Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']powrocilam...ale wiem czy zas mnie nie gdzie nie poniesie:diabloti:
Widzialam fotki NASZEGO Chlorka:loveu: :loveu:
i co??? poniosło Cie?? :cool3: jak tak to mam nadzieje żeś już wrócona

[quote name='Gonitwa']Trza go było pod pazuchę i chodu!!

A reportaż widziałam... Kolejna Ligota:(

Się witam;)
rotweillera pod pazuche :mdleje:... pod moją maleńką pazuszke??
nie mamy wpływu niestety na psy które maja właścicieli...
a ja mam do tego gościa auto oddac na blachare i lakierowanie :mdleje: jak ja go juz nie lubie :cool1: ale oddaje tam bo ROBI DOBRZE :diabloti:

schrony jak 50% w Polsce... niestety

[quote name='dbsst']hej Larwo :diabloti:

pani krawcowa 1:0 dla niej ;)

coś TZ mi brzdąkał że chyba będzie jechał na jeden dzien do Jastrzębia i jak będzie możliwość to bym sie z nim zabrała :cool1:
a cóż tu takiego w tym Jebiu?? :crazyeye::crazyeye: a Ty koniecznie z nim- jakby coś... i ze Szpilą ;)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:wow ..........co ja tu czytam ......:loveu:

nie czytasz ze zrozumieniem.. do Jastrzębia nie do Rybnika :eviltong::eviltong:

[quote name='Gonitwa']Alicjo niestety świat za przeproszeniem schodzi na psy....

Na szczęście ta mała menda(Tośka) siedzi pod moim łóżkiem i zaciekle mnie przed wszystkim broni... Rok i miesiąc w schronisku- a terasz szukamy domu stałego- Dla Chlorka i Ozzulka nie polecam- młoda strasznie jest zaborcza;)
buuhahha... tak to przeczytałam... i nic mi nie wiadomo że Ozzulek i Klocek szukają domu :eviltong::eviltong:
ehhhhhhhh... ileż tych domków trzeba by znaleźć :placz:

[quote name='ice_t']przejżałaś mnie na wylot ale co ja zrobię że kocham wszelkie czworonogi a Klocuś jest taaaaaaaaki sliczny :grins: . choć nie wiem czy tak mogę mówić co by sie moja czworonożna bestia nie obraziła:evil_lol: (łypie ślicznie z avatarka )

jak dla mnie możesz tak mówić... :grins:
jo tysz przygarnęłabym wszystkie bidy tak kocham psy, i serce mi pęka gdy one cierpią :placz:

• Replies 28.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alicja

7336

• clockwork

6473

• apple

1311

• agbar

1137

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork']
nie czytasz ze zrozumieniem.. do Jastrzębia nie do Rybnika :eviltong::eviltong:

:placz::placz::placz:wiedziałam ze jak to doczytasz będziesz mi dokuczać ......kiedyś i do Rybnika przyjadą to też ci tak napiszę :eviltong:

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie chciałam wcisnąć- tylko zaproponowałam;) Z resztą same zobaczcie co to za smyk- http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77401&page=6
potem zajrze

[quote name='Pysia']No dobra...
Przeznam się....
Przez moment wpadłam w panike gdzie ja jestem :evil_lol:
Potem mi się przypomniało, że to całkowicie normalne uczucie na tym forum :diabloti:
Powracam...
Powolutku....
I z humorem :diabloti:
Macie przesrane :evil_lol:

witamy powolutku wracająca Pysie :multi:

mamy przesrane :roll:

[quote name='paula_z']http://images24.fotosik.pl/66/4fb58fa6c5683762.jpg :D Sturliwuje się :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z górki na pazurki
Buhahahahaha :roflt: Masiakra :mdleje: :grin:

masiakra, masiakra... trza płakac :diabloti:

