Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Byłam:loveu:Poczytałam o dzieciach... i ich dzieciach:roll::roll:

No i obejrzałam zdjęcia Chlorka, tego co to kaczki zagryza:diabloti:

:multi::multi::multi::multi:

[quote name='Alicjarydzewska']:hand: Witam się z Wami :multi: :loveu: :multi:w Naszym Blogasku o bardzo dziwnej porze ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cierpisz na bezsenność ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

BEREK czwartkowo!!!!

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

weszłam..................
jedna malutenieczka fotkę klocusiowego znalazła i
nic zupełnie nic.............
przypominam, że juro piątek.a ja w soboty nie pracuję:multi::multi::multi: (jeszcze)

Posted

dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti:

a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti:

Posted

[quote name='BeaC']weszłam..................
jedna malutenieczka fotkę klocusiowego znalazła i
nic zupełnie nic.............
przypominam, że juro piątek.a ja w soboty nie pracuję:multi::multi::multi: (jeszcze)

Beo... zmobilizowałaś mnie... przerabiam foty- zajrzyj ... :hmmmm: jeszcze dziś :roll:

[quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti:

a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti:
motylka powiadasz... duś chama... duś...aż wypuści z siebie ciecz :diabloti:

[quote name='evaxon']witanko:grins:

witanko :multi:

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: cierpisz na bezsenność ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

BEREK czwartkowo!!!!
:placz:przeca napisałam zem w pracy od 6 rano...masakra:razz:...ale jeszcze tylko jutro i poniedziałek a potem lajtowo do piąteczku.......do lekarza itd......i luzik

[quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti:

a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti:;)motilek czeka.......no toś se poczytała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

a czyja to galeryja?? :hmmmm:

AAAAAA czarnucha zwanego Klockiem... byłabym sie nie domyśliła...zero fot,zero :shake::shake::shake:
MASIAKRA!!!!! :eviltong:

no to prosze... wtorkowe..nocne :cool1:
z serii SZANUJ ZIELEŃ :roll:

Posted

i w tym właśnie momencie... kiedy drzewo już prawie zostało wygięte do parteru...............

pojawiła sie ... ONA

boxerka... polny zapierdzielacz- mam tylko tyle fotek, bo z jarzeniem mojego wypasionego aparatu i prędkością tej suczy nie było szans na sfotografowanie :shake::shake:

Posted

i dupa siadł mi fotosik... a mam jeszcze 20 zdjęć przerobionych do wrzucenia....
o dziwo Ali lata fotosik, i to ona poratowała mnie i dała linki na wrzucone już zdjęcia klocka.... bo mi padł... fotosik- nie klocek

zakichany fotosik :shake::shake::shake: zero współpracy :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='evaxon']http://images25.fotosik.pl/67/7905051d810b1b51.jpg
:lol: biegnacy w miejscu ???:lol:

biegł..ze 2 minuty :evil_lol::evil_lol:. zoba przed mordą... aż wióry lecą.... jajka rozbujane i uchi rozwiane :evil_lol::evil_lol:.nie mam ruchomych zdjęć :roll::roll:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mina Klocka ...pełna satysfakcja ;)
no... pogromił potfora :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']jeszcze nic nie nabroił- pro forma dla ostrzeżenia :diabloti::diabloti::diabloti:

piłeczke :cool3::cool3:
pies ma diete... ciasteczek ni ma :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kara na zapas...jutro zastosuję w pracy :eviltong:

dobra nooo piłeczkę .....dostanie od ciotki nowa do rozbebeszenia ;)

Posted

[quote name='clockwork']biegł..ze 2 minuty :evil_lol::evil_lol:. zoba przed mordą... aż wióry lecą.... jajka rozbujane i uchi rozwiane :evil_lol::evil_lol:.nie mam ruchomych zdjęć :roll::roll:

masz racje ... jajka mowia wszystko :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

wrzucam dalej, póki mnie naszło i fotosik współpracuje

dupa... padł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

tego właśnie nienawidze... tego wrzucania zdjęć przez fotosiki i inne pierdy- dość że trace na to podwójną ilośc czasu to jeszcze mnie wqr.... żają :angryy::angryy::angryy::angryy:

I ZNIKŁY DOPIERO CO WRZUCONE TU FOTKI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

miarka sie przebrała.... koniec z fotami- 3 godziny w dupie..a fot nie wuidać

kto chce zobaczyć Klocucha- zapraszam w realu ;)

Posted

No i poznikały :shake: Widziałam Sonię :loveu: Kobietę upadłą przed Klocuszkiem :lol: a teraz jej nie ma :niewiem:

;) Cześć zestresowana Madziu :grins:

Posted

[quote name='clockwork']wrzucam dalej, póki mnie naszło i fotosik współpracuje

dupa... padł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

tego właśnie nienawidze... tego wrzucania zdjęć przez fotosiki i inne pierdy- dość że trace na to podwójną ilośc czasu to jeszcze mnie wqr.... żają :angryy::angryy::angryy::angryy:

I ZNIKŁY DOPIERO CO WRZUCONE TU FOTKI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

miarka sie przebrała.... koniec z fotami- 3 godziny w dupie..a fot nie wuidać

kto chce zobaczyć Klocucha- zapraszam w realu ;)

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ja WIDZE niektóre fotki ......część poznikało :shake: