................................................woda do kranu :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Wilejkaros Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 O, matko... Czy Wy macie zioło od tego samego dealera? A może pijecie jakieś samogony? Quote
Wilejkaros Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Jak byłam ostatnio na ślubie, to xionc i kamerzysta chyba u jednego kupowali... Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 My wszystkie od jednego dealera mamy towar :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Takie, mam właśnie podejrzenia. Hehehehe Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:my mamy SWOJĄ osobistą Agę Dealerkę ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NASZA Ci ONA jest 1/3:loveu::loveu::loveu:..... a towar 1 sort....:p Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Klocuszku tak se wpadłam :smokin: przysmolis nochala :cool1: Quote
Medorowa Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ja tu dziś byłam:roll: Ale chyba wstydziłam się odezwać:diabloti: Quote
Pysia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wilejkaros napisał(a):Takie, mam właśnie podejrzenia. Hehehehe Tylko nas nie wsyp :mad: :evil_lol: Gonitwa napisał(a):przszłam a łona poszła...:( Ale mam nadzieje że łono zabrała .....:diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :multi::multi::multi: :loveu:Witanko w Naszym Blogasku ;) Quote
BeaC Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://images30.fotosik.pl/49/31ed1da54feab0dc.jpg kobieta....................upadła:loveu::loveu::loveu: zawsze jak FAJNE tematy to mnie nie ma.................do rowa z takim życiem:-(:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Klockowa czy już jesteś? Z tym łonem ? :diabloti: Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa czy już jesteś? Z tym łonem ? :diabloti: [quote name='Gonitwa']Z łonem czy bez.. nie ma :pMelduję że ani z łonem ani bez .....jeszcze nie ma Madzialeny ...jest zajęta ;) ja Was powitam ......;) Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='malawaszka']no i do rowa takie nadrabianie :diabloti: ledwo tu dotarłam to ta już poszła :placz: widzisz... bo ja sie zrywam zawsze jak WSZYSCY pojawiają sie na dogo... chyba nie chce mi sie z Wami gadac.... :niewiem: [quote name='evaxon']ale ja sie boje ciemnych wilgotnych miejsc:placz::placz::placz: buuuuhahahhha... osmarkalam sie :oops: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ano poszła.......bo ona mieszka na parterze ....i tam zawsze dochodzi ................................................................. ...............................................................................................................woda do kranu :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie to co na czwartym... czasem dochodzi :evil_lol::evil_lol: [quote name='Wilejkaros']O, matko... Czy Wy macie zioło od tego samego dealera? A może pijecie jakieś samogony? dilerowa... TO ONA :diabloti: [quote name='Pysia']My wszystkie od jednego dealera mamy towar :diabloti: :B-fly::B-fly: [quote name='Wilejkaros']Takie, mam właśnie podejrzenia. Hehehehe ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [quote name='Gonitwa']przszłam a łona poszła...:( czekałam na Was cały dzionek :mad: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='dbsst']Klocuszku tak se wpadłam :smokin: przysmolis nochala :cool1: :shake::shake: [quote name='madzia i medor']Ja tu dziś byłam:roll: Ale chyba wstydziłam się odezwać:diabloti: medorowa... ty żyjesz :multi::multi: nie wstydaj... wiem masz swój świat, ale ja jestem tolerancyjna.. rozumie cie :cool1: [quote name='Pysia']Tylko nas nie wsyp :mad: Ale mam nadzieje że łono zabrała .....:diabloti: zostawiłam coby być z wami tom łonom [quote name='Alicjarydzewska'] :multi: :loveu:Witanko w Naszym Blogasku ;) witaneczko w Waszym... tfu NASZYM blogasiczku [quote name='Gonitwa']Witanko witanko;) a ... witojcie witojcie [quote name='BeaC']http://images30.fotosik.pl/49/31ed1da54feab0dc.jpg kobieta....................upadła:loveu: zawsze jak FAJNE tematy to mnie nie ma.................do rowa z takim życiem:-(:diabloti: przeżywasz to co ja... zawsze gadają za moimi plecami- jak ja se pójde to one... tetetetetetteeee.....:angryy: ale Toobie TePedały za jakiś rok założą neta... ja sie im już drugi raz nie dam naciągnąć :shake: [quote name='Pysia']Klockowa czy już jesteś? Z tym łonem ? :diabloti: już... już z Wami... TYLKO Z WAMI i dla WAS :loveu: [quote name='Gonitwa']Z łonem czy bez.. nie ma jest... :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']Melduję że ani z łonem ani bez .....jeszcze nie ma Madzialeny ...jest zajęta ;) ja Was powitam ...... już dotarłam już :mdleje: [quote name='malawaszka']Magda - specjalnie for You :cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: BYŁAŚ??? powiedz że nieeee... bo mnie zazdrość zeżre :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='clockwork'] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: BYŁAŚ??? powiedz że nieeee... bo mnie zazdrość zeżre :diabloti: a byłam :p Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='evaxon']czesc osmarkana Madzialeno:multi: wytarłam kichola już witaj evaxon :multi::multi: nadrabiam wciąż u ciebie .... 7 stron od mojego wyjścia... gaduły przebrzydłe :mad: [quote name='malawaszka']a byłam :p http://img253.imageshack.us/img253/4954/dsc0128co6.jpg wcale Ci nie zazdroszcze..:roll:. wcale..:roll:. wcale :roll: :placz::placz::placz: ale powiedz.... faktycznie tam TYLE tych studiów??? buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry::cry: nie wydzielaj po 1 zdjęciu :modla::modla::modla: P.S. w tym studio pracuje POLAK... ;) Quote
Alicja Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 :multi:Madzialeno Mła :loveu::loveu::loveu:....wróciwszy z pracy......:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:Madzialeno Mła :loveu::loveu::loveu:....wróciwszy z pracy......:multi::multi::multi: łał!!! w życiu bym sie nie domyśliłła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze TYLKO 1 dzionek i LABA!!!! :mad: Quote
Recommended Posts