:angryy:
To to schronisko, o którym pisała Emdziolek. Tragedia, ale może coś się poprawi po tym programie :cool1:

tak to..... i nie wierze w poprawe.... nie wierze..... będą robili to samo tylko bardziej będą sie czaić :shake::shake:
Możemy z Maksiem zaopiekować się Szpilką :razz:

ale to tylko w razie jak szpila nie będzie mogła do nas jechac ... tylko że do mnie do pracy zakaz wprowadzania psów

dobrze że to suka :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)...czyli wszystko wraca do normy .....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...jAMENt :diabloti:
WITANKO:multi::multi::multi: w Naszym Blogasku :loveu::loveu::loveu:
jestem wyspana , nasprzątana ...tylko mi to głupie okno zostało :diabloti:

i u mnie jeszcze okna i u mnie..... zaraz po tapetowaniu :roll::roll:

[quote name='evaxon']witanko w waszym blogasku:multi::multi::multi::multi:
witanko witanko w NASZYM blogasie

[quote name='BeaC']........posikałam sie czytając o ...............słowackim morzu...............
a może o ja niedouczona jestem....jak o nim nic nie wiem:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj upominalska:diabloti::diabloti::diabloti:

ja tez sie zastanawiam czy oby na tej lekcji geografii nie byłam na wagarach :hmmmm:

witaneczko hurtem dla wszystkich :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='clockwork']
i u mnie jeszcze okna i u mnie..... zaraz po tapetowaniu :roll::roll:
no taaaa ale twoje po tapetowaniu będą ....a moje już są brudne:roll:

witanko witanko w NASZYM blogasie
:p

ja tez sie zastanawiam czy oby na tej lekcji geografii nie byłam na wagarach :hmmmm:
;)czyli to były wagary zorganizowane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo ja też nie bylam na tej lekcji

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Po przeczytaniu pewnej :razz:lektury ... naszło mnie dziś na pewna refleksje....
my tutaj pochylamy się nad każdą istotką ...bez znaczenia czy to psinka czy kocik :roll:...a są ludzie co mają w doopalonie egzystencje własnych dzieci...
otóż pewni bardzo młodzi , nieodpowiedzialni ludzie , nie szanujący tego co dostali od życia , nie umiejący poradzić sobie z PEWNYCH:razz: względów finansowo ...kredyty na zbytki i fiu bździu ...dla poprawienia sobie nastroju stara się o kolejne dziecko ......mając już 1 i nie do końca dając sobie rade z utrzymaniem i wychowaniem go ...
czyli co ...miłość do siebie i własnych zachcianek:razz: ...czy taka ogromna miłość do dzieci:razz:....bo po mojemu nie wiem czy dzieciątka będą szczęśliwe mieszkając pod przysłowiowym mostem

I tutaj wychodzi moja teoria ...dziecko powinno być przywilejem tak jak powinno dotyczyć to posiadania zwierząt...

[quote name='dealer']zdaje sie ze znam te osobe ze slyszenia....i nie mam za wysokiego mniemania o niej....uzalanie sie nad soba jaka to biedna nie jest,pozyczanie kasy i co gorsza nie oddawanie,a jednoczesnie kupowanie rzeczy calkowicie zbednych komus kto placze ze nie ma co do garnka wlozyc....a teraz z tym kolejnym dzieckiem to juz po prostu porazka..jaka przyszlosc czeka to dziecko....

i Alu przyznaje ci racje , dziecko powinno byc przywilejem.....

[quote name='Alicjarydzewska']no nie pomyliłaś sie ...dobrze kojarzysz....jestem zdruzgotana ...:shake:postawą ...
i moja teoria pwinna stać sie pewnikiem ...a jest tak że ludzie którzy oddali by dziecku wszystko i zapewnili spokojne życie z różnych względów dziecka nie mają ...a pieprzenie że odezwał sie instynkt mnie nie przekonuje...

[quote name='dealer']nie chcialabym obrazic mlodych ludzi ktorzy maja dzieci i sa wspanialymi rodzicami ale w tym przypadku to jest tak ze dzieci maja dzieci....i jakos nie potrafia wydoroslec....masakra:shake:

Alu... nie wiem gdzie i co przeczytałyście... ale po wypowiedziach domyślam sie o kogo chodzi...

