dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no o jak Ci zycie miłe się naumcie spikać :mad: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 piekne.. piekne... az mi łezka poleciala:placz: jestem z ciebie dumna :placz: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://images25.fotosik.pl/49/3db666597b92d8fa.jpg nie no nie moge jaki lizus zakichany :loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i trolek http://images30.fotosik.pl/49/86edd6d7194f82e8.jpg no nie moge piękne dzięki :multi: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']piekne.. piekne... az mi łezka poleciala:placz: jestem z ciebie dumna :placz: :hmmmm: :hmmmm: że o co biega... bo sie pogubiłam... klikam na milion okienek i juz nie wiem gdzie co :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']http://images25.fotosik.pl/49/3db666597b92d8fa.jpg nie no nie moge jaki lizus zakichany :loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i trolek http://images30.fotosik.pl/49/86edd6d7194f82e8.jpg no nie moge piękne dzięki :multi: jakość do rowa.. ale wiesz... mój wypasiony aparat ... :roll::roll: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: :hmmmm: że o co biega... bo sie pogubiłam... klikam na milion okienek i juz nie wiem gdzie co :evil_lol::evil_lol: :cool1: oj Klockowa no pomysl jestem z ciebie dumna... za te foty... a ta boxinka normalnie cudenko:loveu: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:cool1: oj Klockowa no pomysl jestem z ciebie dumna... za te foty... a ta boxinka normalnie cudenko:loveu: aaa.... bo ja nie zajarzyłam że ty też z tych zboxionych :cool1: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']jakość do rowa.. ale wiesz... mój wypasiony aparat ... :roll::roll: to pokaz jak ta jakość do rowa wsadzasz :diabloti: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']aaa.... bo ja nie zajarzyłam że ty też z tych zboxionych :cool1: :lol: kiedy mi ogolnie o foty chodzilo:grin: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dbsst napisał(a):to pokaz jak ta jakość do rowa wsadzasz :diabloti: Klockowa co ty do "rowa" wkładasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ja nie wiem ale ona Diablica więc hmmmmmmmmmmmmm wszystko może :diabloti: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']to pokaz jak ta jakość do rowa wsadzasz :diabloti: :cool3::cool3::cool3::cool3: [quote name='evaxon']:lol: kiedy mi ogolnie o foty chodzilo:grin: mówiłam że sie zakręciłam... nie wyrabiam z tym waszym gadulstwem ... wszędzie nagadane i nie wiem gdzie jestem :oops::oops: [quote name='evaxon']Klockowa co ty do "rowa" wkładasz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:??? no ... pendrajwa... Bea mówiła że pendrive jest do doopy :roll: [quote name='dbsst']ja nie wiem ale ona Diablica więc hmmmmmmmmmmmmm wszystko może :diabloti: WSZYSTKO!!! ;) Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'] no ... pendrajwa... Bea mówiła że pendrive jest do doopy :roll: :roll: ale masz go obłego czy bardziej kwadratowego?:roll: na jakiejs lince? lub łancuszku?:roll:wiesz.. głupio jak by ci utknął ....:razz: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 i wszystko się Ci do rowa mieści :-o no to teraz mnie zszokowałaś :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']i wszystko się Ci do rowa mieści :-o no to teraz mnie zszokowałaś :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie wierze.......przy takiej małej ..... rów nie może być duży :eviltong: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie wierze.......przy takiej małej ..... rów nie może być duży :eviltong: jak widać rozmiar nie ma nic do pojemności :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='dbsst']jak widać rozmiar nie ma nic do pojemności :diabloti::razz:no patrz ...człowiek się uczy całe życie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale masz go obłego czy bardziej kwadratowego?:roll: na jakiejs lince? lub łancuszku?:roll:wiesz.. głupio jak by ci utknął ....:razz: [quote name='dbsst']i wszystko się Ci do rowa mieści :-o no to teraz mnie zszokowałaś :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...nie wierze.......przy takiej małej ..... rów nie może być duży :eviltong: [quote name='dbsst']jak widać rozmiar nie ma nic do pojemności :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no patrz ...człowiek się uczy całe życie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: KOCHAM WAS MOJE GUPIE :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']KOCHAM WAS MOJE GUPIE :loveu::loveu::loveu: ale nigdzie nas nie wsadzisz .. prawdaaa Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']KOCHAM WAS MOJE GUPIE :loveu::loveu::loveu::oops:z wzajemnością :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']ale nigdzie nas nie wsadzisz .. prawdaaa [quote name='Alicjarydzewska']:oops:z wzajemnością :loveu::loveu::loveu: takie inteligentne tematy a ja do domu MUSZE :placz::placz::placz::placz::placz: PAPA :loveu::loveu::loveu: Quote
dbsst Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no patrz ...człowiek się uczy całe życie......:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: NO NIE :diabloti: [quote name='clockwork']KOCHAM WAS MOJE GUPIE :loveu::loveu::loveu: ta jasne tere fere a goopiemu staje :eviltong: :eviltong: [quote name='evaxon']ale nigdzie nas nie wsadzisz .. prawdaaa obawiam się, ze wsadzi :placz: :placz: :placz: [quote name='clockwork']takie inteligentne tematy a ja do domu MUSZE :placz::placz::placz::placz::placz: PAPA :loveu::loveu::loveu: czy juz jesteśmy wsadzone........................ w tym rowie zupełnie jak u mnie w pokoju:cool1: :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no i do rowa takie nadrabianie :diabloti: ledwo tu dotarłam to ta już poszła :placz: Quote
Recommended Posts