clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='madzia i medor']Byłam:loveu:Poczytałam o dzieciach... i ich dzieciach:roll::roll: No i obejrzałam zdjęcia Chlorka, tego co to kaczki zagryza:diabloti: :multi::multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']:hand: Witam się z Wami :multi: :loveu: :multi:w Naszym Blogasku o bardzo dziwnej porze ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cierpisz na bezsenność ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: BEREK czwartkowo!!!! Quote
BeaC Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 weszłam.................. jedna malutenieczka fotkę klocusiowego znalazła i nic zupełnie nic............. przypominam, że juro piątek.a ja w soboty nie pracuję:multi::multi::multi: (jeszcze) Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti: a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='BeaC']weszłam.................. jedna malutenieczka fotkę klocusiowego znalazła i nic zupełnie nic............. przypominam, że juro piątek.a ja w soboty nie pracuję:multi::multi::multi: (jeszcze) Beo... zmobilizowałaś mnie... przerabiam foty- zajrzyj ... :hmmmm: jeszcze dziś :roll: [quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti: a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti: motylka powiadasz... duś chama... duś...aż wypuści z siebie ciecz :diabloti: [quote name='evaxon']witanko:grins: witanko :multi: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: cierpisz na bezsenność ??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: BEREK czwartkowo!!!! :placz:przeca napisałam zem w pracy od 6 rano...masakra:razz:...ale jeszcze tylko jutro i poniedziałek a potem lajtowo do piąteczku.......do lekarza itd......i luzik [quote name='dealer']dzien dobry moja najmilejsza.....ja przeczytalam tam gdzie Ala czytala:diabloti: a tak po za tym to o ile znowu cos nas nie zaskoczy niebawem przyjade poddusic motylka:diabloti:;)motilek czeka.......no toś se poczytała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a czyja to galeryja?? :hmmmm: AAAAAA czarnucha zwanego Klockiem... byłabym sie nie domyśliła...zero fot,zero :shake::shake::shake: MASIAKRA!!!!! :eviltong: no to prosze... wtorkowe..nocne :cool1: z serii SZANUJ ZIELEŃ :roll: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :multi:widziałam Chlorka Demona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to się szykuje foto-oglądanko ;) Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 i w tym właśnie momencie... kiedy drzewo już prawie zostało wygięte do parteru............... pojawiła sie ... ONA boxerka... polny zapierdzielacz- mam tylko tyle fotek, bo z jarzeniem mojego wypasionego aparatu i prędkością tej suczy nie było szans na sfotografowanie :shake::shake: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://images28.fotosik.pl/67/e2b9ddb62f8f8c47.jpg potffórrrrr:crazyeye: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kobiełka uległa...;) http://images29.fotosik.pl/67/4814d39fcf04c90b.jpg Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 biegnący przez chwile Klocuś biegająca non stop Sonia potem Klocuś siedział i obserwował jak sie kretynka męczy bieganiem :evil_lol: ALU!!! i tu ULEGŁA Soniucha Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 i dupa siadł mi fotosik... a mam jeszcze 20 zdjęć przerobionych do wrzucenia.... o dziwo Ali lata fotosik, i to ona poratowała mnie i dała linki na wrzucone już zdjęcia klocka.... bo mi padł... fotosik- nie klocek zakichany fotosik :shake::shake::shake: zero współpracy :angryy::angryy::angryy: Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 http://images25.fotosik.pl/67/7905051d810b1b51.jpg :lol: biegnacy w miejscu ???:lol: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork'] ALU!!! i tu ULEGŁA Soniucha http://images30.fotosik.pl/67/42c4bdc3ae56182f.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mina Klocka ...pełna satysfakcja ;) Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 ok... oddali c.d. domowego psa... i zieleniec... w kącie- za kare :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='evaxon']http://images25.fotosik.pl/67/7905051d810b1b51.jpg :lol: biegnacy w miejscu ???:lol: biegł..ze 2 minuty :evil_lol::evil_lol:. zoba przed mordą... aż wióry lecą.... jajka rozbujane i uchi rozwiane :evil_lol::evil_lol:.nie mam ruchomych zdjęć :roll::roll: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mina Klocka ...pełna satysfakcja ;) no... pogromił potfora :eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 :hmmmm: a zielony co pobroił że w kącie siedzi..... ;)...dasz ciasteczko z apozowanko ...dasz :razz: http://images28.fotosik.pl/67/1cdeb67d000faed7.jpg Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: a zielony co pobroił że w kącie siedzi..... ;)...dasz ciasteczko z apozowanko ...dasz :razz: http://images28.fotosik.pl/67/1cdeb67d000faed7.jpg jeszcze nic nie nabroił- pro forma dla ostrzeżenia :diabloti::diabloti::diabloti: piłeczke :cool3::cool3: pies ma diete... ciasteczek ni ma :diabloti: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']jeszcze nic nie nabroił- pro forma dla ostrzeżenia :diabloti::diabloti::diabloti: piłeczke :cool3::cool3: pies ma diete... ciasteczek ni ma :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kara na zapas...jutro zastosuję w pracy :eviltong: dobra nooo piłeczkę .....dostanie od ciotki nowa do rozbebeszenia ;) Quote
e.v.a Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']biegł..ze 2 minuty :evil_lol::evil_lol:. zoba przed mordą... aż wióry lecą.... jajka rozbujane i uchi rozwiane :evil_lol::evil_lol:.nie mam ruchomych zdjęć :roll::roll: masz racje ... jajka mowia wszystko :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 wrzucam dalej, póki mnie naszło i fotosik współpracuje dupa... padł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: tego właśnie nienawidze... tego wrzucania zdjęć przez fotosiki i inne pierdy- dość że trace na to podwójną ilośc czasu to jeszcze mnie wqr.... żają :angryy::angryy::angryy::angryy: I ZNIKŁY DOPIERO CO WRZUCONE TU FOTKI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: miarka sie przebrała.... koniec z fotami- 3 godziny w dupie..a fot nie wuidać kto chce zobaczyć Klocucha- zapraszam w realu ;) Quote
Paula Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No i poznikały :shake: Widziałam Sonię :loveu: Kobietę upadłą przed Klocuszkiem :lol: a teraz jej nie ma :niewiem: ;) Cześć zestresowana Madziu :grins: Quote
Alicja Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='clockwork']wrzucam dalej, póki mnie naszło i fotosik współpracuje dupa... padł :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: tego właśnie nienawidze... tego wrzucania zdjęć przez fotosiki i inne pierdy- dość że trace na to podwójną ilośc czasu to jeszcze mnie wqr.... żają :angryy::angryy::angryy::angryy: I ZNIKŁY DOPIERO CO WRZUCONE TU FOTKI :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: miarka sie przebrała.... koniec z fotami- 3 godziny w dupie..a fot nie wuidać kto chce zobaczyć Klocucha- zapraszam w realu ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:a ja WIDZE niektóre fotki ......część poznikało :shake: Quote
agbar Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 kurde...czemu w realu:hmmmm: mam daleko troche do reala:diabloti: Quote
Recommended Posts