że chcą mieć kolejne dziecko?? :crazyeye::crazyeye: no :mdleje:
powinnam tego nie skomentować...bo BYLI moimi znajomymi, dopóki.. dopóki okazało se że nie liczyliśmy sie my- liczyła sie kasa którą są nam winni od 3 mies.......... i dla której woleli zerwać znajomość niż oddać... ehhhhhhhh
ale tak sie nie da... będzie chamówa, bo wymiękłam.....

mam nadzieje że myślę o tych samych o których Wy pisałyście :hmmmm:

• po pierwsze primo: masakra kiedy dzieci mają dzieci... kiedy płodzi sie je żeby zaspokoić swoje CHCĘ...
  • po drugie primo: masakra kiedy ma sie wizje exmisji, bo tatuś nie poczuwa sie do obowiązku opłacania- na rzecz piwka , łożenia na już będące dziecko, a myśli sie o kolejnym :flaming:
  • po trzecie primo: masakra że w momencie kiedy związek małżeński i jego kontynuacja jest pod wielkim znakiem zapytania, udaje sie na moment dogadać.. po czym jest chwilowo pięknie i ślicznie a z tego znów dzieciak
  • po czwarte primo: masakra że ileś tam lat po ślubie matka ciągle słyszy- JA zarabiam i to MOJE pieniądze,na MOJE niepotrzebne i zbędne zachciewajki...MOJE mieszkanie... nie wyobrażam sobie tego....:shake::shake:
  • po piąte primo:..... nie chcę więcej pisac bo mogłabym być niegrzeczna
powiem tylko tyle że jak TAM pojawi sie kolejne dziecko to MASAKRA... bo dziecku potrzeba pieniędzy na utrzymanie,wyżywienie, ubranie których tam może nie brak, bo mają tyle co większośc rodzin w Polsce... ale ... są ważniejsze rzeczy na świecie niż piwko i nowinki techniczne... i MIŁOŚĆ!!! miłośc do dziecka i wzajemna miłość rodziców....:shake::shake:

nie życze im tego... ale wizja exmisji i ciągłe naloty komorników nie sprzyjaja rodzeniu dzieci....

a tera prosze na giegie napisać mi czy o tych samych mówimy i dac namiary skąd to wiecie :cool1:

Posted

..............nie jestem wogóle w temacie.co do tych ludzi, o których piszecie...........

ale z tego co zrozumiałam...........:mad::mad::mad:
też uważam , ze powinno się zdawać........prawo jazdy na dziecko........
...........znam parę par, które mają dzieci z przypadku......... nie dorośli niektórzy do roli ojca czy matki( chociaż to drugie rzadziej się zdarza).........nawet po 20 latach małżeństwa.......:angryy:
to duzi chłopcy, którzy kochają swoje zabawki............dzieci są bo facet powinien pokazać że facet......musi mieć dzieciaka..............

współczuwam tym dzieciom, bo nie maja prawdziwego dzieciństwa.............

chciałam jeszcze napisać, alebym sie rozpisała...............
ja tam zawsze na pierwszym miejscu stawiałam dzieci................i psy;)........TZ gdzies na końcu:cool3::cool3::cool3:

Posted

Strasznie tu się poważnie zrobiło....
No to dobra... Ja też choć nie znam ludzi ....
Ale znam podobną rodzine....Najpierw jedno. Piękne auta, za wielkie mieszkanie, wczasy w modnych zagranicznych kurortach...A wszystko to za pożyczony szmal. Potem drugie dziecko i komornicy. Wielkie kłótnie i ciągły płacz dzieci. Przy czym mamusia stwierdziła że jest biedna bo ma dwoje maluchów i na nic czasu. Więc zamiast zająć się dziećmi i zapracować na nie to codzienny płacz "dorosłej " kobiety. Tatuś ...No ten oczywiście w geście rozpaczy zaczął na umór chlać. W międzyczasie spłodził kolejne dziecko. Potem eksmisja. I mieszkanko 15 m2 - pokojokuchnia. Tragedia...Zero warunków na odchowanie dzieci...Domyślać się mozecie co dalej. Dzieci są już nastolatkami. Żyją w poczuciu winy że w ogóle sa. Jedna żebrze pod marketem . Nawet sporo szmalu z tego ma . Szmalu który wydaje na....bzdury. Bo tego ją nauczyli rodzice. Przy czym jak bzdurka się skończy ( bzdurka czytaj np kamera) to się rzuca w kąt i psuje bo łatwo przyszło to i łatwo poszło :shake:
Mamusia teraz wygląda jak wrak. Tatuś mieszka licho wie gdzie. Chyba pod którymś mostem chlając denaturat. Oczywiście mamusia stara się brać ludzi na litość i wymyśla niestworzone historie jak to ją życie w dupe pokopało. I kompletnie nie widzi że sama sobie zgotowała ten los. Szkoda tylko że dzieciom też....
I po licho to roztrząsać? Nic nie zmienimy bo obok mądrych ludzi głupcy też mają swoje miejsce. Różnorodność się to nazywa. I cieszmy się , że należymy do tych pierwszych ;) Bo i tak nic nie jesteśmy w stanie zmienić.
To tyle ;)

Posted

A tu co się dzieje? :mad: Czemu nikt nie pisze ? :mad:
No dobra.... Zmorka zjadła nasz obiad jak byliśmy z Szelmą u weta :diabloti: Cieszycie się? :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']A tu co się dzieje? :mad: Czemu nikt nie pisze ? :mad:
No dobra.... Zmorka zjadła nasz obiad jak byliśmy z Szelmą u weta :diabloti: Cieszycie się? :evil_lol:

jak cos dobrego to sie nie ciesze.... bo sama bym se zeżarła cos dobrego TERAZ... natychmiast :eating:

też gadam głupoty... na pewno DOBRE było- inaczej by Zmorka nie zjadła... :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']A tu co się dzieje? :mad: Czemu nikt nie pisze ? :mad:
No dobra.... Zmorka zjadła nasz obiad jak byliśmy z Szelmą u weta :diabloti: Cieszycie się? :evil_lol:;)cieszkam że Zmoreczka głodna nie siedzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Madziu...poczytałam tam ...zresztą powiem na gg....
a co do tych osób to chyba po prostu brak własciwego określenia....po prostu dziecinnada ...kolejna zachcianka:diabloti:...biedna dzieciaczki :shake:

JESTEM WRÓCONA Z PRACY :multi::multi::multi:

Posted

Cześć Magda :lol:

[quote name='Alicjarydzewska']a co do tych osób to chyba po prostu brak własciwego określenia....po prostu dziecinnada ...kolejna zachcianka:diabloti:...biedna dzieciaczki :shake:
:angryy: Właściwie wszystko w temacie zostało powiedziane, a najbardziej mi właśnie dzieci szkoda :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']witanko:multi: - nie mam szans nadrobić :placz:

masz szanse.. nadrabiaj :cool3::cool3::cool3: czy Ci sie nie chce??? :eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='paula_z']Cześć Magda :lol:

Paula!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu o tej gadzinie robisz?? :crazyeye::crazyeye:

a ja sie powoli biere w chate...
Pawcio mój idzie na mecza

a ja se ide popsa

DO JUTERKA !!!!!!:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']Paula!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a co Ty tu o tej gadzinie robisz?? :crazyeye::crazyeye:
Urlopa mam :grins: ale i mnóstwo spraw do załatwienia, więc jeżdżę po urzędach :angryy:

Posted

[quote name='paula_z']Urlopa mam :grins: ale i mnóstwo spraw do załatwienia, więc jeżdżę po urzędach :angryy:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie klikłas do mła w godzinkach pracy???? :mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='clockwork']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie klikłas do mła w godzinkach pracy???? :mad::mad::mad::mad:
Ała :placz: No bo dopiero przyjszłam :roll:

Posted

[quote name='clockwork']spadam bo ochroniaż łazi jak na sraczke kiedy wyjde :angryy::angryy::angryy:niech se kupi STOPERAN :diabloti::diabloti::diabloti:

PAPAPA Nasza Madzialeno ....:hand: